6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
laliking #417 -
#416 DBZ - Lost Movie - Plan to destroy the Saiya-jins specialt.
honnan tudom letolteni? -
_Vegeta_ #415 Azert van igazsag abban amit ok mondanak. Ez a sorozat tenyleg nem az europai-amerikai gyermek generacioknak valo. Persze mindenkinek maskor alakul ki szemelyisege van akinek mar 10eves korara van akinek meg 20evesen sem.
A gond a db-nel sztem az volt h kurvara mindenki nezte es ez szemet szurt nekik h ha ezt beszuntetik az egy jo kezdes az "amerikaias" felfogasu media behozatalara.
(A db megszuntetese ota bejottek a 16os 18as karikak meg ilyesmik.)
Azert a tom es jerry-t ne hasonlitgasd a dragonballhoz, nem csak azert mert a dragonball soxorta eroszakosabb es veresebb hanem sokkal komolyabb is. Egy kissebb kolok lehet fel sem fogja a "mondanivalot".
Szoval mind2 tabornak van igaza, az en velemenyem h hiba volt betiltani. Egy normalis csaladban felnovo gyerkocot talan nem akadalyozna a db a szemelyisegfejlodeseben. :)
okossag off :D -
#414 "a gyermekek személyiségfejlődésének..."
Ez a mániájuk, a múltkor láttam az ortt-s vezetőt tv-ben, valami besült öreg fószer, ezt hajtogatta nyakra-főre:)) Feljelenthenénk becsületsértésért és gondatlanságért az öregfiút, mert 10-20 éve is voltak azért erőszakos rajzfilmek, Tom és Jerry, sőt még a Hófehérkébe a boszorkány is, nem vicc: unokaöcsém 3 évesen nem merte megnézni a film végét mert félt a boszitól:)) Ezeken nőttünk fel, és akkor még nem volt karika. Tehát az ORTT szerint és az ő hibájukból is egyben mi mindannyian defektesek vagyunk, és torzult személyiséggel mászkálunk csak úgy fel-alá a világban megfelelő orvosi ellátás nélkül. -
_Vegeta_ #413 A magyar nyelv megorzeset elosegito szervezet!
-
#412 :d jovan téged ki kérdezett? -
laliking #411 :D -
_Vegeta_ #410 EgyéBKént nem egyéPKént. ;) -
laliking #409 na csord már le más logóját!!! inkább kérj magadnak a lokóműhelyben ! -
#408 :)ok Te tudod:( -
laliking #407 neeem -
#406 Sztem:D Rakd vissza az előzőőőt vagy a Dragob ballosaaaaatttttt:D -
#405 :) -
laliking #404 ezen még a felirat változni fog!! véresre :) -
#403 Háát az a logooo:d előző sokkal de sokkal jobb olt:D -
#402 =) -
laliking #401 dehogy írom :) -
#400 :D Ugy gondoltam átirod TomY ra:D -
laliking #399 hülyén néznél ki a lalikingfeliratos logómmal :) nameg rögtön kapnád a büntit más logójának használastáért! -
#398 Akkor add nekeeem:D -
laliking #397 kössz! most fogom megváltoztatnmi :) -
#396 Egyépként jó a logod -
#395 Ja:D Forditva irtam:P:S -
laliking #394 nem az orttsértette meg hanem az rtl :)
viszont a mostanit sem nagyon értem mert ilyen 3éves felvételek miatt veszik elő őket :)
"a gyermekek személyiségfejlődésének szabályzata alapján:" vagy valami ilyesmi! -
#393 Jaaaaa! Most is szokott lenni ilyen hogy az orrt t megsértette az rtl a moonika showwal meg ilyen hülyeségek -
laliking #392 ORTT szarakodása miatt!! -
laliking #391 ha tudsz olvasni akkor az égetett felirat is jó! hameg angolul tudsz ott az angolszinkron -
#390 Miért tiltották be az rtl-en:(((( Most kb A gt nél lenne:D -
#389 Pedig a Gt lenne ! ami kellene:( -
Spunge #388 DB végig le van szinkronizalva
DBZ az is végig le van szinkronizalva
DBGT abbol 1 szinkron sincs -
_Vegeta_ #387 Es nem is fog.
horheluise: Amugy rtlnek megvan a teljes szinkron kerdjed toluk. :D -
#386 A DBZ végig le van szinkronizálva, a BD Moviekhoz és természetesen az összes többi moviehoz soha nem készült magyar szinkron. -
laliking #385 az összes szinkronos! -
horheluise #384 a db moviek szinkronosak??? én úgy hallottam hogy van köztük szinkronos is!!!!!
-
horheluise #383 köszi -
laliking #382 real media player :) -
Szuperkaraj #381 pl. Media Player Classic -
horheluise #380 ja és biztos hogy tovább is le van szinkronizálva,mert ugyebár adtak ki dbz kazikat is! azok szinkronosak és a többi rész is,mert az RTL KLUB leszinkronizáltatta a teljes Z sorozatot!!!! asszem a DC-n fent is van! az 1millió forint az hülyeség!!!! annyiér én is leszinkronizálom egyedül!! :-DDDD -
horheluise #379 letöltöttem a fuzion.uw.hu-ról dbz részeket, csak az a baj hogy rm kiterjesztésűek!!!!!! Mivel lehet lejátszani???????? help me!!!! -
laliking #378 az nagy hülyeség hogy annyiért adja!! enyiért az RTL-től meg lehetne venni :)