9798
-
Gaberking #2024 Ha az iripper1.9 -el csinálod, azt én is tudom, viszont ha van olyan programod, mint ami a 2-höz is volt, akkor azt belinkelhetnéd!
Köszi -
LeePí17 #2023 1 dvds a game de telepítve 7 Gb -
Gaberking #2022 Szia!
Írd már le lécccci, hogyan csináltad meg, hogy dtm autóval tudsz cross pályán is menni! A 2-ben én is meg tudtam csinálni, de a 3-nál nem tudom!
Köszönöm szépen -
#2021 mekkora a game?12Gb? -
#2020 Nagyon utos -
LeePí17 #2019 főleg
Te mav...az a 2. kép állat
-
#2018 HuHu de durva -
#2017 A franc megint lemaradtam. -
Sityi #2016 Majd holnap is lesz. (Én nem biztos, hogy ráérek, mert az asszonypajtás diplomamunkája prioritást élvez, de sebaj, majd utána) -
LeePí17 #2015 A Mai Nap Képei..
Tom Hogy Fura...de Qrva Jó Volt..Főleg DTM-mel Cross pályákon.
Sittyitől:
-
#2014 Már nem nyomjátok? -
#2013 Nekem pl. úgy nem indul el a gép. Finoman kell bánni azzal az adatkábellel na.... Nem lesz vele semmi gond. -
Sityi #2012 Jó volt a rally, akárki akármit mond, csak kár, hogy a képlopóm nem ment akkor... -
#2011 Ne az ata kabelt huzd ki mert az erzekeny es konnyen torik hanem az aram kabelt huzd ki -
#2010 JA! És key-t sem kér sohaaa! Ha igen akkor az nem TOCA3. -
#2009 NEM KELL HOZZÁ CRACK! Feltelepíted mint bármi más játékot, de NINCS hozzá crack! (Mount DT4) Asszem kér 1 újraindítást. Újraindítod, majd kikapcs.Lehúzod az adatkábelt (a szélesebbik) a cd/dvd lejátszó(i)dról. Aztán PLAY. De mikor indítod a gamét, be kell, hogy legyen mountolva az iso (racedriver3.mds) a winchesteredről. Nem kell kiírni dvd-re, mert ez csak winyóról futhat értelemszerűen. -
mrx59 #2008 Tudom h balfasz vok, de nem az ezirányú megerősítéseteket akarom kérni.
-
mrx59 #2007 Szoval senki nem tud segíteni? Mit kezdjek a cd key kéréssel? -
#2006 Van benne rally palya is -
#2005 Na kesz, mehet kamion is meg dtm is -
LeePí17 #2004 nemsoká
türelem MAv próbált kamionos pályát berakni de az elsült..most RALLYE pályát tesz be..utánna megy..kb 5 perc
-
Sityi #2003 Mikor lesz szerver? (Tudom, türelmetlen vagyok, de játszani akarok!) -
#2002 Kiraly a bannered Suna
-
#2001 Hali!
Az a helyzet hogy crackelni nem is kellet,ha jól emlékszem.Kihúzod a dvd meghajtót,daemon 4.00(+)-ba beteszed a képfájlt és go. -
mrx59 #2000 Kedves valaki!
Tom h az első szabály: Olvass visssza. Én nézegettem az írásokat, de azért mégis megkérdezem. Szoval kihúztam mindent, megvan a crack is, de kéri a cd key-t. Mi a rákot csináljak? Kérlek segítsetek!
Ui: Van már olyan crack ami kiküszöböli a húzkodást v jobb mint a kezdeti crack-ek? -
LeePí17 #1999 azt MaverickSXT-vel dumáljátok meg..
ő a ZSENI ebben..én csak szolgáltatom a pályákat -
Sityi #1998 Türelmetlenül várom! Azért a poén kedvéért legyen egy rallycross pálya is DTM kocsikkal... -
LeePí17 #1997 nem nem
minjá indul a zenyém csak mavrickSXT rak be pár új pályát -
Sityi #1996 Indítsak akkor szervert a kemény 128k uppommal? -
LeePí17 #1995 nem kell port hozzá
quik match azt lehet gammázni
-
Sityi #1994 Amúgy mely portokat használja a játék az online mókához? -
LeePí17 #1993 -
LeePí17 #1992 háj
lesz mamá..máma szerver
19:30tól..HUNGARARY or BAN néven
sorry ha bénán vezetek de a Jéger csodákra képes..
hűha....forog a föld... -
#1991 Lesz máma szerver???? -
zsolt92 #1990 sziasztok. Szerintrem jó a Toca 3.
Főleg mióta Mardel barátom segített elindítani és odaadta a működéséhez szükséges cuccokat.
Mindenkinek is további jó játszást kívánok.
-
rriicchhiiee #1989 Nekem is 2x csiált ilyen! 2x újraraktam utána a játékot és minden ok -
#1988 Köszi. Nem csináltam semmit,aztán kb 10 percre rá indult... Majd holnap megnézem a frissítésügyet! Jóccaka! -
#1987 Hali majd holnap megoldjuk mert ma mar keso van -
LeePí17 #1986 hy.
winfos frissités be van kapocsolva??
ha igen kapcs ki és a (progik hozzáadása)menuből töröld őket..
ha nincs akkor próbizd meg újrarakni a gamét..
az ha igy is fogja csinálni szolj és kitalálunk vmit
-
LeePí17 #1985