1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
  •  Evil
    Jah Doma bocsi aszitem az Ott sincsset is nekem irtad...
  •  Evil
    hmm? nekem semi bajom vele nekem van ott invite...

Amugy meg mostmár 2102megás a tárhelyem :DDDDD Naprol napra emelik ^^
  • nemcsakfeel
    az elsőről szted nem enged még 50 et csinálni? magamat meginvitálom :P
    Cím?
  • nemcsakfeel
    kéne regelnem még egyet :o
  • szacsi
    jessz ((:
    nálam 45 mega a foglalt hely, frímél már 9szer megtelt volna
    Egészségedre
  • LSL
    Köszönöm szépen
    Ment.
  • LSL
    [IMG] http://pix.dox.hu/pix4/2763ea4860f6e81a0ce0333b3690695a.JPG [/IMG]
    és ott nincs
  • LSL
    [email protected]
    erre a címre kellen 1 meghívó. Valaki lenne szives?
    Pedíg egy hónap után tuti ad mindenkinek, de ha kell még akkor szólj és biztos megszánnak egypárral
  • Doma #307
    You are currently using 99 MB (5%) of your 2095 MB.

LSL! [IMG]http://pix.dox.hu/pix4/d1864bb0d2e012306629cbda8f22a0c3-th.JPG [/IMG] Ott sincs???
  • LSL
    Ezt nem értem! MIndenki mondja, hogy ennyi meg annyi meghívót kap, de nekem még 1et sem oszott az elmúlt 1 hónapban...
  •  Evil
    Nekem müködik csak 3 nap után küldték...
  •  Evil
    hehe , nekem 2092 mega most gondolom másoknak is már ^^
  • Tetsuo
    thx.
  • Sil78
    A CC az Carbon Copy, azaz egyszerűen másolatot jelent (egészen pontosan az indigóval készült másolatokra utal, abból ered a kifejezés), gyakorlatilag nem különbözik attól, amikor simán több címzettet adsz meg. Inkább udvariassági dolog, hivatalos leveleknél szokás használni: címzettnek csak a legfontosabbakat adod meg, és jelzed, hogy a többiek (akiket még érint) másolatot kapnak belőle. A BCC (Blind Carbon Copy) viszont olyan másolat, amikor a címzettek nem tudnak a többi címzettről, az ő példányuk fejlécében nem szerepel a többi cím. Így szoktak pl hírleveleket meg hasonló cuccokat (pl spamet is) szétküldeni.
  • Tetsuo
    Valszínű a gyér angoltudásom a zoka, de nemtom mi aza CC és BCC opció a levelek küldésénél. Ha több helyre akarom küldeni arra ott van a felső rubrika, vesszővel elválasztva kell beírni a címeket és kész, akkor ezek mire jók?
  • Sil78
    Takarítottak kicsit a b14.uw.hu-n, úgyhogy most végre ki lettek szedve az elhasznált meghívók, és vannak frissek. (Fel is raktam megint 20-at. )
  • karay
    kösz szépen :)
  • GregSB
    Küldtem!
  • karay
    kérekszépen egy meghívót
    [email protected]
  • Newfronter
    Köszönöm szépen!!
  • Garfield
    Küldtem.
  • Newfronter
    Sziasztok!

Én most bukkantam rá erre az új lehetőségre és próbáltam már meghívót kérni arról az oldalakról amit mondtatok, de valami hibát ír ki.
    Nagyon megköszönném ha valaki tudna küldeni meghívót!
    [email protected]
    Ja így már jó :) Eddíg is csináltam Labelt csak nem arhíváltam, megjelölte de ottmaradt.
  • GregSB
    Csinálsz egy Labelt, pl. "Friends". Ezek után a meglévő leveleket úgy tudod betenni ebbe, hogy lenyitod a 'More actions' menüt, és ott kiválasztod az "Apply label: Friends"-t.

Ezek után arhiváld a levelet, így eltűnik az inboxból, viszont bármikor egyszerűen rátalálsz a Friends(vagy aminek elnevezted) label alatt. (az all mailben is benne lesz egyébként).

Csinálhatsz filtert is (a kereső mező gombjai mellett jobbra van ilyen opció), amivel be tudod állítani, hogy xy-től érkező levél automatikusan bekerüljön a yz labelbe, akár az inbox kihagyásával is(egyből arhiválhatod).
    Az oké, de minden üzenet ottmarad a bejövő üzeneteknél. Esetleg Labelleket ellehet rejteni és előhívni ha kell?
  • Doma #290
    You are currently using 99 MB (5%) of your 2060 MB.
  • GregSB
    Nincsenek mappák, vannak viszont Labellek, amik gyakorlatilag ugyan azt tudják.
    Gmail-ban nem lehet könyvtárakat, mappát létrehozni? Vagy csak nekem nem sikerült?
  • Tetsuo
    A b14.uw.hu-n lehet azért találni..
  • Hegyikecske
    Köszike, sikerült! :)
  • Garfield
    Ment egy.
  • Hegyikecske
    Ezek nekem nem működnek :( Vki tudna küldeni egyet az [email protected]?
  • [HUN]PAStheLoD
    meghívók
  • Gyadi
    köszi szépen
  • Pyx #281
    megy
  • Gyadi
    Sziasztok valaki tudna küldeni egy meghívót, [email protected] emailre?
    Köszi előre is.