Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ronihun: Nemtom nem szamoltam még ossze.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
jaja nagyon sok idõ, még ha a Cell saga.
nem is beszélve ha elidúl egyálltalán😊
LoL!! ez amíg lejönne....meg mondjuk kb 1 GB-om van 😊
Ja amúgy nektek hány GB Dragonballotok (tehát a Z és a GT is) van?
...
Dragonball Z Uncut
Name: Dragonball Z Uncut
Genre: Action, Adventure, MartialArts, Comedy
Codec: XVID
Format: MKV
Audio: MPEG-3 Layer 80-128 kbps; Sprachen: Deutsch/Japanisch/Englisch
Gre: je Folge 230-250 MB; Alle Folgen ca 70 GB
Nem tud valaki 1 linket ahol a DBZ-t le tudom szedni angolúl jó minõségben? Nekem csak rmvb-be van meg. Az is jó, de kéne 1 jó link ahonnan legalább a Cell Sagát letudnám tölteni nagyon jó minõségben.
!!help!!
Szerintem tök mindegy, ki hogy ejti ki a neveket.
Olvasd el a peldamat, k*rvara nem mindegy hogy ejtik ki. Mangafanek eppen ezert nem hasznaljak a Hepburn atirast a neveknel sem, hogy elkeruljek a hibasan kiejtett nevek elterjedeset. Igen, nem Songoku hanem szongoku es nem sasuke hanem szaszke!
Japan szinkron: Ez majdnem a legtobb animeben igyvan, es azert nem figyelnek erre oda mert, EZ NEM FONTOS. Hulye amerikai szokas hogy még a szajmozgas is tokelesen animalva legyen. Egyszeruen BULLSHIT.
Ahogy olvasom, itt is megy a fikázás
Naharagudj de erre nagyon beragtam. Hol a jo istenben latsz te itt fikazast??? Mutass mar ra. Mindenki csak orjongott hogy ilyen minosegu magyar dvd-t lathat...
Minden tiszteletem 202-é es bar nem mondhatom magam a baratjanak mint te, de elismerem a munkajat.
En elegge "original centrikus" vagyok, de ezt szerintem a forumrol is konnyen le lehet szurni. Kepzled lattam mar Toei DVD-t es szerintem tokeletes minden szempontbol, a kis graint nem ok nelkul hagytak benne. 202 verzioja szerintem mar tul "mû", tul letisztul azzal hogy ennyire kitisztitotta, de ezt en mondtam neki es o is elsmerte hogy talan kicsit tulzasba vitte a tisztogatast. A "vas"árol pedig annyit hogy en csak arra tudok tamaszkodni amit o mondott. En a sajat gepemen tuti nem tudnam megcsinal ilyen profi modon mint o, de epp o mondta nekem hogy elegge profi felszerelese van raadasul még szakmabeli is.
Ja igen még a "sargakrol". A japanokkal egyezkedni nagyon nehez, de ezt mar a mangafanek is megtapasztaltak nem konnyen kapnak egy-egy mangacimet. Hogy a sajat DVDjuket atalakitva kiadhatova tegyek egy ilyen kis orszagba aminek hozzajuk kepest alig van piaca... haat asszem megertem hogy még nem valaszoltak. Hiaba irta 202 tokeletes diplomatius hangvetelben.
Szerintem tök mindegy, ki hogy ejti ki a neveket.
Olvasd el a peldamat, k*rvara nem mindegy hogy ejtik ki. Mangafanek eppen ezert nem hasznaljak a Hepburn atirast a neveknel sem, hogy elkeruljek a hibasan kiejtett nevek elterjedeset. Igen, nem Songoku hanem szongoku es nem sasuke hanem szaszke!
Japan szinkron: Ez majdnem a legtobb animeben igyvan, es azert nem figyelnek erre oda mert, EZ NEM FONTOS. Hulye amerikai szokas hogy még a szajmozgas is tokelesen animalva legyen. Egyszeruen BULLSHIT.
Ahogy olvasom, itt is megy a fikázás
Naharagudj de erre nagyon beragtam. Hol a jo istenben latsz te itt fikazast??? Mutass mar ra. Mindenki csak orjongott hogy ilyen minosegu magyar dvd-t lathat...
