12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#1923 Miért már a speedet sem veszik 5500-ért... -
Cortez Lovag #1922 na elküldtem jo sokat
-
#1921 most jon le kal elcsesztem szegenyt kicsit konyvtar masolgatassal kesobb leszek talan -
slapecz #1920 na vajon miert nem? :P
ma lattam +11 PoL [2] 500K :P -
Cortez Lovag #1919 en ezt nem ertem egy +4 veteran pattern of leaf +1 Eb -set arulok 4 napja 400k-ert de nem viszik vajon mert ha kell valakinek PM ME :D -
#1918 [email protected] -
Cortez Lovag #1917 napi nem tom az e-mail cimed
-
#1916 kosz ez gyors volt :)
meg kb. 2 ora es otthon vagyok :) -
Doma #1915 Még bent vagy. -
#1914 nezzetek ra majd a karimra bent van e meg a kapu mellett ulok -
#1913 na eleg szepen haladtam reggel jott egy int tali 9/3 megyek is piacolni remelem nem akad ki napkozben -
slapecz #1912 egyszer jaines-en lattam kepeket de a kep nem nagyon adja visza -
slapecz #1911 persze az inventoryt nem hagytad ki meg a PoL-odat is megmutattad :) -
#1910 haller meg van LVL 35.5 marhara orulok
cortez kuld a kepeket nagyon kivancsi vagyok
na mentem aludni -
Doma #1909
Dogi party
Méret miatt csak linkek... -
kenedvágod
-
slapecz #1907 de jol tajekozott vok :) -
Cortez Lovag #1906 num1killa bocs elirtam
-
Cortez Lovag #1905 nim killa van rola screeshot is
-
slapecz #1904 ket emberrol tudok akinek G50 knight pancelja van: num1killa es mestin
na melyik volt? -
Cortez Lovag #1903 ez a poén nem volt healer
-
Foxiking #1902 Végre jó a gépem!!!!! 2 és fél hét után. Nem tudtam játszani -
slapecz #1901 gondolom jo healere volt -
Cortez Lovag #1900 de az kicsit durva volt amikor 2 percig utottuk es nem akart meghalni -
Cortez Lovag #1899 jaja
-
slapecz #1898 az kene meg hogy targyat el lehessen dobni gondolom G50 pancellal nem menne oda senki -
slapecz #1897 stone of birth-t nem lehet venni a jatekban mert csak az a szemely hasznalhatja aki megvette penzert -
Cortez Lovag #1896 ha a stat pontokat akarod ujrarakni ahoz kell egy stone of rebirth kb 700-1 mill geon között van. ha viszont a skill pontokat akarod ujra rakni ahoz stone of chanse kell ez is kb. annyit ert mint az elöbb emlitett darab. -
Cutee #1895 Tud vki olyan cuccról amivel újra lehet rakni a stat pontjaidat. Ha igen mi a neve mennyibe kerül hol lehet beszerezni ... -
Cortez Lovag #1894 nincs, és még tárgyat sem dob6sz el... :))) -
slapecz #1893 van xp vesztes? -
Cortez Lovag #1892 Sracok voltam a Brothers In Arms tagja kent Guild varon. Hát ez valami iszonyatosan jo moka! Ha tudtok legyyetek 1 lvl 4-es guild tagja lvl37-tol mar eleg jo guildekbe be lehet jutni. Én a BIA-valasztottam de ott az XMP vagy a
mea culpa! de az igazan nagy guildek az elit experince , pussy wagon , elit explo , Xtrem Xile --De a legjobb guild szerintem a DevilSoul ott a legkissebb is min lvl 40. A csatának hatalmas feelingje van mi osszevartuk a csapatot meg eleg sok alince guild is ott volt tehat kb 90-110 -en nem tom elindultunk ! mar maga a latvany hogy annyi kari libasorba megy és mind követi a sub-, vagy a leader-ét az is félelmetesen klassz! mi megkerultuk az egész suigetet 1 dugi helyen és egy hatso kapun betörve maris bent voltunk. Eddig meg nem volt semmi gaz csak par aprobb guildel talkoztunk akiken szó szerint átsétáltunk . A baj akkor jött amikor a masodik kapuhoz értünk mert ott mar a varfalon ijjaszok altak akik kurva jol osztották az ivet. na de még ezt is betörtük és elöttünk volt a piramis ahova a zaszlot kell kitüzni. Na igen de a piramis és ez én guildem között ott volt a pink pussy meg a szövetségese az Xtrame Xile ott kb 20 perces ütközetben alul maradunk ( a pussy-sok között volt 1 lovag G50-es cumoval na az 8-an utottuk mire meghalt) . Nartooth ba ujraszületés ismét bevártuk egymást de mostmár más uton mentünk a Főkapun rohantunk be ott volt a Legion nevü guild köztük is van pár szép szál legény . Na de itt csel volt én és pár társam valahogy a Legion mögé kerültünk és ott áltak a heal-er ek és csak páran védék öket na ott kb 5-6-7 szétvertük a healer-eket meg pár ijjaszt itt nagy csatab de gyöztünk. Ismét át a második falon de addigra mar nagyon sok guild volt ott rengetegen voltunk . szerencsér sikerult a guild számára 1 sarkot meg tisztitani ahova beáltak a healer-ek mi meg probaltunkeggyüt maradni a nagy zürzavarban. 1* megprobaltam felramboznia piramis tetejére zaszloval de amint felértem a tetejére a varázslok akik non-stop nyomják területre pillanat allatt szét szedtek tehát min 10 lvl 45+-os karival van esély feljutni (de még meg is kell tartani) . készült pár screeshot majd azokat napi belinkeli ! MINDENKÉPP PROBÁLJÁTOK KI NAGY KIRÁLY VOLT!!!!!! (lvl 35+os karival már elég jo el lehet ütni ott az időt) -
Cortez Lovag #1891 jopui jo lett
-
#1890 nálam ugyanez... -
Doma #1889 Sztem ott halnak ki a karaktaerek ahol sok a játékos...
Cargo korul gondolom nincsenek olyan sokan.
Fort tuti gáz mert mindenki menni akar vissza.
Jah Dugimaca frissített egy adagot, bár nekem 4-5 újraindítás után sem csinált semmit, csak belépek fortba, betölt pár embert aztán kidob a szerver.
-
#1888 A hivatalos oldal sem nagyon akar bejönni.... kb olyan 15 Mp után hajlandó az oldalhooz csatlakozni... -
Cortez Lovag #1887 nekem nem nartooth ba van hanem kicsit kijjebb a mezőn de ott "rendesen" megy hatalmas laggal -
#1886 Most próbáltam belépni egy új karival narootuhba ott is kiakad.. szerintem lehet DOS-olták a servert
Vagy megint a Matáv BIX a hibás valahol....Vagy csak ennyire laggol... -
Cortez Lovag #1885 akkor most kicsit megnyugodtam hogy talán mégsem HACK -
Cortez Lovag #1884 nos van egy karim nem messze cargotol az bejon iszonyatos lagok mellet de FUT
de a fortba van két masik karim azoknak semmi csak kb 10-15 mp utan disconnect