Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
nem nagyon tudok!
de kár, hogy szegény rendõrautónak nincs szárnya, ha lenne szállhatna utánnad<#idiota>#idiota>
Egy kérdés? nekem 16:9-es a monitorom, de nem találok ehhez való felbontást, pl.: 1920x1200. Van erre valami peccs vagy valami trükk, hogy menjen a játék így?
Thx: zsolt
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
HOME VIDEO
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
állandóan lefagyok, már harmadszorra kezdem újból a #2 blacklistes emberkét, már unom, nincs valami patch vagy valami hasonló a kijavításáért?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
The Matrix has you...
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
The Matrix has you...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
1x: Civic Cruiser (általános fakabát) - Max 5db üldözõ
2x: Civic Undercover Cruiser (FBI-osnak titulált fekete kocsis fakabát) + elvétve útakadály - Max 10db üldözõ
3x: State Pursuit Vehicle (GTO) + útakadály + szembõl SUV Light - Max 10db üldözõ
4x: State Undercover Vehicle (fekete GTO) + szöges akadály + szembõl SUV Heavy + helikuffer - Max 20db üldözõ
5x: Federal Pursuit Vehicle (fehér Corvett) + Cross (fekete csíkos Corvett) + szöges akadály SUV-okkal is + szembõl SUV Heavy + helikuffer - Max 25db üldözõ
6x: (asszem ez volt a legutolsó üldözés) Federal Undercover Vehicle (fekete Corvett) + szöges akadály SUV-okkal + SUV Heavy párhuzamosan - mittomhányüldözõ
7x: SUV Heavy + szöges akadály SUV-okkal + helikuffer - asszem max 25db üldözõ
Valahogy így van elosztva
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
meg a fekete-fehér viper?
tesóm játszott vele még régen(kiakasztotta), csak kíváncsiságból kérdezem
Egyébként még csak az elsõ 12-nél járok, meg az uccsót csináltam meg. Az viszont vicces volt 😊 7x-es heat level, meg mindenhol SUV Heavy-k 😄
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Egyébként a turbót és a nitrót hol lehet állítani? Milyen gombbal?
Mondjuk van vele valami szar, mert ha rántok egyet a kormányon, akkor elfelejtheti, hogy merre van a közép 😊
The Matrix has you...
Ez a Rosewood-i baseball stadion volt? 😊 Két pursuit breaker is van körülötte, a két bejáratnál 😊
Egyébként mikor az a cél, hogy sok rendõrautót megkoccoljak, akkor szoktam azt, hogy autópályán nyomom a gázt. Ha meglátom a rendõrkordont, akkor némi nitrós ráadással kigolyózom a legszélén lévõ csomagtartóját, majd minden gombra rátenyerelek, ami fékezésre szolgál. Ezután vissza egybe, padló, és neki a kordon maradékának, amíg mindegyiket le nem koccoltam 😄
egyébként minden flottul megy, ott köröztem a buszmegálló körül (itt a rendõrduma is elég élethû, mert mikor bementem, akkor egybõl mondták, hogy "visszament a buszmegállóba" 😊),tehát lerázom õket, ha sokan vannak (dodzsemezek), meg minden trükköt bevetek, de a végén, mikor már megvoltak a milestone-ok, akkor csak elkaptak. vagy egy kamion szívatott meg és hátulról meg lefogtak vagy 5-en nyomtak neki a falnak, úgy, hogy füves részen voltam, ott meg kapartam csak. szóval vagy az elején bénáznak vagy a végén szívatnak😊)
ja és a baseball pályára tudtam bemenekülni a végén, úgy sikerült megcsinálnom. de nagyon komoly volt, már patakokban folyt a víz a hátamon.
The Matrix has you...
A bömössel mindenképpen sikerült, a végére a SUV adta meg magát 😄
A betontetõn meg folyamatosan nézz hátra, és kb a közepe elõtt parkolj, közelebb a váróhoz. Ha meglátod, hogy a zsaru nem fog leesni, akkor kezdjél tolatni. Ilyenkor legtöbbször hátramegy, elfordul, leesik. Ha mégsem, akkor meg nagygáz, nitró, és le a tetõrõl. Teszel egy kört, és megint fentrõl vigyoroghatsz 😊
Egyébként kellõ türelemmel a legnagyobb zsarubandát is le tudod rázni, ha:
1: a GAME OBJECT CAMERA-t KI KELL KAPCSOLNI!!! Szép látvány, mikor összeomlik a fánkos, de engem egyszer azért kaptak el, mert amíg gyönyörködtem, addig a program nekikormányozta a verdát egy falnak, és körbevettek.
2: Ha van mögötted 3-nál több fakabát, akkor ejts útba minél több pursuit breaker-t. Attól 3-masával is le tudnak szakadni.
3: Ha autópályán tépsz nyélgázzal, akkor is fogy a zsaru, viszont figyelni kell a szembõl jövõ SUV-okra. Ha ügyes vagy, kigolyózzák a saját emberüket <#idiota>#idiota>
4: ha már kevés autó van a nyomodban, irány a szárazdokk. Megteszel ott pár kört (ugrálsz az anyahajóról), és máris leszakadtak a zsaruk. Vigyázni kell a néha megjelenõ SUV-okkal (anyahajó a kedvencük), meg hogy ne menjél oszlopnak. 5 perc alatt még a helikofferes bagázst is le lehet rázni, és még a cooldown-t is meg tudod várni.