23376
  • IMYke2.0.0.0
    Én eddig kétszer úgy szívtam meg, hogy egy-egy ilyen kordon-áttöréskor ugye a kocsim ágaskodni kezdett a felborított rendőrautón, ingatagon oldal írányba dőlt... no, mondom, megnyomom azt a fránya R betűt, ami visszahelyezi a járgányt az útra, normál állapotban... az eredmény:
    Kb. 5 méterrel hátrébb rakott a program, és a zsaruk egyszerűen elkaptak, úgy, hogy megmozdulni sem volt ideje a Suprámnak!
    S ezt - sajnos - kétszer is eljátszotta velem ez a szopós program!

Azóta, ha belerontok teljes elánnal a kordonba, hagyom, hagy boruljon vagy pörögjön a törhetetlen autóm, hiszen, úgyis talpra érkezik előbb-utóbb... [aki nem hiszi, próbálja ki!]

• RelakS
    Majd ha a fél órás kergetőzésed azért nem sikerül, mert egy bukkanó mögül hirtelen föltűnik egy teherautó, és a kocsid 5 másodpercignem kel életre, emiatt meg persze busted, akkor mondjad ezt, ok? Kösz!

meg az is jó, mikor oldalról belemegyek a zsarukordonba, és gagyi amcsi filmek módjára megpróbál a program átugrattatni fölöttük. Persze nem sikerül, nekem meg busted lesz...
  • IzI
    LoL minek ehez jatekhoz cheat?Ha nem tudtok meglenni nelkul felesleges jatszani is szerintem
  • RelakS
    van egy progi, amit ha elindítok, akkor két dolgot használok belőle:
    Üldözés közben f8: ilyenkor nincs busted, vagy f9: azonnali evade. Ezt akor használom, ha sikerül átrongyolni egy szöges akadályon.
    mikor sikerült?
    Autópálya, a szöges cucc mögé beállt egy corvett -> persze, hogy emiatt nem láttam!
    Autópálya, egy építkezést összedöntök, leugratok a pályára... bele egy szöges vacak kellős közepébe...
    Rosewood-ban van egy építkezés, ami az út felét elfoglalja. ott is beraktak egy szöges cuccot a civil parkoló autók mögé, én meg arra akartam kerülni...
  • Vviikkttoorr
    mien csíteket használsz?
    Mert nekem csak 1 mentés jött be de akkor is a carrier moda-ba 83 %-nál tartok!
    :(
  • RelakS
    Ja :D

Mekkora baromság már, hogy egy autópálya két sávját átfűzik egymás fölött, mint egy csúszdát? Meg hogy hurok van benne?

A mindig valahogy pont előttem, vagy a tehetetlenül végzett sodródásom végén feltűnő civilekből meg nekem is elegem lett...

Meg abból is, hogy 300 körüli sebességnél úgy tol a falhoz a büdös corvett, mintha csak jégen ácsorognék... Meg az is hogy van, hogy hátúlról nekemjön a rendőr, és előrefelé nem tudok lelépni?! Hozzám ragad, vagy mi a gyík?! Persze, két másodpercen belül egy tucat rendőr vesz körbe. Nameg a zsaruk valahogy rá vannak betonozva a pályára, mert szinte lehetetlen eltolni őket, max akkor, ha kereszben kapod el...
  • Danman
    szerintem is minden idők legjobb arcade játéka NFS rulz:)
  • IMYke2.0.0.0

Én most hajnalban, már habzó szájjal legyőztem végre a 4. ellenfelet... de már a tököm ki van a forgalommal, a mágnesfallal és a 100 méterenként kanyargó autóutakkal és sztrádákkal!

