Gmail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iko
gmail nekem jobban bejön 😊

spam. sry

GregSB
"a gmail csak azért ilyen felkapott mert 1g-s tárhelye van?"

Nem csak ez miatt, hanem a nagyon jó kezelõfelület, + egyedi fícsörök (conversation view, csillagozás, labellezés stb..) miatt.

hyyb
a gmail csak azért ilyen felkapott mert 1g-s tárhelye van?

www.walla.com ->itt is 1g-t adnak..csak itt nem kell még meghívózni se 😊

Aquir
" " " Invitation Meghívót Privát üzenetben kérj valakitõl " " "

😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

valaki egy meghívót légyszi! (priviben)

Pheel
Én múlt héten kaptam visszapótlást 1-rõl 4-re.
iko
nem akarnak már több felhasználót 😊

spam. sry

GregSB
Hmm..
Én mostmár jó ideje nem kaptam új meghívókat. Az elsõ 4et kiosztottam, rá 1 napra megint 4 volt. Most viszont már 1-2 hét óta nincs új. Lehet a karácsonyi szezonban bõkezûbbek voltak 😊

attip
Köszi!!!<#circling>
Nagyon jó!!😊)

attip

Van 3 meghívóm, akinek kell, privizzen rám.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

RelakSfromhome
kell egy meghívás valakinek? Adok, csak privizzen 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

attip
Sziasztok!!😊)
Elöre is köszi,ha küld nekem vki 1meghivot!!!😊)
Szép estét!!😊))<#vigyor2>

mail: [email protected]

attip

[HUN]PAStheLoD
jah énis tudok meghívni emböröket .. szal PÜ mí és akkor megy az invájt ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

nemcsakfeel
nem csak méretileg ég és föld.
itt nem kapsz auto spam et, normális kezelõfelülete van
viszont csak béta verzió. végleges lehet hogy fizetõs lesz, vagy változik, szal használd mind2 õt.

*hihi ** *

Látom sokan használjátok a Gmail-es rendszert. Én még mindig a Freemail-nél vagyok, de ahogy olvastam a hozzászolásokat a kettõ között ég és föld a különbség méretileg. Ha valaki lenne olyan kedves, és még van feleslegbe egy meghívója, az legyenszíves küldjön egyet a [email protected] e-mail címre. Elõre is köszönöm!
FtranX
nekem is van még 4

Sil78
Nekem is van még 4...
(Priviben írjon egy emailcímet, aki kér...)

These are my friends, see how they glisten...

iko
maradt még 3 dbom

spam. sry

iko
küldtem

spam. sry

hello, valaki tudna küldeni egy invitet
[email protected]
köszi
mikike
azt gondoltam, de mi

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

nemcsakfeel
nekem vannak fent nagyobb cuccok is.
10 megáig mûködnie kéne. citromailra is sikerült már 3 megát küldenem. a hiba benned van 😄

*hihi ** *

mikike
Segítsetek mán a GMAILon átgyûrni egy 2 MBos csatolmányt a citromail felé.
Kis emilek átmennek, de ez cseszik.

Ezt mondja az OE:
"Az üzenet nem küldhetõ el, mert mérete meghaladja a kiszolgálón engedélyezett méretet. Az üzenet kisebb részekre darabolásához válassza az Eszközök - Fiókok - Tulajdonságok - Speciális parancsot. Tárgy 'Re: üdv', Fiók: 'PM/gmail', Kiszolgáló: 'smtp.gmail.com', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '552 5.7.0 Illegal Attachment', Port: 465, Biztonságos (SSL): Igen, Kiszolgálóhiba: 552, Hibaszám: 0x800CCC6D"

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Crokin
shevy
nem kell mostmár sikerült megcsinálnom

shevy
köszi. valaki megtudná mondani hogy pop3-nál thunderbirdnél mit kell megadni? gmail.com vagy mi?

GregSB
Megy.

shevy
valaki ide pls egy invitet: [email protected]

Hálás köszönet! <#worship>

GregSB
Küldöm....

