6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
killer135 #377 nagy tévedés.....az egész DRAGON BALL Z le van szinkronizálva....
valakinek meg is van és 1millió forintért adja..... -
laliking #376 boltban megtod venni :) -
laliking #375 nincs!! sőt a dbz ulolső részihez sincs!! kb addig van leszinkronizálva ameddig ment a tv-ben utána már csak feliratos van! -
horheluise #374 Dragon Ball GT-hez van magyar szinkron?????????????????????????????????? ha van szóljatok!!!!!! ---> -
horheluise #373 Ha valkinek megvan az összes Dragon Ball Z rész szinkronosan dvdn az is dobjon 1 mailt az előbb megadott címre!!! köszi
-
horheluise #372 Csá mindenki!!! ha valaki megtudja mondani hogy a "Nyagy Dragon Ball DVD"-t honnan tudnám megszerezni az írjon egy mailt a [email protected]!!!! előre is köszi!!!
dragon ball 4ever -
#371 Dan Dan Kokoro Hikareteku -
gee06 #370 Megvan valakinek a "Nagy Dragon Ball DVD" ?
-
laliking #369 nemis aza kedvencem :) -
_Vegeta_ #368 Tuti nem neznem vegig. EGy zenes video akkor jo ha rovid. -
laliking #367 áz rövid :)
nekem van 70perces is :) -
_Vegeta_ #366 2perc kb. -
laliking #365 de azok annyira nem hosszúak :( -
_Vegeta_ #364 Az olasz z ill gt intro is szupi. :) -
laliking #363 aha... nekem pl az eggyik kedvencem ami a gt végén adnak le :) -
_Vegeta_ #362 Kedvenc nincs de van sok jo. :) -
laliking #361 kinek mi a kedvenc zenés klipje ???
linkeljétek már be...
egyszerüen imádom az ilyen vidókat!! -
laliking #360 http://www.sg.hu/galeria/10962285041116184998.gif
jó eza szmájli
gokussj1 -
laliking #359 na megcsináltam magamnak egy logot....
vegita forever!!!!!! -
#358 GT 63. rész:
Az 1-es sárkány úgy dönt hogy elpusztítja a Földet, készít egy óriási gömböt és ledobja. Vegita egy Final Shine támadást akar rámérni , de Goku félrelöki, és a gömb elé ugrik. Goku megállítja a kezeivel a gömböt, a sárkány felhasználja minden erejét hogy a földbe taszítsa azt. A gömb végül felrobban Gokuval együtt, a Föld megmenekült egyenlore. A sárkány teljesen megváltoztatja a Föld klímáját a negatív energiái által. Vegita elbúcsúzik Bulmáéktól, éktelen dühvel bosszút akar állni Goku halálán és nem tud belenyugodni hogy a Föld is elpusztul mint annak idején a Vegeta bolygó. Megkéri Trunksékat hogy meneküljenek el a bolygóról és edzenek hogy egy napon bosszút álljanak. Vegita elindul a sárkány felé és átváltozik Super Saiyajin 2-be. Eközben Trunks Goten és Gohan visszafordulnak hogy segítsenek Vegitának. A négy Super Saiyajin együttes erovel harcol a sárkánnyal, de a sárkány mind a négyüket hamar kiüti. Mikor Vegita a földre terül, elkezd nevetni, majd elájul. Hirtelen felbukkan a Vegita mellett lévo gödörbol Goku, még életben van, az emberek reménysége életben tartotta, és elkezdte gyujteni a Genkidamat. Lebegve elobukkan a Genkidamat tartva a hatalmas kráterbol, a sárkány nem hisz a szemének hogy még mindig életben van. Megpróbál rátámadni Gokura, mindent megpróbál, de Gokuról lepattognak a támadások. Goku megkéri Kaio-t hogy közvetítse a hangját az egész Univerzumban. Kaio szól a másik három Kaionak és elintézik hogy Goku hangját az Univerzum összes bolygóján meghallják. Goku megkéri az Univerzum lakóit hogy emeljék neki fel a kezüket és adják oda az erejüket, mindenki felemeli a kezét, láthatjuk azokat a bolygókat ahol Gokuék jártak, a Para Para testvérek, Zunama és Don Knee is segítenek Gokunak. A gömb egyre hatalmasabb lesz és végül rádobja a gonoszra. Az 1-es sárkány hosszú csata után végre elpusztul. Uubuék visszafordulnak és mindenki Gokut keresi, mikor megtalálják, Goku mellett elkezd villogni a 7 kristálygömb és megjelenik az eredeti Szentsárkány.
