Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1:Install
2:Mount 1cd kép
3:sd4hide,itt HIDE kattintani
4:Start!
nekem így kítünöen fut<#alien2>#alien2>
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Kingkong nfo-ja irja, hogy kapcsoljam ki a CD-t (disable CD), meg a Node-okat (disable Nodes). Rá is kattintok mindkettöre, az intézöböl szépen el is tünik a G meghajtóm (dvd iró). A V marad (ez a virtuális drive Alcoholból).
KingKong ezután sem indul, söt, lefagy, illetve beragad egy file a tasklistába, és 100%-ra hajtja a procit.
Mindegy, nem ez a lényeg. Sajna azonban MW-n sem segit. Esetleg ha megsúgod, miket kapcsoljak ki (disable), akkor több sikerrel próbálkoznék 😊
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
mert így akkor nem tudok semmit se csinálni, vagyis nem tudom megverni a #2 blacklistest 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
igazán nem kértem eddig sokat ha visszalapoztok alig írtam valamit a topicba, csak annyit kértem hogy segítsetek de soha nem kapok semmit
szal segítene nekem valaki a #20047 hsz-re?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
1) Teljes (‘Full’😉 telepítés.
2) Másold a ‘Crack’ könyvtárat a DVD-rõl a telepített Need for Speed Most Wanted könyvtárába!
3) A Daemon Tools 3.47 (vagy 4.00) segítségével mountold be a "Crack" könyvtárban lévõ .MDS mini image fájlt, vagy az 1. CD image-t!
Amennyiben a Játék elindulni szándékozna, egyszerûen klikk a "Quit" (Kilépés)-re!
5) Futtasd a "SD4Hide 1.0"-t és klikk a Hide gombra! Ezután indítsd a Játékot az Asztalon lévõ parancsikonnal!
Itt mindenki irja, hogy ha a dT4 fenn van es az A120% is akkor bajok lehetnek... en mind a 2t hasznalom a SD4Hindel es nalam semmi problema... meg a lentebb szolonak a 4 CD 2 DVD valtozatot is kiprobaltam... es mukodott... igaz akkor csak 1.1 es volt de ahoz nem kellett nekem a sd4hide sem es annelkul is ment... az 1.3 hoz viszont kell... :-(
A hangnem egyáltalán nem volt sértõszándékú, ehhez mérten semmiféle csúnya szmájli és írásjel sem volt benne. Egyszerûen felhívtam a figyelmed a két megoldási forrásra.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Daemon Tools 4 van csak a gépen alcohol 120 leszedve SF4 blockert SF4 hide-ot is próbáltam. Ugyanaz a szimptóma: Egyszerûen bevillan a Splashscreen és kész nem megy a game... másnál valami egyéb?? Még a cd-t sem kéri semmit. (vissza is olvastam de hasonlóval nem találkoztam)
Egyébként te az az Imyke vagy, akivel együtt forditottunk játékokat? Mer akkor nemegészen értem a hangnemet... <#whatever>#whatever>
Sp2 van fent.
1. A bannerben a FAQ.
2. Fórumkeresõ
van már valami tuti módszer az "emulation detected" szarságra? Mert a múltkor már el tudtam inditani végre a játékot, valami egyszerü lépéssel, de most megint nem fut. Kihagytam 2 hetet, azt elfelejtettem, hogy csináltam. (vagy azóta változott valami a gépen)
jelenleg 120 000 pénzem van de nem tok többet összesezdni csak ha versenyzek... de mindegy, amúgy a rendõrök nem kapnak el csak iszonyat lassan tom lehagyni õket amúgy néztem már nicns ott a 2 X... nah szurkoljatok már nem sok van hátra 😊
LEQ8-4NEE-B975-941O-7DEV
KNGY-EYF4-7O9L-D571-2DEV
3KTK-GW7C-9K53-54FG-1DEV
MWV5-B8IV-09D1-4217-5DEV
J79H-AGHA-2D1B-C875-4DEV
BLGG-TGJ8-IH2O-LNML-7DEV
Nincs mit.
MOST!<#idiota>#idiota>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Lex 16:9-es beállítás valamikor????????
Most a max 1600x1200
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
engem a gallardóval hétszer(7*3) kaptak el...
"Különös kampány részesei lehettek azok a belga autósok, akik egy hete a nyugat-európai országban a kelleténél kicsit jobban ráléptek a gázra. Az Electronic Arts - a NFS Most Wanted kiadója - ugyanis úgy döntött, hogy..."
Hírrõl bõvebben
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site