596
Magyar Anime csatorna
-
Menő #436 Kösszi szépen. -
#435 Kuwabarát eltűnte Shishivakamaru, (továbbiakban S) egy lepellel, és a régi stadionba esett vissza, ahol épp találkozott az eltévedt lánycsapattal (Botan és a többiek..) Aztán megtalálták Yusukét, aki egy fa alatt aludt. Közben Genkai elkezdte a harcot S-val, de mivel a titkos erejét Yusukének adta, nagyon gyenge, aztán leesik a maszk róla és csalással vádolják a csapatot, mert ők nem tudják, hogy a rószaszínhajú lány és Genkai egyenlő. Aztán a tanács nem állapít meg csalást, Toguro lejön és elmondja mi a helyzet. Genkai gondolatai meg azok hogy csak 3 reiganja lehet max fokozaton, és addig nem halhat meg, amíg nem néz Toguróval szembe, bumm vége. -
Menő #434 Hello! Megtudnátok mondani,hogy mi volt tegnap a Yu Yu Hakushoba? -
#433 milyen felirat?? -
oliverspy #432 De utálom ezt a csatornát. Nem az anime-eket, hanem ezt a csatornát! Igaz: a gépemen sokkal több anime van, mint ennek a csatornának. De az a felirat a tv-n... Na mindegy. Nézzétek, de netről szedjetek le mindent inkább. :-) -
#431 nézzetek be please: www.yyhfan.gportal.hu -
#430 Valaki nemtud adni egy olyan oldalt ahonnan le tudnék szedni Yu-Yu Hakusho részeket? -
#429 ドラゴンボールGT -
#428 Helló tud valaki oldalt ahonn le lehet szedni a fullmetal alchemistet ingyen jó minőségben,ja és még valamiki mit tud a dragon ball gd-ről?
előre is kösz -
piromaster #427 hello
nem tudna valki segiteni?
honnan lehet leszedni a full metál pánicot? -
#426 Torrent oldal. Ott is van egy Seth, és azt hittem, hogy te vagy, de akkor nem. -
#425 endless?? az mi?? nemhinném hogy én vok -
#424 OFF
Seth: te az a Seth vagy, aki az endless-en is Seth?
ON -
#423 már régóta lehetett tudni, hogy karácsony szenteste lesz az 53. rész..^^ -
#422 Hallotátok?
Hamarosan Inuyasa ÚJ részekkel! -
#421 Detto. Ez engem is érdekelne. -
#420 Miért ismétlik az előző heti FMP-ot? Úgy tudom, hogy megvan nekik mind a 24 rész. Ezért nem értem. -
NormalisEmber #419 Az FMP:Second Raid még olyan friss, kizárt hogy mostanában az A+ leadja. -
#418 Full Metal Panic- nak 3 sorozata van, de csak az elsot adjak le.
A tobbit letoltottem
De senki nem blamalja az uj mellefogast: Tokyo Mew Mew a.k.a. Mew Mew Power
A magyar szinkronnal ellatott Sailor Moon valtozat ota a legrosszabb amit lattam. -
#417 összecserélték -
#416 3 -
polip14q #415 szeretitek az Inu Yashat?
-
polip14q #414 ja az béna volt, Inuyasha jobb!!!:) -
polip14q #413 nem cseréltek részeket, láttam végig. van még sorozata?
-
polip14q #412 tudjátok összesen hány sorozata van a Full Metal Panicnak? jó lenne, ha lemenne mind az A+on, amugy meg lehet venni DVDn?
-
#411 En lattam a Ghost Stories-t, s nem vettem eszre hogy felcsereltek volna a reszeket?! -
#410 Akkor legalább nem ismétlik a Mary-Kate és Ashley Olsen-t -
#409 Adhatják mindkét fajtát is. -
#408 személy szerint új sorozatokat várok, nem 1000x lerágott csontokat....nekem ez a véleményem -
#407 Nah itt az a+on adhatnának dbz részeket és kirakni a 16 os karikat vagy nem tomm mennyit!!!! -
#406 Felkéne dobni, de nincs mivel.......... -
#405 oké
amúgy nagyon kihalt ez a topic... -
#404 Én meg egy szóval sem mondtam, hogy az A+ keverte össze -
#403 Inkább ne szólj semmit, ha nem tudod hogy mi a helyzet. Nem az A+ osok keverték össze, még japánban is így adták, azt ne kérdezd hogy miért -
#402 Pfú! A Bújj, bújj szellemben összekeverték az utolsó, meg az utolsó előtti részt! Hogy lehetnek ilen pancserek? Na mind1 aki nézi az észrevette -
#401 A BlueGender filmet nagyon elrontották szerintem legalább is ha az alapot nézzük, remélem a Yu Yu Hakusho jobb lesz -
#400 Jah reméljük . -
#399 igaz a hir van film belöle 2 és dvdn meg lehet rendelni lehet hogy adni fogják az a+on mint a blue gendert -
#398 megnézem a googlen most aztán irók -
#397 Igen, illetve elméletileg létezik belőle mozi is (asszem 1-2).