1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
#79 és miért? :) -
#78 kezdem érteni miért kell inkább mindenkinek a gmail... -
#77 kösz tehenem
egyéb kérdés
outlook esetén mi a pop3 és az smtp cím?
-
#76 akkor én tehenemnek írok
ha itt van -
#75 privátot küldjetek mert 1xe 5 meghívót fogtok kapni... -
Roll #74 Sziasztok!
Ha valakinek van meghívója, akkor legyen szíves adni egyet.
Köszi -
#73 brrr... német
engem is invitáljon vki
-
#72 és? a "posteingang" meg "spamverdacht" szavakra csak ráismersz :) (a spamszűrője meg egészen kellemes) -
#71 gmx német :( -
#70 Valaki dobna egy meghívót a [email protected]? Htx! -
szando #69 sziasztok!
mondjuk Aquir neked olyan sok van :D, tudnál nekem is dobni egy invite-ot? kipróbálnám, bár nem sokat e-mailezek...
[email protected]
htx alle! :D -
#68 a #15 szerintem a legnagyobb indok :) grat gugliéknak érte.
a sebességgel itt sincs gond, és hál'égnek simán jönnek-mennek az 50mega körüli emailek benne -
#67 Mert Google tool. És egész gyors. :) nameg 15# -
#66 én meg a jó kis wallát...:) -
#65 nem értem ezt a hisztit a gmail körül... gmx ugyanígy pop/smtp/web elérhető és 1G-t ad, walla szintén, unitedemailservice meg 3G-t... egyikhez sem kell ajánlásokat gyűjtögetni :) a #15nek lehet igaza, de én inkább használom a gmx-et -
#64 Nekem is van még 7db... -
#63 Azzal nem keverem, csak valamiért gyakorlatilag a VBScriptet értettem rajta. Mindenesetre Javascriptet szinte minden modernebb böngésző tud értelmezni, és ha az lett volna a gond a #3-ban, akkor nyilván kapott volna ő is hibaüzenetet. -
#62 np -
#61 javítok: :)
FtranX - 1 db
tehen_m - 4 db
Pyx - 1 db
GregSB - 1 db
Aquir - 4db -
#60 javítok:
FtranX - 1 db
tehen_m - 4 db
Pyx - 1 db
GregSB - 1 db
-
#59 Na végre valakinek van itt esze! Htx! -
#58 Akkor összeírom a most bekapcsolódók kedvéért:
Infó a gmailről: #2
Ha valakinek kell, annak meghívóra van szüksége.
Ha nem tévedek, jelenleg ez az állás:
(Név - Meghívók száma)
FtranX - 5 db
tehen_m - 4 db
Pyx - 1 db
GregSB - 1 db
Akinek kell, az küldjön privát üzenetet a fentiek közül valakinek! -
#57 nekem 4 hónap alatt gyűlt össze 46 mega. -
tehen_m #56 Húha.... akkor most aki átnézi az emailjaimat az is röhögni fog a haver poén videóin.
(Invitation nálam is 4db) -
#55 Most őszintén! Ki kíváncsi a béna magyar nyelvű leveleinkre? :D -
#54 Neked üldözési mániád van -
#53 jah, elég valószínű hogy kereshetnek a tartalmakban... :)
smtp.gmail.com:587 TLS
pop.gmail.com:995 SSL -
Shadow_THH #52 ha már felvetettétek a marketing fogást, szerintem ez a nyilvánvaló lényege:
1 giga szabad hely, hogy soha ne kelljen törölnie e-mailjeit.
gondolom az apró betükben benne van, hogy leveleink között nyugodtan kutakodhat a rg, csak ugye az apró betüt senki nem olvassa el.
bár engem nem érdekel, ha esetleg igy is van (csak felvetés), mert mostantól ezt fogom használni a szar freeweb helyett
ps: megdobnátok smtp pop3 cimekkel hozzá, ha esetleg még késöbb sem tudnék belépni rendesen? :) thx -
dashed_ #51 igaz sry.. toroltem is inkabb -
#50 Ebből így káosz lesz, egyszerre 5en fognak inviteot küldeni. Vagy privátba intézzétek, vagy vigyünk bele valamilyen rendszert.. -
#49 np :)
#46: np, megy mindjárt -
#48 Sajnos csak elvileg. Külföldi fórumokon baromi egyszerűen lehet szerezni inviteot (én is külföldről szereztem). Szal ha van olyan szpemmer, aki nagyon akar accountot az fog is szerezni... nekem már érkezett kb 7-8 spam levél a gmailemre. Ezeket viszont nagyon okosan felismerte, és mindegyiket a Spam mappába rakta! -
#46 [email protected]
ide kérnélk egyet!
(ugye nem baj hoyg ez egy ilyen temp email?) -
Borg #45 nekem freemailre is megjött, de azért a thunderbird egyből lejunkozta :D -
#44 sry, visszafelé olvstam és Ftranx üzenetét láttam előbb igy neki küldtem privátot :) -
Borg #43 Az invitenek csak annyi a lényege, hogy ezzel a módszerrel pl spammelő automaták nem tudnak regisztrálni a rendszerbe.
Mert 1 ember regisztrál, és csak az ismerőseit, barátait hívja meg, és így tovább. Kiszűrhető (elvileg tehát) hogy spam induljon ki gmailes címekről. -
#42 Akkor akinek kell invite, az privizzen rám az email címével. Lehetőleg ne freemail-es címmel, mert arra nekem anno egy invite sem érkezett meg.
van még 5 db -
#41 igen, amire az inviteot el tudom küldeni -
#40 végülis ok...nekem jöhet egy...
kéne már egy normális tárhelyes email...
másik email cím kell hozzá? -
#39 jöhet :o)