6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
_Vegeta_ #337 Dr. Gero es Vegitto. :))) -
MajorRush #336 A helyesírásodon javíthatnál azért kicsit:) A rózsaszínnek Boo a neve:) És a fülbevalót OLD Kai-tól kapták - Vegito lesz belőlük, de Boo majd elnyeli őket. Ez a Fusion Saga! -
#335 Na már megy a tvben? -
#334 Tök jó! Ma megneztem azt a részt hogy Dr Zsero Robotokat csinalt:D
Vegita super harcos lett de a robotok legyőzték vegitát
Songoku sziiv beteg és haldokligde til fogja élni!
Mert RTL 2 Mgneztemn amikor a rózsaszin emberrel harcolt es kaptak eg fülbe valót és vegita áés songoku össze alakult de ugysze tudtak elgyőzni a rózsaszin gennyt Szval kurva jóóó!!!!!!!! Miért tiltották be nagyon coool -
_Vegeta_ #333 Ehh. :) -
MajorRush #332 Nekünk is megér, annak ellenére hogy már nem vagyunk annyira fiatalok, ezért is rendeltük meg, mert hozzánk a büdös életbe nem fog elérni, soha nem lesz kapható. De nem hiszem hogy a komplett DVD-t felrakjuk majd. (maradjon már meg nekünk az öröm:) A GT is kint van DVD-n, az lesz a következő adag amit majd apránként megrendelünk. -
_Vegeta_ #331 Engem max dvd erdekelne, ripben megvan, de azert a dvd mégiscsak mas. Nekem megerne a sorozat annyi dvd-t. :) -
MajorRush #330 Ciao Mindenkinek!
Ha minden és mindenki úgy akarja akkor talán az idén valamikor fogunk készíteni egy frankó DBZ-s oldalt, persze fizetősen! A szükséges tartalom már megvan, ugyanis e-bay-ről és innen-onnan megszereztük (megvettük) EREDETI DVD-ben a DBZ sorozatot (legutóbb pl. a Fusion Saga-t hozta a postás - 7 DVD - 21 rész)és tervezzük a GT-t is illetve a 13-15 Moviet is (bár ezek közül még több nem jött ki hivatalosan csak tévés minőségben, de a nagyrésze megvan dvd ripként)!!! Nagyon sok dvd, egy dvd-n 3-4 rész található, s terveink szerint rip-enként kerülnek majd fel. (ami vicces, nem vámolják le a cuccot nálunk, csak akkor ha átlép bizonyos súlyhatárt, így ez jelen esetben 11 DVD-t jelent ha egyszerre rendelsz annyit, de erre csak egyszer kerülr sor:) Illetve tervezzük a fordításokat is, ugyanis azon csak angol és japán feliratok vannak értelemszerűen! Időpontot nem mondok, de majd időben kaptok értesítést! -
laliking #329 jahh, MIÉRT?? MIIIÉÉRRTT?? MMMIIIÉÉÉRRRTTT???
MMMMMMMMMIIIIIIIIIIIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTT????????
-
#328 most néztem jun 19 ig nemlex 100% dragonbal a cartoon on ! :(:(:( megneztem elore a musort es nincs ! :( de mmmiiyéééérT ? :( -
#327 úgy legyen! -
_Vegeta_ #326 A kozepso kurvajo :D -
laliking #325 Mondd Bulma, miért égett le Vegita mindkét füle?
- Részegen telefonálni akart és a vasalót vette fel.
- Na de miért mind a két füle ...?
- Ja, mert öt perc múlva visszahívták.
-
laliking #324 Nappa áll az isteni biróság előtt. Isten kimondja az ítéletet.
- Az itélet: Tschibo!
- Mi ez a marhaság? Mit jelent az, hogy "Tschibo" ?
- A legtöbb, mi adható...
-
laliking #323 - Miben fürdik Son Goku?
- Kai-Tó-ban
- Mit eszik Goku?
- Podravka-t.
- És miért?
- Mert Vegeta-t utálja.
- Miért nem sír Trunks egy évesen korában, Vegeta pöccintése után?
- Mert szétszakadt a tüdeje.
lol -
_Vegeta_ #322 nem -
#321 Lesz Dragon Ball Z a Tv-ben vagy nem???? -
#320 Hy.
én letöltöttem gohansan oldaláról a dvd ripes Gt részekhez a feliratot de nemtom kicsomagolni ezt irja ki: the archive is either in unknow format or damager. mivel próbáljam kicsomagolni? -
_Vegeta_ #319 Evek ota megvannak. :D -
#318 értem :) -
#317 Mert onnan ingyen le lehet szedni a 158 előtti részeket -
laliking #316 én csak a 158. résztöl láttam....
Nemtalálok olyan oldalt ahol lelehetne ingyen szedni a többit...
és a dc-t meg utálom -
#315 háhogy mindjá lecsaptok rá :DD ami jo ötlet majd énis ezt teszem :D de nekem csak GT kell mer Z fennvan neten végig..hun felirattal
De srry ha beszolásnak vetted,nem azvolt! -
laliking #314 mitnevecc? -
#313 -
laliking #312 na végre vmi jó hír!! vki vegye fel feliratozza le és jöhet ide :D -
#311 az angol oldalon most olvastam, hogy jövő héttől délelőtt 11 és este 6 időpontokban DBZ movies..hm?:) -
laliking #310 azé -
#309 na ná,hogy igy van és ezért is eltérő a müsor. csak megjegyeztem :) -
laliking #308 mondjak vmit??? sztem
eggyik angol másik magyar :) -
#307 na megnéztem a mai meg a holnapi müsort ezen az oldalon amit linkeltél de ez nem egyezik meg azzal ami upc-n van jelenleg ma és holnap. szal itt valami nem stimmel :) vagy én nem tudom... -
laliking #306 ezen a bejöjövő oldalaon kattints az abcde-re és ott keresd meg..
Ott van a Dragon Ball-Z-GT -
Fight of the Century 3 Intro -
laliking #304 te ne mutogatsá amikor reménykedek!
Istenem!!!! Add meg nekünk mindennapi dragonbollzunkat :) -
_Vegeta_ #303 Persze, csak probalok realisan ramutatni a dolgokra. :P -
laliking #302 Reménykedni még lehet :) -
_Vegeta_ #301 Fogadnek h dbz soha tobbe nem lesz magyarul magyar tvben. :) -
laliking #300 majd kiderül!!
TÉK -
#299 nebaxxááá :)) az rulez :DDDDDDD lenne ha igaz is lessz :( -
#298 Szép dolog az álmodozás, meg azt mondják sosem szabad feladni a reményt, de én nem venném olyan biztosra, h magyaron is lesz. A DB már régebben is ment a cartoon-on, akkor is volt magyar cartoon, akkor sem ment rajta.