Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jumpland
Nagyon kiraly kis oldal, igy kene megcsinalni minden weblapot. 😊)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Azert ez nemsemmi. 😊

Jo a lokód.

bakker de morcos itt valaki 😄
kulonben meg a "PS" ezernyi dolog lehet. 😛

ronihun
-.- akkor ne rakd fel...nagyon vicces amúgy igen PS oda is írtam
!

...

Csak vicceltem, de tenyleg jo. photoshop? 😊

ronihun
THX 😊

...

nice <#email><#smile>

ronihun
THX!Aha nyugodtan felrakhatod...

...

Ez jo. Teccik, nagyon. Webpédzsemhez felhasznalhatom? 😄

ronihun

szerintetek milyen lett?PS..

...

torrentrõl de amugy megvan már az összes tegnap este leszedtem megvan az egész DBZ sorozat 😊

honnan húztad a többit?

... got nothin to share with you...

sztem is jo video 😊 nekem a dbz bõl már csak 2 rész hiányzik a 241 és a 259 :S

www.animedb.atw.hu

all the time. 😊

WuFraZselic
hy all! vki tudna egy olyan linket adni, ahol a legelsõtõl a legutolsó részig letölthetõek a GT részek??? (lehet h már kérdezte vki/már elhangzott, bocsi) elõre is thx

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Krezga
lool...nem rosz
Szerintem nagyon poén.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ez de szar <#idiota>

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mocoroga
jah kösz<#idiota>

I cry when angels deserve to die.

Krezga
tudja hát😊
😄

Tudja. Kafán.

mocoroga
Tudja valaki hogy végzõdik az egész sorozat?

I cry when angels deserve to die.

Az amcsik osszevagdaltak a Saiyan saga-t. Tvbe is ugy adtak le hogy kivagtak a veres reszeket. Viszont dvd-n már vagatlanu adtak le.
Nalunk a franciák kópiája ment. Õk is kivagtak a veres reszeket.
Eredeti vagatlan a japan es az olasz.

akkor magyarországon az összes epizódos eredetit adták? mert magyar szinkronos mind. gondolom az amcsi verzióból kihagytak pár részt a hülyegyerekek megóvása miatt

A z 291 reszes. Az amerikai valtozat pedig 276.

hány részes összesen? nekem a 282-ig sikerült letöltenem egy helyrõl. bár 200-282-ig eléggé hiányos

ronihun
Az a zene ami a Gohan-Kriptonyte-ban van azt honnan tudnám letölteni?

...

Brolly
hát jó, csak az hogy már regisztráltam mind a két e-mail címemmel, és má nem tok mivel regisztrálni.😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

várni, majd újra próbálkozni 😉

Brolly
és akkor mit tok csinálni?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

"Hiba lépett fel a mail elküldése közben.
Hiba a spool fájl írása közben."

Brolly
ok, majd holnap megpróbálom.

Krezga
passz..szntem probáld meg késöbb.
Brolly
Ezt írja ki mikor továbbléptem a kitöltésen:
"Ran into problems sending Mail. Response: 451 Error while writing spool file
DEBUG MODE

Line : 200
File : smtp.php"
Nem tom esetleg hoyg ez mi? mert az e-mail címet az jól adtam meg.

Brolly
Nagyon szépen köszi!

Krezga
szal...ott vagy a kezdõlapon. Jobb oldalt van a bejelentkezés alatt. hogy Become a member! rákatt...Sign up for your membership! rákatt és már ott is vagy a regelésnél. Amúgy szerintem amiket mondtam fennt vannak, csak keresgélni kell😊)
Brolly
Hali, megnéztem az oldalt, és amikor leakarok tölteni egy klipet, amikor ráakarok katintani e linkre, akkor oda az van kiírva hogy local, és kér egy felhasználónevet, és egy jelszót. Hol tom magam regisztrálni, és hogyan, mert odamentem hogy Login Trouble, annyi minden jött ki hogy nem ttudtam mit csináljak, és hátha te jobban tod mit kell csiálni.
Elõre is kösz

Brolly
Hát nekem is van még:
Brollys klippek általában,
DBZ Tribute
Nothing can change us!
SSJVegeta17-Velocity
For You(2004-ben az év klipje)
Its My Life (DBZ)
Kryptonite
CraktSmurf-Vegeta's Life
De azt mondod hogy azok jók? Fent vannak azon az oldalon amit adtál?

En majd eccerre az egeszet. Huu Dragonball maraton Vegetáéknál. 😄

Krezga
<#eljen>Dzépen össze van rakva! Most ezek a jelenlegi kedvenceim:
Power Of The Sayains (Linkin Park-Numb)
DBZ - Music Video - Dragon Ball Z - GT - Son Gohan - Kryptonite
Lord Steal - DBZ - Seizure of Power
Krezga
Ja és aki AMV-ket akar tölteni, ittteheti. 2284 DB klipp van fennt eddig az oldalon!! Jó töltögetést😊
Krezga
Jah! Ezt olvastam valahol😊

Amúgy most nézem a GT-t és a 29-es résznél tartok, most kezd izgis lenni.(hopp, ez kicsit off volt a Z topicban😊)
#532: Nincs kedvenc az egesz szupi. 😊 Vagyis, talan a freeza. Az nagyon hangulatosra sikerult.

Tudtatok hogy vegeta nevet Bejita-nak (Bedzsítá) kell ejteni? 😊 Mivel nincsen "V" betu. 😊

Brolly
Nagyon nagy, az egyik kedvenc klippem.

Brolly
Azt a dragonballarena.net-rõl töltsd le.

Krezga
Azt az AMV-t nem ismerem, de majd meglesem. Eddig kb 30 Dragon Ball AMV-m van és csak gyûlik😊