Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FTP mar jonehany ideje lejart technologia, nem eri meg fenntartani, tehat ritkak az ftp szerverek.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Jah bocsi csak meg egy labjegyzet: Ha megtanulnal viselkedni, senki sem szolna le. 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ezek után hogy várod el hogy bárki is mondjon bármit?
Arrol nem is beszelve mennyire irrital ha egy animet valaki angolul nez. Bloee 😄
-tanulj meg magyarul
... got nothin to share with you...
Brrrr mostmar
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ha érdekel a dolog írj mailt erre a címre: [email protected]
Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Eltod valahogy küldeni nekem (MSN) csak a Cell saga meg talán a Buus részek kéne??!
Ha torrent azt én is tok csak az nem idúl vagy csak nagyn lassú😞
Nekem olyan link vagy ftp kéne ahol maxal jön! (DBZ angol jó minõségû)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Azér szedtem le újra a megauploadrol részeket mer láttam h egy kicsit jobb nem sokkal de jobb..csak ennyi.
Én sehol nem találtam angolul mit tom én dvd-ripesen vagy ilyesmi minõségbe, örülök h megvan rmvb-be jobb mint a semmi :S
Nekem angolul jön be, mer úgy a legjobb és felirat se kell aki kicsit ért angolul de ez én vok mindenkinek más jön be na mind1.
Akkor egy linket ahol angolul fenn van legaláb dvd-ripesen...!!
Elõre is kössz!
A peticiozas pedig eleve remenytelen dolog, gondoljatok erdekli a cegeket az ilyesmi?
zsozsizsá: A rmvb es az rm ugyan az. Roppant gagyi tomoritesi formatum, max a streaming videoknal lehetne eselye, de arra is van jobb.
Hát nem tudom, hogy melyik lenne a jobb: új szinkron, vagy felirat.
De én végre leszedtem😄😄
És aki szedi rmvb-be szedje ne rm-be mer úgy jobb!!
Akinek kell szójon, és ezekbe a részekbe nincs kiretusálva pl a vér mer nekem megvolt aviba is és ott kevesebb vér volt de ebbe az rmvb fájlformátumba bennne van.
De legalább leadnák angolu és japánul feliratosan valamikor késõn nem?