856
A Magyar ember, s ami a te tapsztalatod vele???
  • Taranov
    "az emberek"...

Az igazi jobboldal nem.
  • _Vegeta_
    #147 csocso: Jol latod!

#149 taranov: meg ideje sem volt mit csinalni bakker. De ne politizaljunk mar. nem forum tema. :)
  • Taranov
    Azért ez eléggé leegyszerűsített dolog, mert nem az a dolguk, hogy veszekedjenek, hanem az, hogy kezeljék a pénzeket. Ezt kezelik is, az, hogy ki hogyan, már más kérdés.
  • modellmaker
    Úgy veszem észre elég nehéz elválasztani a politizálástól a témát.
  • _Vegeta_
    #147 csocso: Jol latod!

#149 taranov: meg ideje sem volt mit csinalni bakker. De ne politizaljunk mar. nem forum tema. :)
  • traXion
    és?
  • modellmaker
  • _Vegeta_
    basszameg ennyi hozzaszolas olvasni se birom. :D
    danielt #80: Aztugye tudod h rendszervaltas csak nevlegesen tortent. :)

traxion #86: Talan mar volt olyan tema h a magyarok eredete vagy mi a frasz. Naszoval már regen nem beszelhetunk nepcsoportokrol mert keveredve vagyunk, azt ugye tudod h a mi oseink a szkíták alias hunok?

mike #109: bocsika de kommunizmus sosem volt, a kommunizmus egy utopia. ;)

mike: #141: enis erre gondoltam. Plussz egy ujjabb baromsag amit ez az amugyis szetbuzeralt orszag nem kepes elviselni. (etsd anyagilag)
  • modellmaker
    jó lehet nem pont most de a politikusok szerintem elég zsét lenyulnak innen-onnan, amit az országra kéne fordítani. De ne politizáljak itten mán.
  • uv
    nem vettem
  • QuippeR
    ez hülyeség. ami miatt ma így gondolod, az a legutóbbi választások közben az egyik párt kampányfogása volt. azt akarják elhitetni velünk, hogy aki nem hunyászkodik meg, és tartja magát az elveihez, az egy szemétláda provokátor. ez nem igaz. a baloldali ember legyen baloldali, a jobboldali legyen jobboldali, és ha emiatt veszekednek, ám tegyék.
  • DanielT
    És szerinted mit kezdtek oda építeni a szocik, amit aztán abbahagyott a Fidesz és költségekkel nem törődve átrakták a mostani helyre? Lelövöm a poént: a Nemzeti Színházat.

Na, politika Off, annak soha nem lesz jó vége.
  • traXion
    mert egy hülye vagy (ne vedd sértésnek)
  • modellmaker
  • uv
    de. viszont már nagyon elmentünk anrchistába, ami amúgy egyáltalán nincs ellenemre
  • Mike at home
    mire gondolsz?
  • Taranov
    Hát én az MSZP-vel biztosan nem fognék össze.
  • Taranov
    Mások is, de ott nincs ennyi veszekedés szerintem, jobbak a pártok. Legalábbis Nyugat-Európában vagy a skandináv országokban. Az USA-ban ott megy a politika rendesen.
  • modellmaker
    persze. ez ok. de ami most megy az is elég érdekes. vagy nincs igazam? (ez hülye kérdés) :)
  • QuippeR
    érdekes, hogy egyesek forrongásról beszélnek. én pont azt vettem észre, hogy az emberek szarnak mindenre, és ezen belül még arra is, amit velük tesznek.
  • Taranov
    Ehh.
    Az Erzsébet téren szórakozóhely van.
  • uv
    ...mert vannak nálunk fejlettebb diktatúrák is...
  • modellmaker
    Off ahogy beszél az beszarás. :DDD kurva jó! én minig maj' meg halok a röhögéstől...
  • modellmaker
    ja. nem a politikusok vannak az országért/népért, hanem picit fordítva.
  • Taranov
    A Gyurcsány sem csinál semmit! Csak beszél! Azt nem rosszul, kedvenc beszédem:
    "A választásokig maradni kötelesség, sokkal tovább maradni lehetetlenség".

