Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
ja elnéztem
te balfasz

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Bucser
<#eljen> "Ül fekszik Kúltúráltan fórumozik"<#eplus2>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Vannak hozá addonok?A3 asból csak 3.2-es van Renault Clioból meg csak V6 te nyomorék!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

cicai
dobtam az audit
a renault clio v8 a király

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
én már kihoztam a maximumot az Audi A3 1.3-masombol.

Sland
4millió 1százezer a punto...<#idiota><#idiota>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

MerlinW
"amikor a karrier mód videóiban megláttam az 50-100 milliós verdákkal arcoló huszonéveseket."

Karriert modban te is csak egy pl 2millás Puntoval kezdesz..

[merlinw.org]

matyi08
öö izé, g-09d gamepadom van, bocsi elírtam

matyi08
hogy lehet normálisan bekonfigurálni a gamepadomat? van rajt joystick meg négyirányú gomb, de azokat nem fogadja be. genius maxfire d-09d gamepadom van. be lehet vhogy állítani?

IMYke2.0.0.0
Úristen!
Hát a menüben!: Sell Car = Autó eladása

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cicai
hogyan?

Broafka
nem hiszem hogy túlmelegedne, mert volt már hogy bekapcsoltam a gépet, játék, aztán lefagyás :-/
de megpróbálhatom hogy leveszem a gépház falát aztán úgy...
de már elég idegesítõ hogy mindig lefagy a 4-dik versenynél :-/
amúgy sztem tök egyszerû megverni Razort

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

IMYke2.0.0.0
Persze.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem!
Ez simán csak a HP2-höz készült autók inzertálásának leírása!
Semmi köze a MW-hez!

cicai
ellehet adni a kocsit?

DJ RX7
akkor ez most mi az NFS_MW bõl kiszeded aaz autot és átrakod a HP2be?

:3

Falconer
Mert rossz gombot nyomsz. Vagy átbaszott a kereskedö <#idiota>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

cicai
sziasztok
ha én már szereltem nitrot a kocsiba( Audi A3 1.3 quattro) akkor miért nem lehet vele nitrozni?

geri15
Lehet hogy pont addigra melegszik túl a géped :| Mennyit szoktál egyhuzamban játszani? Húzva van a géped? (videokari és/vagy proci)?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Falconer
NA meg is van. Poén az a híd 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Valaki tudna egy kis taktikai segítséget nyujtani a legutolsó üldözéshez?
Thx

IMYke2.0.0.0
Nem. <#whatever> Ez valószínûleg a Te rendszered hibája.

Broafka
komolyan összefosom magam!
Razor 4-dik versenyénél elkezd háromszögesedni a képernyõm, akad, nem látni semmit se a képbõl majd meghal és lefagy
ha már mindenki így kérdezi akkor én is:
lehet ezt orvosolni?

IMYke2.0.0.0
Need For Speed 6: Hot Pursuit 2 Add-On Autók berakása
====================================================
A leírást készítette: .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005

Alapeset:
- A HP2 ide van telepítve a gépünkön: D:\NFS HP2
- A berakni kívánt autó: 1967 Shelby G.T. 500 “Eleanor”

A netrõl letöltött Add-On csomagban ez található:
- a_logoM.lyr.pcd.fsh
- a_logoN.lyr.pcd.fsh
- animbank.o
- bounds.ini
- car.ini
- car.viv
- carracer.ini
- damage.ini
- geomdata.ini
- readme.doc
- skin.viv
- vehicle.ini

Szükséges program:
- VIV Editor

A módosítás elõtt készíts biztonsági másolatot minden olyan eredeti fájlról, amit a berakni kívánt autó archívumában látsz!

Az autó berakása:
==================
Másoljuk be a következõ fájlokat a HP2 autó könyvtárának Viper GTS könyvtárába, és írjuk felül az ott lévõket:
- animbank.o
- bounds.ini
- car.ini
- car.viv
- carracer.ini
- damage.ini
- geomdata.ini
- skin.viv
- vehicle.ini

Példánkban ez az útvonal:
D:\NFS HP2\Cars\viprgts\

Az autóhoz tartozó menü berakása
================================
1. Indítsuk el a VIV Edit programot
2. Nyissuk meg a következõ fájlt:
D:\NFS HP2\FrontEnd\gui\GUIart.viv
3. Importájuk ezt a két fájlt ebbe a fájlba és írjuk felül az ott lévõket:
- a_logoM.lyr.pcd.fsh
- a_logoN.lyr.pcd.fsh
4. Mentsük el a fájlt
5. Kiléphetünk a programból és indíthatjuk a NFS HP2-õt!

Példánk alapján a Dodge Viper GTS helyére került az 1967-es Shelby G.T. 500 “Eleanor”!

Ennyi.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005

ffxi
HK_Zonda féle feltört verzióm van és a bonus DVD nagyon szaggat, ezt mivel lehetne orvosolni? Esetleg már alapból ilyen? THX!!

Fákjúal!

Imrusssss
Bocs hogy OFFolok!!!
Azt akarom megkérdezni hogy (gondolom) van itt olyan jó ember aki tud nekem segíteni méghozzá a Hot Pursuit 2- ben hogy lehet a verdákat belepakolászni mert mindehol néztem mit hogyan honnan de nem jött össze ezért meg kérdeznék valakit hogy tud-e nekem segíteni ????
Privi is jó!!!

