23376
  • tosatt
    Haverom kipróbálta de egy nagy szar kódokkal! Egyébként meg nem is mennek a kódok!
  • blur55
    be tudja valaki linkelni a játék betűtípusát?
  • Condor
    nemtud valaki cheat kódokat?
  • bigapó
    ott a pont, akinek nem tetszik az ne használja. de az építő jellegű kritikát azért értékelni is lehetne. például azzal, hogy kiadtok vagy akik csinálták kiadnak egy új verziót, ahol akár egy szavazás során megítélt szót raktok be az ilyen viták elkerülése végett:))) no comment és kövezzetek:))
  • pjotr83
    ja, ez gigalol. ők biztos tömörgumi kerekeken mennek. :D (ilyen van, tudom, volt óvodás koromban ilyen biciklim! :) )
    a másik amin jókat röhögtem (kínomban), hogy a helikopter a nyolcsávos autópályán akkora port ver fel, mintha a sivatag fölött lebegne... ráadásul nem is ez a rejtélyes eredetű por zavart, hanem az, hogy durván beakadt miatta a játék...
  • pjotr83
    én is meguntam a sok szemétkedést, le is szedtem a p*icsába. valszeg soha többé nem teszem fel a most wantedet, legfeljebb ha kedvem támad kicsit meghajkurászni a carrera gt-met. :)
  • pjotr83
    szvsz "pontos váltás" lenne a legtalálóbb. :)
  • Broafka
    OFF:
    jaj cicai, amikor elkezdtem fikázni a korodat egyből beírtad, olyan furi, hogy hirtelen beírtad, és ráadásul 18-25 között?
    a beszólásaid, meg a kemény fikázásaidból ítélve sztem a 14-et se éred el, amúgy meg egy apró jó tanács: ha tényleg annyi vagy amennyinek mondod magad, akkor nőjjél fel végre!
    ON
  • Yoz
    Én szeretném elmondani hogy minden elismerésem a munkátokért, én személy szerint köszönöm hogy elkészítettétek a fordítást.

Az ész nélkül kritizálóknak pedig azt üzenem, hogy ne azzal töltsék az időt hogy belekötnek még az élő fába is, hanem ha valami nem tetszik lehet jobbat és igényesebbet készíteni...

Vagy az észrevételek közlésének van kúltúrált módja is és éljenek is vele, könyű egyszerűnek és bunkónak lenni, vegyetek erőt magatokon és embereljétek meg magatokat.

Akinek nem inge a dolog nem veszi magára!
  • Ultrawarrior
    tükörfordítás = tökéletes váltás
  • gyuree
    Boldog két ünnep közét mindenkinek! Bocs az offért de a faq nem nyílik meg és már másfél órája böngészem a forumot, de nem találok megoldást a problémámra. Lehet-e állítani valahol a kormány érzékenységén mert csak pattogok egyik falról a másikra ,mint kecskeszar a deszkán
  • Methos from GH
    A fasza meg.... hát azért egy ennyire ne legyünk lazák. Jóh most tökmindegy vitatkozni azon, hogy jó-e az a szó vagy nem, akinek nem tetszik ne használja.
  • Ultrawarrior
    Ezen a fórumon semmi nem jó senkinek :))) Uraim, Fmp féle fordítással látom nem találkoztatok Az odabassz rendesen
    FMP-é
    Ezt nevezhetük tükörfordításnak.
  • RelakSfromhome
    őőő... mi a baj a tükörfordítással? Az eredmény nem azt jelenti, mint amit a pofa akart mondani?
  • RelakSfromhome
    Akkor már Fasza váltás, de semmiképp sem vagány...
  • Methos from GH
    Zoli direkt próbálta lazábbra venni a figurát, mert maga az NFS: MW is laza akarna lenni.

