1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
abacs #359 Nagyon szépen köszönöm!!!! -
Doma #358 Küldtem -
abacs #357 Hülye vagyok ehez ezért ha hülyeséget írok előre is bocsánatot kérek.Ilyen meghívót azt bárki tud küldeni bárkinek?Ha igen lehetséges hogy én is kapjak egy ilyet?Előre is köszönöm.
E-mail címem: [email protected]
-
#356 na majd talán 3333.333333 -kor :)
-
#355 2.2 GB? akkor még töltök fel pár dolog -
#354 Pedig mekkora ték lett volna...
-
#353 most nem akar menni az SMTP je, pedig eddig ment.
nektek megy?
temperorary problem cöcöcö -
Greegko #352 Ohh Megcsináltam mégsem kell a #351 -es re a válasz KÖSZI -
Greegko #351 hogy kell beálítani a GMail Smtp serverét hogy tudjak az outlok Expressel levelet küldeni???
Beirtam a smtp.mail.com -ot a felhasználónevet és a jelszót is mit kell még tennem??? -
#350 Firefoxhoz Gmail Notifier kiterjesztés (0.5béta6, magyar verzió) itt.
Ami új:
- újra működik a számláló nullázása
- választható az ikon háttérszíne (új levél esetén) -
#349 Firefoxhoz új verzió (0.5 béta5) a Gmail Notifier kiterjesztésből, több új funkcióval, magyarul:
(Telepítése: a linken jobb egérgomb, lemented a gépre, és az egérrel ráhúzod a fájlt a Firefox ablakára. A végén a programot újra kell indítani. Elvileg Mozillával és a Netscape 8 bétával is használható.)
Ami új benne:
- végre tudja követni a tárhely növekedését
- nemcsak az Inboxot figyeli, hanem ha akarod, a többi mappát is (lásd Label)
- az ikon más színű lesz, ha van új levél
- az eszköztárhoz adható gombhoz egy lenyíló listát is lehet csinálni további funkciókkal (mappák megnyitása, levélírás)
- az ikonra kattintva az olvasatlan leveleket keresi ki a mappákból, kivéve, ha bejelölted, hogy a számláló csak az Inboxban levő olvasatlan leveleket mutassa (akkor az Inboxot lehet vele megnyitni, ahogy eddig)
Ez még béta, szóval lehetnek még benne bugok. (Pl volt egy mondat, amit nem lehetett lefordítani.) -
#348 De néha még 1 hét után se... legyetek türelemmel megfog jelenni néha elöbb néha késöbb... -
#347 új tagoknak alapból nincs meghívójuk, kb. 1 hét múlva jelenik meg -
#346 Kell még, mert én ugyse tudok vele mit kezdeni :) -
pepe003 #345 Ez amúgy érdekes jelenség. A haveromnak is küldtem egy meghívót, a gmail oldaláról az 50-ből, és neki sincs ott ilyen meghívás modul. Érdekes. Nagyon érdekes -
Nadi #344 Jó már látom.....Mért kell minimum 6 karakternek lenni?:( -
#343 nézz vissza két hozzászólást.. -
Nadi #342 Hi! Valaki tudna adni egy invitationt?
Mail & MSN: [email protected]
köszi -
#341 a gmailfs -t használja vki aktívan?
az újabb verzió ( kb februári ) már nem akad ki, mint az azelőtti, csak néha problémázik a túl hosszú fájlnevekkel.. nem értem miért ne lehetne 27 karakternél hosszabb fájlnév?
könyvtárszerkezetet is csak 3 szintig engedi létrehozni, ez normális? -
#340 újra megy, a , meg itt van még pár :
-
Augustus Gigo #339 Köszönöm! -
#338 küldöm... -
Augustus Gigo #337 Tudna vki egy meghívót küldeni a [email protected] címre? előre is tnx! -
#336 Jó kis tárhelyem lenne... -
#335 8300 Gmail-os címed van? -
#334 Ürítsd a Cache-t a böngésződben (alias Gyorsítótár vagy Ideiglenesen letöltött Internetes fájlok). -
#333 rossz helyre spemmeltem -
#332 8300 elsőre -
#331 Azé hogy örüljé B*zd+ :D Meg hogy hívjál sok embert. -
#330 Mi? -
#329 MÉT!! -
#328 Nő a tárhelyed folyamatosan... -
#327 gmail.google.com
"2109.764046 megabytes (and counting) of free storage so" miez??! -
dashed_ #326 masnak bejon az oldal ? gmail.com?
nalam a "Loading..." feliratnal megall... -
#325 + van hozzá spamszűrés, van POP3 és SMTP... (Azt a pár reklámot meg el is lehet tüntetni.) -
#324 Hát talán azért mert gyors , nem vacakol mint a többi , nincs tele reklámal , több mint 2gb t ad , és egyszerü a kezelőfelülete.. nagyábol sztem enyi az elönye. -
Doma #323 -
#322 Mert sokkal bársonyosabb lesz tőle a bőröm. -
#321 Miért olyan jó ez a Gmail? :O -
#320 Király!! 1 hónapig vártam, de mostmár van 50 meghívásom szal tőlem is kérhettek, mert már minden haverom kapott valahogy akinek igértem...