856
A Magyar ember, s ami a te tapsztalatod vele???
-
#173 "az emberek"...
Az igazi jobboldal nem. -
_Vegeta_ #172 #147 csocso: Jol latod!
#149 taranov: meg ideje sem volt mit csinalni bakker. De ne politizaljunk mar. nem forum tema. :) -
#171 Azért ez eléggé leegyszerűsített dolog, mert nem az a dolguk, hogy veszekedjenek, hanem az, hogy kezeljék a pénzeket. Ezt kezelik is, az, hogy ki hogyan, már más kérdés. -
#170 Úgy veszem észre elég nehéz elválasztani a politizálástól a témát. -
_Vegeta_ #169 #147 csocso: Jol latod!
#149 taranov: meg ideje sem volt mit csinalni bakker. De ne politizaljunk mar. nem forum tema. :) -
#168 és? -
#167 #141 -
_Vegeta_ #166 basszameg ennyi hozzaszolas olvasni se birom. :D
danielt #80: Aztugye tudod h rendszervaltas csak nevlegesen tortent. :)
traxion #86: Talan mar volt olyan tema h a magyarok eredete vagy mi a frasz. Naszoval már regen nem beszelhetunk nepcsoportokrol mert keveredve vagyunk, azt ugye tudod h a mi oseink a szkíták alias hunok?
mike #109: bocsika de kommunizmus sosem volt, a kommunizmus egy utopia. ;)
mike: #141: enis erre gondoltam. Plussz egy ujjabb baromsag amit ez az amugyis szetbuzeralt orszag nem kepes elviselni. (etsd anyagilag) -
#165 jó lehet nem pont most de a politikusok szerintem elég zsét lenyulnak innen-onnan, amit az országra kéne fordítani. De ne politizáljak itten mán. -
#164 nem vettem -
#163 ez hülyeség. ami miatt ma így gondolod, az a legutóbbi választások közben az egyik párt kampányfogása volt. azt akarják elhitetni velünk, hogy aki nem hunyászkodik meg, és tartja magát az elveihez, az egy szemétláda provokátor. ez nem igaz. a baloldali ember legyen baloldali, a jobboldali legyen jobboldali, és ha emiatt veszekednek, ám tegyék. -
#162 És szerinted mit kezdtek oda építeni a szocik, amit aztán abbahagyott a Fidesz és költségekkel nem törődve átrakták a mostani helyre? Lelövöm a poént: a Nemzeti Színházat.
Na, politika Off, annak soha nem lesz jó vége. -
#161 mert egy hülye vagy (ne vedd sértésnek) -
#160 -
#159 de. viszont már nagyon elmentünk anrchistába, ami amúgy egyáltalán nincs ellenemre -
#158 mire gondolsz? -
#157 Hát én az MSZP-vel biztosan nem fognék össze. -
#156 Mások is, de ott nincs ennyi veszekedés szerintem, jobbak a pártok. Legalábbis Nyugat-Európában vagy a skandináv országokban. Az USA-ban ott megy a politika rendesen. -
#155 persze. ez ok. de ami most megy az is elég érdekes. vagy nincs igazam? (ez hülye kérdés) :) -
#154 érdekes, hogy egyesek forrongásról beszélnek. én pont azt vettem észre, hogy az emberek szarnak mindenre, és ezen belül még arra is, amit velük tesznek. -
#153 Ehh.
Az Erzsébet téren szórakozóhely van. -
#152 ...mert vannak nálunk fejlettebb diktatúrák is... -
#151 Off ahogy beszél az beszarás. :DDD kurva jó! én minig maj' meg halok a röhögéstől... -
#150 ja. nem a politikusok vannak az országért/népért, hanem picit fordítva. -
#149 A Gyurcsány sem csinál semmit! Csak beszél! Azt nem rosszul, kedvenc beszédem:
"A választásokig maradni kötelesség, sokkal tovább maradni lehetetlenség".
Ezt az iraki szerepvállaláskor mondta. Azóta leszavazták ezt a dolgot. Ez a beszéd is semmitmondó volt. -
#148 Tudom mire értetted. -
#147 szerintem a magyar ember tobbsege ugyvan vele h ogy kuuuuuurvara nem a nep donti el hogy mizu... es igazsagot is erzek benne... ez az egesz szavazas csak disz meg penveres meg ilyenek... -
#146 én sem járok szavazni. minek? hogy 4 évente megválasszam a diktátoromat? -
#145 Ja igen. még egy kis off (sry) írta valaki, h nem megy el sok ember szavazni. Talán mert már belefárdtak ebbe az egészbe? -
_Vegeta_ #144 Cigany es cigany kozott is kulonbseg van mar begbocsajts... Azt hivom ciganynak ki tipikusan cigany. Lusta es szetver mindent.
traXion #19: Latod még tese ertetted meg mit mondok ...
tarsadalomben es nem orszag koltsegvetesbben amerikaiasodik.
tehat szulok nem foglalkoznak a gyerekkel robotolnak.. stb stb nem kell meselni.
dj skyline #25: Sajnos pont ez jellemzo, es belegondolni is szar h ezek a kolykok majd felnonek es ugyanugy lefogjak nezni a masik embert...
danielT #32: Hat nagyon rosszul teszed ha igy velekedsz a magyarokrol. Ezek a jellemzok inkabb a franciakat illetne nem minket! A magyar agy amugymeg vilagszinten elismert. (ertem ezalatt mi vagyunk a legoksosabbak) :)
modellmaker #33: Hat igen, enis csak szuleimtol tudom, de egy biztos a rendszervaltas elott nem volt munkanelkuliseg.
rozsalany #38: Ez csak a kozelegedetlenseg miatt alakul ki. Sajnos az emberek forronganak. Ertheto is. Egyre tobb a szomoru es ideges ember.
mike #56: Hat figyelj en ezt vettem szemugyre, kovezzetek meg nyugodtan ha nincs igazam, csak a velemenyem irom le. Beke! :) -
#143 hát biztos nem azért lett ilyen mert veszett jól néz ki -
#142 fogalmam sincs...nemreg ota vagyok itt es senkitol nem kerdeztem hogy ez miota van -
#141 a Nemzeti Sz. gondolom szinten nagy biznisz volt egyes politikusoknak, milliardokat tettek zsebre -
#140 node mit vársz a politikusoktól? szemét haszonlesők. egymást csesztetésével vannak elfoglalva, nem azzal, hogy mi lenne jobb az országnak.
az én személyes véleményem: politikus= parazita szemét -
#139 Off: talán ha összefognának és nem egymás vérét szívnák? lásd: Észto. ha jól tudom -
#138 A felső a piros, az alsó a zöld. (és még ábra is van benne) Legalábbis Magyarországon így van :)
Törökországban (Antalya) meg mutatta egy numerikus kijelző, hogy hány másodperc múlva lesz ződ. -
#137 más népeket is ennyire foglalkoztat a politika - ennyit politizálnak, lépten nyomon - vagy ez is magyar??
(nemtom azé kérdem!) -
#136 A Nemzeti színházat nem biztos, hogy megemlítettem volna a helyedben :) Kik is kezdték építeni? Erzsébet tér? No, rémlik valami? :) Ott valaminek ki lett ásva a hely, amit aztán áttettek a mostani helyére... Hupszi :) -
#135 Én azért szoktam ezen gondolkozni, de nem azon, hogy vajon igaza van-e Michael Moore-nak, hanem, hogy nagyon igaza van, vagy kurvára igaza van :D -
#134 majd most a Gyurcsany
de ne politizaljunk...