Minden tiszteletem 202-é es bar nem mondhatom magam a baratjanak mint te, de elismerem a munkajat.
En elegge "original centrikus" vagyok, de ezt szerintem a forumrol is konnyen le lehet szurni. Kepzled lattam mar Toei DVD-t es szerintem tokeletes minden szempontbol, a kis graint nem ok nelkul hagytak benne. 202 verzioja szerintem mar tul "mû", tul letisztul azzal hogy ennyire kitisztitotta, de ezt en mondtam neki es o is elsmerte hogy talan kicsit tulzasba vitte a tisztogatast. A "vas"árol pedig annyit hogy en csak arra tudok tamaszkodni amit o mondott. En a sajat gepemen tuti nem tudnam megcsinal ilyen profi modon mint o, de epp o mondta nekem hogy elegge profi felszerelese van raadasul még szakmabeli is.
Ja igen még a "sargakrol". A japanokkal egyezkedni nagyon nehez, de ezt mar a mangafanek is megtapasztaltak nem konnyen kapnak egy-egy mangacimet. Hogy a sajat DVDjuket atalakitva kiadhatova tegyek egy ilyen kis orszagba aminek hozzajuk kepest alig van piaca... haat asszem megertem hogy még nem valaszoltak. Hiaba irta 202 tokeletes diplomatius hangvetelben.
Nem tudom, miért kell nyalni a japók seggét. Talán sok rizst eszel 😊? Szerintem tök mindegy, ki hogy ejti ki a neveket. A japán szinkronra visszatérve, tényleg az eredeti a legjobb, csak az a baj, hogy csúszik a tátikára. Azért nem fordítják le szószerint az eredeti nyelvet, mert figyelni kell a szájmozgásokat is, mert ez a fõ szempont. A szavakkal lehet játszadozni. A sárgákról meg annyi, hogy nem képesek válaszolni 202 email-eire. Pedig nagyon komoly levél.
Ahogy olvasom, itt is megy a fikázás. Azért mert jó vasa van stb.. Nevetséges. Az ilyen gyökerek miatt nem folytatja a feltöltést. Ti nem is tudjátok, mennyi munka van benne. Kb. 2 hónapig tartott mire rájött, hogy kell megcsinálni a vegyes szinkront a menüben. Ezalatt azt értem, hogy a vágott részeknél speciális menü van. Az audió résznél 3 választási lehetõsig is van: - vágott magyar, - vágatlan vegyes(hun+jap), - vágatlan japán. A vágatlan vegyes résznél automatikus magyar felirat van. A lényeg, hogy nincs képugrás, nem lehet észrevenni a vágásoknál a program lépkedést, még dvd-rõl sem. Most ott tart, hogy egy darab japán hang nem lesz a magyar szinkronba. Amikor ezt megláttam nem hittem a szememnek:dbz
Még annyit Vegeta, nem tudom láttál-e már eredeti Toei-s dvd-t, mert hiányoltad a szemcséket. Elõször nekem is fura volt a minõség, de mikor láttam 3m átmérõjû projectorvásznon a kettõt, akkor a barátom dvd-je mellett döntöttem.
Nem szivesen cserelnem le, majd ha az osszes meglesz akkor egy zip packban feltoltom, de addig marad igy. ^_^
GT scan illetve DB scan még sajnos nincsen. 😞
153 reszig van meg Piccolo Jr -ig. Onnan a Z jon ugyebar?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
így már érhetõ, fénylenek az aranyozott betûk + úgy nézz ki mintha dombornyomásos lenne.
érdekes, h vmelyiknél egészen jól látszodnak, máshol meg szinte alig ...
talán PSal meg lehetne csinálni az egészet.
hát igen, az eredit semmi nem múlja felül.
Az DBZ Individual boritoknal a szamozas es a szoveg azert sotet mert ilyen aranyszinu hologrammos bigyoval van megcsinalva es azt nem lehet scannelni.
Mutizom:

gondolom a scanelés miatt olyan, h néhol nagyon halovány a szöveg a jobb felsõ sarokban.
Mivel annyiszor megnéztem már magyarul már beírták magukat az agyamba a magyar nevek.. A SzonGokûu az a japán változat gondolom. Hát ezt magyarban kiejteni kicsit.. fura 😄
Es a tobbi nevet ugy ejted ki mint en?
