1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
#159 :DDDDD -
Shadow_THH #158 :DDDD -
#157 If you don't see the 'Invite a friend to join Gmail!' link in your inbox it means:
* You have used all of your invitations or you haven't been granted invitations
* We aren't distributing more invitations
* We won't be able to give you more invitations, even if you ask nicely or offer to tattoo Gmail on some part of your body (You'd be amazed at what people will offer for a Gmail invitation.)
-
#156 ? Nekem azonnal volt 4 -
#155 azt akkor kapsz, ha adnak google-sok -
Garfield #154 Meghívókat hogyan kap az ember? (Vagyis amikor ő hívhat meg másokat.) -
#153 Thx Sil! -
#152 nákám is ván ! -
#151 najó. Mégis nagyon hasznos :)
http://iaro.srv.hu/kep/gmailfs.JPG < letölteni, átnevezni zipre. -
#150 Gmail :D -
#149 nem broken nekem jó :) tök faxa csak nem tudom mire jó :D -
Garfield #148 Miért, mi a különbség?
A különbség annyi, hogy a levelezőprogram az elküldés során más e-mail címet illeszt be a küldő sorába. Minden más tökugyanaz a levélben, tökugyanaz a tartalom megy át, csak az egyiknél szétmegy a kódolás, a másiknál nem.
Hogy megváltoztatja a küldőt, ahhoz lehet azt mondani, hogy spam elleni védekezés, de a kódolás szétcseszésénél már nehezen. -
Shadow_THH #147 most nincs teljesen igazad, a kettő nem ugyanaz
és gondolom kis spam védelemként sem utolsó húzás ez a gmailtól -
Shadow_THH #146 bazz adjatok már egy jó linket hozzá lécci
nekem mind 403 vagy broken :(( -
Garfield #145 Aha, akkor miért megy át ugyanaz a "szennyes" ugyanazon a szerveren, ha a Gmail-es fiókból küldöm? (lásd #137) -
Shadow_THH #144 ez nagyon nagy thx XD -
#143 saját smtp szervertől azért nem várható el hogy a te mindenféle szennyesedet is elküldje -
Garfield #142 Újra kipróbáltam.
Miért cseszi el az ékezeteket (és miért írja át a feladót), amikor nem Gmail-es postafiókból akarok levelet küldeni a Gmail SMTP-szerverén keresztül? -
#141 100 invite? Az meg hogy? -
#140 Átnéztem a FAQ-t, úgy tűnik nem tehetünk mást, mint várunk...
"If you continue to experience difficulty reading mail in languages other than English, the problem is most likely a result of mail clients converting encodings during the transmission of messages. We are aware this issue, and our engineers are working diligently to find a solution." -
Garfield #139 Nálam Thuberbirdnél még sosem volt gond vele.
Itt is valami az SMTP-szerver környékén nem kerek, ugyanis amióta visszaállítottam a szolgáltatóm SMTP-szerverét, megy minden pöccre, korrekt ékezetekkel, meg ami kell. -
#138 sosem használok Centrál Eu.-s kódolást, már párszor megjártam vele..
a western 8859 az jó, legtöbb embertől is abban kapok levelet..
utf-8 lenne még járható út, de azt kevesen használják -
Garfield #137 Na, ezt magyarázza meg nekem valaki.
Van egy Gmail-es és egy nem Gmail-es postafiókom.
A levelek kódolása ISO-8859-2 (Central European).
SMTP-szervernek a Gmail-é van megadva.
Levél küldése az "árvíztűrő tükörfűrőgép" szöveggel:
1. Gmail-ről Gmail-re: ékezetek jók.
2. Gmail-ről másik fiókra: ékezetek jók.
3. Másik fiókról Gmail-re: ékezetek elcseszve, küldő neve átírva az Gmail-es accountra!!!
3. Másik fiókról másik fiókra: ékezetek elcseszve, küldő neve átírva az Gmail-es accountra!!! -
#136 use gmail as a disk ... -
#135 Hmm ez érdekes. Most csináltam egy próbát.
Vipmailre az összes ékezetes karakter átmen gmailről. Freemailre a hosszú Ő és Ű nem megy át, a yahoo mailre meg az összes ékezetes karakter helyén kriksz-kraksz van :(
Van erre valami megoldás? -
Garfield #134 Igaz, hogy tervezik a Gmail-fiókok RSS-támogatását, vagyis hogy egy RSS feed-ben láthatóak lennének a levelek? -
#133 hogy lehet átállítani hogy a magyar ékezetes cuccokat jól vigye át?
UTF-8 at használ, ezt kéne Western ( ISO-8859-1 ) re átállítani. lehet? -
#132 100 invajtom felajanlanek, akinek kell irjon ide vagy privatba -
Roll #131 Sziasztok!
Kaphatnék egy mehívót valakitől?
cserébe adok ingyen sms címet. :-D -
#130 Most engem is, lehet, hogy a Gmail szerverével volt valami gáz. -
#129 Megint ledobott a Notifier. Pedig most be volt jelölve az auto log on.
Most szerencsére nem volt gáz a jelszóval. -
bb #128 Sziasztok!
Küldene valaki egy invitálót? Már nagyon elegem van a freemailből...
Köszi!
Címet priviben adok. -
#127 Tuti nem gépeltem el...
Nem volt bejelölve az auto log in. Adok neki még1 esélyt :) -
#126 A Notifier a Firefox saját beépített password managerét használja, nálam tökéletesen műxik. Nem lehet, hogy elgépelted azt a jelszót? (Hisz a Gmail se engedett be vele...) A beállításainál az automatikus bejelentkezés be volt jelölve? (anélkül egy idő után kidob a Gmail...) -
#125 POP3 nem secure, igaz a notifier is http-n lépked be, de ha előkapsz egy hexeditort, átírod https-re a címet, akkor secure. Nekem az. -
#124 Sil:
Én most raktam fel a notifier extensiont firefox alá amit a másik topikban belinkeltél és elég érdekes dolgot csinált...
Miután felraktam kb fél órára rá azt látom hogy nincs szám a kis piros boríték mellett. Ráklikkelek, azt írja "You are logged out". Mondom biztos valamiért ledobott. Beírom újra a nevet/jelszót, erre azt írja ki: hibás jelszó...
Megpróbáltam belépni a gmail.com-on, ott is azt írta ki hogy rossz a jelszó!
Ezután kértem egy password resetet, amit az alternatív emailre küldenek ki. Ez kicsit lassan jött meg (kb 10 perc alatt), úgyhogy amíg vártam rá megint megpróbáltam belépni, ekkor sikerült!
De ezután megváltoztattam a passw-t, és töröltem le a francba ezt az extensiont, nekem nem tűnik kósernak. -
Garfield #123 Azokhoz, akik használnak különféle Gmail notifier jellegű progikat, vagyis amelyek jeleznek, ha leveled jött a Gmail-es címre.
Elvileg nem lenne elegendő egy sima POP3-as e-mail notifier? Elvégre ugyanúgy be lehet jelentkezni POP3-mal, szóval menniük kellene és nem kellene külön progit fabrikálni, nem? Vagy a dolog ennél komplikáltabb? -
Garfield #122 Köszönöm, már kaptam egy invite-ot. -
#121 Persze, küldj privit. -
Garfield #120 Üdv!
Kaphatnék valakitől invite-ot? Privibe küldenék e-mailt.
Előre is köszönöm.