856
A Magyar ember, s ami a te tapsztalatod vele???
  • Rózsalány
    én az amerika majmolásba azt utálom amikor nyiszlett kiskamaszok olyan trottyos gatyákba repperest játszanak:DDD azon mindig úgy kell nevetnem mikor ilyet látok:)))
  • JackDaniels #372
    ...és úgy beszélnek a sexről,mint akik már 10 éve rendszeresen csinálják!
  • Grimbusz
  • Rózsalány
    amikor én általánosba jártam - 14 éve:( - akkor nálunk 1 olyan lány volt akinek volt barátja, de azok is csak olyan csókolózós szintem jártak. ma ??? ritka az olyan 14 éves lány aki szűzen megy középiskolába. mondjuk ez nem is csoda amikor általános iskola udvarán szünetben olyan kiscsajok sétálnak, akiknek alig takarja valami a bugyiját, meg a nemlétező mellét...
  • JackDaniels #369
    Amerika van. Amerikai nincs:))
  • Rafaelo
    ha nincs amerika akkor miért beszél mindenki róla
  • JackDaniels #367
    Magyarokhoz???? Külföldön, veretes nyugaton, meg amerikában asse tuggyák mi az a cigi a 14 évesek![IMG]http://smilies.uw.hu/smilies/temp/STUPPID.gif [/IMG]
    Na ez érdekes felvetés. Az a baj, hogy ma mindenben ezeket a buzi amerikaiakat kell majmolni és amikor azt mondom,,hogy amerikai nincs is,mert vagy lelövöldözték öket, vagy rezervátumban vannak, akkor meg vannak sértődve.!
    Olyan valakiket majmolnak sokan, akiknek a 85%-uk nincs tisztában a saját történelmével. Na ezt hagyom, mert csak felidegesítem magam!
  • Grimbusz
    Érdekes :)))) nekem is vannak ilyen élményeim egészen más megközelítésből, ha nem bánjátok elmondom.
    Amikor én voltam amolyan 10-14éves akkor ucsó év és arról beszélgettünk a fiukkal hogy jé nincs is mellük a csajoknak és hogy kiből mit cserélnénk le másra hogy egy jó csaj összejöjjön :)

Ma ez már kicsit másképpen néz ki szvsz. eléggé kitolódott a testi fejlettség a 10en éves korban.
  • Grimbusz
    A megalázás egyik leírása:
    - Nem tudom jól idézni, de Feldmár András nagyon jól megfogalmazta utánanézek majd és leközlöm, az elég tisztán van fogalmazva és egyet értek vele.
  • modellmaker
    Volt még nagyon régen egy mese. A tűzről ill. tűzotókról szólt. Sajnos a címét nem tudom Az nekem nagyon tetszett. :)
  • JackDaniels #363
    Nekem csaka régi rajzfilmek. A mostaniakban több erőszak van mint a Bárányok hallgatnak-ban. Nagy kedvenceim: Mesék Mátyás királyról; Dr. Bubó; Tom & Jerry; Mekk Elek az ezermester; Kengyelfutó gyalogkakukk; ilyenek.
  • modellmaker
    "Sajnos az oktatás színvonala" is "a béka segge alatt van."

(javítva)
  • JackDaniels #361
    Ez nem megalázás. Akkor aláznám meg, ha én állnék elé és még fel is háborodnék, ha szól nekem az idősebb ember. A tisztelet és udvariasság elvileg oda-vissza alapon kell hogy működjön, másképpen nem megy.
    Ezért nem tudnak tisztelettel lenni mások iránt az újgazdag parasztok, akik másokon átgázolva gyarapították bankszámlájukat. Ők nevelik ki a kábszeres, tüdőbeteg diszkópatkány garnitúrát, a szeretlek fiam, ittvan tízezer felfogással. Nameg ugye bébiszitterre van lóvé a gyerek meg amikor meglátja a szülőket, megkérdi: Kik ezek? Na ez itt a másik baj.
  • Random work
    Igen éjszaka szoktak lenni magyar filmek azokat egy időben vettem föl és néztem.
  • Grimbusz
    persze, de okosan :D
  • Random work
    Rajzfilmek nekem is bejönnek! :) Anyámmal szoktuk nézni a Tom&Jerry-t meg a Looney Toons-t. :)

Viszont hiányolom a magyar természetfilmeket és a magyar filmeket. Gondolom ez azért is következmény mert elnyugatiasodunk és nincs szükség itt hazai készítésű alkotásokra.
    Csodálkozva néztem egy filmet északi népekről ahol a mai napig is népviseletet viselnek ünnepek alkalmával kivétel nélkül és őrzik a hagyományokat. Sajos itt az utolsó hagyománytisztelők az idősek. Tény én se vagyok hagyománytisztelő, de mikor kisiskolás voltam még rendszerváltás elött akkor nem lehetett suliban ilyet tanítani. Most lehetne viszont most meg nem trendi. Sajnos az oktatás színvonala a béka segge alatt van.
  • JackDaniels #357
    Igaz, ezt ki is felejtettem.:)
  • modellmaker
    Meg duna tv. Anyával mostanában azon nézem a régi filmeket :)
  • JackDaniels #355
    "Ha valami értelmeset akarok nézni marad a Discowery, Spektrum, National..."

Én is ezeket nézem, kiegészítve a Sport1-2:)
  • modellmaker
    OK ok nem kell megalázni, de úgy kell neki megmondani hogy ne tűnjön a porba... szvsz muszáj megmondani nekik.
  • Grimbusz
    Oké igaz, de bemászott, és ha te megalázod, más meg kiröhögi akkor neked meg azt mondanám alapból nem kéne megalázni senkit még ha okod is van rá. sőt lehetőleg kerülni kéne a megalázást, megaláztatást.

