Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tompie
A BMW-t mikor lehet megnyerni?

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp

Honnan lehet letölteni magyarosítást?? Köszi!
The FlashBack
ha valakinek van kedve nyomni egy multit, dobjon meg egy priviel😊 thx!

reménytelen
Saját! Nem trainer, nem cheat, nem letöltött savegame!

The FlashBack
YAH vagy úgy!
nem nagyon tudok!
de kár, hogy szegény rendõrautónak nincs szárnya, ha lenne szállhatna utánnad<#idiota>

reménytelen
Valami poénosat, amit a bal oldalra oda lehet írni <#vigyor3>
The FlashBack
hogy hogy szöveget?

reménytelen
Most csináltam ezt a képet:

Ki tudna hozzá kitalálni valami jó szöveget?
Hi All!

Egy kérdés? nekem 16:9-es a monitorom, de nem találok ehhez való felbontást, pl.: 1920x1200. Van erre valami peccs vagy valami trükk, hogy menjen a játék így?

Thx: zsolt

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

Sland
<#felkialtas><#felkialtas>SPOILER, hogy lesz vége a játéknak<#felkialtas><#felkialtas>

HOME VIDEO

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Broafka
kurvára elegem van már!
állandóan lefagyok, már harmadszorra kezdem újból a #2 blacklistes emberkét, már unom, nincs valami patch vagy valami hasonló a kijavításáért?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

bigapó
lefoglalják az autót. nekem egyszer már volt ilyen és akkor 95ezer péz nem volt elég kiváltani. inkább visszatöltöttem az állást.

The Matrix has you...

SLICK
hi!
ha a vontató alatt kigyûlik az a 3 X akkor mi fog történni?

Danman
Hali!!A videoextractor-ral kicsomagolt moviekat mien kodekkel lehet megnézni?ki volt írva tudom,de összevissza ugrált a kép...pls

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

bigapó
nem vagyok egy autószerelõ, ezért nem láttam valszeg "akkora" különbséget😊) igaz, nem próbáltam még a két végletet, de majd kipróbálom. kösz a tippeket.

The Matrix has you...

Honnan lehet letölteni magyarosítást ha egyáltalán lelehet! Köszi!
RelakSfromhome
Úgy fogom megnézni 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

amúgy én az 53.-nál tartok

nekem is voltak ilyen problémáim de én kb. 4-re megcsináltam jól kell menni és nem ütközni jól kell használni a nitrót meg a speedbreakert.szerintem

Falconer
Ja, meg ha felrakom a turbot, akkor 6000 és 6500nál lehet látni, hogy jol ráhúz még. (SLR)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Nincs elég hosszu pályarész arra, hogy kis fordulaton dolgozó turboval elérd a max sebességet, szoval akkor éred el a játékban, ha a maxra rakod. Egyébként a valóságban is igy van. Lehet, h a motor ki tudná magát pörögni egy lejtön, de ha nagy fordulaton adja le a max nyomatékot, akkor van esélyed, hogy elérd a végsebességet.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

bigapó
nekem nem fehér volt, hanem inkább szürke. persze lehet, hogy csak nem Tomi Kristállyal mosták le...

The Matrix has you...

bigapó
hát nemtom, de ahogy én értelmeztem azt írja, hogy a a mínusz felé veszed, akkor kissebb fordulaton adja le a nagyobb nyomatékot, míg a plusz felé a nagyobb fordulatszámnál adja le azt. elõbbi rövid, kanyargós pályákon használható, amikor többször kell kigyorsítani, míg a másik a hosszú egyenes szakaszokra jó. itt most a végsebességnél nem emlékszem, hogy mit ír, de elvileg nem lehetne különbség, hiszen ez csak a nyomaték (motorerõ) megfelelõ fordulaton való leadásában játszik szerepet. mennyire van igazam? 😊)

The Matrix has you...

Falconer
Kiprobálhatod, de ha odamész a turbo beállításhoz, és megnyomodaz egyes gombot, akkor leírja részletesen.

RelakS
Igen? Megnézem. Majd este 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Falconer
Nem érted jól. Minél nagyobban van a turbo, annál nagyobb a végsebesség. Annál nagyobb fordulaton adja le a legnagyobb nyomást.