Látom sok felajánló van itt invite téren...
Ha esetleg valakinek van még fölösleges akkor nagyon megköszönném!
[email protected]

GregSB
<#hehe><#taps>

nemcsakfeel
a legtöbb itteni embert el kell hogy szomorítsam:
( részlet a felhasználási feltételekbõl 😊

2. Personal Use. Due to the Children's Online Privacy Protection Act of 1998 (which is available at http://www.ftc.gov/ogc/coppa1.htm), you must be at least thirteen (13) years of age to use this Service.

<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#mf1><#mf1><#mf1>

*hihi ** *

köszönöm, köszönöm 😊

Nem vagyok túl bõbeszédû 😊

Az igazság az, hogy anno regisztráltam magam, de nem nagyon írtam utána ide semmit. Most viszont azt látom, hogy a kül. tematikus site-ok (régen pörgõ) fórumai mára teljesen kihaltak, és mindenki átteszi a székhelyét ide az sg-re. Újraregisztráltam magam de az új jelszót elfelejtettem, a régi pedig ahogy az ábra mutatja még mûködik 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

nagyon köszönöm, megkaptam 😊

gmail rulez !

iko
Nem egy szpemmer az tuti. 😊

spam. sry

nemcsakfeel
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>
Regisztráció idõpontja: 2001. 09. 06.
Utolsó üzenet idõpontja: 2005. 01. 11. 11:45
Üzenetek száma: 3
ilyen embert se láttam még. amúgy üdv a klubban 😊

*hihi ** *

GregSB
Küldöm az invájtot...

Sziasztok!

Most hallottam errõl a fantasztikus levelezõrendszerrõl. A kérdésem az lenne, hogy valaki meg tudna-e engem is invitálni a gmail-esek táborába? Nagyon köszönöm 😊

Üdv!

Qper

mailcímem: [email protected]

GregSB
Elolvasásról visszajelzés nincs, de a "sürgõsként megjelölést" meg lehet oldani:

Vagy becsilagozod, vagy csinálsz neki labelt ( sztem végtelen labelt lehet csinálni).

Olyat én sem.

Használj levelezõprogit. <#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

RelakSfromhome
Én nem találtam benne olyat, hogy sürgõsként megjelölés, elolvasásról visszajelzés. Vegyek új szemüveget? <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

de vipmailt használok igaz az csak huszmegás de magyar szolgáltatotbol az a legjobb sztem,

Idézet a VIPMail felhasználási feltételeibõl:

<...>
A Felhasználó a Szolgáltatást nem használhatja kéretlen (SPAM) levelek küldésére, amennyiben a Szolgáltató erre utaló visszajelzést kap, megszüntetheti a Felhasználó hozzáférését a Szolgáltatáshoz.
<...>
Jelen szerzõdési feltételek elfogadásával a felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató a Felhasználó számára eljuttathat Direkt Marketinggel kapcsolatos anyagokat.

Crokin
Nem 10 mega a korlát? #166 <#kacsint>

Repatarurgyán

cSuwwi
nekem is van most 4 invájtom 😊
a gmailen nincs reklám, könnyû kezelni, letisztult design, gyors, és 1gb tárhely, amire tehetsz 1db 1 gbos fájlt is, nincs fájlméretlimit ha jól emléxem, de ekkora fájloknál simán lehet több részre tömöríteni...

shit happens

Evil
Hmm én nemigen ismerem a Gmailt de vipmailt használok igaz az csak huszmegás de magyar szolgáltatotbol az a legjobb sztem,
külföldiböl ismerek 1 gigásat is és csak küldésnék van fájlméret korlát amugy bermenyit fogadhat egészen jo és nemis tiszta hirdetés az egész és könyü kezelni meg minden nemkell semit se csinálni csak regélni mint bárhol máshol és ingyenes is <#buck>

GregSB
Én megint kaptam inviteokat, úgyhogy ha valakinek kell az küldjön privátot nyugodtan.

nemcsakfeel
ja, hogy r01, r02 😊

*hihi ** *

iko
fálj darabolás és nem akadály a 10mb 😊

spam. sry

nemcsakfeel
<#fejvakaras><#fejvakaras>

*hihi ** *