ON

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

The FlashBack
olvass vissza
még ezen az oldalon megtalálod...
tegnap elõtt írtam le😮

Haver azt mondta hogy arra jó hogy nem lehet csítelni!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

ha végeztél razorral

ALCATELGOD
hát látod erre én is kiváncsi volnék :-D

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Broafka
igeeeeen
Razor 5. versenyén lefagyott a gépem!!!!!
kurva jóóóó <#mf1><#falbav>

zolo15
mire jó a 1.3-as patch?????

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

sziasztok valaki el tudná nekem küldeni az sd4hide 1.0 progit elöre is köszi [email protected]

sziasztok valaki el tudná nekem küldeni az sd4hide 1.0 progit elöre is köszi [email protected]

Szerintem meg az Nfs Porsche óta a legjobb Nfs.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

IMYke2.0.0.0
Tudod, az Electronic Arts-nál csak egy igazságban hisznek: Pénz beszél, kutya ugat.
A pénzért pedig mindent megtesznek, a lehetõ legkevesebb munkával: a sorozataik olyanok is.

Hrisskar
Indisd el a programot majd disable Node,disable CD,majd újra disable node.Ha kapsz 1 olyan hiba üzenete,hogy rakd be megfelelõ cd-t a meghajtóba akkor nyomj 1 enable node gombot és indisd újra a játékot.

Már a megjelenése óta megvan a játék, de ezidáig nem bírtam rászánni magam, hogy véleményezzem a játékot. Gondoltam úgy se tudnék semmi pozitívat írni. Nagyon nem ezt vártam.
A kis sebességen szörnyû irányítás, az optimalizálatlan engine(ami minimum detailen is meg-megakad), a sokszor visszaköszönõ gagyi undergroundos örökségek. Nekem nem jött be a játék.
De a legjobban akkor röhögtem, amikor a karrier mód videóiban megláttam az 50-100 milliós verdákkal arcoló huszonéveseket. Ebben az életkorban lehetetlenség lenne hogy ilyen kocsikkal császkáljanak. Amúgy is az ilyen értelmi színvonalú embereknek soha életükben nem lesz ilyen kocsijuk. (kivéve persze ha apuci a kicsi hülyegyereke alá teszi a kocsit) És akkor még nem is beszéltünk a szánalmas "törésmodellrõl". Végig az volt az érzésem, hogy tulajdonképpen egy kugligolyóval kerülgetem az akadályokat, csak autónak van álcázva. Mindenesetre tény, hogy ennek egyre kevesebb köze van az autóversenyhez. És teszi mindezt egy olyan enginnel, ami futás közben meg-megakad, tekintet nélkül a felbontásra vagy a grafikai beállításokra. Nagy reményeket fûztem a Most Wantedhez, reméltem, hogy az NFS sorozat az underground idõszak mélyrepülése után kimászik a kátyúból, de csalódnom kellett. Ez a rész sok szempontból még az undergroundoknál is rosszabb.

Evogordon
Húzd ki 😄

DannyL
Köszi! Megpróbálkozom vele! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Danman
egyébként nem volt egy olyan videó h egy drag verseny után, át ugratunk a zsaru blokk felett és el kell húzni?és ez nincs a játékban, vagy csak én nem vettem észre??

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

ALCATELGOD
Nah szóval csak szépen sorjában:

Elõször is úgy 800ft körl volt a játék,de ez egy speckó két CD-és verzió,ebben pár dolog ki

van hajigálva,némi pénzért(1500ft) már komplett DVD-és verziót kapsz,ami szintén jó,s elvileg

van rajta magyar nyelv,de én nem bízok abban a kiadóban,mert egy párszor már átcseszett,szóval

nemtom,hogy az milyen. Az én verzióm lényege a *.bat fájlban rejtõzik. Most bemásolnám a fájl

tartalmát:

START /WAIT daemon.exe -safedisc on -mount 0, img\st-nfsmw1.mds
START /WAIT speed.exe

Szóval a lényeg az,hogy telepísd bele a játék könyvtárába a Daemon tools-t (4-est).
Majd hozzál létre egy img könyvtárat
És másold be a play cd-ét,de vigyázz ha nem az a neve,hogy st-nfsmw1.mds -akkor nevezd át erre

és így elviekben mennie kell. Remélem tudtam segíteni.

ui: egyébként a fordítással annyit,hogy megnéztem most én is,de én hiába írtam át hex

editorban,nem változott meg semmi :-S,de ha van NFSU 1-2-höz fordítás,akkor ehhez is

lesz,nemde?? Hisz ha jól láttam azonos *.bin szerkezet van,nem? HA hülye vok szóljatok :-)))

Üdv: Bercy (alcatelgod)

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Tompie
A BMW-t mikor kapom meg?

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

Részlet egy régi viccbõl:
"-Biztos úr! Megint gyorsan hajtottam?
-Nem! Túl alacsonyan szállt!"
név
nem kaptam meg a bmw-t a végén

höhö, átlépem pár százalékkal am egengedettet, megbüntetnek pár ezer ft el és kapok egy 10000feletti játékot : o) és még élveztem hogy gyorsan meekD.DD

cicai
de rávan