A+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felkéne már lõniük egy honlapot vagy valamit... Szeretnék vélemény nyílvánítani 😊 YU YU HAKOUSOT A NÉPNEK! 😄
Pedig sokkal inkább lehetne eröltetni mint pár másik rajzfilmet! Kezd nagyon nagyon megtetszeni nekem is! 😊
itt van, még én nyitottam anno 😛
csinálnátok olyat ami csak inuyasaról szól?
mert az a kedvenc mesém
mert az a kedvenc mesém
1ébként az hittem annak a nõnek lesz vmi fontosabb szerepe a sorozatban, de akko ezek szerint tévedtem 😛
ne félj, egyre jobb lesz
van egy két nagyon elvont rész😊
pölö amikor a hónapokra a frigóban felejtett kaja túrára indul az ûrhajon 😊)
van egy két nagyon elvont rész😊
pölö amikor a hónapokra a frigóban felejtett kaja túrára indul az ûrhajon 😊)
PSN ID.: Beegabor
Na a Cowboy Beebop-ra asszem egy rossz szavunk sem lehet, nagyon jó szerintem a szinkron , úgyhogy megnézem 3x-ra is 😊
pénteken nincs...
jó lesz a hétvégi mûsor: Yu Yu Hakuso-->Cowboy Beebop-->Blue Gender
Bár a Blue Gender nemsoká vége,kiváncsi vok beraknak e helyette valamit
jó lesz a hétvégi mûsor: Yu Yu Hakuso-->Cowboy Beebop-->Blue Gender
Bár a Blue Gender nemsoká vége,kiváncsi vok beraknak e helyette valamit
<#gonosz3>#gonosz3><#merges3>#merges3><#ijedt>#ijedt><#miaz>#miaz><#pardon1>#pardon1><#ejnye1>#ejnye1><#szomoru2>#szomoru2>
ismétlés...ismétlés
szombati hétfõn és szerdán, vasárnapi kedden és csütörtökön
szombati hétfõn és szerdán, vasárnapi kedden és csütörtökön
Jah de érdekes módon abból se a folytatás volt 😊) Azért kíváncsi vagyok miféle közkívánat teljesítés volt ez 😊 Biztos nagyon sokan kérték,hogy ismételjék a már halálra unt részeket mindkét mûsorból 😊 Nem ártana kicsit foglalkozniuk a csatornával és felpakolni egy rohadt weboldalt. Nem olyan nagy munka az...
23:17-kor lesz meg 21:1valahánykor volt (teletext sokat segít az eligazodásban 😊)
Ne váltogasd ilyen gyakran a logódat héjj 😊
Ne váltogasd ilyen gyakran a logódat héjj 😊
most hétvégén már lesz hakuso, nemtudom ez a múlt szombati-vasárnapi mire volt jó
na ne bassza már...akko megint nem lex yu yu hakusho (mivel gondolom ha yugiból vasárnak akko kiddy gradebõl is 3-at akarnka szombaton), már nem azért de sztem akko legalább megaman vagy pokemon helyett adják már a yuyu hakushot hogy az isten álgya meg õket....
Ezek betegek....ráadásul a hétvégi 1-2-3. részt(a "közkivánatosat") ismétlik pfff.... ki szerkesztheti a mûsort???
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá
Most láttam a mûsorelõzetest, és 3 (azaz három) Yugi-Oh lesz<#csodalk>#csodalk>
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Most láttam a mûsorelõzetest, és 3 (azaz három) Yugi-Oh lesz<#csodalk>#csodalk>
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Tony felvitte a Blue-t az állomásra<#csodalk>#csodalk>
Remélem Yuji kitépi a belit<#eplus2>#eplus2>
Alicának meg a fejét lövi szét<#violent>#violent>
Remélem Yuji kitépi a belit<#eplus2>#eplus2>
Alicának meg a fejét lövi szét<#violent>#violent>
Mondtam hogy nem lesz, mert a kiddy grade-bõl muszály ám berakni 3 részt egymásután...pfff