23376
  • k8bal
    bocs arc de akkor vagy béna vvagy vagy a kormányod egy rakás szar!
    nekem a Logitech kormányommal nagyon gizda minden full force stb... szal vmit te kurjantottál el!
    igaz elején furcsa de künyű megszokni csak akarni kell! ;)
  • Ombika
    Ahhoz kepest egesz jo hogy ar cade te lama idiota!!
    Ha vki nfs hasonlit a valosaggal kinevetem!! :)
  • zsotesz
    Mivel ez arcade autóverseny, a realizmus háttérbe szorul. Ha realizmus kell vegyél egy ps2-t gran turismo 4-gyel. Vagy játsz a Richard Burns Rallyval vagy a Toca Race Driver 2-vel.
  • vacuum
    Szerintem béna. Meg nem lehet fönt az underground 1-gyel együtt.
  • Ombika
    EGybol crackeltem semmi patch!!

Magyarositassal jatssza vki ezt a gamet annak meg gratulalni tudok plane,hogy tudjuk milyen szar!! :)

Tehat passzolom!!

Bejott game aztan profilt csinaltam Lobaszo neven majd elkezdtem gamet kileptem szabalyosan es bemasoltam document....\nfs..\-ba a fajlt ami 62.1 kb es jatek be majd amit mar irtam azt irta ki!!
  • CaviaR
    Csak tudod a vélemény olyan mint a segglyuk: Mindenkinek van sajátja, de senki nem kiváncsi a másikéra.
    A tiédre meg főleg nem kiváncsi senki.
    Köszi, h benéztél.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem patchelted a korábbi NFS:MW-t 1.3 -ra, miközben a mostani profilod 1.0-s (és fordítva)?
    Magyarítással játszottál korábban? Vagy most próbálod a magyarítással betölteni a régi nem magyarítással játszott profilodat?

• Ombika
    Unable to load Lobaszo!!

Kovetttem amit te irtal eskuszom nemertem!!
  • gyuree
    Kit lama pöcsözöl te gyökér? Én csak megmondtam véleményem erről a szarról amugy az eddigi nfs játékokat miért lehetett gond nélkül játszani kormánnyal? Ugyan az a tulok EA csinálta ezt is. A realizmusról annyit hogy sokan az életünkben nem fogunk ilyen kocsikat vezetni,na ez a realizmus. De ebben a játékban élvezhetetlen kormánnyal menni,főleg az elején a Bömössel. lásd:#20712
  • IMYke2.0.0.0
    Előbb hozd létre a Profilt a játékban ugyanazon a néven, mint korábban volt, s utána írd felül az ottl évő fájlokat a mentéseddel - így mennie kell!

Az én példámon kertesztül:
    A NFS: MW-ben a profilom neve: i2k
    Ha újranyomnám az XP-t és tegyük fel, menne vele együtt a NFS:MW mentésem, vagy ilyesmi, és újratenném a NFA:MW-t is, akkor:
    1. NFS:MW telepítése
    2. Indítás, majd profil létrehozása: i2k
    3. A játék beállítása kedvem, gépem szerint.
    4. Szabályos kilépés
    5. A korábbi mentésem bemásolása, az új profil felülírása a régivel a mentéskönyvtárban
    6. A játék indítása a régi profillal.

• Ombika
    Inkabb segits a mentes dologban hiaba masolom be! :S
  • IMYke2.0.0.0
  • Ombika
    Jojo de esszeru hatarokon belul azert!!
  • RelakSfromhome
    Én is, bár sokadszorra sikerült csak, annyira gáz a kocsi, meg valahogy mindig megtaláltam a SUV-okat...
  • CaviaR
    Volt az a problémája többeknek, hogy az utcai rendőrösdis pontszerzős módban kilép a tálcára a játék. Most nekem is előjött így 50%körüli carrer-nél, és kezd idegesíteni.
    Az 1.3-as patch segít a problémán?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha realizmusra törekedsz, akkor egy igazi Porsche Carrera GT3 a Hungaroringen...
  • Ombika
    Ti raktatok mar be mentest pl winreinstall utan?

