5017
Japán
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
-
#569 ezmijez?! -
katalány #568 Ezt Te biztos ismered, én most találtam rá...
http://www.szaku.hu/ -
#567 Szivesen :)
(vagy írjam, hogy "どういたしまして"? :) ) -
katalány #566 De aranyos vagy, köszi előre is. -
#565 Nyah, akkor majd lefényképezem, ha megjön az első fecske ... füzet :) -
katalány #564 Igen ezt már megkukucskáltam, nagyon halvány.. -
#563 két darab oldal itt
Vagy ezt már láttad? -
katalány #562 Ne csigázzzzzzz!!! nekem csak akkor lesz, ha meg lesz a nyelvvizsgám, mutatsz majd egy két oldalt? -
#561 Elindítottam a gőzhengert! Jöhet a visszaigazolás az ELO-tól :] -
#560 Nem hiszem, hisz pénzért vesztegetik :) -
katalány #559 Pannon nyelvvizsgára megyek, a Veszprémi Egyetem csinálja. nagyon kevés feladatot találtam ott, mindet megoldottam. A BME lapjáról lehet letölteni le lehet tölteni talán? -
#558 Szerintem a BME vizsgái nem esnek alá (Mondjuk én az Aszódi Tükörben olvastam, az meg nem mérvadó :D )
Példamondatokat szvsz nem igazán kéne bebiflázni, azokat megérteni kell, hogy hova mi miért van írva.
Egyébként a BME-nek vannak jó kis gyakorlófüzetei, ajánlom akkor is, ha nem BME-s vizsgára mész :) -
katalány #557 Mi már ezt megvettük a kezdőt is meg a haladót, és sajna pont az érettségire jött meg. Napi 30-50 szót bevágok. Ne tudd meg az anyu mennyi házit ad fel, szövegesből is. még szerencse, hogy csak alapszinten tudja az angolt, mert kikérdezi ill. kérdezné, ha tudná. Azt mondja egyik nap, hogy jó lenne, ha a példamondtatokat is megtanulnám, azt már nem, így is kegyetlen, hogy nyaram erre megy el.
Valami olyasmit olvastunk , hogy egyes nyelvvizsgákat visszaminősitenek, a közpszintűt , alapfokúra, csak nem tudom kikre vonatkozik. -
#556 Ha van sok pénzed ( :) ), ajánlom a Szinex féle tanulókártyákat. Most nekiestem belőle a Phrasal-verbs/Prepositions résznek, és szvsz igen jó, csak ésszel kell értelmezni mind az angol, mind a magyar oldalt. Így némi gyakorlattal a hátam mögött legalábbis meg tudom állapítani, hogy hol van marhaság benne :) (meg a példamondatok mindig jók, szal annak az elolvasása után kell a kiragadott részt értelmezni, megtanulni)
Vannak egyes kártyacsomagok, azok 1500 pénz, a duplák meg 2500. (ha tőlük rendeled, még 1000valamennyi a postaköltség)
Egyébként meg sok sikert, utána meg hajrá a japán IS! :) -
katalány #555 Igen, de így nem megyek a gólyatáborba, mert súrolják az időpontok egymást. Mindennap 3 órát tanulok szorgalmasan, lehet ám velem alkudni... -
#554 Mégis elmész? :) -
katalány #553 Jajj én most tanulom az angolt ezerrel, 3 hét múlva lesz a nyelvvizsgám, aztán jó lenne valami japán könyvet is beszerezni... -
Nuki #552 :DD amúgy ő kicsoda? -
#551 :D -
Cat #550 csak gondoltam kivetem a topicot picit ebből a nagy japán nyelvtanulásból :) -
#549 Igen ... És? :) -
Cat #548 -
#547 vonássorrend? Eleve a karakter felidézése? :)
Emléxem még arra, mikor másodikban a tablóról puskáztam a b betűt, mert totál elfelejtettem -.- -
Nuki #546 jó, én már annak örülnék ha csak olvasnám :) de ha olvasni tudod akkor az írás sem lehet olyan nehéz :) -
#545 olvasni hiraganát mindenképp. Írni... hááááát :) -
Nuki #544 írni olvasni azért már tudsz? :D -
#543 hááátőőőő XD
Majd ha eljön a fizu, akkor benevezek egy ELO tanfolyásra szvsz, aztán meglátjuk.
Az angol viszont megyeget -
Nuki #542 halihó megint! ^^ kinek hogy megy a nyelvtanulás? :D -
katalány #541 Én az egészet kinyomtattam, nekem is nagyon tetszik, -
#540 A hiraganát már kezdem egész jól olvasni, de a katakana a ritkasága miatt nehezebb sztem
A legtöbbet a japanpelcek.freeblog.hu segített :) -
katalány #539 Tök józan vagyok...én is ma angoloztam, hátha mégis sikerül. Hol tartasz az írásjelekkel? nehéz, zavar ez sok különféle irásjel. ma annyit gondolkodtam rajta, hogy megtudom én ezt tanulni? -
#538 Mit ittál? -
#537 én éppen a jeleket tanulmányozom, bár az angollal is foglalkozom (Phrasal-verbs/prepositions) :) -
katalány #536 ma összevissza írok... -
katalány #535 ez egy japánul van... -
katalány #534 o -
mod #533 Sehogy, mert a gép előtt ülök.
Még nem álltam Japánnal. :-O
-
katalány #532 Én is, de a nyelvismerete nélkül lehetetlen...
Te hogy állsz a japánnal? -
mod #531 Szeretnék elmenni ide. :-O -
katalány #530 Ki hol tart a japán tanulással?Én ma tanultam egy keveset
vagy csak volna, mert nagyon lassan haladok, az írásjelek miatt is. bizonyos betűket, meg egyáltalán nem értek, na au "u" betűről nem is beszélve, mintha egy kicsit "ü"nek halalnám....