Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nahde lássátok hogy azért nagyon rendes srác.....vágott egykis részletet a DBZ 138. részéböl....szintén magyar szinkronnal!!!!!!
DBZ 138 Sample
Lehet kommentálni 😄😄
Mondjuk teljesen megertem.
Serpa: Koszi a kritikat, hazamegyek es potolom. 😉))
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
koszi
kokesz
Mennyire biztos? Hát semennyire. A srac nagyon szeretne kiadni de nem rajta mulik sajnos, ennyit mondhatok.
Valoban kikerult az osszes resz ami az rtlnek volt DB+DBZ. Tobbet nem mondhatok. Ha minden osszejon lehet lesz magyar DVDkiadas a Toei forrasabol, legalabbis remenykedem benne, de lemezenkent 3000forintot kicsit sokallok (70akarhany lemez a Zetto). :S
Szerintem mindenkinek kell lennie egy peldakepnek. Toriyama azthiszem Tezuka-t (Tetswan Atom vagy Astro Boy) csodalja bar ez nem is meglepo. 😉
2 milláért árulja.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
fõleg az elsõ sagaban, ami nekem sajnos csak cenzurázva van meg, ami extra gagyi. Amikor Oolong leveszi a takarót a félpucér Bulmáról odamontirozták a dragon ballokat Bulma helyére és nagyon bénán néz ki 😊)
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kép
A Dragon Ball magyaron meg volt vágva, most ahogy nézem a RAW-osat sokmindenre rájöttem amit a magyarból nem tudtam.
Magyarorszagon viszont csunyan vagva lett, de NEM az RTL altal! AZ usaban pedig csak az elso 13reszt cenzuraztak le es a japan dvdkiadason a DragonBox-on ezek a jelenetek fentvannak amolyan "kigunyolas"-kent. 😊
【アニメDVD】ドラゴンボール 映像特典 SP4 「アメリカ版 ドラゴンボール」 (VGA WMV9 WMA9 ver2).wmv 73MB
PSN ID.: Beegabor
Kame=teknos sennin=mester, remete stb... /亀仙人/ Ez a harcmuvesz neve.
Muten Roshi /武天老師/ Ez a neve. 😊
Amúgy most Muten Roshi vagy Kamesennin a neve?
Ja és 1000 tenks a feliratokért!
Kesobb lesz benne Bulma topless is. 😛
Mutatom:

... tulsagosan figyelem ?😄
Amugy hallod!!!! Ezek a reszek lementek a RTL-en?? Mert valami ultra brutal perverz dolgok vannak benne neha 😄
Amugymeg a GT hulyeseg. 😛
#1499: Ugyemlexem fennvolt az AA-on... akkor nemtudom.
...
Tragar szoveg, rossz forditas, nevek elforditasa, szar az egesz ugy ahogy van.