856
A Magyar ember, s ami a te tapsztalatod vele???
  • sz4bolcs
    tessék írok: Tehát többekközt a fórumos moderátorok a hatalmasok, akik végzik a dolgukat. De akkor megint jön a kérdés, hogy miért ne lássa amit írsz, hiszen ezt írtad:

"hogy én ezt miért vagyok mégis képtelen megtenni?"

:)))
  • mikike
    nem annyira, csak nem írhatok sokat, mert akkor megint banolni fognak
    kérlek ezért írj utánam valamit, hogy ne lássala a bannoló illető, hogy itt jártam

köszi
  • sz4bolcs
    Tényleg olyan sértő volt a kérdésem, hogy "Kik a hatalmasok?" ???
  • Punkerwork
    ott vannak a smile-k mindkettőnk írásai végén nem?
  • sz4bolcs
    Azon lehetne vitatkozni kinek mi a humoros... egyébként is ez a kezdet, vagy a folytatás, majd a következő életben :)
  • Punkerwork
    mondok még valamit, szerintem te vagy a leghatalmasabb mert tuti hogy magadat utálod legjobban

[ha az ember már a humorérzékét is elveszíti az már téynleg a vég...]
  • sz4bolcs
    Érdekes kérdések merültek föl, amikre keresem a választ :)
  • sz4bolcs
    az is jó kérdés, ha képtelen megtenni, mégis hogy "marad életben" ? :D
  • mikike
    tessék csak nyugodtan fikázni
    már hozzászoktam
  • Punkerwork
    szerintem neki mindneki hatalmas :)
  • sz4bolcs
    Akkor vajon sok hatalmas él a földön? :)
  • Punkerwork
    akiket mikike nem szeret :)
  • sz4bolcs
    Kik a hatalmasok?
  • Punkerwork
    hát akkor rossz helyen élsz, vagy nem jó barátokat választottál
  • mikike
    az életben is úgy veszem észre az "marad életben", aki nem mond ellent a nála hatalmasabbnak
    akkor bármit megtehet

hogy én ezt miért vagyok mégis képtelen megtenni?
  • Punkerwork
    ez csak 1 fórum, a valódi élet ennél azért kicsit másabb.
  • mikike
    milyen?

hát a fórumos tapasztalataim alapján:
    fikázós, hatalmasoknak benyalós

de lehet ez máshol is így van
  • _Vegeta_
    Tabutéma a forumon. :)
    Cigókrol meg annyit, engem is raboltak. Keves az olyan cigó aki tenyleg tesz is azert h mashogy nezzunk rajuk. Pl volt egy nagyon jo cigany haverom, hihetetlen jofej volt, sajna mar reg nemtalalkoztunk. Ez azokat hivom ciganynak akik ottélnek a putriba es az jo nekik.
  • Taranov
    Jogos volt, a rendőr biztos meg akarta szivatni :D
  • Rafaelo
    azt hallotam a kaszás cigány incidnst :) a havas henrik is beszélt róla
    a reggil mokkában hogy milyen geci cigusok vannak és csak sajnáltatják magukat közbe meg kaszával rontanak az emberekre :(
  • Taranov
    Én sajnos két éve minden nap találkozom velük.
    Nem szeretem őket, mint ahogy senki sem azon a környéken, még szerencse, hogy rendes helyen lakom, nem ott.
    De az érdekes, hogy nekem beszólnak, de még nem raboltak ki, haverjaim közül viszont sokat. Egyszerű: ha megállsz és visszaszólsz nekik, jól megvernek.
    Buták, akik leállnak velük vitázni.
    A valkói rendőröket, akik igazoltatni akartak egy cigányt, 30 kaszás cigány támadta meg.
  • Taranov
    Amikor a mi kocsinkat lopták el, nem hallgatták ki a szemtanúkat, és 3 napon belül nem kérték el a biztonsági kamera felvételét, ezért letörölték. Így ugrott 3,5 millánk. Nagyszerű.
    Egy ismerősünknek egy 10 millás Chryslerét lopták el, és a rendőrség akkor sem hallgatta ki a szemtanúkat, ezért a csávó pert is nyert ellenük.
  • Rafaelo
    szerintem te még életedben nem találkoztál cigányokkal :)
  • Taranov
    Gondoltam, hogy te ezt nem fogod megérteni.
  • Taranov
    Azért szerintem, mert egy nagy butaság fejberúgni egy cigányt, csak te jársz rosszul.
    Egyébként is csak Chuck Norris tud fejberúgni embereket, mást még nem láttam :))
  • Taranov
    Én is ismerek egy cigány családot, akinek meghalt a gyereke és eszükbe se jutott a pótlék.
    Szerintem ez fake volt, amit hallottál.
  • Taranov
    Mortal Kombat-ben 139-et :D
  • Taranov
    Szerintem igen :)
  • Taranov
    Akkor jönnek a többiek és jól megvernek, ők nem sajnálnak.
  • Grimbusz
    A lopott autókkal ha jól tudom pár 10 fős különítmény foglalkozik és nagyon jó % -os arányban talizzák meg az autókat, persze amelyik nincs darabokban...

A rendőrökről nekem is van véleményem, jó is rossz is, de hát emberek ők is. Nem hiszem hogy nagy különbség van/lenne egy rendőrség, vagy élelmiszerbolt között. Intézmény mindkettő és mindkettő tele van hibákkal aminek a javítására vágyunk és fogunk. Szerintem soha nem leszünk elégedettek, főleg ha az emberi természetet vesszük alapul,
    ((((hehehheeheheh és a statsiztikát heheheheheheheheeh, mert azt nagyon szeretjük emlegetni)))).
  • Ottto
  • _Vegeta_
    Hehe. :) Sajnos valoban vannak olyanok akikszerint ez a megoldas. Beszolt? Fejberugni. :)
  • Ottto
    Ez nézőpont kérdése. Úgyértem nem rég (pár hónapja) ismerkedtem össze a keményfiúkkal, mióta velük lógok kicsit átvettem a stílusuk, vagyis már nem félek ütni. De ne értsd félre, mondtam nem verekedtem sokszor, csak mikor belémkötöttek, azt nem hagytam, amúgy semmi bajom senkivel...
  • I.C.ram
    hátö paszdzs!
  • _Vegeta_
    Szoval a -k ?
  • Mike at home
    ok

valtozas - ilyen gyorsan azert nem
  • Ottto
    Nem, ezt miből gondolod?
  • Ottto
    Csak képletesen értettem.
    Önkritika: Énis változok/változtam.....