Ma lehet, hogy el sem indítom a játékot...
  • PSFüge
    LoL
  • RelakS
    Jah :)
    Én is már csítelek orrba-szájba, csak hogy maximális mentésem legyen :D (értsd: A rap sheet-en kívül mindent összehoztam, de ezzel annyit szívtam, hgoy kapjákbehirtelendetövig! :D)
  • Yoz
    Tudomásom szerint csak akkor lesz a tiéd a legyőzött ellenfél autója mikor elnyered azt a zsetonokkal, ha nem nyered el értelem szerűen nem lesz a tiéd...
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor egyedül vagy ezzel a véleménnyel...
  • Lipi1980
    Lehet, hogy rém egyszerű a problémám, de mégis megkérdem:
    Hogy lehet az, hogy ha a 15-ös listán haladok egyre feljebb, de mégsem nyerem meg mindenkinek a kocsiját????

Sikerült a 10. helyen álló Porsche-s csákót lenyomnom egy Toyota Supra-val - amit egy korábbi emberkétől nyertem el. Nagyon hajtottam a Porsche-ra, de amint megkaptam, alig hittem el, hogy mennyire instabil a Suprához képest, viszont nitro nélkül is viszi a 190 mph-t! Penge gép, csak meg kell szokni...
    Szerintem nagyon durva játék! Egy újságban olvastam, hogy ez lesz talán az utóbbi idő egyik legjobb játéka! EGYETÉRTEK!!!!
  • Vviikkttoorr
    helosztok!
    Vagy 1 ien trainer hogy ha összegyüjtesz kb.500.000 pénzt akor menny el a save hause-ba és ott nyomj egy shift+f -et és akkor ha vásárolok nem fog lemenni a pénzem!
    Háát volt 582 ezrem és nyomtam egy shift+f -et és elmentem a shop-ba és ugyanúgy leemelt pénzt tőlem!
    Ez miért lehet?
    Én csináltam rosszul vany hibás ez a cheat?
  • Vviikkttoorr

Nem!
    Dehát nekem nem jött be pár dolog a játékban és már gy akarok jáccani hogy van minden és csak járkálni kelljen a városba!
  • RelakSfromhome
    Nem érdekli őt...

Én is még összeszedek 30 kihágást, aztán megy a süllyesztőbe. Meg amennyit játszottam az utóbbi időben a többi nfs-el, azok is mehetnek...
  • IMYke2.0.0.0
    Így aztán érdemes játszani... Hol marad akkor a kihívás?!

Egy kis, durva párhuzam:
    A tortát is félig megrágva szereted a tányérodra kérni?

• k8bal
    azé an nyira nem nehéz a gém! onnan told ki! =DDD
  • Vviikkttoorr
    :D
    Jah..ok
    de akkor mindenből 100%-lessz?
    Mert letöltöttem most 1 save-t és most csak annyi hogy a carrier mode-ba 83%-nál tart 225.000-pézzel!
  • bodesz
    mih.12mirrort le kell szedni...1et leszedsz és belarakod a játékba...a mirror az csak annyi hogy ugyan az más szerveren van tehát máshonnan szeded de nemkell 12szer letölteni :D :D :D
  • Vviikkttoorr
  • Vviikkttoorr
    értem
    oxy
    és a 2.ra nem tudod a választ véltlen?
  • RelakSfromhome
    Az elsőre az a válaszom, hogy fel kéne lógatni a kocsi viselkedését leíró részt előállító népeket...
  • Vviikkttoorr
    hopppp...elnézést
    nem ezt akartam:

-Lenne 1 kérésem hogy megyek normális tempóval(40mph) és leveszem a gázról a kezem és lassul 10 mph-nél meg magától leblokkol a kocsi!
    Ez miért van?
    Lécci segítsetek!
    -És még azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet megcsinálni hogy mennyen a 100%-os mentés?
    Mert azt nem ítja a FAQ hogy hogy lehet megcsinálni csak az van ott hogy 12 mirror van amit le kell tötteni abból is csak 9 megy de azt se tudom hogy mit kell vele csinálni!
    Lécci segítsetek ha tudtok!
    Köszi előre is......Helo
  • Vviikkttoorr
    helo!
    www.mininova.org
    Itt is találsz naponta frissítik!
    De amúgy ehhez hogy ezt letöltsd kell egy azureusprogi amit szintén neten le tucc tölteni és ha az megvan akor rá kell kattintani a filmre és downloads és THE END!

