Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z0ty
meg mivel azokat a részeket régebben kódolták régebbi divxel, ezért is csúnyábbak. ma már 70 megára sokkal szebb avikat tudnának csinálni, ez biztos.

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Yaya, volt egy srac aki kilopta az osszset kazin, de az ido mult a kazettak tartalmat meg felvalotta mas musor. 😞
Annyi maradt amit lattal a magyar dragonballos oldalakon. Tobb sajnos nincs, de az rtlnek biztos megvan még.
Muten roshi magyarhang rulez. 😄

Waterhorse: Nem szolok bele, mert naggggyabol igazad van, viszont nem a meret befolyasolja a minoset, hanem a bitratatol a szinmennyisegig sokminden, de amit mondtal igaz. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Waterhorse
Ez teljes képtelenség. Én sem hinném, hogy ilyen durva, és vulgáris kifejezéseket raktak bele egy shonen kategóriájú animéba. Szerintem ûss föl egy japán szótárat, és bogarázd ki, hogy japánul mit is mond a csóka.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Jó neked ha nem látsz különbséget. Sajnos akkor úgy tünik, az is csak megszokás, ill. egy standard, hogy a filmeket 700MB-1.3GB körüli méretben rippelik DVD-rõl, hiszen nem látnánk különbséget, akkor sem ha egy másfél gigás film, 300-400 megabájtba lenne sûrítve. Szabadalmaztatni kéne a technikát annak akinek ez sikerült, milliókat kaszálni. Tudom, hogy szeretnéd megvédeni az állításaidat, de akármennyire is szeretnéd, ebben az esetben, akkor is evidens, hogy a minõséget a film mérete igenis befolyásolja. Nem véletlen, hogy általános vélemény szerint is a filmek még nyers kódolatlan formában a legjobb minõségûek, amikor tögg gigásak. Kódolás után, ha neked nem is tûnik föl, a 17"-os, monitoron, a sztereo hangfalakkal, de akkor is veszit a minõségébõl. Próbálj csak elmeneteni, egy képet többször, és kb a 10-edik után feltünõen kicsi mérete lesz, a minõsége kárára.

z0ty
és ezt még anno csinálták meg? valaki lopjamárel!!!!!!!!😄
mondjuk nekem már úgyis mind1, a 235. rész körül tartok, és már hozzászoktam a japán nyelvhez 😊

Igen az rtl az osszeset megcsinalta. Link sajnos nincsen.

Sziasztok!
Azt a hírt hallottam hogy lényegében az összes dragonball z rész le van szinkronizálva...ez igaz?
Tudnátok mondani linkeket ahonnan ugy 250 magasságában lehet letölteni a részeket a Z-hez?
1. Gege (dbzgt) oldalan nem eppen csucsszuper minosegu reszek vannak, de akinek eleg az nezze azt, de azert a dvdripp szamit minosegnek.
2. A dragonballok szinkronja marhara el lett talalva es itt magara a hangokra celzok, nem a forditasra mert azt vmi förmedvény.
3. Laliking: LOL Amit te lattal durva szoveget csak azok a fansubberek agyszulemenyei, az eredeti japan nem tartalmaz obcen kifejezeseket. 😊

"A szinkron meg eleve sza* 😄. Mármint nem úgy fordítják le pontosan amilyen igaziból a japán szöveg"

Hát igen a japik sokkal dúrvábra rakták a szöveget. Amikor pl.
feliratoson néztem egy részt az eggyik emberke azt mondta a Videlre hogy büdök Qrv@, a szinkronon meg kis butuska 😄

... got nothin to share with you...

Monnyuk csak talán képben volt jobb a dvd.

A szinkron meg eleve sza* 😄. Mármint nem úgy fordítják le pontosan amilyen igaziból a japán szöveg

"Monnyuk db részekbõl elég nehéz jó minõségû szinkronos részeket találni".

Ezt már énis megemlítettem : D.

De ez mégnagyobb hülyeség, hogy 200-250 megásak csak a jó minõségûek.

Nekem ezek a hetven megás avik, mind képben és mind mindõségbe szinte tökéletes.