RelakS
pontosan milyen kocsikat takar a dolog?

RelakS
Tapasztalatom szerint:

1x: Civic Cruiser (általános fakabát) - Max 5db üldözõ
2x: Civic Undercover Cruiser (FBI-osnak titulált fekete kocsis fakabát) + elvétve útakadály - Max 10db üldözõ
3x: State Pursuit Vehicle (GTO) + útakadály + szembõl SUV Light - Max 10db üldözõ
4x: State Undercover Vehicle (fekete GTO) + szöges akadály + szembõl SUV Heavy + helikuffer - Max 20db üldözõ
5x: Federal Pursuit Vehicle (fehér Corvett) + Cross (fekete csíkos Corvett) + szöges akadály SUV-okkal is + szembõl SUV Heavy + helikuffer - Max 25db üldözõ
6x: (asszem ez volt a legutolsó üldözés) Federal Undercover Vehicle (fekete Corvett) + szöges akadály SUV-okkal + SUV Heavy párhuzamosan - mittomhányüldözõ
7x: SUV Heavy + szöges akadály SUV-okkal + helikuffer - asszem max 25db üldözõ

Valahogy így van elosztva

a hófehér sportkocsi az hanyadik szint?
meg a fekete-fehér viper?

tesóm játszott vele még régen(kiakasztotta), csak kíváncsiságból kérdezem
Falconer
7x is van? Én eddig még csak 5röl tudtam 😄

RelakS
TOLLBOOTH!!!4544

Egyébként még csak az elsõ 12-nél járok, meg az uccsót csináltam meg. Az viszont vicces volt 😊 7x-es heat level, meg mindenhol SUV Heavy-k 😄

Thx!
DannyL
Valaki aki a Challenge Series-t már megcsinálta, árulja már el nekem, hogy a 39-es küldit, ami egy Toolbuth és McLaren Mercivel kell megcsinálni, hogy a pélóba lehet megcsinálni. 3 mérõponton épp hogy csak de még beérek, de a célbaéréshez legalább 15mp kéne még és bármit csinálok sehogy se érek oda. Aki megcsinálta már, segítene!? :/

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Falconer
Thx. Mindjárt megnézem. Szinte tuti, hogy voltam már itt, csak igy, hogy buszmegállo, meg ilyenek nem ugrik be semmi. Asszem én ezt vmi bevásárlo központnak néztem. Nem ez az, mi tele van üveg fallal, lehet benne ugratni is, meg ilyenek? A várost külön nem néztem, csak üldözés és versenyek alkalmával.

RelakS
Verseny vagy freeroam közben <ESC>, majd megkeresed a Performance ikont

RelakS
Mutatom:

Kék nyíl felõl érkezve át a várón, és a zöld csík körül van a betontetõ.

Egyébként te sem nézted meg az egész várost, mikor egy-egy kerület megnyílt? Igaz, hogy 2-3 óra unalmas kocsikázás, de sztem hasznos.

Az állás mentésére van egy régi trükk, még a doskorszakból. Megkeresi az ember a save file-t csinál róla egy másolatot (lehetõleg egy másik könyvtárba - mer ha ugyanoda rakod be a copy-t az csak összezavarja a progi - de én közvetlen a wincseszterre szoktam) és ha már minden marker/szabadkártya elfogyott, akkor egyszerûen visszamásoljuk. És máris megvan a régi állás.

Egyébként a turbót és a nitrót hol lehet állítani? Milyen gombbal?
Falconer
Nincs. De ha egy térkép screenshotot tudnál nyomni megköszönném.

RelakS
Autóbusz állomás megvan?

Falconer
Betontetõ? Az hol a fenében van? Már második vagyok, de ezek szerint még sok helyet nem ismerek 😊

bigapó
az viszont a feledés homályába vész, hogy miért is kérdezted? 😊

The Matrix has you...

RelakS
Nem, hanem Fake Forward! <#idiota>

bigapó
jaaa, hát így könnyûûû 😊))
az FF az FORZA FERRARI? 😊) (amúgy tudom mi😊)

The Matrix has you...

