1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
#399 nekem se megy már megint... -
#398 nekem is, de ezmár talán off :D
-
#397 nekem is akad 50 darab.. -
#396 igen: nekem is még 40, ha kell... -
#395 Nekem meg még szerintem jópár embernek van 50 meghívója, úgyhogy nyugodtan kérjetek :) -
#394 THX!!! -
#393 sent -
#392 Akad itt még olyan akinek van meghívója?
Megköszönném ha vki küldene :)
Előre is köszönöm.
[email protected] -
#391 Köszönöm! ^_^ -
#390 ment -
#389 Hi! Tudna valaki küldeni egy meghívót?
[email protected]
Előre is kösz! -
#388 munkahelyről nekem se megy a gmail.google.com os cím, viszont a www.gmail.com működik. Otthonról simán megy..
Az lenne a kérdésem h SSL nélkül hogy lehet kapcsolódni POP3 on keresztül??
-
BFA_Zsolt #387 Ja, és Win XP-m van, IE 6.0, SP2...(nemtom fontosak-e). -
BFA_Zsolt #386 Hi! Az miért lehet, hogyha beírom a Gmail címét, azt írja, hogy nem jeleníthető meg?
http://gmail.google.com - ez a helyes cím, ugye ?
Vki esetleg tud segíteni? -
#385 Nekem megy tökéletesen. -
#384 nekem annál az oldalnál megakad, hogy "loading...", és nem történik semmi. -
#383 nekem megy (igaz picit lassabban) -
#382 ti be tudtok lépni az accountotokba? nekem már kb két órája nem sikerül... -
#381 A gyorsítótár volt a ludas! Köszi a segítséget! -
#380 A hiba a te készülékedben van. Én is így használom a címem és megy. IE -
#379 Próbáltad már a Firefoxban üriteni a Gyorsítótárat (vagy ha ez nem segít, esetleg törölni a Gmail-es cookie-jaidat)?
Az IE-ben meg kapcsold ki az Eszközök / Internetbeállításoknál a Speciális fülön a hibakeresést a parancsfájlokban (vagy valami ilyesmi, asszem). -
#378 Nem tudja senki a választ? -
#377 na, szóval ezt írta ki:
-
#376 Valaki tudna segíteni?
Mióta a gmail-es címemet bellítottam az msn címemnek, azóta nem bírom megnézni az üzeneteimet! Beírtam jelszót, usernamet frankón, aztán megjelenik a loading felirat, majd egy fehér képernyő és kész. Ha ie-ben nézem meg, akkor valami hibát is ír (amúgy firefox-ot használok), mégpedig ezt:
-
#375 Azért ne stresszeld ezen halálra magad, mert még álmatlan éjszakáid lesznek
Látom órákon át foglalkoztatott a téma. -
#374 ...elnézést az 2. hozzászólásomért!
1. én segítsget kértem
2.kaptam, de kis "kiegészítéssel"
3.erre válaszoltam
4...és te is megsértődtél
...remélem ebből tanulni fogunk
én azért is mert fáradtan, este jobban odafigyelek, hogy mi hol van, és nem kérek segítséget
...te meg azért, mert nem kell egyből lepirítani azt aki éppen nem talál valamit! -
#373 A továbbiakban nincs kedvem folytani, nem azért, mert nem tudnám, tisztességből!
...látom megtaláltad számodra a legjobb fórumot ahol olyan usereket találtál, mint te, ...nem egyszer találkoztam már sg fórumon hasonló userekkel!
...köszönöm szépen a segítséget!
jó éjszakát! -
#372 A pofátlanságnak is van határa. Te éppen most lépted át. Nem elég, hogy béna vagy, még be is szólsz annak, aki segít. -
#371 köszi
...ha Téged értelmiséginek szólítanálak, akkor nagyon megsértenélek, s felülbecsülnélek? -
#370 Öcsém, minek neked gmail, ha ennyit nem vagy képes megkeresni?
Beállítások, amiket marha nehezen találtam meg. Volt talán 10 mp is. -
#369 hali!
mi a gmail pop mail címe és SMTP címe, thunerbirdhez kéne -
Attiska #368 Köszi! -
#367 dobtam -
Attiska #366 Sziasztok!
Szeretnék kérni egy meghívót, ha lehetséges. [email protected] -
#365 megy. -
#364 Nálam tökéletesen működik (Chello, FF) -
#363 Nálatok is rosszalkodik mostanában?
Nekem ezt írja ki, hogy:
"Your connection to Gmail has expired. Please log in again."
De arra sem ad elég időt, hogy egy átlagos levelet megírjak, úgyhogy jön a copy, login, paste :((( -
#362 kb 1 hónap múlva neked is leszenk meghívóid -
Doma #361 Nagyon szívesen! Meghívókat majd Te is tudsz küldeni, asszem nem adja egyből a lehetőséget, de lehet hogy tévedek... -
abacs #360 És még azt szeretném megkérdezni hogy ilyen meghívókat majd én is tudok küldeni bárkinek?