596
Magyar Anime csatorna
  • Menő
    Kösszi szépen.
  • Dying Soul
    Kuwabarát eltűnte Shishivakamaru, (továbbiakban S) egy lepellel, és a régi stadionba esett vissza, ahol épp találkozott az eltévedt lánycsapattal (Botan és a többiek..) Aztán megtalálták Yusukét, aki egy fa alatt aludt. Közben Genkai elkezdte a harcot S-val, de mivel a titkos erejét Yusukének adta, nagyon gyenge, aztán leesik a maszk róla és csalással vádolják a csapatot, mert ők nem tudják, hogy a rószaszínhajú lány és Genkai egyenlő. Aztán a tanács nem állapít meg csalást, Toguro lejön és elmondja mi a helyzet. Genkai gondolatai meg azok hogy csak 3 reiganja lehet max fokozaton, és addig nem halhat meg, amíg nem néz Toguróval szembe, bumm vége.
  • Menő
    Hello! Megtudnátok mondani,hogy mi volt tegnap a Yu Yu Hakushoba?
  • Seth
    milyen felirat??
  • oliverspy
    De utálom ezt a csatornát. Nem az anime-eket, hanem ezt a csatornát! Igaz: a gépemen sokkal több anime van, mint ennek a csatornának. De az a felirat a tv-n... Na mindegy. Nézzétek, de netről szedjetek le mindent inkább. :-)
  • ronihun
    nézzetek be please: www.yyhfan.gportal.hu
  • ronihun
    Valaki nemtud adni egy olyan oldalt ahonnan le tudnék szedni Yu-Yu Hakusho részeket?
  • Ahhoj
    ドラゴンボールGT
  • Carfanatic
    Helló tud valaki oldalt ahonn le lehet szedni a fullmetal alchemistet ingyen jó minőségben,ja és még valamiki mit tud a dragon ball gd-ről?
    előre is kösz
  • piromaster
    hello

nem tudna valki segiteni?
    honnan lehet leszedni a full metál pánicot?
  • Dead
    Torrent oldal. Ott is van egy Seth, és azt hittem, hogy te vagy, de akkor nem.
  • Seth
    endless?? az mi?? nemhinném hogy én vok
  • Dead
    OFF

Seth: te az a Seth vagy, aki az endless-en is Seth?

ON
  • Seth
    már régóta lehetett tudni, hogy karácsony szenteste lesz az 53. rész..^^
  • Dead
    Hallotátok?
    Hamarosan Inuyasa ÚJ részekkel!
  • Adam5
    Detto. Ez engem is érdekelne.
  • Dead
    Miért ismétlik az előző heti FMP-ot? Úgy tudom, hogy megvan nekik mind a 24 rész. Ezért nem értem.
  • NormalisEmber
    Az FMP:Second Raid még olyan friss, kizárt hogy mostanában az A+ leadja.
  • Ysis
    Full Metal Panic- nak 3 sorozata van, de csak az elsot adjak le.
    A tobbit letoltottem
    De senki nem blamalja az uj mellefogast: Tokyo Mew Mew a.k.a. Mew Mew Power
    A magyar szinkronnal ellatott Sailor Moon valtozat ota a legrosszabb amit lattam.
  • Dead
    összecserélték
  • Ahhoj
    3
  • polip14q
    szeretitek az Inu Yashat?
  • polip14q
    ja az béna volt, Inuyasha jobb!!!:)
  • polip14q
    nem cseréltek részeket, láttam végig. van még sorozata?
  • polip14q
    tudjátok összesen hány sorozata van a Full Metal Panicnak? jó lenne, ha lemenne mind az A+on, amugy meg lehet venni DVDn?
  • Ysis
    En lattam a Ghost Stories-t, s nem vettem eszre hogy felcsereltek volna a reszeket?!
  • Dead
    Akkor legalább nem ismétlik a Mary-Kate és Ashley Olsen-t
  • Dead
    Adhatják mindkét fajtát is.
  • Seth
    személy szerint új sorozatokat várok, nem 1000x lerágott csontokat....nekem ez a véleményem
  • TomY92
    Nah itt az a+on adhatnának dbz részeket és kirakni a 16 os karikat vagy nem tomm mennyit!!!!
  • Dead
    Felkéne dobni, de nincs mivel..........
  • Seth
    oké

amúgy nagyon kihalt ez a topic...
  • Dead
    Én meg egy szóval sem mondtam, hogy az A+ keverte össze
  • Seth
    Inkább ne szólj semmit, ha nem tudod hogy mi a helyzet. Nem az A+ osok keverték össze, még japánban is így adták, azt ne kérdezd hogy miért
  • Dead
    Pfú! A Bújj, bújj szellemben összekeverték az utolsó, meg az utolsó előtti részt! Hogy lehetnek ilen pancserek? Na mind1 aki nézi az észrevette
  • Dead
    A BlueGender filmet nagyon elrontották szerintem legalább is ha az alapot nézzük, remélem a Yu Yu Hakusho jobb lesz
  • Adam5
    Jah reméljük .
  • biomage
    igaz a hir van film belöle 2 és dvdn meg lehet rendelni lehet hogy adni fogják az a+on mint a blue gendert
  • biomage
    megnézem a googlen most aztán irók
  • Adam5
    Igen, illetve elméletileg létezik belőle mozi is (asszem 1-2).