Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
horheluise: Amugy rtlnek megvan a teljes szinkron kerdjed toluk. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
... got nothin to share with you...
valakinek meg is van és 1millió forintért adja.....
Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS
dragon ball 4ever
<#help>#help>
nekem van 70perces is 😊
linkeljétek már be...
egyszerüen imádom az ilyen vidókat!!
jó eza szmájli
gokussj1
vegita forever!!!!!!
Az 1-es sárkány úgy dönt hogy elpusztítja a Földet, készít egy óriási gömböt és ledobja. Vegita egy Final Shine támadást akar rámérni , de Goku félrelöki, és a gömb elé ugrik. Goku megállítja a kezeivel a gömböt, a sárkány felhasználja minden erejét hogy a földbe taszítsa azt. A gömb végül felrobban Gokuval együtt, a Föld megmenekült egyenlore. A sárkány teljesen megváltoztatja a Föld klímáját a negatív energiái által. Vegita elbúcsúzik Bulmáéktól, éktelen dühvel bosszút akar állni Goku halálán és nem tud belenyugodni hogy a Föld is elpusztul mint annak idején a Vegeta bolygó. Megkéri Trunksékat hogy meneküljenek el a bolygóról és edzenek hogy egy napon bosszút álljanak. Vegita elindul a sárkány felé és átváltozik Super Saiyajin 2-be. Eközben Trunks Goten és Gohan visszafordulnak hogy segítsenek Vegitának. A négy Super Saiyajin együttes erovel harcol a sárkánnyal, de a sárkány mind a négyüket hamar kiüti. Mikor Vegita a földre terül, elkezd nevetni, majd elájul. Hirtelen felbukkan a Vegita mellett lévo gödörbol Goku, még életben van, az emberek reménysége életben tartotta, és elkezdte gyujteni a Genkidamat. Lebegve elobukkan a Genkidamat tartva a hatalmas kráterbol, a sárkány nem hisz a szemének hogy még mindig életben van. Megpróbál rátámadni Gokura, mindent megpróbál, de Gokuról lepattognak a támadások. Goku megkéri Kaio-t hogy közvetítse a hangját az egész Univerzumban. Kaio szól a másik három Kaionak és elintézik hogy Goku hangját az Univerzum összes bolygóján meghallják. Goku megkéri az Univerzum lakóit hogy emeljék neki fel a kezüket és adják oda az erejüket, mindenki felemeli a kezét, láthatjuk azokat a bolygókat ahol Gokuék jártak, a Para Para testvérek, Zunama és Don Knee is segítenek Gokunak. A gömb egyre hatalmasabb lesz és végül rádobja a gonoszra. Az 1-es sárkány hosszú csata után végre elpusztul. Uubuék visszafordulnak és mindenki Gokut keresi, mikor megtalálják, Goku mellett elkezd villogni a 7 kristálygömb és megjelenik az eredeti Szentsárkány.
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Shenlon megjelent, annak ellenére hogy nappal van és nem hívták. Meggyógyítja Gokut, majd elmondja o is hogy túl sokszor használták a kristálygömböket és soha többé nem használhatják. Goku utoljára még azt kéri Shenlontól hogy hozza rendbe a Földet és támasszon fel mindenkit, hiszen az emberek energiája nélkül nem gyozhetett volna. A kívánság teljesül, ezekután Goku boldogan felpattan Shenlon hátára, elbúcsúzik a többiektol és elrepül a Sárkánnyal. Goku megkéri Shenlont hogy hadd menjen el még valahova. Elmegy és búcsút vesz Zseniális Teknostol, Krillintol és az Ezer éves teknostol. Felidézik a múltat mikor eloször találkoztak. Goku lemegy a pokolba Piccolohoz akit nagyon tisztel ott mindenki, o tartja fent a rendet. Goku elköszön Piccolotol és kezet fog vele, elmondja hogy nagyon jó barátja volt, majd búcsút vesznek. Ezekután a sárkányon fekvo Gokuba beleolvadnak a gömbök, Goku teste pedig eltunik a sárkány hátán. 100 év múlva a Tenka Ichi budokaion összetalálkozik az öreg Pan Bulma egyik leszármazottjával, aki pont úgy néz ki mint Bulma. Pan unokája, a kis Goku, és Bulma ükunokája, a kis Vegita itt találkoznak eloször a döntoben és megkezdik küzdelmüket. Átváltoznak mindketten Super Saiyajinba. Pan hirtelen meglátja Gokut a nézok között és utánarohan, de az eltunik. Nem sokkal ezután Gokut láthatjuk sétálni a Tenka Ichi Budokai utcáin az emberek között. Goku valóban az Univerzum legerosebb harcosa lett és örökéletet nyert.
<#action>#action>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
megjegyzés (tudok játék letöltést is PS1 re PSSS)
üdv.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
csak sok pénzért andja
arra gyüjtenek a fanok!!!!
erre:
http://users.atw.hu/dbzsync/forum/index.php
Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS
...:::kesenyi:::...
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
es bisztos valakinek megvan az elozok is
oszeset az adjon valami linket vagy valamit!!
be lehetne rakni a dragon ballzos viccekvez 😊
nekem ez a fúúúúúzióóóóón a kedvencem
na jó , meg asz ssj4-es