23376
  • RelakSfromhome
    nekem 100% :)

A challange-et meg csináld meg, legalább addig, amíg a civil kocsikat letudod :) Ott az alap zsarukocsi (Civic Cruiser) rázós egyedül, a keménykedés csak utánuk jön :)
    Addig meg akár azt is csinálhatod, hogy csak a tollbooth-okat hajtod végre
  • bigfoot
    grat mind2 nek a végigjátszáshoz!!
    Én még csak a 4es ürge ellen fogok menni!egyebként egyet értek!sztem is az eleje volt a legjobb!!

BUÉK!!!
  • LouiS Kmét
    1/2 2 ig Szenvedtem vele de még csak 2.nál tartok,kihívásból is csináltam pár feladatot de azt biztos kihagyom !
    Eladni az autót az a "select car" és "1"-es gombbal tudod !!!
  • bigapó
    Én tegnap nyomtam végig, de nekem 97%-ot ír:)) biztos, mert szorgalmasan (majdnem) minden pályát végignyomtam. viszont Razor-nál azt a 32 kilóméteres pályát egyenlőre kihagytam. van egy másik is, ami Knockout-os és legalább 10 kilóméter egy kör (4 perc valamennyi). na, azt mikor már harmadjára szívatott meg úgy, hogy mindig a végén előzött meg a kis rohadék, akkor elmentem pihenni egy kicsit:))) mielőtt az örök bitek mezejére küldtem volna a gépet:)))
    összeségében inkább az eleje tetszik a játéknak, mert ott még nincs akkora sebesség és nem folyik ki a szemem 10 perc után. az irányítás rettentően rossz, valósághűségnek a szikrája sem volt benne a fejlesztők agyában. de hát ez van.
  • IMYke2.0.0.0
    Na kijátszottam ezt a rettenetet! 85% - A Kihívásokat csinálják meg a geci fejlesztők, akik beteges hajlamaikat élték ki a munkálatok alatt és megszivattak minket néhány dologgal!

Razor után a zsarus üldözést 8 perc 15 mp alatt letudtam!

• JimKirk
    Csa!

Olvastam valahol, hogy az autokat el lehet adni a jatekban de en eddig meg nem jottem ra, hogy hol vagy hogyan. Tud valaki errol valamit?
  • scorpeeon
    fulltuningban nekem (+pár unique backroomos tuning): Porsche: 400, Murciélago: 407
  • Uly
    Hi,
    Megoldottam a problémát. Át volt variálva a billentyűzetem és ezért nem engedett be a tuningoló helyre. Visszaállítottam az eredeti billkiosztást, most fasza minden!
  • IMYke2.0.0.0
    Porsche Carrera GT-m max sebessége [majdnem max tuning]: 388 km/h
    Lamborghini Murciélago-m max sebessége [majdnem max tuning]: 382 km/h
    Toyota Supra-m max sebessége [max tuning]: 377 km/h

• RelakSfromhome
    A career még istenes, ha a rap sheet-en nem akarsz maximalista lenni
  • LouiS Kmét
    Sziasztok !
    Meg értem aki csal,mert maga a játék is csal !!!
    3.dik nál tartok és má nagyon idegesít a játék !
    Nyertem egy Vipert !
    Egyébkén csalni azért nem fogok !!!
    Zsaru azok nagyon durvák (fuuukkk)!!
    Ez egy ilyen játék,ha nem ilyen volna nem kéne a kutyának se !

• RelakSfromhome
    mondod te... próbáltam mindkettőn, de mikor egy bukkanó mögül föltűnik a két SUV Heavy, és beletunkol egy kamionba, és már 25 perce kerülgeted a zsarukat, akkor elszakadhat a cérna...