-
#357 Ez az utolso!:( -
#356 GT 64. rész:
Shenlon megjelent, annak ellenére hogy nappal van és nem hívták. Meggyógyítja Gokut, majd elmondja o is hogy túl sokszor használták a kristálygömböket és soha többé nem használhatják. Goku utoljára még azt kéri Shenlontól hogy hozza rendbe a Földet és támasszon fel mindenkit, hiszen az emberek energiája nélkül nem gyozhetett volna. A kívánság teljesül, ezekután Goku boldogan felpattan Shenlon hátára, elbúcsúzik a többiektol és elrepül a Sárkánnyal. Goku megkéri Shenlont hogy hadd menjen el még valahova. Elmegy és búcsút vesz Zseniális Teknostol, Krillintol és az Ezer éves teknostol. Felidézik a múltat mikor eloször találkoztak. Goku lemegy a pokolba Piccolohoz akit nagyon tisztel ott mindenki, o tartja fent a rendet. Goku elköszön Piccolotol és kezet fog vele, elmondja hogy nagyon jó barátja volt, majd búcsút vesznek. Ezekután a sárkányon fekvo Gokuba beleolvadnak a gömbök, Goku teste pedig eltunik a sárkány hátán. 100 év múlva a Tenka Ichi budokaion összetalálkozik az öreg Pan Bulma egyik leszármazottjával, aki pont úgy néz ki mint Bulma. Pan unokája, a kis Goku, és Bulma ükunokája, a kis Vegita itt találkoznak eloször a döntoben és megkezdik küzdelmüket. Átváltoznak mindketten Super Saiyajinba. Pan hirtelen meglátja Gokut a nézok között és utánarohan, de az eltunik. Nem sokkal ezután Gokut láthatjuk sétálni a Tenka Ichi Budokai utcáin az emberek között. Goku valóban az Univerzum legerosebb harcosa lett és örökéletet nyert.
-
_Vegeta_ #355 Helyesen ugy hangzott: "mi az anyanyelved?" A kerdes jogos, mert nagyon furcsa mondat szerkezetet hasznalsz. -
#354 Nem Mo hanem magyar az anyanyelvem
-
_Vegeta_ #353 Mo az anyanyelved? :PP -
#352 dragonball.lap.hu itt van minden ami Dragon Ball -
#351 Hát ez nem tul sok weboldalt olvastam le erröl a forumról ha valaki le akar szedni DB DBZ DBGT részeket szavazon hogy akar akor irók pár weboldalat
megjegyzés (tudok játék letöltést is PS1 re PSSS)
üdv. -
killer135 #350 van egy srác akinek megvannak ű
csak sok pénzért andja
arra gyüjtenek a fanok!!!!
erre:
http://users.atw.hu/dbzsync/forum/index.php -
_Vegeta_ #349 csak 16? -
#348 Nekem is feliratosak a részek :( .Az a legjobb amikor Son Goku kínaiul elkezd dumálni -
Spunge #347 leszedem az egesz dbz reszeket kb 16GB lesz azert az durva -
Spunge #346 hat akkor maradok a feliratosnal! -
_Vegeta_ #345 Nincsennek. Egy srac hozta el vmi szinkronstudiotol nagyonreg videokazin az osszeset. Nemreg "lepett kapcsolatba" az animestarsos sracokkal, es oda felpakoltak a feldigizett reszeket. A srac viszont mondta h nincs tobb ne is remenykedjenek, mivel letoroltek a kazirol veletlen a csaladtagok. :) -
Spunge #344 bisztos valahonan lehet tolteni mert nekem megvan 260-280
es bisztos valakinek megvan az elozok is
-
_Vegeta_ #343 Sehonnan? :D -
Spunge #342 aki tudja honnan lehet leszedni magyarul vagy feliratosan 137 resztol az
oszeset az adjon valami linket vagy valamit!! -
#341 nekem dermesztő és családja a kedvencem! -
#340 felőlem ,frankó az egész! tetszik amit írsz ! De ne legyen K.va Drága az elérés ! köszi ! -
laliking #339 én régebben azt hittem hogy az ssj4 az ssj3 folytatása, aztán amikor megnéztem a gt-t akkor jöttem rá hogy az Oozaru "emberi" alakja -
laliking #338 ez jó volt :)
be lehetne rakni a dragon ballzos viccekvez :)
nekem ez a fúúúúúzióóóóón a kedvencem
na jó , meg asz ssj4-es