Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
... got nothin to share with you...
Kössz elõre is!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ha tuttok valamit dermesztõrõl szoljatok ! .)
Mindenki csak talalgat.
Nemtom mit mondhatnek.. igen volt egy srac aki irt egy sztoryit a dragonball univerzumban a dbgt utan es csinalt hozza kepeket is. csak ennyi.
Dragonball Fanfic
nemtudom mitjelent és nemtudom miez ... elmagyaráznád nekem részletesen ?
---
másik dolog meg hogy a vertigora azt motad csoka megrajzolta db alapjan es irt egy masik sztorit ?
Figyelj: Volt egy csoka, aki fogta magat es irt egy sztory-t dragonball kornyezetben. Ehhez rajzolt meg egy par kepet. Ez volt a dragonball VERTIGO. Azaz dragonball V. Valami hulye megtalalta az oldalt h dragonball V, aztan elkezdte terjeszteni h Dragonball V dragonball v.
Tudod hogy terjednek az infok a neten. Mint a szelvesz...
Szoval nincs semmien Uj dragonball, csak egy szar (elolvastam, nem tul jo) Dragonball Fanfic (remelem tod mitjelent). 😉 Ugyanaz ami a Dragonball AF-nel volt.
Egyebkent, amikor elkezdett terjedni ez a mizeria egyik haverom szolt h jon az uj db, aztan ravetettem magam, es hamar kiderult h mirol is van szo. De azert anno is eleg sokan elhittek. :\
Visszaterve a GT-re sztem nagyon is jo, a veget kulonosen jora csinaltak. Toriyama segetkezett a sztoryban ill. a karakterek megalkotasaban.
---
De figy , nekem 8 hogy nem dragonball a vertigo , de a szereplok ugyanazok benne ? ennyi , felolem kalánka néninek is hivhatjak... .)
érted ? 😊
a nem mûködõ menüpontok mikor fognak mûködni?
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Komolyan mondom lesz cikk az animestarson h mi aza vertigo.
---
halotam ojat hogy japanba vagy hol mar nyomatjak a vertigot .. az meg a gt utan van vagygmi ,, mikora jon be ide ? kb?
Az anime-element most hozta ki a dvdrippes valtozatot, torrent is van.
A 12es movie a tulvilagon jatszodik.
Viva La Virus1!!!
movi12 ben is szerepel sztem..!nem?
Csak 1 GT TV Special letezik, es ha kell a boxtorrent-en van hozza fasza kis torrent. Jo szorakozast!
nem tudnátok megmondani honnan szedhetném le a GT-movikat? mert én találtam 1et de kéne a többi. és a cimük is kéne ha tudjátok.
elõre is kösz.