6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
Gviktor #457 Ez most gyenge képbeillesztési próbálkozás volt!!!! -
Gviktor #456 -
_Vegeta_ #455 Szinkronos nem letezik, kiveve ha bemesz az rtlhez "dragonballt vagy eletet!" :D
A feliratokat meg szepen csinalgatjak a dvdrippekhez. -
#454 Őőőő csak 400 Ft:P és őő van magyar van német rész de a legtöbb magyar:D Nem tom hogy leirjam a linket die mert elöbbis hireszteltem azt jött egy büntető pont.DD -
laliking #453 tudtok linket adni, honnan lehet dbZ részeket 138-tól főlfele lehúzni??
lehetőleg szinkronnal, de ha csak feliratos van akkor az égetett legyen :) thX! -
#452 A Gt is King!!!! MEG A z Is minden king!!! -
_Vegeta_ #451 Feneket! -
#450 a legjobb a Z!!! a GT túl van bonyolítva!!! -
-
_Vegeta_ #448 Egyket gorgetos kep a sorozatbol. H ne csak osregi kepek legyenek. :D
Ja es Dragonball 4ever! :D
Szerk: Plussz az avatarom. :D -
#447 Np -
laliking #446 jóak a képek!! köszönjük :) -
_Vegeta_ #445 Koszonjuk a kepeket. -
-
#443 -
#442 -
-
#440 -
Szuperkaraj #439 jó minőségben nem hiszem, én egyszer találtam .rm részeket SMS-ért -
#438 szinkronos részeket lehet valahol webről letölteni? -
Szuperkaraj #437 nincs mit -
#436 Köszi -
Szuperkaraj #435 8,10,11 Movie -
#434 Sziasztok Brolly a Gt ben vagy a Z ben jelent meg és hanyadik részben? Sürgőős plz heelp -
_Vegeta_ #433 Errol szolt a per. -
#432 ez igy igaz -
#431 Sztem ugy lenne jó Ha ujra lenne az rtl en dee::: Röhelyes lenne ujra arra hivatkozni,h káros hatással van a gyerekekre... kikell rakni a (18)as karikát akit érdekel az éjfélkor is megnézni, másrészt az animék többsége nem gyerekeknek szól, ezt nem ártana észben tartani! Ne legyünk már ennyire korlátoltak... hagy döntsük el mi, h mit szeretnénk nézni... mi vagyunk a fogasztók! -
Szuperkaraj #430 meg túl hülye vagyok én a Steam-hez -
Szuperkaraj #429 ESF-en vagyok, de csak lanban, mert nincs HL-em -
_Vegeta_ #428 Tenyleg megy neten? Ugytom evekkel ezelott lealtt a mesterszerver. :|
Amugy melyikkel? Van belole 1rakat. :) -
#427 Sziasztok Ki jatszij a Bit for powerrel??? tök jó neten:)) Dragon ballos:)) -
laliking #426 nemom -
#425 s nem tod mikor adják, mert a Tv újságban nem láttam -
laliking #424 nincs... magyarul nincs... németül meg angolul láttam.. angolul a karton netvörkön -
#423 -
#422 vki mondja már meg nekem, ha adják a DB-t vmelyik adón, akkor melyiken mikor -
zsotesz #421 Dc++ -
_Vegeta_ #420 Inkabb az amerikai mentalitas lehet az oka szerintem, de tenyleg tulzasba viszik. Mit nem visznek tulzasba, a reptereket is lezarjak h ne legyen terroristaveszely. :D
Ahelyett h hoznak Jack Bauer ugynokot. ;) -
#419 És persze valahol van igazság benne, de túlzásba viszik kicsit. Ez olyan, hogy a kölykömet nem engedem a mászókára 12 éves kora alatt mert balesetveszélyes, megsérülhet, vérezhet is, és ez már elég eröszak ahhoz, hogy a gyermek személyisége eltorzuljon. Ha az amerikai piac miatt van/volt ez, akkor meg az egész csak a jó öreg pénzről szól. -
#418 A Tom és Jerry annyiban különbözik, hogy ott pl. egy pulykán vesznek össze és azért vágják egymást darabokra, ill. mindenféle szúrószerszámot vágnak egymáshoz, míg a Dragon Ballban általában azokat kaszabolták le akik a világot akarták rabszolgasorba kényszeríteni, de legalábbis gonosz emberek voltak. A T&J-ben tulajdonképpen mindenki jóravaló figura, mégis gyakják egymást.