Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
figy te is megveheted magyarul az egészet....anno még pénzgyüjtés is volt...
ennyi 😄
kill3r21
figy ezt nem a népnek adta...hanem nekem...a többi részletet is..
én csak ide linkeltem mert tetszett ennyi...
Fluff
Na igen, ha jó gépe van az embernek akkor gyorsabban megy a sok konvertálgatás.. Amúgy csak azért írtam hogy el kéne ájulni mert nem tetszenek nekem ezek hogy most nekem megvan az összes rész és kiéheztetem a népet, kivágok pár részletet és húúúúú.. nem tetszik ez nekem.

Ha van hozza vasad nem nehez. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

kill3r21
nem betünként...de megoldotta,,,
Fluff..nem az hogy ejáluni de mennyire élményrombolo lenne a kivágott rész hirtelne japán lenne?
meg azért gondolom nem kis melo az ijet meg csinálni
Drephis
Torrent, lesz. Dragon Ball Online

help

Fluff
Akkor most el kéne ájulni

Serpa
he, betûnként rakta ki a szavakat?

Sáry
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy DB movie-kat hol lehetne találni, és még az hogy lesz olyan DB-os játék mint a WOW?

kill3r21
a lényeg hogy a kivágott rész nem magyar szinronos ömeg kipotolta meglévö részekböl a hangot efekteket mindent..profi melo csak erre akartam kitérni 😄:d
Az nagy poen. 😄

Sephi
Ehh most vannak BaBa-nal es most volt az a jelenet a lathattatlannal 😄DDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Serpa
szeretem az ilyen mézesmadzagokat ...

Enis inkabb a sima dragonballt szeressem a Zetto resze mar eleg utomvagom lett, persze jo azis. 😊
Feliratok folyamatban, ha megkapom a normalis ending opening szoveget raaalok. De valszeg ez meg igysem a vegleges valtozat lesz, mert nagyon birizgal engem az elozetes es le akarom forditani azokat is. De azt csak kesobb mikor keszen lettem az osszessel. 😊

Fluff
ahamm.. akkor ami annak a bizonyos 202-nek van meg az jó minõségû, vágatlan, és szinkronos teljesen. A részletbe tényleg Nail van 😄 Hát ügye amennyire én ismerem a Z-t..
Ja és nagyon várom már a feliratot! Amivel most nézem háát.. borzalom :s

Fluff: A reszletben Nail van. 😊 Nemtudom pontosan, de ugy tudom elkepzelni, hogy europa megvette a dragonballt amit elhoztak japanbol aztan itt mar csak orszagonkent kellett licenselni az europai licesebol.
Tehat eredetileg mindenkinek meg volt az eredeti anyag (japan vagatlan) es az orszagok dontottek vegul mely jelenetek kerulnek kivagasra.

Fluff
hehe nagy poén volt

Fluff
Más Piccolo szinkronhangja?
Amúgy akkor az RTL Klub a vágatlant szinkronizálta le és utána vágták meg vagy hogy?

kill3r21
ez igy van..a magyarbol ki volt vágva ..elvileg le sem szinkronizálták 😄😄 ez mégis az hehe
ronihun
De sztem is az hogy a magyarból ki volt vágva ez a rész....

...

kill3r21
nem nyert :d
Ki volt vagva ez a resz, mindenki tudja. 😛
Hallod kerdezd mar meg tole Ngem letiltott hogy sose latom vagy most mivan. 😊

kill3r21
DBZ 71 HU
kaptam 202 barátomtol egykis részketet....aki kitalálja mi ebben a titok kap egy pirospontot hajrá 😄😄
Fluff
Igen, a Lemming Ball Z!sztem ez az egyetlen érdemre való DB játék 😄
Akit érdekel: LBZ

MilaWRC
Igen,csak mod mert a Counter Strike kell hozzá,de az is ott van az oldalon.

Drephis
lemming ball z?

help

Ha jol tudom ez csak egy "mod", nem PC-s jatek. 😊

Fluff: LBZ? Nanda szora? 😊

Fluff
LBZ a király!

