Gmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem csak ez miatt, hanem a nagyon jó kezelõfelület, + egyedi fícsörök (conversation view, csillagozás, labellezés stb..) miatt.
www.walla.com ->itt is 1g-t adnak..csak itt nem kell még meghívózni se 😊
😊)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Én mostmár jó ideje nem kaptam új meghívókat. Az elsõ 4et kiosztottam, rá 1 napra megint 4 volt. Most viszont már 1-2 hét óta nincs új. Lehet a karácsonyi szezonban bõkezûbbek voltak 😊
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Elöre is köszi,ha küld nekem vki 1meghivot!!!😊)
Szép estét!!😊))<#vigyor2>#vigyor2>
mail: [email protected]
attip
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
itt nem kapsz auto spam et, normális kezelõfelülete van
viszont csak béta verzió. végleges lehet hogy fizetõs lesz, vagy változik, szal használd mind2 õt.
*hihi ** *
(Priviben írjon egy emailcímet, aki kér...)
These are my friends, see how they glisten...
10 megáig mûködnie kéne. citromailra is sikerült már 3 megát küldenem. a hiba benned van 😄
*hihi ** *
Kis emilek átmennek, de ez cseszik.
Ezt mondja az OE:
"Az üzenet nem küldhetõ el, mert mérete meghaladja a kiszolgálón engedélyezett méretet. Az üzenet kisebb részekre darabolásához válassza az Eszközök - Fiókok - Tulajdonságok - Speciális parancsot. Tárgy 'Re: üdv', Fiók: 'PM/gmail', Kiszolgáló: 'smtp.gmail.com', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '552 5.7.0 Illegal Attachment', Port: 465, Biztonságos (SSL): Igen, Kiszolgálóhiba: 552, Hibaszám: 0x800CCC6D"
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Repatarurgyán
Ha esetleg valakinek van még fölösleges akkor nagyon megköszönném!
[email protected]
( részlet a felhasználási feltételekbõl 😊
2. Personal Use. Due to the Children's Online Privacy Protection Act of 1998 (which is available at http://www.ftc.gov/ogc/coppa1.htm), you must be at least thirteen (13) years of age to use this Service.
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
*hihi ** *
Nem vagyok túl bõbeszédû 😊
Az igazság az, hogy anno regisztráltam magam, de nem nagyon írtam utána ide semmit. Most viszont azt látom, hogy a kül. tematikus site-ok (régen pörgõ) fórumai mára teljesen kihaltak, és mindenki átteszi a székhelyét ide az sg-re. Újraregisztráltam magam de az új jelszót elfelejtettem, a régi pedig ahogy az ábra mutatja még mûködik 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
gmail rulez !
Regisztráció idõpontja: 2001. 09. 06.
Utolsó üzenet idõpontja: 2005. 01. 11. 11:45
Üzenetek száma: 3
ilyen embert se láttam még. amúgy üdv a klubban 😊
*hihi ** *
Most hallottam errõl a fantasztikus levelezõrendszerrõl. A kérdésem az lenne, hogy valaki meg tudna-e engem is invitálni a gmail-esek táborába? Nagyon köszönöm 😊
Üdv!
Qper
mailcímem: [email protected]
Vagy becsilagozod, vagy csinálsz neki labelt ( sztem végtelen labelt lehet csinálni).
Használj levelezõprogit. <#idiota>#idiota>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Idézet a VIPMail felhasználási feltételeibõl:
<...>
A Felhasználó a Szolgáltatást nem használhatja kéretlen (SPAM) levelek küldésére, amennyiben a Szolgáltató erre utaló visszajelzést kap, megszüntetheti a Felhasználó hozzáférését a Szolgáltatáshoz.
<...>
Jelen szerzõdési feltételek elfogadásával a felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató a Felhasználó számára eljuttathat Direkt Marketinggel kapcsolatos anyagokat.
a gmailen nincs reklám, könnyû kezelni, letisztult design, gyors, és 1gb tárhely, amire tehetsz 1db 1 gbos fájlt is, nincs fájlméretlimit ha jól emléxem, de ekkora fájloknál simán lehet több részre tömöríteni...
shit happens
külföldiböl ismerek 1 gigásat is és csak küldésnék van fájlméret korlát amugy bermenyit fogadhat egészen jo és nemis tiszta hirdetés az egész és könyü kezelni meg minden nemkell semit se csinálni csak regélni mint bárhol máshol és ingyenes is <#buck>#buck>