Utána megnéztem egy dvd rippet és hát aligha találtam különbséget.

Waterhorse
Nekem meg az összes magyar szinkronos DB rm formátumú. Nos?
Ráadásul, nem feltétlenül igaz, az, hogy ha valami aviban van az már jó minõségû is😊
Még a dbzgt oldalon megtalálható avi formátumú dvd-ripek is fakóak, nem éles és nem tiszta a kép, ill. a színek, és azok a rossz minõségû hangsávok vannak rájuk vágva amik a tv-ripeknél. Ha jó minõségû aviról, beszélünk képileg és hangilag is, mondjuk 1 fél órás mûsor esetében az legalább 200-250 MB, mint egy DVD-rip.

"Másodszor pedig, ami szimronos annak többsége rm formátumú, rossz minõségû"

Nos ez hülyeség.

Monnyuk db részekbõl elég nehéz jó minõségû szinkronos részeket találni, de dbzbõl nekem az összes magyar rész avi.

datango
szted érdekel a helyesírás ?

Waterhorse
Én is csak azt tom mondani, hogy a letölthetõ részek nem mindegyike szinkronos, egyszer. Másodszor pedig, ami szimronos annak többsége rm formátumú, rossz minõségû, ezt a formátumot még dvd-n sem lehet nézni. Ha leadnák tv-ben akkor be lehetne digizni jobb formátumban, aviban, jobb kép, és hangminõséggel, és el lehetne tárolni kazin is, ami még mindíg idõtálóbb dolog.

Én tok olvasni nem azé. de a letölthetõ részeknek csak kb 10%a szinkronos! Azért ha magyarul dumálnának minnyá jobb nem?

Öcsém, írni látom nem tanítottak meg.

Egyébként nemtudom mirõl dumáltok, lelehet tölteni az összes részt a netrõl, most miért lenne jobb ha TV-be is leadnák...

gt után?? : D. lol

sajna már nem lessz több. 😞(((

datango
éjjen dermesztõõ ! õ és családja volt a leggjobb és remélem majd fojtatják a gt után is és benne lesznek majd ... .)

Caby
szia! Lehetne róla szó, hogy megvegyem tõled azokat a részeket DVDken? az árat te szabod meg csak ne mondj olyan horribilis árat 😄 remélem meg tudunk egyezni ha bennevagy

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Erdeklodve varom azt ami elottunk jar. Bar ketlem barki is adna. 😊

Adam5
szerintem az A+ a legnagyobb esélyes ugyanis az A+ is az RTl tulajdona és az anime csatorna 😊

Amcsi dbz 276 japcsi 291...nezz utana.
Azokat a reszeket Gege csinalta ha emlekezetem nemcsal.
Nekem gtbol van kinai meg lengyel is. 😛P

Hat figyelj 5-10ev mulva mar egyaltalan nem lesz ra kereslet, ma még talan lenne egy kis reteg aki nezne, de az nem eleg. Max rtl adná vagy cooltv, ketlem h eladnak masnak a jogokat. Szerintem semmi esely magyar dbre magyar tvn. 😊

Szerintem amúgy, ezt nem kéne elkiabálni, hogy nem fogják adni magyar adón.

Kitduja mi lesz 5-10 év múlva nem?
Bejön még egy coolhoz hasonló új csatorna ahol majd elkezdik adni.
Igaz, hogy kevés rá az esély, de hátha 😄DDD

Nah elmondom rendesen.

Tehát a magyar megvágott részek közé beszúrták japánul a kivágott részeket. És így van meg nekem a dbz levetített összes magyar része.

Utána a celles része japán.
Aztán meg sajna német, tehát az gondolom megint csak vágott.

De a dbgt az japán!!!
Elvégre dbgt-bõl csak olasz és japán van.
De a japánt terjesztik szinte csak.

Tökmind1.
Nekem úgyis megvan az összes rész db,dbz,dbgt-bõl 😄.
De azér tvben mégis más lenne, tehát <#rinya>.
De a dbz az 291 részes.

