6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
_Vegeta_ #497 Atejtettek sajnos. a dragonball mindossze 153reszes. Viszont ha a Z re gondoltal az pedig nincsen meg senkinek szinkronosba vegig. -
Lesli16 #496 azt mondta valaki, hogy neki megvannak a dragon ball 138-282-ig magyar szinkronos részei. azt akarom megkérdezni, higy honnan lehet letölteni, vagy mennyiért írja ki dvd-re? -
zsotesz #495 Próbáld meg ezt: http://animestars.animehq.hu/dragonballstars/main.php -
_Vegeta_ #494 Szerintem valameik MUGENes jatek lehet. -
#493 nem tudtok egy másik címet mondani a dreamworld-ös 120 megás zed részekre, onnan megpróbáltam leszedni, de ilyen 20-70 megák után abbamarad a letöltés, a 47-es rész meg már teljesen hiányzik, dc-n meg kevés embernek van meg, 1 hét mire slothoz jutok, még 1 hét mire lejön. 120 megára nem akarok ennyit várni, de mindenképpen az avi-s verzió kéne.
Még vmi, ennek a játéknak mi a neve?
-
Alien1024 #492 ps2 re www.dox.uw.hu aszem
-
Ricsyyy #491 HEllo srácok lenne egy fontos kérdésem hponnan tudok jo db-s játékokat leszedni(nekem megvolt az bd extrem boudokai 2) de sajna elevszett pll shelp me
-
#490 dermeszto es csaladja a leggnagyobb karakter akkoris....! -
Szuperkaraj #489 sry, dábölpóst -
Szuperkaraj #488 :D -
Szuperkaraj #487 :D -
_Vegeta_ #486 magyar szinkron szoveg sz@r, nemmintha a franciabol ki lehetne valami ertelmeset hozni. :D -
#485 dejó magyar szinkron, ez tetszik:D
"Dermesztő második átalakulása után emberfeletti képességekre tett szert..."
mert azelőtt egy sem volt neki?:D -
zsotesz #484 Torrent vagy DC++. -
Prof William #483 Biza volt pedig! Persze csak magyarul... -
_Vegeta_ #482 Ilyenre nememlexem. -
Prof William #481 Én ezen röhögtem magam szénné anno még a magyar szinkronban...
Dragon bóóóóóóól zed! És a gonosz elrohan!
Mert a DB Z-ben olyan gonoszok voltak akik csak úgy elrohantak. Vagy nem? :) :) -
_Vegeta_ #480 Sajnos az eddigi kesz cumok elszalltak es mostanaba nemnagyon van idom ezzel foglalkozni, max vizsgaidoszak utan.:( -
#479 köszi , de mint látom elég sok cikket meg kell irnod majd mert a lap szinte üres..! -
#478 hi nem tudjátok hogy honan tölthetném le a 100-tól a 106-ig és a 138-tól a 150 ig nem baj ha nem magyar ! -
_Vegeta_ #477 Egyaltalan nem huztam fel magam, csak probaltam egyenes es ertheto lenni. :) -
zsotesz #476 Azért ne húzd fel magad. Tudom ,hogy nem lesz de ez a kis video azért egész jó. -
_Vegeta_ #475 Pontosan ezekrol a baromsagokrol akarok cikkezni ha lenne idom. :D
Sajnos a cikk amit irtam errol, szamitogepmeghibasodas okozta karokat szenvedett es torlodott, de a lenyeget par mondatba gyorsan osszefoglalnám:
Semmien kiba**ott Dragonball AF nincs, csak egy hulye barom kitalalta es ugy terjed mint a virus. A [URL=http://st-tom.pos.to/]"Studio Tomita"[/URL] csinalt par db-s kepet amirol azthitte a sok barom állat h uj db sorozat jon ki.
Ertve vagyunk? :DD
Asszem lehet megirom ujra a cikket ezekrol a hulye felreertesekrol. :P -
zsotesz #474 Találtam az egyik Torrent oldalon egy Dragonball AF videot. Egész jó bár lesz vajon belőle valami? -
_Vegeta_ #473 Iszonyatosan. :)
Ha erdekel vkit a -ra fogok irogatni cikkeket dbrol. :) -
laliking #472 jó mi? -
_Vegeta_ #471 hm. :) -
laliking #470 JÓHÍR!!!!!!!!
lesz Dragon BallZ -os
online nevelgetős játék!! -
_Vegeta_ #469 De belefer. -
laliking #468 akkor viszont lehetne sorozat! azse lenne ellenemre :D -
djukel #467 Hujeseg ebbol filmet csinalni, mert megnezve a Z-t es a Gt-t, 1.5 oraba meg egy kiados kuzdelem se fer bele az aktualis fogonosszal. -
#466 kívánom hogy legyen igazad ! -
_Vegeta_ #465 Szerintem csinalljak. -
#464 sajnos sztem már kihalt a dragonball film keszites inkabb mast csinalnak mar :( -
_Vegeta_ #463 A dragonballz mozifilmet illetoleg teljes a csond, senki se tudja csinaljak-e vagy sem. Vsz. csinaljak csak csondben. Elotte bemelegitesnek ajanlom megnezesre a whasango-t (Vulcano high school angol cim szerint). Bar ez nem japan se kinai mivel koreai, de haláli. Rengeteg filmet ver nallam. (matrix meg hasonlokat)
Kotelezo olvasmany. ;) -
#462 hali -
Szuperkaraj #461 sza
-
ptibi #460 üdv -
#459 casshern bár ott nagyon sok a cgi és a mondanivaló. Vagy újabbnak itt az Fnal Fantasy VII AC igaz ez nem élőszereplős de még szerencse mert sokkal állatabbul néz így ki:) ha a játékot nem nyomtad akkor szinte semmit nem fogsz érteni belőle csak élvezni a látványt:) -
todymano #458 Csá! Nekem a DB trilógia összes része megvan, és nagyon imádom! Lenne egy kérdésem. Létezik a DB ból élőszereplős (japán vagy kinai) film? Vagy valami hasonló, repülő emberes-lövős film? Nagyon szeretnék látni egy ilyet! Láttam a House Of The Flying Daggerst, de annál kicsit extrémebbet akarok látni. Ha tudtok ilyen filmet, légyszi irjátok meg a cimét!Az sem ártana, ha modern lenne. :)) Nagyon nagyon köszönöm