A Magyar ember ma.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de en mar kiskoromban is kepes voltam kozelharcot vivni egy doboz Legoert a BNV-n
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
IGAZ MAGYAR EMBERNEK lenni pedig akkora teher,hogy aki sokat viseli,
MEGERÕSÖDIK!"
██
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
mai fiatalok bunkók,szemetek,ott csesznek ki a másikkal ahol lehet,piálnak,cigiznek(elég fiatalon már),olyan szórakozó helyekre jutnak be ahova elvileg 18+ a limit...az a menõ,az isten aki márkás cuccokba jár...sokan visszaélnek azzal amiJük van(kocsi,ruha,mobil telefon,stb...)magyarul lenézik azt az embert akinek szarabb cucca van...
öregek...szörnyûek...állandóan sírnak valami miatt...semmi nem jó nekik...múltkor hallottam hogy kikéne festetni a lépcsõházat...elkezdték festeni a festõk,majd ugyanaz az öreg mondja nekem a liftben hogy milyen szörnyû ez a festék szag...tömegközlekedésen a helyért szószerint már lassan harcok folynak...non-stop megy a politizálás,hogy bezzeg a mi idõnkben,meg a mai rendszer meg így meg úgy...
tisztelet a kivételnek...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
rasszista is vagyok
ez is tipikus magyar dolog... látens rasszizmus - "Én nem vagyok rasszista sak a cigányokat utálom"
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
a cigányok meg egyre többen vannak sajna
Sajnos azt tapasztalom h ma mar a 12-14! evesek cigiznek, drogoznak, minden hetveget diszkoban vagy egyeb szorakozohelyen toltik.
Nemlesz ennek jo vége...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Meg folyton sétálgatnak a BKV-n, jobb helyet keresve. Mindig jól akarnak járni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Olyan alapvetõ dolgokat nem tudnak. Nem tudják a másikat elfogadni, NAGYON TUDATLANOK!!! és neveletlenek, bunkók.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
-Nem tud leszállni, -feltartja a sort, -hûzöng hogy ne lökdössék õ nem tud sietni, -hözöng hogy nem mész arrébb, -hözöng a helyért, de õ maga egyszerre foglal el 2 helyet a vonaton, ami szerinte természetes stb.
A túlerõ legyen veled!
Egyébként szerintem a vezetési stílus tekintetében nagyon rossz tapasztalatokról lehet csak beszámolni.
Folyton dudálnak, bénák, ütköznek stb.
A közbiztonság bizonyos környékeken nagyon rossz. (pl. 10. kerület egyes részein)
Szánalmas, hogy a gyorshajtókat lesik a rendõrök folyton, és büntetik 10-20k-ra a szabálytalanul parkolókat, viszont a bûnözés felszámolásával nem foglalkoznak.
A lopott autókkal nem foglalkoznak.
Az egyszerû vidéki emberek (nem Esztergom, Debrecen stb. !!) sajnálják a pénzt mindenre, amit nem lehet mutogatni. Nem moziba járnak, hanem plazma tv-t vesznek, nem fizetnek elõ ADSL-re, hanem helyette valami hardware-t vesznek, nem esznek a büfében stb.
Van, hogy jobban is el tudom mondani a véleményemet, de majd legközelebb :)
Errõl egyébként legalább két oldalt lehetne írni.
Egyébként az viszont tetszik, hogyha rendõrök vannak az úton, és jelzel a szembejövõknek, megköszönik, ellenben az osztrákokkal például.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
A túlerõ legyen veled!