KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Cortez Lovag #1892 Sracok voltam a Brothers In Arms tagja kent Guild varon. Hát ez valami iszonyatosan jo moka! Ha tudtok legyyetek 1 lvl 4-es guild tagja lvl37-tol mar eleg jo guildekbe be lehet jutni. Én a BIA-valasztottam de ott az XMP vagy a
mea culpa! de az igazan nagy guildek az elit experince , pussy wagon , elit explo , Xtrem Xile --De a legjobb guild szerintem a DevilSoul ott a legkissebb is min lvl 40. A csatának hatalmas feelingje van mi osszevartuk a csapatot meg eleg sok alince guild is ott volt tehat kb 90-110 -en nem tom elindultunk ! mar maga a latvany hogy annyi kari libasorba megy és mind követi a sub-, vagy a leader-ét az is félelmetesen klassz! mi megkerultuk az egész suigetet 1 dugi helyen és egy hatso kapun betörve maris bent voltunk. Eddig meg nem volt semmi gaz csak par aprobb guildel talkoztunk akiken szó szerint átsétáltunk . A baj akkor jött amikor a masodik kapuhoz értünk mert ott mar a varfalon ijjaszok altak akik kurva jol osztották az ivet. na de még ezt is betörtük és elöttünk volt a piramis ahova a zaszlot kell kitüzni. Na igen de a piramis és ez én guildem között ott volt a pink pussy meg a szövetségese az Xtrame Xile ott kb 20 perces ütközetben alul maradunk ( a pussy-sok között volt 1 lovag G50-es cumoval na az 8-an utottuk mire meghalt) . Nartooth ba ujraszületés ismét bevártuk egymást de mostmár más uton mentünk a Főkapun rohantunk be ott volt a Legion nevü guild köztük is van pár szép szál legény . Na de itt csel volt én és pár társam valahogy a Legion mögé kerültünk és ott áltak a heal-er ek és csak páran védék öket na ott kb 5-6-7 szétvertük a healer-eket meg pár ijjaszt itt nagy csatab de gyöztünk. Ismét át a második falon de addigra mar nagyon sok guild volt ott rengetegen voltunk . szerencsér sikerult a guild számára 1 sarkot meg tisztitani ahova beáltak a healer-ek mi meg probaltunkeggyüt maradni a nagy zürzavarban. 1* megprobaltam felramboznia piramis tetejére zaszloval de amint felértem a tetejére a varázslok akik non-stop nyomják területre pillanat allatt szét szedtek tehát min 10 lvl 45+-os karival van esély feljutni (de még meg is kell tartani) . készült pár screeshot majd azokat napi belinkeli ! MINDENKÉPP PROBÁLJÁTOK KI NAGY KIRÁLY VOLT!!!!!! (lvl 35+os karival már elég jo el lehet ütni ott az időt)