1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
#199 azt gondoltam, de mi -
#198 nekem vannak fent nagyobb cuccok is.
10 megáig működnie kéne. citromailra is sikerült már 3 megát küldenem. a hiba benned van :D -
#197 Segítsetek mán a GMAILon átgyűrni egy 2 MBos csatolmányt a citromail felé.
Kis emilek átmennek, de ez cseszik.
Ezt mondja az OE:
"Az üzenet nem küldhető el, mert mérete meghaladja a kiszolgálón engedélyezett méretet. Az üzenet kisebb részekre darabolásához válassza az Eszközök - Fiókok - Tulajdonságok - Speciális parancsot. Tárgy 'Re: üdv', Fiók: 'PM/gmail', Kiszolgáló: 'smtp.gmail.com', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '552 5.7.0 Illegal Attachment', Port: 465, Biztonságos (SSL): Igen, Kiszolgálóhiba: 552, Hibaszám: 0x800CCC6D"
-
#196 Biztonsági hiba a Gmail-ben.
-
#195 nem kell mostmár sikerült megcsinálnom -
#194 köszi. valaki megtudná mondani hogy pop3-nál thunderbirdnél mit kell megadni? gmail.com vagy mi? -
#193 Megy. -
#192 valaki ide pls egy invitet: [email protected] -
Doma #191 Hálás köszönet! -
#190 Küldöm.... -
Doma #189 Látom sok felajánló van itt invite téren...
Ha esetleg valakinek van még fölösleges akkor nagyon megköszönném!
[email protected]
-
#188 -
#187 a legtöbb itteni embert el kell hogy szomorítsam:
( részlet a felhasználási feltételekből :)
2. Personal Use. Due to the Children's Online Privacy Protection Act of 1998 (which is available at http://www.ftc.gov/ogc/coppa1.htm), you [u]must be at least thirteen (13) years of age to use this Service.
-
qper #186 köszönöm, köszönöm :)
Nem vagyok túl bőbeszédű :)
Az igazság az, hogy anno regisztráltam magam, de nem nagyon írtam utána ide semmit. Most viszont azt látom, hogy a kül. tematikus site-ok (régen pörgő) fórumai mára teljesen kihaltak, és mindenki átteszi a székhelyét ide az sg-re. Újraregisztráltam magam de az új jelszót elfelejtettem, a régi pedig ahogy az ábra mutatja még működik :) -
qper #185 nagyon köszönöm, megkaptam :)
gmail rulez ! -
#184 Nem egy szpemmer az tuti. :) -
[b]Regisztráció időpontja: 2001. 09. 06.
Utolsó üzenet időpontja: 2005. 01. 11. 11:45
Üzenetek száma: 3
ilyen embert se láttam még. amúgy üdv a klubban :)
-
#182 Küldöm az invájtot... -
qper #181 Sziasztok!
Most hallottam erről a fantasztikus levelezőrendszerről. A kérdésem az lenne, hogy valaki meg tudna-e engem is invitálni a gmail-esek táborába? Nagyon köszönöm :)
Üdv!
Qper
mailcímem: [email protected] -
#180 Elolvasásról visszajelzés nincs, de a "sürgősként megjelölést" meg lehet oldani:
Vagy becsilagozod, vagy csinálsz neki labelt ( sztem végtelen labelt lehet csinálni). -
Garfield #179 Olyat én sem.
Használj levelezőprogit. -
#178 Én nem találtam benne olyat, hogy sürgősként megjelölés, elolvasásról visszajelzés. Vegyek új szemüveget? -
Garfield #177 de vipmailt használok igaz az csak huszmegás de magyar szolgáltatotbol az a legjobb sztem,
Idézet a VIPMail felhasználási feltételeiből:
[...]
A Felhasználó a Szolgáltatást nem használhatja kéretlen (SPAM) levelek küldésére, amennyiben a Szolgáltató erre utaló visszajelzést kap, megszüntetheti a Felhasználó hozzáférését a Szolgáltatáshoz.
[...]
Jelen szerződési feltételek elfogadásával a felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató a Felhasználó számára eljuttathat Direkt Marketinggel kapcsolatos anyagokat.
-
#176 Nem 10 mega a korlát? #166 -
#175 nekem is van most 4 invájtom :)
a gmailen nincs reklám, könnyű kezelni, letisztult design, gyors, és 1gb tárhely, amire tehetsz 1db 1 gbos fájlt is, nincs fájlméretlimit ha jól emléxem, de ekkora fájloknál simán lehet több részre tömöríteni... -
#174 Hmm én nemigen ismerem a Gmailt de vipmailt használok igaz az csak huszmegás de magyar szolgáltatotbol az a legjobb sztem,
külföldiböl ismerek 1 gigásat is és csak küldésnék van fájlméret korlát amugy bermenyit fogadhat egészen jo és nemis tiszta hirdetés az egész és könyü kezelni meg minden nemkell semit se csinálni csak regélni mint bárhol máshol és ingyenes is -
#173 Én megint kaptam inviteokat, úgyhogy ha valakinek kell az küldjön privátot nyugodtan. -
#172 ja, hogy r01, r02 :)
-
#171 fálj darabolás és nem akadály a 10mb :) -
#170 -
#169 crc 001 002 003 004... :) -
#168 a gmailfs nál is 10 mega :(
viszont azt unmountoltam, bejeleöltem a google honlapon a pop lekérdezést, de még mindig nem viszi -
#167 Azt nem tudod véletlenül mekkora a max fogadtható mail mérete? -
#166 Maximum 10MB lehet a levél (azaz nem a csatolt fájl, hanem összesen). -
#165 ja még egy kérdés.
fájlméretkorlát van a gmailen??? -
#164 az smtp csak küldéshez kéne, tehát fogadni akkor is kéne tudni..
az oldalon ezt a pop3as beállítást állítgattam, lehet mégegyszer nekifutok..
vagy lehet hogy a GMAILFS progi kavar be??? hmm. köszi megnézem -
#163 Én is próbáltam, aztán ezt találtam:
Először is engedélyezni kell a pop3-mat:
Utána ahogy látom, tudod mit kell beállítani, de van egy kitétel:
Please note that if your client does not support SMTP authentication, you won't be able to access your Gmail messages.
Tehát ha az smtp azonosítást vagy mit nem tudja a progid, akkor ne is kínlódjál. -
#162 pop3 lekérdezés nem akar menni
pedig pop.gmail.com:995 be van állítva
smpt-t pedig csak sajátjával akarom tesztelni.
-
#161 van 4 invite-m
PRIVIZZEN akinek kell -
#160 500 volt legeloszor