Gmail
← ElőzőOldal 27 / 27
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
htx <#gonosz1>#gonosz1>
btw nekem is van még 3 invite
btw nekem is van még 3 invite
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Egyébként meddig tart a beta?
Lehet annak a fórumozónak volt igaza, aki ezt írta egy régebbi hírhez:
"A Google-ben nem csak brilliáns fejlesztõk, hanem még brilliánsabb marketingesek is dolgoznak: nem új marketingfogás, mégis mindig bejön hogy ha valami nem érhetõ el az átlagember számára, akkor annál többen szeretnék mégis birtokolni. Ezt a Google itt úgy oldotta meg, hogy új felhasználó nem csatlakozhat, kivéve ha valaki meghívja."
Lehet annak a fórumozónak volt igaza, aki ezt írta egy régebbi hírhez:
"A Google-ben nem csak brilliáns fejlesztõk, hanem még brilliánsabb marketingesek is dolgoznak: nem új marketingfogás, mégis mindig bejön hogy ha valami nem érhetõ el az átlagember számára, akkor annál többen szeretnék mégis birtokolni. Ezt a Google itt úgy oldotta meg, hogy új felhasználó nem csatlakozhat, kivéve ha valaki meghívja."
Nekem is van 4
(Akinek kell szóljon)
(Akinek kell szóljon)
Tényleg nem volt kb egy hónapig. Aztán most Karácsony körül adtak 6-ot, aztán valamiért még 2-õt. Én éltem is a lehetõséggel, és mindenkinek adtam, aki érdeklõdõ arcot vágott, amikor mutattam az enyémet anno. Szóval nem magyar hozzáállás vagy nem vagyok magyar. Hmm...
hol találok olyat? 😊
http://www.lohere.net - a MagyarChan
mirejóa meghívó?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én jópár napig/hétig kerestem, magyar fórumokon, etc.
Senkinek sem volt, ha volt is, már odaadta... Pfff
Meguntam, regisztráltam magam egy külföldi fórumra, Gmail topicban körülnéztem, írtam 2 tagnak, 10 percen belül már 2 invite is ott csücsült a postafiókomban (kettõnek írtam, reméltem hogy legalább az egyik válaszol).
Ennyit a magyar hozzáállásról :/
Azóta az egyik "boldog" tulajdonosa vagyok, a másikat odadtam Pyxnek, legyen honnan szpemmelni <#hehe>#hehe>
Senkinek sem volt, ha volt is, már odaadta... Pfff
Meguntam, regisztráltam magam egy külföldi fórumra, Gmail topicban körülnéztem, írtam 2 tagnak, 10 percen belül már 2 invite is ott csücsült a postafiókomban (kettõnek írtam, reméltem hogy legalább az egyik válaszol).
Ennyit a magyar hozzáállásról :/
Azóta az egyik "boldog" tulajdonosa vagyok, a másikat odadtam Pyxnek, legyen honnan szpemmelni <#hehe>#hehe>
shit happens
mások tudnak keresni az én levelesládámban?
nekem is van, viszont nem tudok belépni valamiért. lehet a firefox rosszalkodik, nem tudom. van valami ötleted?
egyébként király dolog én is ugy kaptam a meghivást amerikából 😛
egyébként király dolog én is ugy kaptam a meghivást amerikából 😛
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Én kb 1 hónapja használom és nagyon jó.
Ha valaki még nem hallott róla, akkor pár rövid jellemzõ:
1GBos postafiók, üzenetek között lehet keresni gúgölszörcsel, keyboard shortcutok stb... Regisztrálni csak az tud, akinek küldenek invitationt.
A topikot azért nyitottam, hogy segítsünk azokon, akiknek még nincs gmail accounjuk, de szeretnének 😊
Nekem most 1 meghívóm van... ezt az elsõ jelenkezõnek szívesen elküldöm 😊
Ha valaki még nem hallott róla, akkor pár rövid jellemzõ:
1GBos postafiók, üzenetek között lehet keresni gúgölszörcsel, keyboard shortcutok stb... Regisztrálni csak az tud, akinek küldenek invitationt.
A topikot azért nyitottam, hogy segítsünk azokon, akiknek még nincs gmail accounjuk, de szeretnének 😊
Nekem most 1 meghívóm van... ezt az elsõ jelenkezõnek szívesen elküldöm 😊
← ElőzőOldal 27 / 27