6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
laliking #297 Szoljon ha vki fel tudja venni, és fel is teszi a netre!!!!
2005 Júniusától újra látható lesz a DBZ a Tv képernyőéin!
Mégpedig a Cartoon Network csatornán!
Elvileg magyarul is, mivel van magyar Cartoon is!!
http://dbzstore.eclipse-net.hu/erdekessegek_elemei/image007.jpg -
#296 cool!
-
laliking #295 2005 Júniusától újra látható lesz a DBZ a Tv képernyőéin!
Mégpedig a Cartoon Network csatornán!
Elvileg magyarul is, mivel van magyar Cartoon is!!
JÓHÍR!!!!
(kár hogy nincs Carton Networkom.... de valaki akkor felvehetné, és nyomhatná a netre :) ) -
Szirob #294 És kb mikorra lesz ott mind? Vagy tudsz majd valahogy értesíteni ha megvan? Tényleg kéne.. -
#293 egyelőre nincsen nálam mindegyik dvd, de később lehet róla szó. -
Szirob #292 Ha 60 rámegy egy dvd-re akkor max 6 dvd lenne a teljes. Én 90 ft-ért szerzek dvd-t, de még drágán is 200 ft egy dvd + a hasznod. Megoldható lenne, mert ez nem olyan nagy összeg? -
Szirob #291 ÉS akkor megoldható lenne hogy megvenném tőled? -
#290 70 megás avikban van meg nekem, és úgy 60-65 is ráfér egyre. -
Szirob #289 Sziasztok!
Valaki nem adná el dvd-n a dragon ball z sorozatot? Sz.tem 20-25 rész rámegy egyre. Lehet feliratos is. Nem elég gyors a netem a letöltéshez, ezért kéne. -
#288 hát igen, meg elég nagy hazugság, hogy "csak ezen az oldalon találhatsz ekkora tartalmat Dragon Ball-lal kapcsolatban!"
dbzgt.hu n vagy 20x ennyi dolog van :D -
#287 hm hm -
#286 ccccccc...... Már megint a saját oldalad reklámozod???? látom kéne már egy büntipont neked.... Animetopicba nemjött be most itt próbálkozol?.... Szánalmas.hu... -
Hyper2005 #285 vagy pl. animedb.atw.hu <---- fizetős, de ez is jó -
MagyaR #284 pl. butyokanime.uw.hu
A www.dbzgt.hu-n viszont az összes megjelent magyar rész fennvan szinkronosan jó minőségben meg az összes movie, csak oda fizetni kell.
De ott a db, gt is mind fenn van meg a moviek.
Én befizettem rá. Amúgyis csak azér fizetős, mert ki az a hülye aki saját pénzéből tart fenn egy nemtom hány gigabyte férőhelyes honlapot saját pénzéből, amire az összes rész mindenféle minőségben felfér.
-
_Vegeta_ #283 keress ra, az egy PLAYDIA-s INTERAKTIV GAME. Stimm? :) -
zsotesz #282 Én a Lost Movie-ra gondoltam. -
_Vegeta_ #281 keress ra, az egy playdias interaktiv game. -
zsotesz #280 Hi!
Tud valaki felrakni a Plan to destroy the Sayiens-ról cd borítót? -
#279 srry nem -
laliking #278 Nemtud vki mondani egy olyan honlapot ahonnan ingyenesen szinkronizált vagy felratos magyar részeket lehet letölteni??? (a DC++-ot nem szeretem) -
laliking #277 Nemtud vki mondani egy olyan honlapot ahonnan ingyenesen szinkronizált vagy felratos magyar részeket lehet letölteni??? (a DC++-ot nem szeretem) -
#276 Úgy emlékszem erre már válaszoltam egyszer. Valaki kitörölte volna?
Mindegy, akkor leírom mégegyszer: Akármelyik nagyobb hubra érdemes fölmenni ahol van legalább 200 GB össz. megosztás, ilyenen valakinek biztos meglesz. Én a Koliról szedem, bár kevés embernek van, de mindet össze lehet gyűjteni. Még azokat is amiket a DBZGT-sek szerkesztettek, ez esetben ingyen van, tudod ki fog fizetni, hahahahahahahahaha:))
Ha idegen nyelvű részek érdekelnek, pl. angol, japán, akkor inkább a külföldi, ugyanekkora össz-megosztás körülieket nézd, bármelyiket, keresni kell. Kiemelten Dragonballal foglalkozó Hub nem létezik, vagy nem tudok róla, ill. volt/van valami próbálkozás a bütyökanime nevű Dragon Ballos oldal készítőitől, de nem volt valami nagy durranás, jobb volt még a Koli is a részek beszerzésére:)) -
laliking #275 na, akkor tud vki mondani? -
laliking #274 tud nekem vki mondani olyan hub nemvet ahol magyar Dragon Ball részeket lehet leszedni lehetőleg az első résztől??? Ha feliratos az se gond -
zsotesz #273 Sziasztok!
Erről az oldalról simán lehet tölteni és nem kell regisztrálni sem: http://animestars.animehq.hu/dragonballstars/main.php
-
#272 Ez fizetős, ráadásul, nem elég, hogy pénzt akarnak kicsalni belőle, de még 600 ablak is megnyílt közben, azt hittem összeomlik az xp:))
Neeeem! Én inkább maradok a DC-nél, és ezt ajánlom mindenki másnak is, az összes létező rész be lehet gyűjteni onnan:) -
Hyper2005 #271 hello! Akit érdekel az összes Dragon Ball-os rész, ami létezik (a tv-s részektől kezdve az azutániakig minden), az nézze meg ezt az oldalt: http://animedb.atw.hu -
laliking #270 http://dragonballs.lap.hu -
laliking #269 sztem szedd le vmék oldalról!
-
Bal0924 #268 Sziasztok!
Meg van valakinek a 125.résztől a magyar feliratok vagy magyar részek? -
#267 ez gáz :( -
chrisv #266 Megjött a válasz az RTL től:
"Köszönjük levelét, azonban nem tudunk segíteni, mert a Dragonball vetítési joga már lejárt, tehát az RTL Klub már nem
fogja adni a sorozatot. Forgalmazási jogot az RTL nem vásárolja meg, tehát a csatornán keresztül nem lehet a sorozathoz
hozzájutni."
-
#265 :D -
#264 -
_Vegeta_ #263 Igy már mas. :P -
#262 most néztem :D azért köszönöm szépen -
_Vegeta_ #261 Esetleg egy "koszonom"? :DD -
chrisv #260 Na gyerekek!
Írtam az rtl-nek hogy megjelenik-e vagy elérhetővé válik-e valamilyen formában az összes rész. -
#259 ja -
_Vegeta_ #258 http://tracker.majin2007.com:6969/
"Az internetem csak a hulye nem talalja meg azt amit keres."