Tudom néha nem elég tudni hogy igaza van az emebernek, hanem érvényesíteni is muszáj. költői kérdés: -Tényleg muszáj?
  • sz4bolcs
    amúgy a taplók szoktak személyes sértésnek venni ilyet, akik meg is érdemlik..
  • modellmaker
    Alapból nem kéne bemászni a másik EMBER elé szvsz.
  • Grimbusz
    A véleményem nekem is ez egy két kivételtől eltekintve. Én spec néha filmet nézek 1hó/film vagy és most lehet röhögni :) rajz, vagy mesefilm + Spektrum //sajna dcs., ng., nincs nálunk :(//
    A maradék időm a barátaim és családom tölti ki na jó és a számítógépem, s ha idő engedi akkor a szabad 1000rel.
  • modellmaker
    Fókusz és társai a másik herótom.
  • sz4bolcs
    Szerintem nem megalázás, mert más is látja hogy "igazságtalanság" de inkább tahóság történt...
  • Random work
    TV2, RTL az egy rakás szemét szerintem.
    Ma reggel hallottam a rádióban, hogy új valóságshow indul ahol Győzike lakása lesz felkamerázva x napig és azt lehet bámulni. Micsoda élvezet.

Hová tűntek az igazán jó filmek? Ha valami értelmeset akarok nézni marad a Discowery, Spektrum, National. PL. az esti bulvárműsorok is eléggé idegesítőek (Fókusz, Aktív).
  • Grimbusz
    Ez durva! Én is szoktam alkalmazni és nagyon cool a dolog tudom ajánlani, csak egy bajom van vele:

-Ezt megalázásnak hívják, és az sem túl jó, akkor már inkább mond meg neki de ne hallják mások, ha ez nem elég, akkor az sem ha mások hallják. Szvsz megalázni nem kell senkit, még ha úgy érzed megérdemli akkor sem.
  • Random work
    Sajna akkor kaptam észhez mikor kikérte a lángost elöttem. Ő másik irányból állt oda a bódé elé, de nem gondoltam, hogy lesz képe elöttem kérni. A lángosos csak kiszolt a nőcike fele, hogy mit kér és ő kért. Ha én kerülnék hasonló helyzetbe mondanám, hogy a másik személy előbb volt itt ő következik. Ő nem tette ezt.
    Azután, hogy kikérte magának a lángost már nem volt kedvem elkezdeni nevelni mert fölösleges. Megtörtént és kész.
  • JackDaniels #344
    Talán...... A lepényhal először, a remény hal meg utoljára!
  • Grimbusz
    Monika-shownak is van ezek szerint értéke, hogy nem érdekel a téma, hogy van olyan hogy "érdekes", de semmire nem használható, csak időt veszi el. rem. értesz ;)
    A gerjesztés stimm.
  • modellmaker
    Az a lényeg hogy mások is hallják! Talán el is jut az agyukig és talán gondolkodni is fognak.
  • modellmaker
    Azért van aki nme néz sz*rt. Nálam a kersekedelmi TV csatornák alapból ilyenek.
  • JackDaniels #340
    "-Ma reggel a lángososnál egy öreg nőcike lazán beállt elém szemrebbenés nélkül. Én szó nélkül tűrtem."

Nem kötekedni akarok, de sztem nem kellene tűrni, mert akkor azt hiszi,mindig lehet. Nem kell rögtön belerúgni sem. Velem is megtörténik. Én ilyenkor a következőkkel próbálok "nevelni",mert néha az időseket is kell:
    - Kezicsókolom, így vegyenek magáról példát a fiatalok, hölgyem? He tetszik szólni, hogy siet, akkor szó nélkül beengedem magát!
    Akár hiszed, akár nem,hatásos, nem is kicsit! Különösen ha mások is hallják!
  • Random work
    Ha az embereknek lenne rendes értékítéletük akkor nem néznének olyan szemeteket mint a Mónika és társai. Mivel van nézettség ezért el is terjednek és gerjeszti magát.
  • Grimbusz
    Egy állat szvsz nem lehet egoista (hacsak egy ember arra nem tanítja neveli) inkább ösztönlény, érzelmi szintekkel.
  • Grimbusz
    Ne tűrd! mert másokat is elnyom.

Azért a te igényeid is számítanak, sőt nagyon fontosak kell hogy legyenek hogy a Te konfort érzeted is meglegyen és ezt meg tudd mutatni másoknak is hogy kell csinálni, csak talán ne túrd le az utasokat :))))

Társadalom probléma lenne? nem inkább a társadalomra hat, és média probléma, terendi probléma?
  • Random work
    Faterom mikor gyerek volt a 60-as években akkor ha valami hülyeséget csináltak és a rendőr elkapta őket akkor lekevert nekik egy párat és tanultak belőle. A suliban is ez ment. Most merjen büntetni a tanár azonnal jön a szülő és panaszkodik az igazgatónál. Mivel a tanárok nem nevelhetnek a szülőknek meg nics idejük, na meg lassan nálluk is hiányzik a neveltetés alapból ez egyre rosszabb lesz.
  • sz4bolcs
    Ha azt nézed állatvilágban is állandó harc megy a fennmaradásért, A kis oroszlán sem egoistának születik, mégis gyorsan beletanul :)
  • Grimbusz
    Bár ez önigazolás, amire nincs szüksége egy nem egoistának, vagy egy megvilágosultnak. Ohhhhh hát még tapasztalok én is azt hiszem.