Egyébként meg végeztem.
    MINDEN maxon, ebből magára a játékra, és a challange-re vagyok büszke, mert az csalás nélkül volt. Most elteszem, a kormányt is, és lesz egy rahedli szabad helyem ^^
  • KaBuTo666
    corvett kocsik eléggé nyomják a rendörösködést
  • IzI
    Mennyel vegig autopalyan es simaugy
  • RelakSfromhome
    Ahogy mondod :D

Például az mekkora fasság, hogy vacak civic cruiser-rel kell nekiállni a state undercover vehicle és SUV Heavy gépekkel felszerelt rendőrök ellen, és még 6 szöges akadályt is lóvá kell tenni. Persze ez után lépjél meg. A progi meg rihtig suv akadályt ad, ha meg megállsz, még el sem tudsz indulni rendesen azzal a vacak rendőrautóval...
  • RelakSfromhome
    Egyébként meg kordon: A kocsik jobbára az oldalukat mutatják, ha minden igaz, ha meg lelassítok, minjárt körülvett 8 corvett, és csocsesz van...
  • RelakSfromhome
    A game már 100%, csak a végén még van egy-két hajmeresztően meredek dolog, amit nem akarok kihagyni (rap sheet-en minden némbervan), és már ahhoz kellett, mert szobaszétverés határán voltam :P

De ha gondolod, elküldöm, meddig jutottam minden csít nélkül :P
  • Vviikkttoorr
    nah..köszönöm szépen...végre valaki aki érti az egészet
  • IMYke2.0.0.0
    Én sem vagyok csalás párti, de ez a játék néha tényleg elveti a sulykot, meg tudom érteni azokat, akik komolyabb csaláshoz folyamodnak.

• Yoz
    Az ő dolguk...ha nekik úgy jó...
  • IzI
    Mulatsagos mi?! Szerintem is aki ezeket igenybe veszi
  • Vviikkttoorr
    :D
    ohhh.......elnézért szeretnék kérni...
  • IzI
    Talan nem a kocsi oldalaba kene belemenni meg nem 200-al kene repeszteni es idobe eszrevenned a dolgokat de ha rajtad csak cheat segit akkor hajra
  • Vviikkttoorr
    letöltöttem véletlen 1 mentést és minden ki van akasztva benn!
    Tök jó és van 149 millió zsém!
    Na szal köszi a segítséget!
    :)
  • Vviikkttoorr
    de amúgy mi a neve ennek a proginak ami ien kódokat aktivál a játékba?
  • Vviikkttoorr
    én rákattintottam az egyik mirrorra de nem történt semmi!
    :(
    De az nem lehet hogy ez a 100%-os save azé nem 100 mert fent van nekem az 1.3-as patch és a 100%-os save-hoz az van odaírva hogy verzió:1.00
    De amúgy pénzkód kéne nekem!
  • RelakS
    Onnan, ahonnan mondtam!
    Van vagy két tucat letölthető cuccos, abból az egyikre anyázott a NOD32, másik kettő meg lejött
    Hogy mi az a másik kettő, szar tudja.
  • Vviikkttoorr
    hanem?
    ne akard már hogy vírust kapjak?
    Please mond meg hogy honnan tudok szerezni ien kódos progit!
    :D
  • alakulat
    hi
    a crackot honann lehet leszedni??
    jó a patch,mi változik?
  • bodesz
    tudom...nagyon kivan az az ember :D ilyenen felhúzza magát a LÁMA :D
  • RelakS
    Nem is kellett telepíteni ^^

