Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Annyi maradt amit lattal a magyar dragonballos oldalakon. Tobb sajnos nincs, de az rtlnek biztos megvan még.
Muten roshi magyarhang rulez. 😄
Waterhorse: Nem szolok bele, mert naggggyabol igazad van, viszont nem a meret befolyasolja a minoset, hanem a bitratatol a szinmennyisegig sokminden, de amit mondtal igaz. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
mondjuk nekem már úgyis mind1, a 235. rész körül tartok, és már hozzászoktam a japán nyelvhez 😊
Azt a hírt hallottam hogy lényegében az összes dragonball z rész le van szinkronizálva...ez igaz?
Tudnátok mondani linkeket ahonnan ugy 250 magasságában lehet letölteni a részeket a Z-hez?
2. A dragonballok szinkronja marhara el lett talalva es itt magara a hangokra celzok, nem a forditasra mert azt vmi förmedvény.
3. Laliking: LOL Amit te lattal durva szoveget csak azok a fansubberek agyszulemenyei, az eredeti japan nem tartalmaz obcen kifejezeseket. 😊
Hát igen a japik sokkal dúrvábra rakták a szöveget. Amikor pl.
feliratoson néztem egy részt az eggyik emberke azt mondta a Videlre hogy büdök Qrv@, a szinkronon meg kis butuska 😄
... got nothin to share with you...
A szinkron meg eleve sza* 😄. Mármint nem úgy fordítják le pontosan amilyen igaziból a japán szöveg
Ezt már énis megemlítettem : D.
De ez mégnagyobb hülyeség, hogy 200-250 megásak csak a jó minõségûek.
Nekem ezek a hetven megás avik, mind képben és mind mindõségbe szinte tökéletes.
Utána megnéztem egy dvd rippet és hát aligha találtam különbséget.
Ráadásul, nem feltétlenül igaz, az, hogy ha valami aviban van az már jó minõségû is😊
Még a dbzgt oldalon megtalálható avi formátumú dvd-ripek is fakóak, nem éles és nem tiszta a kép, ill. a színek, és azok a rossz minõségû hangsávok vannak rájuk vágva amik a tv-ripeknél. Ha jó minõségû aviról, beszélünk képileg és hangilag is, mondjuk 1 fél órás mûsor esetében az legalább 200-250 MB, mint egy DVD-rip.
Nos ez hülyeség.
Monnyuk db részekbõl elég nehéz jó minõségû szinkronos részeket találni, de dbzbõl nekem az összes magyar rész avi.
Egyébként nemtudom mirõl dumáltok, lelehet tölteni az összes részt a netrõl, most miért lenne jobb ha TV-be is leadnák...
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Azokat a reszeket Gege csinalta ha emlekezetem nemcsal.
Nekem gtbol van kinai meg lengyel is. 😛P
Hat figyelj 5-10ev mulva mar egyaltalan nem lesz ra kereslet, ma még talan lenne egy kis reteg aki nezne, de az nem eleg. Max rtl adná vagy cooltv, ketlem h eladnak masnak a jogokat. Szerintem semmi esely magyar dbre magyar tvn. 😊
Kitduja mi lesz 5-10 év múlva nem?
Bejön még egy coolhoz hasonló új csatorna ahol majd elkezdik adni.
Igaz, hogy kevés rá az esély, de hátha 😄DDD
Tehát a magyar megvágott részek közé beszúrták japánul a kivágott részeket. És így van meg nekem a dbz levetített összes magyar része.
Utána a celles része japán.
Aztán meg sajna német, tehát az gondolom megint csak vágott.
De a dbgt az japán!!!
Elvégre dbgt-bõl csak olasz és japán van.
De a japánt terjesztik szinte csak.
Nekem úgyis megvan az összes rész db,dbz,dbgt-bõl 😄.
De azér tvben mégis más lenne, tehát <#rinya>#rinya>.
De a dbz az 291 részes.
Ha mar ittartunk az amerikaiak is osszevissza vagdostak (ezert 276reszes a z), de ok kiadtak a dvd-n a vagatlan verziokat is. 😊
Az olaszok a tobbiekkel ellentetben japanbol hoztak a dragonballt, es abszolut nem vagtak bele, viszont felujitottak az introt/outrot es sztem nagyon fasza lett egyebkent.
Magyar tv-n nem fog menni dragonball ujra, jobb ha belenyugodtok. Amugyis jobb a japan. 😛
Goku+Vegeta = Gogeta (táncos fúzió)
Cooltv már nem hixem hogy leadja, sztem arra nagyobb esély van hogy majd az A+
jaja, Origi japán részeket szeretem én is a legjobban 😊, RTL Klubnál már csak a Német RTL2 vágott durvábban. Amúgy ez a "magyarul voltak a részek csak belevágták a japán kimaradt részeket" megfogalmazás kicsit furi, ezt ugy is lehetne értelmezni hogy a magyarok készitették a dragonball-t és a japánok beleraktam még jeleneteket. <#idiota>#idiota>
Inkább hogy a japánok nem vágták a saját rajzfilmüket.
Hogyis hítták, amikor ssj4 vegita és goku fúzionált?
Tom, hogy amikor csak simán az vegeto, de amikor ssj4ben akkor vmilyen gokus volt a neve.
Amúgy az rtl sok részt lecsonkított.
Én láttam az eredeti japánokat mármint úgy, hogy a magyarul voltak a részek csak belevágták a japán kimaradt részeket.
Hát azok aztán rohadt durvák.
Fõleg az eggyik dermesztõs résznél, amit kivágtak golyóztak a szemeim
Son Goten Forever
én a topicnyitó
Ááááá....látom csak te akartál lenni a 200-adik hozzászóló😊)
kérdezz-felelek! 😊
It rámész letöltések aztán, Magyar feliratok:
És ott van csomó mindenhez felirat.
dbgt 1-64-ig is.
De ha pl. a moviekhoz akarsz feliratot arra is tok linket adni.
Télleg a db moviekról mér nincsen szó???
Pedig igaz, hogy idõrendileg mind1ik elhelyezkedik a sorozathoz igazítva vhogy, de a részekhez akkor sincs semmi közük : DDD.
Inkább csak a moviek függnek össze.
Pl. 8-adik és asszem a 10-ik részben is Brolly ellen küzdenek.
Db 153
dbzjap 291 eng 276
gt 64