856
A Magyar ember, s ami a te tapsztalatod vele???
  • tomsolo
    télleg magyarember2 vel mivan hova tünt?
  • Taranov
    Jah, az is idegesítő.
    Meg folyton sétálgatnak a BKV-n, jobb helyet keresve. Mindig jól akarnak járni.
  • Taranov
    Szerintem ma rosszabb.
    Olyan alapvető dolgokat nem tudnak. Nem tudják a másikat elfogadni, NAGYON TUDATLANOK!!! és neveletlenek, bunkók.
  • Grimbusz
    Na by holnap tali itt ,)
  • Grimbusz
    Kedvencem, amkikor az idősebbek /tisztelet a kivételnek/ előre buldózerolnak egy megállóval a leszállás előtt és mikor sor kerül a dologra:
    -Nem tud leszállni, -feltartja a sort, -hűzöng hogy ne lökdössék ő nem tud sietni, -hözöng hogy nem mész arrébb, -hözöng a helyért, de ő maga egyszerre foglal el 2 helyet a vonaton, ami szerinte természetes stb.
  • Taranov
    A magyar az kis m.
    Egyébként szerintem a vezetési stílus tekintetében nagyon rossz tapasztalatokról lehet csak beszámolni.
    Folyton dudálnak, bénák, ütköznek stb.
    A közbiztonság bizonyos környékeken nagyon rossz. (pl. 10. kerület egyes részein)
    Szánalmas, hogy a gyorshajtókat lesik a rendőrök folyton, és büntetik 10-20k-ra a szabálytalanul parkolókat, viszont a bűnözés felszámolásával nem foglalkoznak.
    A lopott autókkal nem foglalkoznak.
    Az egyszerű vidéki emberek (nem Esztergom, Debrecen stb. !!) sajnálják a pénzt mindenre, amit nem lehet mutogatni. Nem moziba járnak, hanem plazma tv-t vesznek, nem fizetnek elő ADSL-re, hanem helyette valami hardware-t vesznek, nem esznek a büfében stb.

Van, hogy jobban is el tudom mondani a véleményemet, de majd legközelebb :)
    Erről egyébként legalább két oldalt lehetne írni.

Egyébként az viszont tetszik, hogyha rendőrök vannak az úton, és jelzel a szembejövőknek, megköszönik, ellenben az osztrákokkal például.
  • Rafaelo
    a metó még csak haggyán de a tömött buszon van nagy lökdösödés meg anyázás
  • sapkafej
    Ez ismerős!

A metron az embereket szinte ki kell lökni, ha le akarsz szállni...
  • uv
    a mai magyar ifjúság semmivel sem rosszabb, mint a tegnapi. akkor is voltak taplók, ma is vannak, sőt holnap is lesznek
  • Grimbusz
    Amiről Te írsz nagyon általánosan elterjedt "baj" és családi, nevelési probléma! Erről az Anyuci és Apuci tehet nem a gyermek.
  • Grimbusz
    Egy példa tegnapról:

Apuci viszi haza két gyermekét a villamoson. Normál, átlag emberke volt szvsz. A két kis manus is ari volt.
    Apuci fogja és elered az orra nedve :/ persze zsepije nincs, kézfogót tartott és utána mintha misem történt volna megfogja a korlátot/kapaszkodót.
    Nem bontogatom tovább, de szerintem ez nagyon ocsmány és gusztustalan, tényleg ilyenek vagyunk??? vagy ezt csak én tapsztalom?

Kérdem én akkor mit várjunk a fiatalabbaktól???
  • ricsi1
    Szerintem a mai magyar ifjúság egyre rosszabb...pl van 1 osztálytársam aki azér pofázik nekem,mer én rockot hallgatok ő mer dikkót...na most inteligenciája -3 ,és elég sok ilyen ember van...
    mai fiatalság sztem nagy átlagban szarik mindenre . . .
    legalábbis ezek a legújabb tapasztalatok,amelyek azér kisé szomorítóak az idősebbek + a normálisabbak számára
  • Grimbusz
    Kíváncsi vagyok mindenki véleményére.
    Mi a tapsztalata a mai Magyar emberekről, fiatal kortol idősig. Mentalitás, hozzáállás, úton, közlekedve, útfélen stb.

Nekem annyi "negatív" tapsztalatom van hogy nem hiszem el hogy ennyire gyermekcipőben jár a családnevelés, és ilyen a mai társadalom.