1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
  • mikike
    azt gondoltam, de mi
  • nemcsakfeel
    nekem vannak fent nagyobb cuccok is.
    10 megáig működnie kéne. citromailra is sikerült már 3 megát küldenem. a hiba benned van :D
  • mikike
    Segítsetek mán a GMAILon átgyűrni egy 2 MBos csatolmányt a citromail felé.
    Kis emilek átmennek, de ez cseszik.

Ezt mondja az OE:
    "Az üzenet nem küldhető el, mert mérete meghaladja a kiszolgálón engedélyezett méretet. Az üzenet kisebb részekre darabolásához válassza az Eszközök - Fiókok - Tulajdonságok - Speciális parancsot. Tárgy 'Re: üdv', Fiók: 'PM/gmail', Kiszolgáló: 'smtp.gmail.com', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '552 5.7.0 Illegal Attachment', Port: 465, Biztonságos (SSL): Igen, Kiszolgálóhiba: 552, Hibaszám: 0x800CCC6D"
  • Crokin
    Biztonsági hiba a Gmail-ben.
  • shevy
    nem kell mostmár sikerült megcsinálnom
  • shevy
    köszi. valaki megtudná mondani hogy pop3-nál thunderbirdnél mit kell megadni? gmail.com vagy mi?
  • GregSB
    Megy.
  • shevy
    valaki ide pls egy invitet: [email protected]
  • Doma #191
    Hálás köszönet!
  • GregSB
    Küldöm....
  • Doma #189
    Látom sok felajánló van itt invite téren...
    Ha esetleg valakinek van még fölösleges akkor nagyon megköszönném!
    [email protected]

• GregSB
  • nemcsakfeel
    a legtöbb itteni embert el kell hogy szomorítsam:
    ( részlet a felhasználási feltételekből :)

2. Personal Use. Due to the Children's Online Privacy Protection Act of 1998 (which is available at http://www.ftc.gov/ogc/coppa1.htm), you [u]must be at least thirteen (13) years of age to use this Service.

• qper
    köszönöm, köszönöm :)

Nem vagyok túl bőbeszédű :)

Az igazság az, hogy anno regisztráltam magam, de nem nagyon írtam utána ide semmit. Most viszont azt látom, hogy a kül. tematikus site-ok (régen pörgő) fórumai mára teljesen kihaltak, és mindenki átteszi a székhelyét ide az sg-re. Újraregisztráltam magam de az új jelszót elfelejtettem, a régi pedig ahogy az ábra mutatja még működik :)
  • qper
    nagyon köszönöm, megkaptam :)

gmail rulez !
  • iko
    Nem egy szpemmer az tuti. :)
  • nemcsakfeel

[b]Regisztráció időpontja: 2001. 09. 06.
    Utolsó üzenet időpontja: 2005. 01. 11. 11:45
    Üzenetek száma: 3
    ilyen embert se láttam még. amúgy üdv a klubban :)
  • GregSB
    Küldöm az invájtot...
  • qper
    Sziasztok!

Most hallottam erről a fantasztikus levelezőrendszerről. A kérdésem az lenne, hogy valaki meg tudna-e engem is invitálni a gmail-esek táborába? Nagyon köszönöm :)

Üdv!

Qper

mailcímem: [email protected]
  • GregSB
    Elolvasásról visszajelzés nincs, de a "sürgősként megjelölést" meg lehet oldani:

Vagy becsilagozod, vagy csinálsz neki labelt ( sztem végtelen labelt lehet csinálni).
  • Garfield
    Olyat én sem.

Használj levelezőprogit.
  • RelakSfromhome
    Én nem találtam benne olyat, hogy sürgősként megjelölés, elolvasásról visszajelzés. Vegyek új szemüveget?
  • Garfield
    de vipmailt használok igaz az csak huszmegás de magyar szolgáltatotbol az a legjobb sztem,

Idézet a VIPMail felhasználási feltételeiből:

[...]
    A Felhasználó a Szolgáltatást nem használhatja kéretlen (SPAM) levelek küldésére, amennyiben a Szolgáltató erre utaló visszajelzést kap, megszüntetheti a Felhasználó hozzáférését a Szolgáltatáshoz.
    [...]
    Jelen szerződési feltételek elfogadásával a felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató a Felhasználó számára eljuttathat Direkt Marketinggel kapcsolatos anyagokat.
  • Crokin
    Nem 10 mega a korlát? #166
  • cSuwwi
    nekem is van most 4 invájtom :)
    a gmailen nincs reklám, könnyű kezelni, letisztult design, gyors, és 1gb tárhely, amire tehetsz 1db 1 gbos fájlt is, nincs fájlméretlimit ha jól emléxem, de ekkora fájloknál simán lehet több részre tömöríteni...
  •  Evil
    Hmm én nemigen ismerem a Gmailt de vipmailt használok igaz az csak huszmegás de magyar szolgáltatotbol az a legjobb sztem,
    külföldiböl ismerek 1 gigásat is és csak küldésnék van fájlméret korlát amugy bermenyit fogadhat egészen jo és nemis tiszta hirdetés az egész és könyü kezelni meg minden nemkell semit se csinálni csak regélni mint bárhol máshol és ingyenes is
  • GregSB
    Én megint kaptam inviteokat, úgyhogy ha valakinek kell az küldjön privátot nyugodtan.
  • nemcsakfeel
    ja, hogy r01, r02 :)
  • iko
    fálj darabolás és nem akadály a 10mb :)
  • nemcsakfeel
  • iko
    crc 001 002 003 004... :)
  • nemcsakfeel
    a gmailfs nál is 10 mega :(
    viszont azt unmountoltam, bejeleöltem a google honlapon a pop lekérdezést, de még mindig nem viszi
  • GregSB
    Azt nem tudod véletlenül mekkora a max fogadtható mail mérete?
  • Sil78
    Maximum 10MB lehet a levél (azaz nem a csatolt fájl, hanem összesen).
  • nemcsakfeel
    ja még egy kérdés.
    fájlméretkorlát van a gmailen???
  • nemcsakfeel
    az smtp csak küldéshez kéne, tehát fogadni akkor is kéne tudni..
    az oldalon ezt a pop3as beállítást állítgattam, lehet mégegyszer nekifutok..
    vagy lehet hogy a GMAILFS progi kavar be??? hmm. köszi megnézem
  • RelakS
    Én is próbáltam, aztán ezt találtam:

Először is engedélyezni kell a pop3-mat:

Utána ahogy látom, tudod mit kell beállítani, de van egy kitétel:
    Please note that if your client does not support SMTP authentication, you won't be able to access your Gmail messages.
    Tehát ha az smtp azonosítást vagy mit nem tudja a progid, akkor ne is kínlódjál.
  • nemcsakfeel
    pop3 lekérdezés nem akar menni
    pedig pop.gmail.com:995 be van állítva

smpt-t pedig csak sajátjával akarom tesztelni.
  • iko
    van 4 invite-m

PRIVIZZEN akinek kell
  • lamase
    500 volt legeloszor