23376
  • dio666
    helló.van 1 kis problémám és nem tudom mi okozza.fel telepítettem a need for speed most wantedet .mindent jól.safe disc,daemon tool. szóval ugytünt minden rendben.amikor azonban indítom ezt írta ki: CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. ami azt hiszem annyit jelent hogy: CD/DVD emuláló program futása észlelve.Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló programot,majd indítsa újra a játékot. ja és sajnos ugyanez a helyzet a fifa06 nál is.amúgy most lett feltelepítve a gép .ezelött a fifa06 felvolt telepítve és futott.tehát nem tudom mi lehet a baj.Kérlek segítsetek.eléggé kétségbe vagyok esve,mert nem tudom mi lehet az oka.elöre is köszönöm szépen a válaszokat.remélem megoldódik a problémám.köszi szépen.csáó
  • vanssnav
    Hellótok!!!
    Az lenne a problémám,hogy az újabb játékokból kilép a gépem pl.:NFS Mw.de csak akkor ha a 2500+ os bartonom 2500+ on megy.ha a biosba leveszem az fsb-t 133 ra akkor nem lép ki.
    Segítsetek mi lehet a probléma.
    köszi mindenkinek.
    By Dani
  • cicai
    tényleg tök szarok. én le is vette rola a zenét
  • gyuree
    Kell a fenének realizmus. Elég nekem a való élet realizmusa. Nekem az nem tetszik hogy miért nem lehet irányítani már az elején a Bömöst. Nekem ezzel a k.....ott kormányzással van a bajom . Nem hiszem el hogy csak a logitech kormánnyal lehet jól játszani. Egy trust mennyivel rosszabb. Amúgy meg azon basztam fel magam hogy Ombika mit láma pöcsözik? Neki talán minden egyből klappol?
  • IMYke2.0.0.0
    Én egyik új rész zenéjét sem ismerem... mondom, nálam az első a zene 0-ra állítása.
    Egyedül a Need For Speed III: Hot Pursuit zenéi jöttek be - mert azokat kifejezetten a Játékhoz írták, és nem ilyen nyálrengeteg zenekarok szerepeltek benne, mint a mostaniakban ->
  • PeeTeR
    az U1 zenei jok voltak nagyon. U2 -ben a RAP -ek tetszettek ebben meg csak a Static-X aztan csokolom...
  • IMYke2.0.0.0
    Sosem szerettem a NFS-sorozat techno és metál zenéit. Mindig levettem nullára a hangerejüket és Sonique majd később WinAmp segítségével hallgattam a kedvenc zenéimet!

• vegh
    üdv

feltelepitettem a 1.3-as patchet és azóta nem tudom elinditani a játékot.
    valaki help!
  • HELPer
    aha 100%-os mentés
  • HELPer
    ezért dolgoztak annyit... ?-)
  • HELPer
    használd ezt a progit, nálam bevált ;-)
    NFS-MW Mega Trainer

Ráadásul van, hozzá magyar útmutató is, szóva , ha nekem nem volt gondom, akkor neked sem lesz...
  • HELPer
    Találtam 3 új érdkees letöltést végre... ;-)

Az első letöltés az NFS-MW Forgalom Hack, amely segítségével eltávolítjuk a játékban lévő forgalmat, és ez nagyon hasznos lehet a gyorsulási futamokon, hisz most már nem ütközhetünk neki senkinek sem.

A második az a NFS-MW Felbontásváltó, ami lehetővé teszi a bármilyen felbontásban való játékot, továbbá hasznos lehet azoknak, akik rendelkeznek widescreen megjelenítővel.

A harmadik pedig a Save Editor for NFSMW alkalmazás, amelyel a mentéseket tudjuk kedvünk szerint módosítani különféle kategóriákban, mint név, pénz és prémium/fejpénz.

Kellemes töltögetést kívánok az alábbi fájlokhoz:[b]
    * NFS-MW Forgalom Hack
    * NFS-MW Felbontásváltó
    * Save Editor for NFSMW

