1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
#119 akkor bővítsd a sort... :) -
Shadow_THH #118 :DDDDD ja nem is gondoltam komolyan
de ha még kell valakinek, van 4 inviteom -
#117 Mi a baj a gmailel?
Ha végképp mást akarsz és tudsz németül akkor GMX... -
Garfield #116 OFF:
Nem Gmail-es gigabájtos postafiókokat ajánló szolgáltatásokról lenne pár kérdésem itt.
Tudna valaki segíteni, -
tehen_m #115 Nekem a freemail <--> gmail azonnal megérkezett a levél :D -
#114 Én egyébként Babel Fish-t használok. Ezzel komplett szövegeket lehet lefordítani, igaz csak angolra.(de azt már tudom értelmezni:) -
#113 Jah, és azonnal tudok 4 arcot invitálni :) -
#112 Nekem még csak nem is tanították :D
Egyébként regisztrálásnál a származási hely beállításánál miért csak Németo., Ausztria és Svájc közül lehet választani? -
#111 Jaja, én is azt vettem észre hogy a magyar ingyenes mailokról elég lassan vánszorognak el a levelek. Pl freemail-vipmail között volt olyan, hogy egy levél csak pár óra múlva érkezett meg. Külföldi címekre (hotmail, yahoo) még rosszabb volt.. De nem csak a küldés, a fogadás is valamikor rengeteg időbe telik. Én gmail inviteot egy vipmailes címre kértem. kb fél napba telt, mire megérkezett rá... -
#110 én 1 kört futottam a sztaki-val, megnéztem pár ismeretlen szót, a többi elég egyértelmű - pedig nekem is csak tanították a németet :) -
#109 elfogadja, csak szól, hogy nem a legbiztonságosabb :) (gondolom elfogadná a 'password'-ot is, ha annyira elvetemült valaki...) -
#108 Nem tudom hogy van ez de a Gmail-nél vagy axeleros mailfiókból ha elküldök egy levelet az kb rögtön oda ér a címzetthez, de a freemailnél vagy primposta stb. nagyon lassan mennek csak el és ha nekem küldenek mailt az is csak késve érkezik. Miért? -
#107 Én 8.-ban majdnem elhasaltam németből, azóta nemigazán kedvelem :D:D:D -
#106 UGYAN AZT begépeltem (szerintem), és elfogadta :D -
#105 Megnéztem a gmx-et. Jónak tűnik, csak én németet soha nem tanultam, szóval még a legkissebb hülye beállításért is szótárt kéne ragadnom... -
#104 gmx is csinál ilyet, ahogy gépeled be a jelszót figyeli, hogy mennyire biztonságos (kis+nagybetű+szám van benne és legalább 8 karakter, akkor már jónak tartja :D ) -
#103 The password you selected is a frequently used word. To protect the security of your account, please consider changing it.
-
#102 Nekem a 2. napon adott 10-et (amikor még nem is használtam), szóval elég véletlenszerűen osztja...
Jelenlegi helyzet: 6 invite, de tényleg priviben kérjétek... -
#101 :)
Mailboxnál nekem ez a mondat tetszik (az előnyök listán található meg):
-A világ minden pontjáról elérhető -
#100 mailbox azért igazán jó, mert folyamatosan árusítják a címeiket a spamelőknek :) általában 1 napon belül befut rá az első pártíz... -
#99 Bazz, ma regeltem a mailbox-on egy új címet, erre az annyira biztonságos, hogy csak más ingyenes helyről érkezik meg a levél :D Persze az invitálás sem jött meg :( (csak hogy mi a rákért ide írom :D) -
#98 Ebből csak a #15 igaz... Legalábbis nálam. -
tehen_m #97 Én azonnal kaptam meghívót (magyar fórumon)és én is amint tudok küldök másnak.
(magyar hozzáállás??) -
#96 -
#95 Jah, meghívókat privátban kérjetek pls! -
tehen_m #94
#88 (kiegészítve: pl:tőlem) -
#93 valaki meghívna? (: -
tehen_m #92 Én pár nap múlva kaptam.
DE az Invitation -ok után mindig kapok (soha se fogy el a 4 db :DD) -
#91 téged kedvelnek :( -
#90 Egyből nem kapsz meghívótkat... nekem 1 hónap után adtak 4et. -
#89 nincs olyanom :(
-
tehen_m #88 Olvasd el előről!!!!!!!! Már a 6,7 hsz után tudni fogod
(esetleg ha nem olvassol: kérj privátban valakitől meghivást(invitation) és akkor tudsz regisztrálni) -
#87 Valszeg sok köze van hozzá a #15-nek. De én nem ezért használom immár több mint egy hónapja. A Yahoo mail is 250MB-ot ad ingyen, nekem még az is elég lenne, soha nem telne be. Használtam is egy ideig, viszont annak az interfészét nagyon eltolták SZVSZ. Egész egyszerűen sokkal jobb, sokkal kényelmesebb használni a gúglit, letisztult designja van és nagyon okos dolgokat tettek bele (csillagozás, labellek, arhiválás stb...) Az általam eddig próbált freemail szolgáltatások közül nekem a gmail tetszik a legjobban. (eddig használtam freemail.hu-t, vipmail-t, hotmailt és yahoo mailt)
A gmx-et nem ismerem..
-
#86 Szia! a gmail-ra hogy kell regisztralni? mert csak a belepest latom, meg hogy miket ad, de regisztralni nem tudom hol kell!? Esetleg unitedemailservice ennek a cimet leirnad? -
tehen_m #85 Jobb felső sarok piros betű. -
#84 na mostan hogyan tudok én is invitációt küldeni, ha egy haveromnak szeretném?
-
#83 én nem mondtam semmi ilyesmit, nem is gondoltam. -
#82 szóval mi sötétek vagyunk, te meg nem, igaz? -
#81 itten találtam egy beállítási lehetőséget, már csak a jelszavam nem fogadja el :(
...
mert nem enabléztem a popót
-
#80 nyelvtudás majdnem teljes hiánya, #15, és a preferences meg help gombok irányában érzett patologikus félelem. (nem prioritási sorrend, csak felsorolás)