1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
  • Aquir
    akkor bővítsd a sort... :)
  • Shadow_THH
    :DDDDD ja nem is gondoltam komolyan

de ha még kell valakinek, van 4 inviteom
  • GregSB
    Mi a baj a gmailel?

Ha végképp mást akarsz és tudsz németül akkor GMX...
  • Garfield
    OFF:

Nem Gmail-es gigabájtos postafiókokat ajánló szolgáltatásokról lenne pár kérdésem itt.

Tudna valaki segíteni,
  • tehen_m
    Nekem a freemail <--> gmail azonnal megérkezett a levél :D
  • GregSB
    Én egyébként Babel Fish-t használok. Ezzel komplett szövegeket lehet lefordítani, igaz csak angolra.(de azt már tudom értelmezni:)
  • RelakS
    Jah, és azonnal tudok 4 arcot invitálni :)
  • GregSB
    Nekem még csak nem is tanították :D

Egyébként regisztrálásnál a származási hely beállításánál miért csak Németo., Ausztria és Svájc közül lehet választani?
  • GregSB
    Jaja, én is azt vettem észre hogy a magyar ingyenes mailokról elég lassan vánszorognak el a levelek. Pl freemail-vipmail között volt olyan, hogy egy levél csak pár óra múlva érkezett meg. Külföldi címekre (hotmail, yahoo) még rosszabb volt.. De nem csak a küldés, a fogadás is valamikor rengeteg időbe telik. Én gmail inviteot egy vipmailes címre kértem. kb fél napba telt, mire megérkezett rá...
  • Dzsini
    én 1 kört futottam a sztaki-val, megnéztem pár ismeretlen szót, a többi elég egyértelmű - pedig nekem is csak tanították a németet :)
  • Dzsini
    elfogadja, csak szól, hogy nem a legbiztonságosabb :) (gondolom elfogadná a 'password'-ot is, ha annyira elvetemült valaki...)
  • iko
    Nem tudom hogy van ez de a Gmail-nél vagy axeleros mailfiókból ha elküldök egy levelet az kb rögtön oda ér a címzetthez, de a freemailnél vagy primposta stb. nagyon lassan mennek csak el és ha nekem küldenek mailt az is csak késve érkezik. Miért?
  • RelakS
    Én 8.-ban majdnem elhasaltam németből, azóta nemigazán kedvelem :D:D:D
  • RelakS
    UGYAN AZT begépeltem (szerintem), és elfogadta :D
  • GregSB
    Megnéztem a gmx-et. Jónak tűnik, csak én németet soha nem tanultam, szóval még a legkissebb hülye beállításért is szótárt kéne ragadnom...
  • Dzsini
    gmx is csinál ilyet, ahogy gépeled be a jelszót figyeli, hogy mennyire biztonságos (kis+nagybetű+szám van benne és legalább 8 karakter, akkor már jónak tartja :D )
  • RelakS
    The password you selected is a frequently used word. To protect the security of your account, please consider changing it.

• Sil78
    Nekem a 2. napon adott 10-et (amikor még nem is használtam), szóval elég véletlenszerűen osztja...

Jelenlegi helyzet: 6 invite, de tényleg priviben kérjétek...
  • GregSB
    :)

Mailboxnál nekem ez a mondat tetszik (az előnyök listán található meg):

-A világ minden pontjáról elérhető
  • Dzsini
    mailbox azért igazán jó, mert folyamatosan árusítják a címeiket a spamelőknek :) általában 1 napon belül befut rá az első pártíz...
  • RelakS
    Bazz, ma regeltem a mailbox-on egy új címet, erre az annyira biztonságos, hogy csak más ingyenes helyről érkezik meg a levél :D Persze az invitálás sem jött meg :( (csak hogy mi a rákért ide írom :D)
  • GregSB
    Ebből csak a #15 igaz... Legalábbis nálam.
  • tehen_m
    Én azonnal kaptam meghívót (magyar fórumon)és én is amint tudok küldök másnak.
    (magyar hozzáállás??)
  • iko
  • GregSB
    Jah, meghívókat privátban kérjetek pls!
  • tehen_m

#88 (kiegészítve: pl:tőlem)
  • szacsi
    valaki meghívna? (:
  • tehen_m
    Én pár nap múlva kaptam.
    DE az Invitation -ok után mindig kapok (soha se fogy el a 4 db :DD)
  • mikike
    téged kedvelnek :(
  • GregSB
    Egyből nem kapsz meghívótkat... nekem 1 hónap után adtak 4et.
  • mikike
    nincs olyanom :(
  • tehen_m
    Olvasd el előről!!!!!!!! Már a 6,7 hsz után tudni fogod

(esetleg ha nem olvassol: kérj privátban valakitől meghivást(invitation) és akkor tudsz regisztrálni)
  • GregSB
    Valszeg sok köze van hozzá a #15-nek. De én nem ezért használom immár több mint egy hónapja. A Yahoo mail is 250MB-ot ad ingyen, nekem még az is elég lenne, soha nem telne be. Használtam is egy ideig, viszont annak az interfészét nagyon eltolták SZVSZ. Egész egyszerűen sokkal jobb, sokkal kényelmesebb használni a gúglit, letisztult designja van és nagyon okos dolgokat tettek bele (csillagozás, labellek, arhiválás stb...) Az általam eddig próbált freemail szolgáltatások közül nekem a gmail tetszik a legjobban. (eddig használtam freemail.hu-t, vipmail-t, hotmailt és yahoo mailt)

A gmx-et nem ismerem..
  • TopGun
    Szia! a gmail-ra hogy kell regisztralni? mert csak a belepest latom, meg hogy miket ad, de regisztralni nem tudom hol kell!? Esetleg unitedemailservice ennek a cimet leirnad?
  • tehen_m
    Jobb felső sarok piros betű.
  • mikike
    na mostan hogyan tudok én is invitációt küldeni, ha egy haveromnak szeretném?
  • Dzsini
    én nem mondtam semmi ilyesmit, nem is gondoltam.
  • mikike
    szóval mi sötétek vagyunk, te meg nem, igaz?
  • mikike
    itten találtam egy beállítási lehetőséget, már csak a jelszavam nem fogadja el :(

...
    mert nem enabléztem a popót
  • Dzsini
    nyelvtudás majdnem teljes hiánya, #15, és a preferences meg help gombok irányában érzett patologikus félelem. (nem prioritási sorrend, csak felsorolás)