856
A Magyar ember, s ami a te tapsztalatod vele???
-
#253 tessék írok: Tehát többekközt a fórumos moderátorok a hatalmasok, akik végzik a dolgukat. De akkor megint jön a kérdés, hogy miért ne lássa amit írsz, hiszen ezt írtad:
"hogy én ezt miért vagyok mégis képtelen megtenni?"
:))) -
#252 nem annyira, csak nem írhatok sokat, mert akkor megint banolni fognak
kérlek ezért írj utánam valamit, hogy ne lássala a bannoló illető, hogy itt jártam
köszi
-
#251 Tényleg olyan sértő volt a kérdésem, hogy "Kik a hatalmasok?" ??? -
#250 ott vannak a smile-k mindkettőnk írásai végén nem? -
#249 Azon lehetne vitatkozni kinek mi a humoros... egyébként is ez a kezdet, vagy a folytatás, majd a következő életben :) -
#248 mondok még valamit, szerintem te vagy a leghatalmasabb mert tuti hogy magadat utálod legjobban
[ha az ember már a humorérzékét is elveszíti az már téynleg a vég...] -
#247 Érdekes kérdések merültek föl, amikre keresem a választ :) -
#246 az is jó kérdés, ha képtelen megtenni, mégis hogy "marad életben" ? :D -
#245 tessék csak nyugodtan fikázni
már hozzászoktam
-
#244 szerintem neki mindneki hatalmas :) -
#243 Akkor vajon sok hatalmas él a földön? :) -
#242 akiket mikike nem szeret :) -
#241 Kik a hatalmasok? -
#240 hát akkor rossz helyen élsz, vagy nem jó barátokat választottál -
#239 az életben is úgy veszem észre az "marad életben", aki nem mond ellent a nála hatalmasabbnak
akkor bármit megtehet
hogy én ezt miért vagyok mégis képtelen megtenni? -
#238 ez csak 1 fórum, a valódi élet ennél azért kicsit másabb. -
#237 milyen?
hát a fórumos tapasztalataim alapján:
fikázós, hatalmasoknak benyalós
de lehet ez máshol is így van
-
_Vegeta_ #236 Tabutéma a forumon. :)
Cigókrol meg annyit, engem is raboltak. Keves az olyan cigó aki tenyleg tesz is azert h mashogy nezzunk rajuk. Pl volt egy nagyon jo cigany haverom, hihetetlen jofej volt, sajna mar reg nemtalalkoztunk. Ez azokat hivom ciganynak akik ottélnek a putriba es az jo nekik. -
#235 Jogos volt, a rendőr biztos meg akarta szivatni :D -
#234 azt hallotam a kaszás cigány incidnst :) a havas henrik is beszélt róla
a reggil mokkában hogy milyen geci cigusok vannak és csak sajnáltatják magukat közbe meg kaszával rontanak az emberekre :( -
#233 Én sajnos két éve minden nap találkozom velük.
Nem szeretem őket, mint ahogy senki sem azon a környéken, még szerencse, hogy rendes helyen lakom, nem ott.
De az érdekes, hogy nekem beszólnak, de még nem raboltak ki, haverjaim közül viszont sokat. Egyszerű: ha megállsz és visszaszólsz nekik, jól megvernek.
Buták, akik leállnak velük vitázni.
A valkói rendőröket, akik igazoltatni akartak egy cigányt, 30 kaszás cigány támadta meg. -
#232 Amikor a mi kocsinkat lopták el, nem hallgatták ki a szemtanúkat, és 3 napon belül nem kérték el a biztonsági kamera felvételét, ezért letörölték. Így ugrott 3,5 millánk. Nagyszerű.
Egy ismerősünknek egy 10 millás Chryslerét lopták el, és a rendőrség akkor sem hallgatta ki a szemtanúkat, ezért a csávó pert is nyert ellenük. -
#231 szerintem te még életedben nem találkoztál cigányokkal :) -
#230 Gondoltam, hogy te ezt nem fogod megérteni. -
#229 Azért szerintem, mert egy nagy butaság fejberúgni egy cigányt, csak te jársz rosszul.
Egyébként is csak Chuck Norris tud fejberúgni embereket, mást még nem láttam :)) -
#228 Én is ismerek egy cigány családot, akinek meghalt a gyereke és eszükbe se jutott a pótlék.
Szerintem ez fake volt, amit hallottál. -
#227 Mortal Kombat-ben 139-et :D -
#226 Szerintem igen :) -
#225 Akkor jönnek a többiek és jól megvernek, ők nem sajnálnak. -
#224 A lopott autókkal ha jól tudom pár 10 fős különítmény foglalkozik és nagyon jó % -os arányban talizzák meg az autókat, persze amelyik nincs darabokban...
A rendőrökről nekem is van véleményem, jó is rossz is, de hát emberek ők is. Nem hiszem hogy nagy különbség van/lenne egy rendőrség, vagy élelmiszerbolt között. Intézmény mindkettő és mindkettő tele van hibákkal aminek a javítására vágyunk és fogunk. Szerintem soha nem leszünk elégedettek, főleg ha az emberi természetet vesszük alapul,
((((hehehheeheheh és a statsiztikát heheheheheheheheeh, mert azt nagyon szeretjük emlegetni)))).
-
#223 -
_Vegeta_ #222 Hehe. :) Sajnos valoban vannak olyanok akikszerint ez a megoldas. Beszolt? Fejberugni. :) -
#221 Ez nézőpont kérdése. Úgyértem nem rég (pár hónapja) ismerkedtem össze a keményfiúkkal, mióta velük lógok kicsit átvettem a stílusuk, vagyis már nem félek ütni. De ne értsd félre, mondtam nem verekedtem sokszor, csak mikor belémkötöttek, azt nem hagytam, amúgy semmi bajom senkivel... -
#220 hátö paszdzs! -
_Vegeta_ #219 Szoval a -k ? -
#218 ok
valtozas - ilyen gyorsan azert nem -
#217 Nem, ezt miből gondolod? -
#216 Csak képletesen értettem.
Önkritika: Énis változok/változtam..... -
#215 ha nem soz szerint, akkor ne mondj olyat
olvastam az onkritika topikot -
#214 cigány-e vagy?