23376
-
Igaz...
-
Dénes é #20521 attóltartok hogy komolyan mondta -
jujj most ezt komolyan gondoltad? -
nekem a játékba a fömenübe vannak ilyenek:
LAN játék
ez nem multiplayer?
a játék nem eredeti -
hát végülis igaza van :-/ -
moralosan #20517 uhh mennyi gondunk van ommajgod :) -
és a terepjáró rendőrök (SCUV vagy mi a rövidítése) ne lenne olyan erős hogy ha nekimész 360-nal akkor majdhogynem te pattansz vissza -
Akkor erre válaszképp bemásolom egy másik topikba írt véleményemet a NFS:MW-ről:
A Need For Speed: Most Wanted nem lenne rossz, ha
- az AI nem csalná szét az agyát...,
- a Catch Up kikapcsolható lehetne,
- a forgalom nem lenne rettentő idegesítő [teleportáló, hirtelen felbukkanó autók],
- a testek fizikája legalább minimálisan hasonlítana a valóságoshoz [akár fél percig is tud forogni egy levegőbe pattintott, majd betont fogó rendőrautó!],
- a menürendszer nem lenne olyan szar, amilyen,
- a hardware igénye nem lenne irgalmatlan annyira, hogy egy brutál gépen is beszaggatgat néha,
- a tuning nem lenne olyan nevetséges, mint amilyen,
- lenne belső nézet, kézzel, lábbal,
- egyes kis autók nem mennének majdnem 400-al, nevetségessé téve az egész játékot úgy, ahogy van.
Ennyi jutott hirtelen eszembe.
S még hozzátenném:
- mágnesként tapadó falak, tárgyak
- nevetséges pályavezetés [annyi kanyar van egymás után - még a sztrádákon is! -, hogy csak röhögni lehet]
- az autószállító teherautók BETONBÓL vannak.
-
Yoz #20514 Szerintem akinek van rá pénze és van hozzá erős gépe(atomerőműve), annak kötelező megvenni. -
ez? sztem nem :)
jó játék, szal le a kalappal előtte, de azért pénzt nem adnék ki rá, max 3-4 ezret, de többet biztos nem! -
Yoz #20512 Szerintem akinek van rá vegye meg...ez megéri az árát (szerintem). -
kérd karira! bár már egy kicsit elkéstél vele :)
deeee... van vissza még kb 2 órád kariig :) -
Akkor vedd meg 12 ezer pénzért!
-
én is akarok multizni :(((((( -
max akinek eredetibe van :D -
játszik valaki multiplayer-el -
kösz -
Dénes é #20505 amikor ezt csináltam nem arra mentem hogy hogy váltok csak az első 2 váltás számított az meg perfect volt -
dragolni kell, aztán a statisztikában megnézheted. -
hogy lehet megnézni hogy nekem mennyi idö alatt gyorsul 0-100-ig? -
Keca #20502 gondolom a perfect shift... vagyis amikor a legoptimálisabb fordulat elérésekor váltottál és így jobban gyorsultál... -
mi az a vagány váltás -
Dénes é #20500 itt az én rekordom 0-100-ra -
bill -
hogy tudom megnézni hogy 0-100 mennyi idö alatt gyorsulok fel? -
Billentyűzet.
Próbáltam Logitech Dual Action Gamepad-del is, de aztán visszatértem a jó öreg, megszokott billentyűzethez.
-
Dénes é #20496 szintén -
billentyü -
Én billentyűzettel. -
Egyébként ha megengeditek végezehtnék egy gyors közvélemyénkutatást?
kormánnyal vagy egérrel játszotok, úgy általában? -
Bezony, mindenkinek boldog, kellemes, szép, nyugodt, békés Karácsonyt! 
-
Boldog karácsonyt mindenkinek :) -
Indul az a parancsikonnal is. Elhiheted.
-
Csaba #20489 Egy tipp: A Mountolt cd autorunját indítsd el, és amikor megjelenik a táblázat,onnan indítsd a hide-olás után a play gombra rányomva, nekem így eddig mindig elsőre indult. Ne az asztali parancsikonról indítsd, mert onnan nekem is random módra indult/nem indult.
Persze lehet, hogy ez csak véletlen, de eddig nálam ez a módszer bevált. -
Én meg már tavaly kijátszottam a Need For Speed: Most Wanted 2 Ultra Edition -t... 

-
én meg (nem hivatalos) megjelenés után egy héttel... huhh... -
Ti még nem vittétek végig a gamet én már rég . Már vagy két hete szerintem rövid volt :( -
pjotr83 #20485 boldog karácsonyt és idegbajtól mentes needforspeedezést mindenkinek! :)
kérdésedre a válasz (inkább tipp): előszöris csinálj egy parancsikont az sd4hide-ról az asztalra, így praktikusabb végigcsinálni, amit most leírok. nálam is bevágja néha a durcit, és nem indul. ilyenkor én a nagy számok törvényét alapul véve véletlenszerűen kattintgatok hide-t, restore-t, van, hogy két sd4hide is fut, és addig nyomogatom mind2n hide-ot és restore-t, míg valamelyik kombinációval el nem indul a gém. logikát még nem találtam ebben. ja és reménykedek, hogy nem b@sz el semmilyen rendszerbeállítást. :)
ja és cd1 legyen bemountolva végig! -
Egyébként az érdekes, hogy a Fiat Punto JOBBAN kanyarodik, mint BÁRMELYIK MERCEDES! -
Nah, ma mit láttam!
Kamikaze civil! Naná, hogy az orrom előtt RÁNTJA el a kormányt, de úgy, hogy egy tisztességes fizikájú játékban nem befordulna, hanem talán még fel is borulna...
Aztán láttam olyan szemből jövő teherautót, ami szó szerint igazgatta magát, hogy nekem tudjon jönni O_O
Tegnap meg azért vesztettem el egy tollbooth futamot, mert elkezdtem röhögni azon, hogy a helikopter lefejelt egy autószállító kamiont
A kamion pótkocsistul repült hátra minimum 50 métert, közben potyogtak róla a tragacsok :D