Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Es nem is fog.

horheluise: Amugy rtlnek megvan a teljes szinkron kerdjed toluk. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Waterhorse
A DBZ végig le van szinkronizálva, a BD Moviekhoz és természetesen az összes többi moviehoz soha nem készült magyar szinkron.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

az összes szinkronos!

... got nothin to share with you...

a db moviek szinkronosak??? én úgy hallottam hogy van köztük szinkronos is!!!!!
köszi
real media player 😊

pl. Media Player Classic

ja és biztos hogy tovább is le van szinkronizálva,mert ugyebár adtak ki dbz kazikat is! azok szinkronosak és a többi rész is,mert az RTL KLUB leszinkronizáltatta a teljes Z sorozatot!!!! asszem a DC-n fent is van! az 1millió forint az hülyeség!!!! annyiér én is leszinkronizálom egyedül!! :-DDDD
letöltöttem a fuzion.uw.hu-ról dbz részeket, csak az a baj hogy rm kiterjesztésûek!!!!!! Mivel lehet lejátszani???????? help me!!!!
az nagy hülyeség hogy annyiért adja!! enyiért az RTL-tõl meg lehetne venni 😊

nagy tévedés.....az egész DRAGON BALL Z le van szinkronizálva....
valakinek meg is van és 1millió forintért adja.....

Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS

boltban megtod venni 😊

nincs!! sõt a dbz ulolsõ részihez sincs!! kb addig van leszinkronizálva ameddig ment a tv-ben utána már csak feliratos van!

Dragon Ball GT-hez van magyar szinkron?????????????????????????????????? ha van szóljatok!!!!!! --->
Ha valkinek megvan az összes Dragon Ball Z rész szinkronosan dvdn az is dobjon 1 mailt az elõbb megadott címre!!! köszi
Csá mindenki!!! ha valaki megtudja mondani hogy a "Nyagy Dragon Ball DVD"-t honnan tudnám megszerezni az írjon egy mailt a [email protected]!!!! elõre is köszi!!!
dragon ball 4ever
Adam5
Megvan valakinek a "Nagy Dragon Ball DVD" ?
<#help>
nemis aza kedvencem 😊

Tuti nem neznem vegig. EGy zenes video akkor jo ha rovid.

áz rövid 😊
nekem van 70perces is 😊

2perc kb.

de azok annyira nem hosszúak 😞

Az olasz z ill gt intro is szupi. 😊

aha... nekem pl az eggyik kedvencem ami a gt végén adnak le 😊

Kedvenc nincs de van sok jo. 😊

kinek mi a kedvenc zenés klipje ???
linkeljétek már be...
egyszerüen imádom az ilyen vidókat!!

http://www.sg.hu/galeria/10962285041116184998.gif
jó eza szmájli

gokussj1

na megcsináltam magamnak egy logot....

vegita forever!!!!!!

TomY92
GT 63. rész:

Az 1-es sárkány úgy dönt hogy elpusztítja a Földet, készít egy óriási gömböt és ledobja. Vegita egy Final Shine támadást akar rámérni , de Goku félrelöki, és a gömb elé ugrik. Goku megállítja a kezeivel a gömböt, a sárkány felhasználja minden erejét hogy a földbe taszítsa azt. A gömb végül felrobban Gokuval együtt, a Föld megmenekült egyenlore. A sárkány teljesen megváltoztatja a Föld klímáját a negatív energiái által. Vegita elbúcsúzik Bulmáéktól, éktelen dühvel bosszút akar állni Goku halálán és nem tud belenyugodni hogy a Föld is elpusztul mint annak idején a Vegeta bolygó. Megkéri Trunksékat hogy meneküljenek el a bolygóról és edzenek hogy egy napon bosszút álljanak. Vegita elindul a sárkány felé és átváltozik Super Saiyajin 2-be. Eközben Trunks Goten és Gohan visszafordulnak hogy segítsenek Vegitának. A négy Super Saiyajin együttes erovel harcol a sárkánnyal, de a sárkány mind a négyüket hamar kiüti. Mikor Vegita a földre terül, elkezd nevetni, majd elájul. Hirtelen felbukkan a Vegita mellett lévo gödörbol Goku, még életben van, az emberek reménysége életben tartotta, és elkezdte gyujteni a Genkidamat. Lebegve elobukkan a Genkidamat tartva a hatalmas kráterbol, a sárkány nem hisz a szemének hogy még mindig életben van. Megpróbál rátámadni Gokura, mindent megpróbál, de Gokuról lepattognak a támadások. Goku megkéri Kaio-t hogy közvetítse a hangját az egész Univerzumban. Kaio szól a másik három Kaionak és elintézik hogy Goku hangját az Univerzum összes bolygóján meghallják. Goku megkéri az Univerzum lakóit hogy emeljék neki fel a kezüket és adják oda az erejüket, mindenki felemeli a kezét, láthatjuk azokat a bolygókat ahol Gokuék jártak, a Para Para testvérek, Zunama és Don Knee is segítenek Gokunak. A gömb egyre hatalmasabb lesz és végül rádobja a gonoszra. Az 1-es sárkány hosszú csata után végre elpusztul. Uubuék visszafordulnak és mindenki Gokut keresi, mikor megtalálják, Goku mellett elkezd villogni a 7 kristálygömb és megjelenik az eredeti Szentsárkány.

