23376
-
anatol #20682 Köszönöm -
reggelt?
-
jo reggelt! nem tom volt-e mar valakinek hasonlo eszrevetele, de miutan lenyomtam a blacklist 7-jet, kazet a jo kis japo csajt, akkor utana, nem tole valaszthattam ket cuccot a koccshoz, hanem a 6 helyen allo masik ferdeszemu gyeretol, asszem ming a neve. szal miutan levertem kazet kettot ugrottam a listan. Atelt valaki mar hasonlot? -
nem lehet lerázni őket.
Körözz minimum 5 percig, aztán meglátod, mi a feladat ;) -
anatol #20678 Sziasztok ! Kérdésem a következő , mindenkit legyőztem visszakaptam a BMW-t és intró után üldöznek a rendőrök, mit kell csinálni , igazsák szerint még nem sokszor futottam neki, gondolom le kéne rázni őket van valami tuti lerázós hely? Előre is köszönöm a segítséget. -
Nem lehet, hgoy átállítottad a billentyűzetkiosztásnál? Mert ezzel az erővel a balshift is lehet... -
Hy olvass vissza vagy vedd meg a játékot "bótba"
-
Hy all! Valami LAN progi kell a gamehez mert nemtok vele játszani!? -
Uly #20674 kipróbáltam most már kb századszor, de ugyanott tartok. Hiába nyomom az entert mint az őrült nem reagál semmit. Most ugyanott tartok mint a legelején. Kérek valakit aki tud segítsen. Miért nem tudok a tuningolásra lépni? -
Neked is THX!!
-
Mingyá kijavítom, kösz!
-
azt csak te tudod 
nem akarok okoskodni, de furcsán hangzik, ahogy te írtad az aláírásodban, mivel helyesen: "a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve". -
Hy ja részben de már kint van a javított változat csak előtt uninstall az 1.01-est!!! 1.1-az már tuti
-
Miért? Ami nekem van az hányas?
-
Tedd fel a magyarítás 1.1-es verzióját - www.gamehunter.hu - és egy MOD-nak köszönhetően még a videok is feliratozottak lesznek!
-
Ez pont úgy lehet. Szedd le! -
Felraktam magyarítás és nincs több videó! Ez hogy lehet?
-
Egyébként meg feltűnt valami: A corvett-et eltolni szinte lehetetlen... egészen addig, amíg meg nem jelenne a busted felirat. Után hirtelen vagy könyebb lesz, vagy félreáll, vagy mittomén... Úgyhogy ez már genyaság szvsz a programozók részéről... -
bazz... Már kénytelen voltam trainert előkaparni, mert sehogyan sem jött össze a rap sheet-en elérendő cucc... És még így is: valami 40 percet szívóztam a zsarukkal, és az elérendő 150 bevont járgányból 146 lett meg
-
Az első kép akkor jelenik meg - voltaképp így lépsz be a garázsba -, ha amikor behajtottál a sárga körbe ütsz egy Entert.
-
Uly #20662 Rendes vagy, hogy leírsz mindent nekem, és még képet is mellékelsz. Örök hála:)
Bocsánat a "vágodért"! Viszont nekem ez a problémám, hogy ez a kép nem jelenik meg mikor a sárga körbe hajtok. Nekem ez lenne a kérdésem, hogy jelenik meg az általad itt mellékelt 1. kép? Utána már tudnék mit és hogy.:)
-
És felejtsd el azt a kibaszott lúzer "vágod" szót, mert eléggé láma a használata - dedósok beszélnek így...
-
Ne legyél már ennyire béna!!!
1. Sárga körbe behajtasz.
2. Ez fogad:
3. Kiválasztod, hogy melyik részét akarod tuningolni az autónak:
4. Majd megveszed azt, amire van pénzed - Enter:
5. Amikor végeztél, ütsz egy ESC-et és elfogadod az egészet egy Enterrel.
Ennyi.
-
Uly #20659 a menün értek mindent csak azt nem tudom hogy lehet tuningolni, vágod?Pl, hogy tehetek a gépre fasza felniket? Ezt nem tudom hol lehet. Meg ha külön ki kell lépni a menübe ESC-el akkor minek odakocsikázni a BOLT, vagy a AUTOSZALON-hoz ahol sárgán meg kéken villog a placc? Amikor ideérek itt nem tudok semmit csinálni érted? -
Először is, ha magyarítással játszol, akkor nem tudom mit nem értesz a menün...
Másrészt, amikor a menüben a tuningoláshoz érsz, használnod kell a kurzorokat is, a kiválasztáshoz kell az Enter!
-
mit lehet tenni annak érdekében, hogy ezek a teljesen szürreális vakító fények eltűnjenek? (egyedül az jó effekt, amikor alagútból érek ki, és vakít a nap.)ha az over bright-ot off-ra állítom, akkor sem látok különbséget (minimálisat).
a graf egyébként nekem nem jön be, jobban teccett az UG2-é. a játékmenet viszont sokkal jobb, nem kell feleslegesen autókázni a városban, lehet nyomatni a versenyeket, meg a milestonokat egymás után. én legalábbis visszaugrok minden esemény után a safe house-ba, és nyomom a következő versenyt.
-
Uly #20656 Nyomkodom én az entert mint egy őrült, de semmi -
enter? -
honnan kell? -
Uly #20653 Sziasztok!
Én most kezdtem el játszani. Tök szuper meg minden. Árulja nekem valaki el, hogyan lehet vásárolni tuningcuccokat. Odamegyek a bolthoz, és villog a sárga körben az autóm. Én már végigzongoráztam az összes gombot, de sehogy nem tudok semmilyen cucchoz hozzájutni. Lóvém 30000körül, magyarítással van meg és ott sem írja melyik gombbal tudok tuningolni. Légyszi valaki segítsen. Már nyertem két autót is és szeretnék végre tuningolni is...:)
Köszi -
Vhol nincsennek neten mentesek nemtudtok ilyenrol? -
Nem annyira számít, de jó ha van... -
A vége felé már nem számít a pénz. Sajna, ez a játék egyik legnagyobb gyengesége.
-
250.000 pénz általában soknak számít??? Még van hátra 9 ember, később mekkora jelentősége lesz az összegnek? Elnyomhatom nyugodtan, mert úgyis meg fogom keresni a hátralévő versenyeken? Mennyire fontos a takarékosság? -
Richard90 #20648 nem tudni
letölteni majd
itt
vagy
itt -
Jocy10 #20647 Hol lehet majd letölteni a crack-et,és mikorra várható? 
-
Nem értem...
35 kocsinak kéne minimum lennie, de nekem csak 32 van. Hogy lehet ez?
A játék 100%-on, a challange szintén... -
Nah, az is érdekes...
De asszem, én feladom:
Végigvittem, 100%-ra
Végigvittem a teljes challange-et.
De a rap sheet már nem megy... -
Dénes é #20644 szerintem az szar benne hogy a zsaruk átmehetnek simán a szögesakadályon és nem lesz semmi, de ha én megyek akkor meg kapec -
ejj...
A rohadt corvett beállít egy szöges akadály mögé, így csak az utolsó két kocsinyi távon szúrtam ki, hogy mi is van