23376
-
az jo lenne ha lehetne
amugy nekem van a fömenübe: lan game és online lehet hogy ezzel lehet. probáld ki valamelyiket
ha neked nincs akkor seszar a játék mert nekem black edition 1 változat van
a játék nem eredeti -
Van valami okosság amivel lehet neten is nyomni? Vagy legalább hogy haverral tudjak valahogy? (Csak azt ne mondjátok hogy FAQ mert megnéztem:D) -
hogyha 100%-os lesz a játék mert minden küldi kész akkor történik valami, esetleg kapunk valami bonuszt? -
Unable to loaded ezt irja ki mikor a regi mentesemet be akarom tolteni magyarul buktam akkor? -
bocsi HKZONDA -
Hy nem csak a versenyeket kell teljesíteni hanem üldözéseket is kell csinálnod !!! -
Hy valószínü a progiddal van a baj tedd fel újra vagy szerezz egy másik verziot mondjuk az NKHONDA félét! -
a versenyeken kívűl a milestonokat is megkell csinálni, valamint, elég bountít kell gyűjteni ahhoz hogy továbbmehess
-
Figy segítsetek létszI!
12% -nál tartok és nem tudok tobb pályát végigvinni mert kidob 1-2 perc után..
-
hello!!én nem rég kezdtem a játékot és már legyőztem a Sonny-t(kínai hapekot) aki a 15. volt a listán!!minden versenyt megcsináltam átmentem a tafipakszokon és nem tok tovább menni mert nincsen több verseny!!ilyenkor mi a teendő??előre is kössz a segitséghet -
Csak par kbytes az egesz? -
nem tudom, hogy ki fordította a Perfect Shift-et Vagány váltás-nak, de ez szerintem egyáltalán nem néz ki szépen...
persze kinek a pap, kinek a papné. részemről maradok inkább az angolnál és szótárazgatok, már ha egyáltalán szükség van rá. az olyan gémeknél, mint pl a GTA viszont sokkal több értelmét látom a magyarításnak. vagy más kaland, akció és stratégiai játékoknál is. autósban nem. -
Kint van az 1.1-es hun, azzal már lesznek videók is. -
kivéve amelyik nem -
Abban igazad van hogy nem kell nagy angol tudás hozzá de anyanyelvünkön még is csak szebben mutat
-
game hunter csapat csinálta a magyarositást szóval nem éppen egy összetákolt munka mert az egész játék végig levan forditva egyedül ez bosszant benne -
szafiii #20586 hali! lehet neten keresztül jáccani ezzel a progival? -
ezért nem kell összetákolt magyarítást használni. ráadásul ez a játék nem igényel nagy angoltudást, max egy kisszótárt. ha meg van net, akkor még az sem kell...
nem bántásként írtam, csak a későbbi bosszankodások megelőzése miatt:)) -
Sziasztok.Boldok karácsonyt mindenkinek!Feltettem a játékhoz a magyarosítást és azóta nem játsza le a videókat.Olvasgattam a hozzászólásokat elég sok embernél elő jön ez a probléma.Nem tudja valaki hogy lehetne ezt megoldani? Köszi előre a választ -
De más gépen feltelepül gond nélkül :( -
Hibás a "megvett" anyag. Szerintem, "vedd meg" újra.
-
Helo mindenki!
Bocs ha már volt orrba szájba írtam a keresőbe de nem találtam használható infót. Telepíteni próbálom a játékot de valahol mindig megáll a telepítés. Eddig 4 vagy 6 vagy 18%-nál állt meg "A problem occurred when trying to transfer the file 'Sound\PFDATA\MW_Music.mus'... " de mindig újrakezdtem és továbbment vagy máshol akadt meg. Végre túljutott a fájlon most viszont 23%-nál akad meg ugyanezzel a hibával csak SOUND\STREAMS\NISAudio.big fájlal van a baja. Ez mi a franctól van? Vagy indítsam el 3215455-szor a telepítést mire végigmegy? :-) HKZonda 4cd-s verzió egyébként. -
értem.
thx! -
A Catcup opciót csak a Single Race inditásakor tudod kikapcsolni. A pálya választás után, ahol az ellen feleid számát és nehézségi szintet állíthatodbe.A Carrierben nem lehet kikapcsolni. -
ezt a híresneves catchup opciót hol lehet megtalálni? se gameplay, se player optionsben és sehol máshol nincs. esetleg csak konfig file-bol lehet letiltani? -
Azért a fejlesztők gondolhattak volna arra, hogyha a BMW (bí-em-dabuljú :D) el tud tolni egy nehéz SUV-ot, akkor tujon már eltolni egy tetves Corvett-et is! :S -
Skyblue #20576 Köszi! Megpróbálom! -
:D -
Ajánlott olvasmányok:
- FAQ a bannerben!
- #19971-es hozzászólás
-
Skyblue #20573 Sziasztok Mindenkinek és boldog karácsonyt!
Lenne egy nagy próblémám a game feltelepítésével kapcsolatban és nagy szükségem lenne a segítségetekre!
A játékot 4 db cd-re bontva kaptam meg. Már mindennel próbálkoztam úgy is hogy csajk simán felinstalláltam, meg űgy is hogy Alcohollal képfájlokat készítettem belőle és úgy installáltam fel (a játék elindításánál is mindkét esettel próbálkoztam). Aztán meg aktiváltam a safedisc hider-t (meg késöbb két másikat is) hogy elrejtsem a meghajtót, de mindig két dolgot ír ki: 1 ritkábban - incorrect CD van meghajtóban, 2 gyakrabban: A(z) speed.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Mit gondoltok mi lehet a probléma? Miért nem akar elindulni? Előre is köszi! -
faq -
Game hova menti a menteseket? -
persze ez autosave mellett értendő, elvileg mindent ment, de mikor elkapnak és visszadob a menübe, akkor még nem. kilépsz a carrerből a Load-ig és kész. megint mehet a ramazuri:)) -
Köszke:) -
alapból háromszor kaphatnak el a rendőrök, a harmadik után lefoglalják az autót és valami iszonyú nagy összeget kérnek érte. na, ezt a hármat tudod te növelni max 5-ig. személy szerint nem szoktam ezzel szőrözni, egyszerűen visszatöltöm az állást, mert így egyszerűbb és költségkímélőbb. -
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Kérdés: "max 5-ig növelheted a kocsifeloldások számát" Mit jelent? Amikor zsetont kell forgatni akkor van ez de már sok van belőle és nem tudom mire jó.
Köszi -
pl Richard Burns Rally-t próbáltad már? Csak ott meg arra kell figyelni, hogy ha kicsit is gyorsabban mész, akkor kicsúszol... Pont úgy, mintha valódi kocsit vezetnél... -
A leghosszabb tollbooth 8:50 hosszú, de ilyet már én is láttam :) Nemtom, hogy mentem-e át falon, de az egyik kapunál, ahol nyélgáz+nitróval téptem, nem regisztrált... Biztos nem látta a jómunkásember a rendszámomat :D -
Volt ilyen, autószállító kamiont szerelt le :D -
köszönöm, és viszont:)
#20562---> vezérlőpult?