Ezek letölthetőek => http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/
  • HELPer
    kezdünk kihalni :-D
  • bigfoot
    végig lehet vinni a gamet az első 3 autó vmelyikével??
    mert elkezdtem Cobalt SS el,és most a blacklist 6 nál járok!de már a versenyek is nagyon nehezek!végigmegyek az egész pályán 1*er hibázom csak és már le is hagytak!medium fokozat!pedig előtte simán vertem őket!vagy már ideje lecserélni a kocsit vmi jobbra?
  • PeeTeR
    nemhogy probaltam hanem mar szivtam is meg igy. mondjuk en a viztoronnyal ami a parton van. lassan mentem, ledolt, es faszan ram esett. utanna meg gyonyoruen letartoztattam a mocsok rendorok.
  • bodesz
    :D
    vki próbáltt már beállni a fánk alá amikor leesik mert nekem bement amikor pörgött a fánk de nemtudtam megmoccani.biztos bug :D :D :D
  • Web mester
    Maszkokat lehet a kocsira teni?
  • Dénes é
    én elvittem a fánkot és befordultam a ház mögé és azt se tudták most mi van?
  • Twinseen
    Condor van egy cheat kód de nálam nem müxik amugy ez : iammostwanted - összes kocsi
  • Ombika
    Ezzel nem is volt baj erdekes neten talaltam mas menteset es bemasoltam az meg ment !!
  • bodesz
    nekem ez volt az 1. amin mentem az egész MWben és télleg nem nagy cucc.
  • koschwarz
    jáhá! kösz. eddig ezt abból vettem észre, hogy egyre többen vannak, akik szeretni akarnak engem :)
  • Keca
    igen, van. esetleg elmenjek hozzád és fel is telepítsem, vagy megtalálod a FAQ gombját?????
  • RelakS
    hogy mennyire szeretnek a rendőrök, azt jelzi :)
  • koschwarz
    mi az a kis lángnyelv egy számmal a térkép bal felső "sarkában"?

:) ezen a lenteb lévő képen vettem észre, játékban fel sem tűnt.

egyébként az zenék nagyon gyérek szerintem is, se íze, se bűze, pedig az előző részeké mindig jó volt.
  • cuccok
    van valakinek 100 % !!!!! mentése ?
  • IMYke2.0.0.0
    Az a Glow effekt. Azt is ki lehet kapcsolni.

• IMYke2.0.0.0
    Én az első másodpercben kikapcsoltam azt az "adrenalin fokozo pörgös" zenét...
    Helyette a sajátomat hallgatom: WinAmp-ba betöltök 2-3 órányi Progressive és Goa Trance-t... na, az a pörgős zene!

• trackmaniac
    Segítsetek légyszi! Próbálnám kikapcsolni az árnyékot, de a menüben elhalványítva van a shadow options. Mit lehet vele tenni? Amúgy ez az árnyék az, amikor felgyorsulok és csíkok jelennek meg a képernyőn? Vagy akkor azt az effektet hogy lehet kikapcsolni?
  • k8bal
    hát sztem a játék ztenéje nagyon ott van! Adrenalin fokozo pörgös... mi kell még?! =)
  • zsotesz
    Szerintem mindenképp a kérdőjelet éredemes választani.
  • And5
    Sziasztok ! Lenne egy égetően fontos kérdésem, elindítom a játékot bejjön a kis LOADING szirénázós kép de utánna az egész játék egy az egyben lefagy már 2x is próbálkoztam win ujrainstallal (jobb nem jutott eszembe) de nem müxik. Valaki tudna esetleg valami tuti tanácsot amitől elindulna nekem is ez a remek gém . Előre is köszönöm ...
  • Rash87
    Hát nem tudom,már kicsit többet játszottam vele,de sztem inkább a kérdőjelekre hajtok :) Hátha sikerül elnyernem a csávó kocsiját. Abban pénz is van ha pl eladod :D,meg mniden tuning,szóval jól járok.

Mellesleg lehet hogy votl rá róla szó,de ezek a zenék,amik a játékban vannak igen ratyik,szarok. Vagy csak én látom így?!
  • k8bal
    #20744 < erre senki?
  • k8bal
    mindig a performancet kell és még mellé ami éppen kell! de a teljesítmény mindig legyen benne! ;)
  • RelakSfromhome
    hmm... kipróbáltam, tényleg nem megy :S
  • Rash87
    Hy all.

Én most kezdtem a játékot,és lenne 1 kérdésem,mert kiváncsi vok rá :)

Pl.: amikor van az a zsetonos rész,hogy 2 dolgot választhatsz az ellenféltől,és pl vannak azok a kérdőjelek,meg vannak már meglévő cuccok.
    Melyiket érdems választani? Kockáztatni,és az ellenfél kocsiját hátha elnyered,vagy pedig inkább a biztos?
  • RelakSfromhome
    Ha a könytár neve lobaszo, ahova raktad, akkor a fájl neve is lobaszo legyen
  • Ombika
    Teljesen mind1 nekme ugyse megy! :(
  • RelakSfromhome
    nincs rá szükség. Csak le kell egy másik könyvtárba másolni a profilt. Persze a profilt tartalmazó fájlt is át kell nevezni :D