RelakS
Logitech MOMO Racing FF kormány 😊

Mondjuk van vele valami szar, mert ha rántok egyet a kormányon, akkor elfelejtheti, hogy merre van a közép 😊

bigapó
mér te nem? 😊)

The Matrix has you...

RelakS
Billentyûzetrõl mész?

bigapó
ez is jó trükk, de általában nem szoktam így "viccelõdni", mert én tuti megszívnám😊))

The Matrix has you...

RelakS
Minél magasabbra veszed a turbót, annál erõsebb lesz, de ha jól értem, akkor csökken a végsebesség. Nitrónál nagyobb erõt fejt ki, de rövidebb ideig.

Ez a Rosewood-i baseball stadion volt? 😊 Két pursuit breaker is van körülötte, a két bejáratnál 😊
Egyébként mikor az a cél, hogy sok rendõrautót megkoccoljak, akkor szoktam azt, hogy autópályán nyomom a gázt. Ha meglátom a rendõrkordont, akkor némi nitrós ráadással kigolyózom a legszélén lévõ csomagtartóját, majd minden gombra rátenyerelek, ami fékezésre szolgál. Ezután vissza egybe, padló, és neki a kordon maradékának, amíg mindegyiket le nem koccoltam 😄

bigapó
a turbó minél nagyobb szintre van állítva, annál magasabb fordulatszámon lép hatásba. valami ilyesmi? tehát azért kell maxra venni, hogy mivel úgyis "álló" helyzetben vagy és magasan pörög a motor, akkor még több erõt adjon?

egyébként minden flottul megy, ott köröztem a buszmegálló körül (itt a rendõrduma is elég élethû, mert mikor bementem, akkor egybõl mondták, hogy "visszament a buszmegállóba" 😊),tehát lerázom õket, ha sokan vannak (dodzsemezek), meg minden trükköt bevetek, de a végén, mikor már megvoltak a milestone-ok, akkor csak elkaptak. vagy egy kamion szívatott meg és hátulról meg lefogtak vagy 5-en nyomtak neki a falnak, úgy, hogy füves részen voltam, ott meg kapartam csak. szóval vagy az elején bénáznak vagy a végén szívatnak😊)

ja és a baseball pályára tudtam bemenekülni a végén, úgy sikerült megcsinálnom. de nagyon komoly volt, már patakokban folyt a víz a hátamon.

The Matrix has you...

RelakS
Beállítod max-ra a turbót meg a nitrót, és akkor akár a SUV Heavy-t is eltolod 😊

A bömössel mindenképpen sikerült, a végére a SUV adta meg magát 😄

A betontetõn meg folyamatosan nézz hátra, és kb a közepe elõtt parkolj, közelebb a váróhoz. Ha meglátod, hogy a zsaru nem fog leesni, akkor kezdjél tolatni. Ilyenkor legtöbbször hátramegy, elfordul, leesik. Ha mégsem, akkor meg nagygáz, nitró, és le a tetõrõl. Teszel egy kört, és megint fentrõl vigyoroghatsz 😊

Egyébként kellõ türelemmel a legnagyobb zsarubandát is le tudod rázni, ha:
1: a GAME OBJECT CAMERA-t KI KELL KAPCSOLNI!!! Szép látvány, mikor összeomlik a fánkos, de engem egyszer azért kaptak el, mert amíg gyönyörködtem, addig a program nekikormányozta a verdát egy falnak, és körbevettek.
2: Ha van mögötted 3-nál több fakabát, akkor ejts útba minél több pursuit breaker-t. Attól 3-masával is le tudnak szakadni.
3: Ha autópályán tépsz nyélgázzal, akkor is fogy a zsaru, viszont figyelni kell a szembõl jövõ SUV-okra. Ha ügyes vagy, kigolyózzák a saját emberüket <#idiota>
4: ha már kevés autó van a nyomodban, irány a szárazdokk. Megteszel ott pár kört (ugrálsz az anyahajóról), és máris leszakadtak a zsaruk. Vigyázni kell a néha megjelenõ SUV-okkal (anyahajó a kedvencük), meg hogy ne menjél oszlopnak. 5 perc alatt még a helikofferes bagázst is le lehet rázni, és még a cooldown-t is meg tudod várni.