MilaWRC
?

melyik is? :|

BUDA > miskolc.

MilaWRC
http://hunesfportal.uw.hu/

Itt az eddigi legjobb PC-s DBZ játék.

császtok!!!!
+tudná vki mondani hogy honnan lehet letölteni Dragonball játékot és filmet???? naon fontos lenne.......
kösssssssz
Sok helyutt kerestem mar, eddig keves sikerrel. Egyenlore az "egyenkenti" DragonBall 001-002-003 letoltese van folyamatban mert azt foltettek a Share halozatara. 😉
Egyenlore a feliraton is gondolkozom hogy van-e ertelme a dvdripp ala csinalni, vagy kapasbol DVD-t kene csinalni..eredeti dvd9re. Vacilalok, de szerintem marad a DVDRip mert lehet lesz magyar DVDkiadas es nem szeretnek duplamunkat. 😊
Nomeg a dvdboritok is pont igy fognak kijonni szepre. 😊

Serpa
az érintetlen DVD9es DragonBox -okat meg lehet szerezni vhonnan?

Ha sikerul beszereznem maris toltom felfele. 😊

Fluff
Na azok a DB borítók jól néznek ki, több mikor várható?

kill3r21
Jol mondja Vegeta papa 😄
hidd el sokunkat érdekel a dolog nemcsak téged Rony.....
én 8 éve várom hogy szinronosan láthassam a DBZ-t...Rtlklubbra várhattunk...igy meg bizakodo vagyok, mégiscsak egy elérhetöbb helyre kerültek a részek én igy érzem....majd kiderül...
Mondott egyket dolgot olyat is amitol a szemem fennakadt, de csak olyasmit adok tovabb ami nem titok. 😉
Amugy azonnaliuzenetkuldorendszerrel szoktam beszelni vele, rendkivul ertelmes es jofej srac. Kar hogy mostanaban sosem latom online. 😞

Serpa: Jah okés. ^^ A Db boritoi nekem is nagyon tetszenek. 😉

Serpa
összekevertem a DBvel ^^

ronihun
Itt a részlet...És ti ugye emaileztek vele...veletek több részletet is megosztott?Mármint videó részletet?Tom hogy ez amugy titok....nemtom mnnyire mondtattok bármit...de nekem privibe is jó ha megbeszéljük errõl a dolgokat mert engem nagyon érdekel most ezzel kapcsolatban minden....

...

Még mindig nem ertem. 😊
Amugy most lett javitva. 😊
Hat 30 felett még nekem is be kell szereznem. 😞

Hát hogy mennyiert vette vagy szerezte azt nemtudom, de o dolga. 😊

kill3r21
van több is csak nem neten..hidd el mindenki örülne...de köszönjétek a sok kis pöcsnek hogy nem adja ki a többit...
az a 3 perces részlet érdekelne
ronihun
Találtam egy részletet...<#wow1> 3 perces részlet a 150-es részbõl!!!Nagyno jó lenne ha több is lenne....<#szomoru1>

...

Serpa
látogass el az oldaladra 😊 és megérted.
elsõ két (valamint a 30+ feletti) coverekkel mi a helyzet?

jaja.
1.5 milláért vette meg.

ronihun
Óóó...pedig én nekem nagyon kéne....A srác biztos nem fogj kiadni?

...

Arany szinu? Most eztnemigazan ertem. 😊

#1551: Huhh ezt a kommentet nemigazan lattam eloszor. 😛 Amugy ensem tudok olyanrol hogy eladna valakinek. :S

#1547: Hmm ugylatom tett ra feliratot, de erosen szinkronpötyögésnek tunik. 😞
Amugy en reg beszeltem vele mivan vele mostansag?

Serpa
akkor nem tudom miért írta.

kill3r21
jah gondoltam ezt felejd el hülyeség
Fluff
innen: #1529

kill3r21
nemtom honnan vetted hogy elakarja adni föleg annyiért...ki akarja adni hivatalosan..én ennyit tudok