A www.gamecopyworld.com-ról szedtem (már nemtom melyiket), de letöltés közben legyen bekapcsolva egy víruspajzsod, mert az egyik fájlban volt egy keylogger! (nem azt töltöttem le végül :D)
  • Ombika
    De nem en hiszem ezt hanem lejjebb 1 kolega!!
  • Vviikkttoorr
    hallod?
    meik ez a progi?
    Mert hallottam ienről de nekem nem akart elindulni!
    Nem tudom hogy kell használni!
    Install se ment úgy tudom!
    Tucc segíteni please?
  • bodesz
    az NFS nem GTR ..!.. ^.^ ..!.. :D :D :D
  • Ombika
    Szanalmas vagy ha azt hiszed kormannyal realisztikus lesz ez NFS nem GT4!!!
  • macleod2005
    Az a kamionos eset sem lehetett egyszerü :D Egyébként elmehetne a pilótája versenyre olyan figurákat csinál "néha" nem? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én már utaztam egy SUV tetején is...
    Egy kordon-áttörés közben az autóm egyszerűen rápattant a felborított és előre repülő, majd talpra érkező (!) SUV tetejére és egy pár másodpercig rajta lifegett...
  • RelakS
    Eddig még ha a program resetelte a kocsimat önállóan, akkor még nem kaptak el egyszer sem... legalábbis nem a resetelés maitt :D

Helikufferrel csak olyat láttam, hogy lefejelte az autószállító kamiont :D
    Egyébként azok a kocsik, amik a kamionon vannak, minimum betonból kell hogy legyenek, mert alig tudom eltolni őket... Egy civilt sokkalta egyszerűbb...

Tényleg, a parkoló kocsik vajh miért ennyire papírbábu alakúak? :D Még egy villanyoszlopon is több polygon van :D
  • macleod2005
    Azért szerintem az elég nagy baromság hogy ha a rendőrök miatt borulsz fel és nem te resetels hanem maga a program akkor is elkapnak.Meg a legnagyobb baromság:zsaruk olyan lazán átmennek a szögesdróton hogy csak na és semmi bajuk nem lesz.ennek sincs semmi valóság alapja de mind1. Veletek olyan nem volt még hogy nektek ment a helikopter? Nagyon durva Egyszer még az is előfordult hogy rá szált egy pillanatra a kocsim tetejére :D Kész.
  • RelakS
    Resetelésre bármikor elkapnak. Ez nem hiba volt, hanem fícsör! Engedni kell, hgoy a program reseteljen. Az meg már csinált velem olyat, hogy ha felborulok, vagy oldalra fordulok, akkor ugye nyom egy resetet, általában még busted előtt időben. Egyszer viszont folyton vissza akart dőlni a kocsi, viszont a bal kerekeim mindig nekiütődtek a falnak. Akkora busted lett, mint ide a jupiter, meg vissza...

Viszont az autó fizikája az FOS! Így, nagy betűvel! Még azt sem lehet ráfogni, hogy arcade! Az, hogy ha megrúgom a kéziféket, vagy csak időben kormányzok, és 200-al beveszek egy kanyart: Nos, ez arcade! DE AZ, hogy megállok a betonon, és még 3 sec-ig pörög egy helyben a kocsi, az nem arcade, az fos! Meg az is, hgoy tolatok ezerrel, balra kikapom a kormányt, ekkor ugye megpördülök. közben megtaposom a féket: Már egy helyben állok, és még mindig forog a kocsi! Aztán nyomok HÁTSÓ KEREKES (!) autóval egy teligázt, és nem balra megyek, mint ahogy a balra fordított kormány indokolná, hanem még pörgök tovább jobbra! Mi a rák ez, ha nem szándékos szivatás? Egyetlen NFS sem csinált ilyet. Még az u2-ben is simán lehetett lassúzni a kocsival. Itt ha üresbe rakom, van, hogy csúszik a tragacs oldalra... vagy ha lassan balra tekert kormánnyal elindulok, akkor a kocsi elkezd jobbra menni... egy bizonyos sebesség alatt persze, de ez pont elég ahhoz, hogy esetleg a fakabát elkapjon...

Ez a talpra érkezés meg, amit a végén írtál: Általában igen! volt már, hogy felborultam, de a nem rendes leérkezések döntő többsége (a kocsikba rongyolás 50%-a corvett kordon esetén) azzal végződik, hogy a zsarukocsikon landolok, amikről meg véletlenül sem lehet elhúzni. Spec ez is egy marhaság sztem...