Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én tegnap 3 órát szenvedtem az Blacklist 4-es rendõrküldikkel. a végén mindig elkaptak😞 ja és nálam nem mûködött a buszmegálló emeleti szinten való elbújás, oda is jöttek (4-es szintnél). aztán a végén csak összehoztam. és már 5-ös szinten nyomták😊) elég durva, mert beállnak eléd és akkor kampec. mintha betonfalat akarnál eltolni...
The Matrix has you...
Amikor elkapnak és kiírja hogy busted, CTRL+ALT+DEL, ez ugye összecsukja a programot, és "feladat befejezésével" le kell lõni...
Nekem mûködött...
<#eljen>#eljen>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
a legjobb mikor talaltam egy kurva hideingot.. es hiaba alltam bele semmi nem tortent.. persze 5 mp mulva mar meglatott egy kocsog... igy mehettem a picsaba
remélem nem vagyok egyedül a problémámmal és vki tud segíteni nekem
a következõ a helyzet: asszem a blacklist5-tel (JV talán)az van hogy elvileg még nem is csellendzsezhettem vele és azt írta ki hogy defeated, aztán megcsináltam a szükséges dolgokat és még mindig azt írja ki
nem tudok senkivel se csellendzsenzi és így nem tudok haladni
amúgy tök fasza a játék nekem nagyon bejön
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Letöltöttem a Need.For.Speed.Most.Wanted.CloneDVD-MiRROR verziót.
Tökéletesen feltelepítettem a gépemre egy serial segítségével.
Elindulni viszont nem hajlandó, kiírja, hogy nem hivatalos a lemez. Keresgéltem a DVD-n, crack-et nem találtam. Hogyan lehetne elindítani a játékot? Aki tud, legyen szíves segítsen! Elõre is köszike mindenkinek!!!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
mint ahogy a topig neve is mondja:
Need For Speed Most Wanted
- "Need_For_Speed_Most_Wanted-Game-SPiTFiRE"(615M😎 verzió
- kicsom start SPiTFiRE.bat
- ha lefut utána NFSMW-MINI.rar-t kicsomagolni, bemuontolni a NFSMW-MINI.mds-t deamon tools-al
- "Need for Speed: Most Wanted - Loader by KillerInstinct" beszerzése
- kicsomagolása a MW könyvtárába, majd elindítása és KÉSZ! máris megy a gém.
lehet mással is megy meg minden, csak gondoltam beírom hátha valakinek még vannak problémái.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
és reagállt is rá...
utána megkérdezi itt is... )remélem a garage-ba nem jön 😛
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Biztosan mindenki ismeri azt az oldalt, hogy: www.nforce.nl !
És én regisztráltam azon az oldalon de nem tudom hogyan kell elindítani a letöltést! Ha valaki tudja a választ akor az küldjön egy privát üzenetet!
Elõre is köszönöm!!!
PS3 ID: SDani456
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
minden pecset le kell szedni vagy elég az 1.3 ?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
===================================================
Magyarra fordította: .:i2k:.
1. módszer (‘orion’-tól)
1) Készíts egy Temp könyvtárat a merevlemezeden! Nevezd el: NFSMW. Ez lesz a neve a DVD-dnek.
2) Másold az 1. CD teljes tartalmát ebbe a könyvtárba!
3) A 2. CD-rõl másold az összes CAB és ZIP fájlt a "NFSMW" könyvtárba!
4) A 3. CD-rõl másold az összes CAB és ZIP fájlt a "NFSMW" könyvtárba!
5) A 4. CD-rõl másold az összes CAB és ZIP fájlt a "NFSMW" könyvtárba!
6) A Notepad (Jegyzettömb) segítségével nyisd meg a ‘common_filelist.txt’ fájlt! Módosítsd a 4-el, 3-al, 2-vel kezdõdõ sorok elsõ számjegyét 1-re!
(Pl.: ‘2,1,pathfile’ módosítva ‘1,1,pathfile’.) Ezt tedd meg az egész fájlban!
MEGJEGYZÉS: Az elsõ szám a használandó CD számára utal. S mivel mi 1 darab DVD-t szeretnénk használni, módosítanunk kell az összes kérést 1-re.
