596
Magyar Anime csatorna
-
#315 Erre gondolsz? H aigen akokr jah, eléggé fel is baszta az agyam komolyan modnom hogy nevetséges. -
#314 Jah én is örülök:) Hallottátok,hogy az InuYasha körül botrány van?:) -
#313 örölünk :) -
#312 Hi!
Én is szoktam néha nézni, múltkor asszem a Slayerst kaptam el. -
tbcool #311 http://www.jpop.hu/forum/index.php?act=Post&CODE=02&f=1&t=638 -
tbcool #310 Minden ami anime www.jpop.hu -
#309 opp, 2X volt az anime szó, sry -
#308 új sorozatok, hamarosan kezdik őket, rádióban az eggyik anime animeműsorban már volt szó róluk. -
#307 Nekem meg fogalmam sincs, hogy azok micsodák. -
#306 Hátőőő, az a kettő pont nemérdekel......
Cowboy Beebopnak vége és kezdik majd vmelyiket -
#305 Vannak olyan sorozatok, amit nem is adnak! pl.:Captain Tsubasa, F-Zero
És szerencsére a Yu Yu Hakusho-ból még jó sok részük van :)))) -
#304 nagyon felújitoták az weboldalt -
#303 helló mindenkinek
Van egy jó hirem a weblap visszajöt.
http://www.aplusztv.hu/
ezt tegnap fedeztem fel
ma néha nem jött be de megy -
#302 Ez a minimum............. -
#301 hat a top-on biztos nincsenek, de azert inkabb oruljunk annyinak, hogy legalabb mar van tv-be anime ;) -
#300 Nagy balfasz aki keveri a műsort mitnemondjak.... -
#299 hmm, ma volt inuyasha ep 52...
viszont teletext szerint jov het csutortokig nem is lesz tobb inuyasha resz
(kiveve asszam vasarnap ennek az ismerlese :) )
neten van vhol a+ musor? -
#298 jaja, jó rész volt -
#297 Huh ez a mai Yu Yu Hakusho nagyon jó volt! Jó ez a sorozat :) A szereplők személyiségei pedig szvsz jobbak mint pl a dragon ballban voltak. :) Remélem végig adják a sorozatot! -
#296 ne mond má, hogy te azt a baromságot akarod nézni??? -
#295 Ott adják a digimon-t? -
#294 "akárhányszor leadhatnák ha akarnák"
Attól hogy 1X megvették még nem örökéletre szól a jog.
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1104190998]Olvasd el itt a #266 -as hozzászólást[/URL] -
#293 igen 20:00-01:00 -
#292 Van hévégén is -
#291 Tudtommal meg van..akárhányszor leadhatnák ha akarnák. Ahogy a Yu-Gi-Oht és társait is. Yyu Hakusho pedig CSAK hétköznap van. -
#290 Nincs betiltva, csak megmondta az ORTT hogy csak esti idő pontban vetíthetnék ami az RTL-nek nem érné meg de az A+ -nak szvsz igen de amint azt lentebb írtam nincs már meg a vetítési joguk. -
#289 Nem azért nem adják, mert be van tiltva? -
#288 YuYu Hakusho hétköznap is megy O_O ? Úgy értem hogy normálisan a sorozat vagy csak ismételgetik? -
#287 jaja én is márcsak ezt a kettöt nézem :)
Dbz-t azé nem etszik be mert már nincs meg a vetítési joguk, újra megkéne venniük. -
#286 ja meg a beebop hétvégén -
#285 már csak a hakuso-t nézem -
#284 Ez ami megy már röhelyes...komolyan mondom. Egy sorozat se megy végig. Yu-Gi-Oh!-t se adják végig...pedig maximum úgy lenne elviselhető mert ugye pont ezek a rendkívül gyermeteg részek vannak műsoron. Belekéne kezdeni a második évadba vagy levenni a műsorral. Nem értem ezeket az embereket. Tudtommal a Dragon Ball Z végig meg van leszinkronizálva nekik. Akkor pl miért nem teszik be azt helyette? Az szvsz egy jó rajzfilm volt és végig is mehetne mostmár. -
#283 Engem nem érdekel, hogy milyen gagyi, nem-anime hülyeségeket tesznek be (mondjuk annak irtóra örültem, hogy az Olsen féle nyávogó béna brigádot kiszedték,remélem igy is marad ), de a normális, nézésre érdemes dolgokat hagyják meg. -
#282 igen, egy elozo resz ismetlese...
uj reszek mar nem lesznek, legalabb is a kov 1 hetben tuti nem :) -
#281 lesz félóra múlva. -
#280 Fuck them all!!!!!!!! -
#279 hali
csak most talaltam ra erre a forumra :)
en is beallok a lazongok soraba, inuyasha-t akarok!!! ;DDDD
(egyebkent meg a teknocok tok jo ;) ) -
#278 Ez má tuti nem véletlen! Azt akarják elérni ezzel a módszerrel hogy az ember 20:00 - 1:00 -ig a TV elött üljön -.- -
#277 JA, én is így vagyok vele. Megszokok egy rendet, de addigra már másik van. Ebben azt utálom legjobban, hogy ránézek az órára, ÁH pont most kezdődik XY, bekapcsolom a TV-t és pont az endingje megy. -
#276 Engem meg az ,hogy egy sorozatot sem képesek végig vinni....