Gmail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
akkor bõvítsd a sort... 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

😄DDDD ja nem is gondoltam komolyan

de ha még kell valakinek, van 4 inviteom

http://www.lohere.net - a MagyarChan

GregSB
Mi a baj a gmailel?

Ha végképp mást akarsz és tudsz németül akkor GMX...

OFF:

Nem Gmail-es gigabájtos postafiókokat ajánló szolgáltatásokról lenne pár kérdésem itt.

Tudna valaki segíteni,

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nekem a freemail <--> gmail azonnal megérkezett a levél 😄

GregSB
Én egyébként Babel Fish-t használok. Ezzel komplett szövegeket lehet lefordítani, igaz csak angolra.(de azt már tudom értelmezni😊

RelakS
Jah, és azonnal tudok 4 arcot invitálni 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

GregSB
Nekem még csak nem is tanították 😄

Egyébként regisztrálásnál a származási hely beállításánál miért csak Németo., Ausztria és Svájc közül lehet választani? <#miaz>

GregSB
Jaja, én is azt vettem észre hogy a magyar ingyenes mailokról elég lassan vánszorognak el a levelek. Pl freemail-vipmail között volt olyan, hogy egy levél csak pár óra múlva érkezett meg. Külföldi címekre (hotmail, yahoo) még rosszabb volt.. De nem csak a küldés, a fogadás is valamikor rengeteg idõbe telik. Én gmail inviteot egy vipmailes címre kértem. kb fél napba telt, mire megérkezett rá...

Dzsini
én 1 kört futottam a sztaki-val, megnéztem pár ismeretlen szót, a többi elég egyértelmû - pedig nekem is csak tanították a németet 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
elfogadja, csak szól, hogy nem a legbiztonságosabb 😊 (gondolom elfogadná a 'password'-ot is, ha annyira elvetemült valaki...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

iko
Nem tudom hogy van ez de a Gmail-nél vagy axeleros mailfiókból ha elküldök egy levelet az kb rögtön oda ér a címzetthez, de a freemailnél vagy primposta stb. nagyon lassan mennek csak el és ha nekem küldenek mailt az is csak késve érkezik. Miért?

spam. sry

RelakS
Én 8.-ban majdnem elhasaltam németbõl, azóta nemigazán kedvelem 😄😄😄

RelakS
UGYAN AZT begépeltem (szerintem), és elfogadta 😄

GregSB
Megnéztem a gmx-et. Jónak tûnik, csak én németet soha nem tanultam, szóval még a legkissebb hülye beállításért is szótárt kéne ragadnom...

Dzsini
gmx is csinál ilyet, ahogy gépeled be a jelszót figyeli, hogy mennyire biztonságos (kis+nagybetû+szám van benne és legalább 8 karakter, akkor már jónak tartja 😄 )

RelakS
The password you selected is a frequently used word. To protect the security of your account, please consider changing it.

<#wow2>

Sil78
Nekem a 2. napon adott 10-et (amikor még nem is használtam), szóval elég véletlenszerûen osztja...

Jelenlegi helyzet: 6 invite, de tényleg priviben kérjétek...

These are my friends, see how they glisten...

GregSB
😊

Mailboxnál nekem ez a mondat tetszik (az elõnyök listán található meg):

-A világ minden pontjáról elérhetõ <#idiota>

Dzsini
mailbox azért igazán jó, mert folyamatosan árusítják a címeiket a spamelõknek 😊 általában 1 napon belül befut rá az elsõ pártíz...

RelakS
Bazz, ma regeltem a mailbox-on egy új címet, erre az annyira biztonságos, hogy csak más ingyenes helyrõl érkezik meg a levél 😄 Persze az invitálás sem jött meg 😞 (csak hogy mi a rákért ide írom 😄)

GregSB
Ebbõl csak a #15 igaz... Legalábbis nálam.

Én azonnal kaptam meghívót (magyar fórumon)és én is amint tudok küldök másnak.
(magyar hozzáállás??)

iko

spam. sry

GregSB
Jah, meghívókat privátban kérjetek pls!

<#gonosz3>

#88 (kiegészítve: pl:tõlem)

szacsi
valaki meghívna? (:

:-O http://www.ashes.hu O-:

Én pár nap múlva kaptam.
DE az Invitation -ok után mindig kapok (soha se fogy el a 4 db 😄D)

mikike
téged kedvelnek 😞

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

GregSB
Egybõl nem kapsz meghívótkat... nekem 1 hónap után adtak 4et.

mikike
nincs olyanom 😞

Olvasd el elõrõl!!!!!!!! Már a 6,7 hsz után tudni fogod

(esetleg ha nem olvassol: kérj privátban valakitõl meghivást(invitation) és akkor tudsz regisztrálni)

GregSB
Valszeg sok köze van hozzá a #15-nek. De én nem ezért használom immár több mint egy hónapja. A Yahoo mail is 250MB-ot ad ingyen, nekem még az is elég lenne, soha nem telne be. Használtam is egy ideig, viszont annak az interfészét nagyon eltolták SZVSZ. Egész egyszerûen sokkal jobb, sokkal kényelmesebb használni a gúglit, letisztult designja van és nagyon okos dolgokat tettek bele (csillagozás, labellek, arhiválás stb...) Az általam eddig próbált freemail szolgáltatások közül nekem a gmail tetszik a legjobban. (eddig használtam freemail.hu-t, vipmail-t, hotmailt és yahoo mailt)

A gmx-et nem ismerem..

TopGun
Szia! a gmail-ra hogy kell regisztralni? mert csak a belepest latom, meg hogy miket ad, de regisztralni nem tudom hol kell!? Esetleg unitedemailservice ennek a cimet leirnad?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Jobb felsõ sarok piros betû.

mikike
na mostan hogyan tudok én is invitációt küldeni, ha egy haveromnak szeretném?

Dzsini
én nem mondtam semmi ilyesmit, nem is gondoltam.

mikike
szóval mi sötétek vagyunk, te meg nem, igaz?

mikike
itten találtam egy beállítási lehetõséget, már csak a jelszavam nem fogadja el 😞

...
mert nem enabléztem a popót

Dzsini
nyelvtudás majdnem teljes hiánya, #15, és a preferences meg help gombok irányában érzett patologikus félelem. (nem prioritási sorrend, csak felsorolás)

iko
és miért? 😊

spam. sry

Dzsini
kezdem érteni miért kell inkább mindenkinek a gmail...

mikike
kösz tehenem
egyéb kérdés
outlook esetén mi a pop3 és az smtp cím?

mikike
akkor én tehenemnek írok
ha itt van

iko
privátot küldjetek mert 1xe 5 meghívót fogtok kapni...

spam. sry

Sziasztok!
Ha valakinek van meghívója, akkor legyen szíves adni egyet.
Köszi

mikike
brrr... német

engem is invitáljon vki

Dzsini
és? a "posteingang" meg "spamverdacht" szavakra csak ráismersz 😊 (a spamszûrõje meg egészen kellemes)

iko
gmx német 😞

spam. sry

RelakS
Valaki dobna egy meghívót a [email protected]? Htx!