7) Készíts egy alkönyvtárat a NFSMW könyvtárban, melyben a számodra fontos javítások (Patch), CD-kód generáló(k), törések (NoDVD), csalások stb. lesznek majd tárolva.
A könyvtár neve tetszõleges.
Megjegyzés: Mivel voltaképpen nincs NoCD-törés a játékhoz, érdemes az eredeti 1. CD imaget (.*iso, vagy *.bin) ebben a könyvtárban tárolni a Daemon Tools kedvvért.
8) Írd fel a NFSMW könyvtár tartalmát egy DVD-re! A DVD neve ez legyen: NFSMW
2. módszer (‘FREEMAN100’-tól)
1) Készíts egy Temp könyvtárat a merevlemezeden! Nevezd el: NFSMW_DVD.
2) A 4. CD teljes tartalmát másold a "NFSMW_DVD" könyvtárba!
3) A 3. CD teljes tartalmát másold a "NFSMW_DVD" könyvtárba! Írd felül a már létezõ fájlokat - Tehát a kérdésre Igen / Yes
4) A 2. CD teljes tartalmát másold a "NFSMW_DVD" könyvtárba! Írd felül a már létezõ fájlokat - Tehát a kérdésre Igen / Yes
5) A 1. CD teljes tartalmát másold a "NFSMW_DVD" könyvtárba! Írd felül a már létezõ fájlokat - Tehát a kérdésre Igen / Yes
6) A Notepad (Jegyzettömb) segítségével nyisd meg a ‘common_filelist.txt’ fájlt! Módosítsd a 4-el, 3-al, 2-vel kezdõdõ sorok elsõ számjegyét 1-re!
(Pl.: ‘2,1,pathfile’ módosítva ‘1,1,pathfile’.) Ezt tedd meg az egész fájlban!
Így kell kinéznie:
1,1,SupportEA Help*.* /s
1,1,SupportEuropean Help Files*.* /s
1,1,Support*.*
1,1,eauninstall.exe
1,1,server.dll
1,1,server.cfg
1,1,speed.exe
1,1,shell_inst.exe
1,1,safemode_inst.exe
1,1,NFSMW_icon.ico
1,1,
1,1,
1,1,
1,1,00000000.256
Megjegyzés: Mivel voltaképpen nincs NoCD-törés a játékhoz, érdemes az eredeti 1. CD imaget (.*iso, vagy *.bin) ebben a könyvtárban tárolni a Daemon Tools kedvvért.
7) Készíts egy alkönyvtárat a NFSMW könyvtárban, melyben a számodra fontos javítások (Patch), CD-kód generáló(k), törések (NoDVD), csalások stb. lesznek majd tárolva.
A könyvtár neve tetszõleges (Mondjuk, legyen "Crack").
Ebben a könyvtárban helyezd el mindenképp a 'SD4Hide v1.0' programot is!
8) Írd fel a NFSMW könyvtár tartalmát egy DVD-re! A DVD neve ez legyen: NFSMW_DVD
A Játék indítása:
1) Teljes (‘Full’😉 telepítés.
2) Másold a ‘Crack’ könyvtárat a DVD-rõl a telepített Need for Speed Most Wanted könyvtárába!
3) A Daemon Tools 3.47 (vagy 4.00) segítségével mountold be a "Crack" könyvtárban lévõ .MDS mini image fájlt, vagy az 1. CD image-t!
Amennyiben a Játék elindulni szándékozna, egyszerûen klikk a "Quit" (Kilépés)-re!
5) Futtasd a "SD4Hide 1.0"-t és klikk a Hide gombra! Ezután indítsd a Játékot az Asztalon lévõ parancsikonnal!
A CD-2-DVD közösség leírását magyarra fordította: .:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Nem tudom miért kell mindig ezzel jönni,ha valaki valami fura dologgal jön!Van egy majdnem 30millás bounty aki akarja,az döntse meg!Mindenki gondoljon amit akar!De ha valaki ügyeskedik,akkor annak is menni fog,trainer nélkül!Mellesleg trainert nem is tudsz már használni az 1.3patch után,úgyhogy nehezen lenne azzal!<#bee1>#bee1>
De mint mondtam rekordöntõk,hajrá!<#integet2>#integet2>
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -