A Magyar ember ma.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
tessék írok: Tehát többekközt a fórumos moderátorok a hatalmasok, akik végzik a dolgukat. De akkor megint jön a kérdés, hogy miért ne lássa amit írsz, hiszen ezt írtad:

"hogy én ezt miért vagyok mégis képtelen megtenni?"

:)))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

mikike
nem annyira, csak nem írhatok sokat, mert akkor megint banolni fognak
kérlek ezért írj utánam valamit, hogy ne lássala a bannoló illetõ, hogy itt jártam

köszi

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

sz4bolcs
Tényleg olyan sértõ volt a kérdésem, hogy "Kik a hatalmasok?" ???

Punkerwork
ott vannak a smile-k mindkettõnk írásai végén nem?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

sz4bolcs
Azon lehetne vitatkozni kinek mi a humoros... egyébként is ez a kezdet, vagy a folytatás, majd a következõ életben :)

Punkerwork
mondok még valamit, szerintem te vagy a leghatalmasabb mert tuti hogy magadat utálod legjobban

sz4bolcs
Érdekes kérdések merültek föl, amikre keresem a választ :)

sz4bolcs
az is jó kérdés, ha képtelen megtenni, mégis hogy "marad életben" ? :D

mikike
tessék csak nyugodtan fikázni
már hozzászoktam

Punkerwork
szerintem neki mindneki hatalmas :)

sz4bolcs
Akkor vajon sok hatalmas él a földön? :)

Punkerwork
akiket mikike nem szeret :)

sz4bolcs
Kik a hatalmasok?

Punkerwork
hát akkor rossz helyen élsz, vagy nem jó barátokat választottál

mikike
az életben is úgy veszem észre az "marad életben", aki nem mond ellent a nála hatalmasabbnak
akkor bármit megtehet

hogy én ezt miért vagyok mégis képtelen megtenni?

Punkerwork
ez csak 1 fórum, a valódi élet ennél azért kicsit másabb.

mikike
milyen?

hát a fórumos tapasztalataim alapján:
fikázós, hatalmasoknak benyalós

de lehet ez máshol is így van

Tabutéma a forumon. :)
Cigókrol meg annyit, engem is raboltak. Keves az olyan cigó aki tenyleg tesz is azert h mashogy nezzunk rajuk. Pl volt egy nagyon jo cigany haverom, hihetetlen jofej volt, sajna mar reg nemtalalkoztunk. Ez azokat hivom ciganynak akik ottélnek a putriba es az jo nekik.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Taranov
Jogos volt, a rendõr biztos meg akarta szivatni :D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Rafaelo
azt hallotam a kaszás cigány incidnst :) a havas henrik is beszélt róla
a reggil mokkában hogy milyen geci cigusok vannak és csak sajnáltatják magukat közbe meg kaszával rontanak az emberekre :(

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Taranov
Én sajnos két éve minden nap találkozom velük.
Nem szeretem õket, mint ahogy senki sem azon a környéken, még szerencse, hogy rendes helyen lakom, nem ott.
De az érdekes, hogy nekem beszólnak, de még nem raboltak ki, haverjaim közül viszont sokat. Egyszerû: ha megállsz és visszaszólsz nekik, jól megvernek.
Buták, akik leállnak velük vitázni.
A valkói rendõröket, akik igazoltatni akartak egy cigányt, 30 kaszás cigány támadta meg.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Amikor a mi kocsinkat lopták el, nem hallgatták ki a szemtanúkat, és 3 napon belül nem kérték el a biztonsági kamera felvételét, ezért letörölték. Így ugrott 3,5 millánk. Nagyszerû.
Egy ismerõsünknek egy 10 millás Chryslerét lopták el, és a rendõrség akkor sem hallgatta ki a szemtanúkat, ezért a csávó pert is nyert ellenük.

Rafaelo
szerintem te még életedben nem találkoztál cigányokkal :)

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Taranov
Gondoltam, hogy te ezt nem fogod megérteni.

Taranov
Azért szerintem, mert egy nagy butaság fejberúgni egy cigányt, csak te jársz rosszul.
Egyébként is csak Chuck Norris tud fejberúgni embereket, mást még nem láttam :))

Taranov
Én is ismerek egy cigány családot, akinek meghalt a gyereke és eszükbe se jutott a pótlék.
Szerintem ez fake volt, amit hallottál.

Taranov
Mortal Kombat-ben 139-et :D

Taranov
Szerintem igen :)

Taranov
Akkor jönnek a többiek és jól megvernek, õk nem sajnálnak.

Grimbusz
A lopott autókkal ha jól tudom pár 10 fõs különítmény foglalkozik és nagyon jó % -os arányban talizzák meg az autókat, persze amelyik nincs darabokban...

A rendõrökrõl nekem is van véleményem, jó is rossz is, de hát emberek õk is. Nem hiszem hogy nagy különbség van/lenne egy rendõrség, vagy élelmiszerbolt között. Intézmény mindkettõ és mindkettõ tele van hibákkal aminek a javítására vágyunk és fogunk. Szerintem soha nem leszünk elégedettek, fõleg ha az emberi természetet vesszük alapul,
((((hehehheeheheh és a statsiztikát heheheheheheheheeh, mert azt nagyon szeretjük emlegetni)))).

A túlerõ legyen veled!

Ottto
<#shakehead>

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Hehe. :) Sajnos valoban vannak olyanok akikszerint ez a megoldas. Beszolt? Fejberugni. :)

Ottto
Ez nézõpont kérdése. Úgyértem nem rég (pár hónapja) ismerkedtem össze a keményfiúkkal, mióta velük lógok kicsit átvettem a stílusuk, vagyis már nem félek ütni. De ne értsd félre, mondtam nem verekedtem sokszor, csak mikor belémkötöttek, azt nem hagytam, amúgy semmi bajom senkivel...

I.C.ram
hátö paszdzs!
Szoval a <#lama>-k ?

Mike at home
ok

valtozas - ilyen gyorsan azert nem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ottto
Nem, ezt mibõl gondolod?

Ottto
Csak képletesen értettem.
Önkritika: Énis változok/változtam.....

Mike at home
ha nem soz szerint, akkor ne mondj olyat

olvastam az onkritika topikot

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I.C.ram
cigány-e vagy?
Ottto
Vazz nem szó szerint értettem....jó, tény a "fejberúgás" szó talán kicsit erõs volt. Ha ennyire beleakadtál akkor bocs, de csak arra értettem hogy olyan környéken lakok ahol sajnos sokat balhézok a sok hülyegyerek miatt.....

Mike at home
hat mert azert egy meber fejberugasa...

ne mondjon nagyot

Bandew
Csak nem értem miért ilyen dolgokon akadsz fenn. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ottto
Jó, én nem várom elhogy elhidd...

Mike at home
mi baj?

Bandew
Jaj te jó ég!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mike at home
szal egyet se, csak a szad jart

Ottto
Lehet, én nem voltam ott, de kinézem belõlük...

Ottto
Bazz nemszámolom :P

Mike at home
ez csak mese