Ezt az iraki szerepvállaláskor mondta. Azóta leszavazták ezt a dolgot. Ez a beszéd is semmitmondó volt.
  • traXion
    Tudom mire értetted.
  • CSOCSO
    szerintem a magyar ember tobbsege ugyvan vele h ogy kuuuuuurvara nem a nep donti el hogy mizu... es igazsagot is erzek benne... ez az egesz szavazas csak disz meg penveres meg ilyenek...
  • uv
    én sem járok szavazni. minek? hogy 4 évente megválasszam a diktátoromat?
  • modellmaker
    Ja igen. még egy kis off (sry) írta valaki, h nem megy el sok ember szavazni. Talán mert már belefárdtak ebbe az egészbe?
  • _Vegeta_
    Cigany es cigany kozott is kulonbseg van mar begbocsajts... Azt hivom ciganynak ki tipikusan cigany. Lusta es szetver mindent.

traXion #19: Latod még tese ertetted meg mit mondok ...
    tarsadalomben es nem orszag koltsegvetesbben amerikaiasodik.
    tehat szulok nem foglalkoznak a gyerekkel robotolnak.. stb stb nem kell meselni.

dj skyline #25: Sajnos pont ez jellemzo, es belegondolni is szar h ezek a kolykok majd felnonek es ugyanugy lefogjak nezni a masik embert...

danielT #32: Hat nagyon rosszul teszed ha igy velekedsz a magyarokrol. Ezek a jellemzok inkabb a franciakat illetne nem minket! A magyar agy amugymeg vilagszinten elismert. (ertem ezalatt mi vagyunk a legoksosabbak) :)

modellmaker #33: Hat igen, enis csak szuleimtol tudom, de egy biztos a rendszervaltas elott nem volt munkanelkuliseg.

rozsalany #38: Ez csak a kozelegedetlenseg miatt alakul ki. Sajnos az emberek forronganak. Ertheto is. Egyre tobb a szomoru es ideges ember.

mike #56: Hat figyelj en ezt vettem szemugyre, kovezzetek meg nyugodtan ha nincs igazam, csak a velemenyem irom le. Beke! :)
  • uv
    hát biztos nem azért lett ilyen mert veszett jól néz ki
  • CSOCSO
    fogalmam sincs...nemreg ota vagyok itt es senkitol nem kerdeztem hogy ez miota van
  • Mike at home
    a Nemzeti Sz. gondolom szinten nagy biznisz volt egyes politikusoknak, milliardokat tettek zsebre
  • uv
    node mit vársz a politikusoktól? szemét haszonlesők. egymást csesztetésével vannak elfoglalva, nem azzal, hogy mi lenne jobb az országnak.
    az én személyes véleményem: politikus= parazita szemét
  • modellmaker
    Off: talán ha összefognának és nem egymás vérét szívnák? lásd: Észto. ha jól tudom
  • Taranov
    A felső a piros, az alsó a zöld. (és még ábra is van benne) Legalábbis Magyarországon így van :)
    Törökországban (Antalya) meg mutatta egy numerikus kijelző, hogy hány másodperc múlva lesz ződ.
  • Rózsalány
    más népeket is ennyire foglalkoztat a politika - ennyit politizálnak, lépten nyomon - vagy ez is magyar??
    (nemtom azé kérdem!)
  • DanielT
    A Nemzeti színházat nem biztos, hogy megemlítettem volna a helyedben :) Kik is kezdték építeni? Erzsébet tér? No, rémlik valami? :) Ott valaminek ki lett ásva a hely, amit aztán áttettek a mostani helyére... Hupszi :)
  • Taranov
    Én azért szoktam ezen gondolkozni, de nem azon, hogy vajon igaza van-e Michael Moore-nak, hanem, hogy nagyon igaza van, vagy kurvára igaza van :D
  • Mike at home
    majd most a Gyurcsany

de ne politizaljunk...