Europaba a franciak importaltak a dragonballt, es mivel tul eroszakosnak talaltak megvagtak eleg pocsek modon kesobb ez a francia valtozat (dragon bool zed zed) terjedt el (lengyelorszag, magyarorszag, nemetorszag stb). A nemetek vagtak még rajta asszem azert h jobban hasonlitson a szajmozgas a nemet szovegre, de egyebkent mindenhol a franciak vagasa talalhato.
Ha mar ittartunk az amerikaiak is osszevissza vagdostak (ezert 276reszes a z), de ok kiadtak a dvd-n a vagatlan verziokat is. 😊
Az olaszok a tobbiekkel ellentetben japanbol hoztak a dragonballt, es abszolut nem vagtak bele, viszont felujitottak az introt/outrot es sztem nagyon fasza lett egyebkent.

Magyar tv-n nem fog menni dragonball ujra, jobb ha belenyugodtok. Amugyis jobb a japan. 😛

Adam5
Goku+Vegeta = Vegetto (fülbevalókkal)
Goku+Vegeta = Gogeta (táncos fúzió)

Cooltv már nem hixem hogy leadja, sztem arra nagyobb esély van hogy majd az A+

jaja, Origi japán részeket szeretem én is a legjobban 😊, RTL Klubnál már csak a Német RTL2 vágott durvábban. Amúgy ez a "magyarul voltak a részek csak belevágták a japán kimaradt részeket" megfogalmazás kicsit furi, ezt ugy is lehetne értelmezni hogy a magyarok készitették a dragonball-t és a japánok beleraktam még jeleneteket. <#idiota>
Inkább hogy a japánok nem vágták a saját rajzfilmüket.

Amúgy nics hír róla, hogy a cooltv valóban elkezdi majd valamikor adni a dbt?

Éljen buu : D. buuuuuuuu.

Hogyis hítták, amikor ssj4 vegita és goku fúzionált?
Tom, hogy amikor csak simán az vegeto, de amikor ssj4ben akkor vmilyen gokus volt a neve.

Amúgy az rtl sok részt lecsonkított.
Én láttam az eredeti japánokat mármint úgy, hogy a magyarul voltak a részek csak belevágták a japán kimaradt részeket.

Hát azok aztán rohadt durvák.
Fõleg az eggyik dermesztõs résznél, amit kivágtak golyóztak a szemeim

😊

z0ty
/me még csak a 170. résznél tart szóval nem tud nyilatkozni 😄

Son GOTEN the king

Son Goten Forever

datango
dermesztõ rulez ! nála jobb harcos nincs!
(õõõ az univerzum URA ! és családja!)

há még szép!!!

én a topicnyitó

Waterhorse
Mit kérdezzek és mire felelsz lalikirály?
Ááááá....látom csak te akartál lenni a 200-adik hozzászóló😊)

********!!!!!!TTTÉÉÉKKK!!!!!!!!******

szal lehet írni

hy.

kérdezz-felelek! 😊

csum666
köc

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

izé, movieban nem részben.

http://gohansan.freeweb.hu/

It rámész letöltések aztán, Magyar feliratok:

És ott van csomó mindenhez felirat.

dbgt 1-64-ig is.

De ha pl. a moviekhoz akarsz feliratot arra is tok linket adni.
Télleg a db moviekról mér nincsen szó???

Pedig igaz, hogy idõrendileg mind1ik elhelyezkedik a sorozathoz igazítva vhogy, de a részekhez akkor sincs semmi közük : DDD.
Inkább csak a moviek függnek össze.

Pl. 8-adik és asszem a 10-ik részben is Brolly ellen küzdenek.

Nemartana idonkent visszaolvasni.
Db 153
dbzjap 291 eng 276
gt 64

csum666
feliratot tom hogy kell lejáccani csak a részekhez kellene....

õõ asszem. sõt tuti hogy van hozzájuk. ami kell hozzá egy progi windiws media player és az eredeti gt film meg a felirat fie egy mappában ugyanazon a néven és akkor magától belerakja a progi

csum666
és feliratot tudzs hozzájuk???

ja, az nemhosszú

csum666
a gt ilyen rövid??

a dbz az 291 a gt 6valamennyi a db-t azt nemtom