MErt berakom document\....NfsWantedsbe de ezt irja ki unable to load blabla
  • Ombika
    Ha realizmusra torokedsz akkor Gran turismo 4 te lama pocs!!!
  • k8bal
    hali! arra lennék kiványcsi hogy nem lehet-e valahogy össze hozni azt hogy Carrerben is lehessen menni a Camaro-val?!
  • trackmaniac
    hali! próbálnám kikapcsolni az árnyékot, de a menüben (2 adv) nem engedi. Mit tegyek?
  • feri22
    money hack: Én ezt használom (jól megy) - GameWiz32 1.43
    Ismertető: A legtöbb játékban vannak csalások (cheatek), amivel növelhetjük pénzünk, élelmünk, stb. mennyiségét, amivel esetleg némi előnyre tehetünk szert a játék folyamán. A GameWiz32 révén ismeretlen játékban is megkereshetjük azokat a memóriacímeket, melyek ilyen értékeket tárolnak. Ha találunk ilyen címet, mi magunk módosíthatjuk az értéket, tehát a GameWiz32 nem cheat-adatbázis. Szóval, nem kell várnunk arra, hogy a kódokat valaki közreadja!
    Megjegyzés: A kódok keresésére 30 nap áll rendelkezésünkre.

forrás
  • gyuree
    Szép a játék, jó a játék, jók az autók,csak épp az irányíthatóság egy rakás szar.Miért nem gondolt az EA az irányíthatóság szabájozására. Le is törlöm a büdös picsába és vissza teszem a jó öreg nfsu2-t.Azt legalább lehet játszani.
  • bigapó
    még írd be kétszer és akkor rájövünk, hogy miért is nem müxik...
  • wanteed
    csáó!
    Tudnátok segíteni, h miért nem működik a money hack program?
    Úgy csinálom ahogy le van írva, de mégsem müxik...
    pls HELP!!!
  • Dénes é
    nem volt nehéz. ezt csináltam meg először a chelenge seriesből
  • Broafka
    tudom, ismerem az utolsó challange-t, de szerintem nem nagy szám, csak menni kell, néh bele menni egy kettő SUV-ba, meg pár fába, meg kikerülni a SUV-okat azt kész...
  • wanteed
    csáó!
    Tudnátok segíteni, h miért nem működik a money hack program?
    Úgy csinálom ahogy le van írva, de mégsem müxik...
    pls HELP!!!
  • vegh
    üdv

feltelepitettem a 1.3-as patchet és azóta nem tudom elinditani a játékot.
    valaki help!

• Dénes é
    akkor az kemény lehet
  • RelakSfromhome
    Az a Black Edidion-ban! A rendesen utolsó challange az egy almazöld Lamborghini Gallardo, és 30 (harminc) percig kell kergetni a zsarukat
  • Ombika
    En meg mindig megtest szeretnek ha esetlegveletneul vki ott jart volna ahol en 8-9 blacklist!4
    THX es bocs az ismetelgetesert!!
  • fernando torres
    utolsó challenge 1 narancssárga chevi camaroval kell menni
  • fernando torres
    ne hülyéskedj már
    kis takony 13 éves.
    múltkor nekem leállt szájalni hogy milyen szép autója vanmeg hogy csináljak
    jobbat,
    aztán meg trabanttal is elver(világi fika),13 évestől nem szégyen kikapni - ő mondta
    aztán meg azzal jön hogy az az öccse - ááhhhh
  • petya2000
    ha valaki tudja, hogy honnan lehetne Underground 2- höz kiegészítőket küldeni kocsikat, ilyesmi, az kérem küldjön címet a [email protected] címre
    Előre is köszönöm. Lehetőleg minnél hamarabb!!!!
  • Broafka
    szerintem az utolsó challange a serialoknál nem is olyan nehéz, én most az egyik ilyen időssel kűzködök, merci, 10 percig kéne kibírnom üldözéssel és utána evade, sajnos a 10 percet mindig kibírom (kivéve amikor nem) de amikor lerázásra kerülne a sor, valamelyik SUV belém jön, azt annyi :(
  • blur55
    kösz! még nem vizslattam át az oldalt, de jónak néz ki!

olyan cucc nincs, amivel saját zenéket lehet berakni a játékba?
  • koschwarz
    :D

• bigapó
    ezt már más is felvetette előtted (pl ÉN) :))
  • IMYke2.0.0.0
    Tessék... itt találsz hozzá hasonlót. Ugyanis a NFS: MW betűtípusa Adobe Illustratorral készült a logoban.

• koschwarz
    őszintén szólva, én azt se tudom, minek ehhez a játékhoz magyarosítás. egy PoP-hoz, vagy Fahrenheit-hez még oké lenne, de ehhez...?

persze jó hogy van, csak minek :)