Remélem tudtam segíteni!
  • gyuree
    Hát ja. 10-ből kilenc irányítani is tudja de nekem meg az nem akar menni.Kicsit mozdítok a kormányon már a falon vagyok aztán a másikon és így tovább. Pedig nem kinai piacos a kormány.
  • kakvac
    ez mia geci??
  • bodesz
    mivan felmérést csináltál vagy mivan veled... :D.mert nekem 10emberből 9aztmondja hogy nem :D
  • Andie
    Igen, 10 emberböl 8-nak igy müködik, simán. 2-nek meg nem, igy többek közt nekem sem. 25 féle anticd-safedisk-hider-blocker-baxomannyát próbáltam, egyik sem müködik. Valamikor 1 hónappal ezelött néhány napig ment, simán indult a speed-loaderrel, aztán most megint nem. Pedig mindent ugyanúgy csinálok.

De úgy látom azóta sincs normális megoldás...
  • gyuree
    Nekem a hkzonta féle van fönn. Telepítés után cd1 betesz daemonba sd4hide indít klikk hide. Utánna indulaz asztalról
  • Vviikkttoorr
    nekem is segítsetek már please a kérdéseimre amit feltettem elöbb!
    PLEASE....PLEASE
  • dio666
    segítsetek emberek KÉRLEK TITEKET.KÖSZÖNÖM SZÉPEN
  • dio666
    gyuree igen a 4.00 van fennt a gépemen
    tehát fel telepítettem a need for speed most wantedet .mindent jól.safe disc,daemon tool. szóval ugytünt minden rendben.amikor azonban indítom ezt írta ki: CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. ami azt hiszem annyit jelent hogy: CD/DVD emuláló program futása észlelve.Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló programot,majd indítsa újra a játékot. ja és sajnos ugyanez a helyzet a fifa06 nál is.amúgy most lett feltelepítve a gép .ezelött a fifa06 felvolt telepítve és futott.tehát nem tudom mi lehet a baj.Kérlek segítsetek.eléggé kétségbe vagyok esve,mert nem tudom mi lehet az oka.elöre is köszönöm szépen a válaszokat.remélem megoldódik a problémám.köszi szépen.csáó. ezt azért neked küldöm el mert bízom benne hogy te talán tudnál nekem segíteni.kérlek szépen segíts.pls
  • kakvac
    Dánke!!megvan
  • Vviikkttoorr
    helo!
    www.mininova.org
    Itt is találsz naponta frissítik!
    De amúgy ehhez hogy ezt letöltsd kell egy azureusprogi amit szintén neten le tucc tölteni és ha az megvan akor rá kell kattintani a filmre és downloads és THE END!

Remélem tudtam segíteni!
  • Magnumrolcsi
  • kakvac
    csáo! uj vagyok a neten,INGYENESFILM LETŐLTŐ Oldaltkeresek.valaki megoldja a problémát.Azt megköszöném!!!!!
  • teputele
    Hali !
    Kezdeném a 3. black listásat kihívni de a verseny előtti animáció közben pont amikor belemegy a rendőr autoba , iszonyatos szaggatás és rebootol a gép ! Találkozott már valaki ilyennel ?
  • Vviikkttoorr
    Helosztok!
    Lenne 1 kérésem hogy megyek normális tempóval(40mph) és leveszem a gázról a kezem és lassul 10 mph-nél meg magától leblokkol a kocsi!
    Ez miért van?
    Lécci segítsetek!
    És még azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet megcsinálni hogy mennyen a 100%-os mentés?
    Mert azt nem ítja a FAQ hogy hogy lehet megcsinálni csak az van ott hogy 12 mirror van amit le kell tötteni abból is csak 9 megy de azt se tudom hogy mit kell vele csinálni!
    Lécci segítsetek ha tudtok!
    Köszi előre is......Helo
  • gyuree
    daemon tools 4.0?