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

TomY92
Ez az utolso!😞

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

TomY92
GT 64. rész:

Shenlon megjelent, annak ellenére hogy nappal van és nem hívták. Meggyógyítja Gokut, majd elmondja o is hogy túl sokszor használták a kristálygömböket és soha többé nem használhatják. Goku utoljára még azt kéri Shenlontól hogy hozza rendbe a Földet és támasszon fel mindenkit, hiszen az emberek energiája nélkül nem gyozhetett volna. A kívánság teljesül, ezekután Goku boldogan felpattan Shenlon hátára, elbúcsúzik a többiektol és elrepül a Sárkánnyal. Goku megkéri Shenlont hogy hadd menjen el még valahova. Elmegy és búcsút vesz Zseniális Teknostol, Krillintol és az Ezer éves teknostol. Felidézik a múltat mikor eloször találkoztak. Goku lemegy a pokolba Piccolohoz akit nagyon tisztel ott mindenki, o tartja fent a rendet. Goku elköszön Piccolotol és kezet fog vele, elmondja hogy nagyon jó barátja volt, majd búcsút vesznek. Ezekután a sárkányon fekvo Gokuba beleolvadnak a gömbök, Goku teste pedig eltunik a sárkány hátán. 100 év múlva a Tenka Ichi budokaion összetalálkozik az öreg Pan Bulma egyik leszármazottjával, aki pont úgy néz ki mint Bulma. Pan unokája, a kis Goku, és Bulma ükunokája, a kis Vegita itt találkoznak eloször a döntoben és megkezdik küzdelmüket. Átváltoznak mindketten Super Saiyajinba. Pan hirtelen meglátja Gokut a nézok között és utánarohan, de az eltunik. Nem sokkal ezután Gokut láthatjuk sétálni a Tenka Ichi Budokai utcáin az emberek között. Goku valóban az Univerzum legerosebb harcosa lett és örökéletet nyert.

Helyesen ugy hangzott: "mi az anyanyelved?" A kerdes jogos, mert nagyon furcsa mondat szerkezetet hasznalsz.

biomage
Nem Mo hanem magyar az anyanyelvem
<#action>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Mo az anyanyelved? 😛P

kesenyi
dragonball.lap.hu itt van minden ami Dragon Ball

...:::kesenyi:::...

biomage
Hát ez nem tul sok weboldalt olvastam le erröl a forumról ha valaki le akar szedni DB DBZ DBGT részeket szavazon hogy akar akor irók pár weboldalat
megjegyzés (tudok játék letöltést is PS1 re PSSS)
üdv.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

van egy srác akinek megvannak û
csak sok pénzért andja
arra gyüjtenek a fanok!!!!
erre:
http://users.atw.hu/dbzsync/forum/index.php

Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS

csak 16?

kesenyi
Nekem is feliratosak a részek 😞 .Az a legjobb amikor Son Goku kínaiul elkezd dumálni <#vigyor>

...:::kesenyi:::...

leszedem az egesz dbz reszeket kb 16GB lesz azert az durva

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

hat akkor maradok a feliratosnal!

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Nincsennek. Egy srac hozta el vmi szinkronstudiotol nagyonreg videokazin az osszeset. Nemreg "lepett kapcsolatba" az animestarsos sracokkal, es oda felpakoltak a feldigizett reszeket. A srac viszont mondta h nincs tobb ne is remenykedjenek, mivel letoroltek a kazirol veletlen a csaladtagok. 😊

bisztos valahonan lehet tolteni mert nekem megvan 260-280
es bisztos valakinek megvan az elozok is

Sehonnan? 😄

aki tudja honnan lehet leszedni magyarul vagy feliratosan 137 resztol az
oszeset az adjon valami linket vagy valamit!!

datango
nekem dermesztõ és családja a kedvencem! <#worship>

datango
felõlem ,frankó az egész! tetszik amit írsz ! De ne legyen K.va Drága az elérés ! köszi !

én régebben azt hittem hogy az ssj4 az ssj3 folytatása, aztán amikor megnéztem a gt-t akkor jöttem rá hogy az Oozaru "emberi" alakja

ez jó volt 😊
be lehetne rakni a dragon ballzos viccekvez 😊
nekem ez a fúúúúúzióóóóón a kedvencem
na jó , meg asz ssj4-es