A Perfect Shift tükörfordításba Tökéletes vátlás lenne... nos lejjebb épp a tükörfordítást említik szarnak. Most akkor melyik a kettő közül? Az is baj ha laza, az is baj ha tükörfordítás? A két dolog mintha valahogy ütné egymást.
  • alert
    Hogy mért töltötték le 11 ezren? Mert be volt harangozva és mindenki várta :))) jóhogy mindenki letölti hisz csak utána derül ki hogy milyen. Nem tudom ezzel mit akartál. Egyébként csak az a gond, hogy számos helyen tükörfordítás az egész. Miért fordít úgy valaki valamit hogy nem tudja átérezni amit fordít és nem tudja kitalálni az odaillő kifejezést? Ezzel csak a játék élményt rontja szerintem. Ezen felül gratula a készítőknek mert nem kis meló de kellene még javítani rajta. Ahogy pedig elnézem a fórumot és a hivatalos statisztikákat azért nem tudják sokan kritizálni mivel az angolt értés szinten beszélők száma elég csekély és vagy képesek elhinni hogy ez klassz vagy pedig nem érdekli őket mert legalább magyar. Ilyen tekintetben tehát nagy a siker és gratula de szinvonal terén már nem ez a helyzet. Egyébként igaz: akinek nem tetszik ne használja. Azért a "vagány váltás" és hasonló angolul nem tudóknak is szembetűnő szöveget fordítónak meg kéne gondolnia hogy milyen lelki állapotban fordít vagy hogy biztos ezt akarja-e csinálni :)
  • RelakSfromhome
    Már megbocsáss, de van benne néhány olyan dolog, ami még az angolul nem értőknek is csípheti a szemét :)
    Pl Vagány váltás O_O :D

Ettől még minden tiszteletem azé, aki egyáltalán nekiáll egy ilyennek. Nálam totál behalt az Unreal fordítása, mert nem minden erőmmel azzal foglalkoztam, szal tudom, miről beszélek!
  • RelakSfromhome
    Ja. 32 autó van alapból, de ha megcsinálod a challange-et, meg 100% a játék, akkor minimum 35, de inkább 37 autónak kéne lennie...
  • fernando torres
    nem lesz kövezés mert igazad van
    ha vkinek nem tetszik ne használja kész
  • fernando torres
    ezzigen
    ez odabaszott
  • Methos from GH
    Nah akkor nézzük csak.

Ha annyira szar, miért töltötték le eddig több mint 11 ezren? Nem állítottuk, hogy tökéletes, hogy nincs benne hiba - persze i2k szokáshoz híven minden fórumba hangoztatja ugyanazokat a dolgokat - megjegyzem MP-n és GH-n még senki sem szidta a fordítást - de hiszen i2k fordításai fullosak, meg szépek, meg jók, arra nem lehet panaszkodni...

Hát no comment, akinek nem tetszik ne használja.

Lehet kövezni!
  • cicai
    te "homokkuro göcsöggép"
  • fernando torres
    most már nem kell magyarázni a dolgokat
    porbafingó? -- ájj szánalmas vagy ham már fikázol rendes fikát verjél rám
  • IMYke2.0.0.0
    A magyarítást amúgy kíváncsiságból tettem fel, jeleztem is korábban, hogy mekkora baklövések vannak benne.
    A srác miatt készíttem vele képeket is. S mivel épp tegnap költekeztem ki, ezért még money cheatet is alkalmaztam, hogy megmutathassam a vásárlás menetét...

• alert
    Én is sajnálom hogy elk*rták. Még a videók szövegeit se pontosan fordították. Jelentéstartalom még csak csak megegyezik de a hangulat és stílus... no comment.
  • cicai
    az az öcsém te porbafingo
  • CaviaR
    Ez a magyarítás nagyon kész. :D
    A "kasztni" talán a kaszni lehet, csak írni nem tud a fordító. Miért használtok ennyire szar fordítást?
    Cicai-nak igaza van, ez a fordítás annyira szar, hogy érthetetlen tőle a játék, és teljesen elveszik az értelme a szövegnek az igénytelen tükörfordítás miatt.
  • Keca
    ha annyira jól érted az angolt, akkor mi a szarért itt kérdezősködsz? Tök egyértelmű a játék, faszé fikázol ha te is fika vagy
  • fernando torres
    13 évesen jobban vágod az angolt mint a magyart?
    ne röhögtess már
    már szánalmas vagy
  • Dénes é
    bocs de ez van
  • Dénes é
    jah pont te érted angolul jobban kinek szintje eléggé lent van.
  • cicai
    melyik az a challange?
    hogy tudom 100% megcsinálni a játékot?
    a magyar forditás szar gamehunter
    angolul jobban értem
  • zeki
    nekem sem miért van?
  • fernando torres
    nem, miért kellett volna?
  • RelakSfromhome
    Akinek HKZonda féle Black Edition van meg, és végigcsinálta a játékot, annak jelent meg plusz autó? Mert nekem nem...
  • IMYke2.0.0.0
    Crack nincs. Csak leírás a FAQ-ban.

• Dénes é
    van egy link benne
    itt le van írva
  • Paradicsom
    Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani honnan lehet letölteni cracket?
    Előre is köszönöm
  • Ombika
    8-9 black listtol kellene !!!