Egy manga karaktert angolul hallani az egyszeruen borzaszto, a hideg kiraz tole.
M. Nozawa ka-me-ha-me-hajanal jobb nincs a vilagon es ezt nem csak en mondom. 😉
Felirattal mi a baj? Olvasni tudnod kell. 😊
Neveket senki se ejti ki? 😊
Sztem mindig az eredeti nyelv a legjobb, csak meg kell tanulni olvasni 😄
És nekem a magyar szinkron is bejön. Az angolt viszont én nem nézném meg semmi féleképpen.
remélem mostmár érted
Zavarni nem zavar csak nem ertem. Ha amerikai lennel megertenem, mert megis csak az anyanyelved, bar akkor is furcsa volna. 😄 Azt nem ertem valakinek miert nem jo az eredeti, de ezt soxor sokmindenkinek mondtam mar sok temaban tehat nem csak dragonballrol van itt szo. Az eredeti mindig a legeslegjobb.
Hát talaltam. ^_^
egyébként a linkek honnan vannak?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csak azert kerdem mer rengetegszer hallom a "songoku" fele kiejtest.
Jah igen magyar kiejtes szerint irom, tehat ugy olvassatok ahogy irom. 😊
Son Goku
SzonGokûu
Vegeta
bedzsítá
Bulma
Buruma (ez az amit nemtudok hogy vajon ugy kene ejteni ahogy a japanok vagy egyszeruen bulma) :S
Muten-roushi
mutenroshi
trunks
toránkszu (az u elharapva)
Son Gohan, Son Goten
Szon Góhán, Szon Góten
Majin-Buu
Mádzsinbú
Mr. Satan
misztáá-szátán
Videl
bííderu
Krilin Megint nemtom hogy ejtsem ki helyesen elvileg
kuririn, de lehetne krilin is mivel ez a manga neve, szal ha japanul olvastam tuti ku ri ri n-nek olvasom (く り り ん😉
Yamcha
jamcsa
Egyenlore ennyi jutott eszembe.
Amugy nekem mukodik.
Angolul szvsz sok ertelme nincs megnezni, de még angolbol is van jobb vagatlan. (UUE) ^^
Mondjuk ahhoz linket nemtudok az is igaz. 😄
egyébként azért mert a vágatlan verziót angolul még nem láttam <#wink>#wink>
http://rapidshare.com/files/25323378/Dragon_Ball_Z_022.part1.rar
http://rapidshare.com/files/25331737/Dragon_Ball_Z_022.part2.rar
http://rapidshare.com/files/25337611/Dragon_Ball_Z_022.part3.rar
Amugy ilyen igenytelen vacak verziot minek nezni? (Amerikai Remaster)
hasonlít nagyon a dragon ball ra? (dermesztõ van benne??)
Naruto: Nyuzon fennvan
Bleach: Nyuuon fennvan
One-piece: Nyuuon fennvan
Mar: Part1 nyuzon fennvan (part2bol még nincs fansub)
Yaiba: DCweben fennvannak az eddig leforditottak.
Eyeshield nyuzon talan fennvan ez nem 100%
Naruto: Gyerekes
Bleach: Felnottes
One-piece: Egyazegybe dragonball najo annyira azert nem 😊
Mär: Shonen gyongyszem, mintha a final fantasy egyik reszevel jatszanal csak epp nem jatszol 😊
Yaiba: Haat elegge komolytalan 😊)
Van még dragonballhoz hasonlo ezeken kivul is.
Eyeshield pl stb
Remelem hamar tortenik valami izgalmas.
Mangaban persze nincs Zetto az csak animes valtas volt. 1-42. kotet illetve 1-34.kotet kanzenban ez a dragonball.
Toriyama ketszer is abba akarta hagyni, de a rajongok nem engettek neki.
Szerintem hogy Gokuu (nem csillagharcos) foldonkivuli eszemeltlen zsenialis fordulat volt a tortenetben. Miert eroltetett? Letezik a foldon majomfarku ember? 😊)
A dvd kiadast illetoen pedig az a helyzet hogy 202 kollega ki akarja adni "rendesen" csak nehez egyezkedni a Toei-val, Dragonball jogokat nem adnak egykonnyen ki. 😊