Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabesz amd64
Jaja arra emlékszem de most nincs új?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

a sárkányfészek volt, de megszünt!!

... got nothin to share with you...

Gabesz amd64
Van-e olyan honlap ahol olyat találok pl. mint a teveclub (azaz kiválasztok egy karaktert és minden nap fejleszthetem a tudását,erejét)?

Kössz elõre is!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Hol lehet letölteni ingyé részeket a GT sorozatból??

Nézd meg a tekintetét!...............<#wow2><#gonosz2>

datango
hehe 😄 amugy télleg azér volt a neve "dermesztõ" mert hideget tud varázsolni vagy mé? 😄

Nem megyek en a kozelibe mert lefagy tole a tokom. 😛

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

datango
mondmá meg neki hogy üdvözlöm .)

Tegnap lattam a sarkon 😄

datango
értem , héj mért van 2 "dragon ball z" ??? ehh most latom ez dradon ball z 😛 van ijen vagy csak eliras ? 😛 hehehehehe hogyan van ez ?

ha tuttok valamit dermesztõrõl szoljatok ! .)

Meg nemtudni semmit, teljes a hirzarlat. 😊
Mindenki csak talalgat.

datango
kész film van már vagy valami ? megnézném azér 😊

Tehat fanfic. Jelentese Fan fiction magyarul egy rajongo altal kitalalt tortenet. (javitson ki vki ha tevednek) 😊
Nemtom mit mondhatnek.. igen volt egy srac aki irt egy sztoryit a dragonball univerzumban a dbgt utan es csinalt hozza kepeket is. csak ennyi.

datango
értem , ok ertem ..

Dragonball Fanfic

nemtudom mitjelent és nemtudom miez ... elmagyaráznád nekem részletesen ?

---
másik dolog meg hogy a vertigora azt motad csoka megrajzolta db alapjan es irt egy masik sztorit ?

ezzel teljesen eggyetértek.... nemkell mindent bevenni amit hallasz

De nemerted h nem keszult ilyen ? 😊
Figyelj: Volt egy csoka, aki fogta magat es irt egy sztory-t dragonball kornyezetben. Ehhez rajzolt meg egy par kepet. Ez volt a dragonball VERTIGO. Azaz dragonball V. Valami hulye megtalalta az oldalt h dragonball V, aztan elkezdte terjeszteni h Dragonball V dragonball v.
Tudod hogy terjednek az infok a neten. Mint a szelvesz...
Szoval nincs semmien Uj dragonball, csak egy szar (elolvastam, nem tul jo) Dragonball Fanfic (remelem tod mitjelent). 😉 Ugyanaz ami a Dragonball AF-nel volt.

Egyebkent, amikor elkezdett terjedni ez a mizeria egyik haverom szolt h jon az uj db, aztan ravetettem magam, es hamar kiderult h mirol is van szo. De azert anno is eleg sokan elhittek. :\

Visszaterve a GT-re sztem nagyon is jo, a veget kulonosen jora csinaltak. Toriyama segetkezett a sztoryban ill. a karakterek megalkotasaban.

datango
igaz , gt az mar nem is teccik nekem ... sima meg a z volt a legjobb...

---

De figy , nekem 8 hogy nem dragonball a vertigo , de a szereplok ugyanazok benne ? ennyi , felolem kalánka néninek is hivhatjak... .)

érted ? 😊

Még nemmondhatok semmit, mert egyenlore még nemvagyok a csapatban. Azaz még nemcsinaltam semmit.

z0ty
legyen!!! 😄
a nem mûködõ menüpontok mikor fognak mûködni?

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Hanyszor mondjam még NINCS OLYAN H VERTIGO. AZ EGY FANMADE MANGA. KESZ. TORIYAMA elmondta h nemlesz tobb dragonball, amikor befejezte a Z-et. De csak lett GT, de az mar mangaba meg se jelent.
Komolyan mondom lesz cikk az animestarson h mi aza vertigo.

a +%!"%/= )=(%"+! volt fos.

lehet hogy már van, nem nagy szá........ kell egy japánul todó emberke aki felveszi a részeket és lefeliratozza magyarra aztán felnyomja a netre!

datango
pedig én ugy szerettem dermesztõt ... 😊 ---

---
halotam ojat hogy japanba vagy hol mar nyomatjak a vertigot .. az meg a gt utan van vagygmi ,, mikora jon be ide ? kb?

Vegeta meg bulba gépével, mert õ egy kis fos volt!

Azzal h pilaf a GT elejen hasznalta a fekete gomboket, es fiatalla varazsolta Gokut, egy csomo minden megvaltozott. Ezert tudta Goku elerni az SSJ4 szintet pl. Amugy gyengebb lett mint volt, de igyis erosebb szinte barkinel. 😛

Igen azt ugyhivjak h Dragonball GT special.
Az anime-element most hozta ki a dvdrippes valtozatot, torrent is van.

Ez azert van mert egy movie kb 40perces, a reszek meg 10-20* 20percesek. 😊 /seria
A 12es movie a tulvilagon jatszodik.

nem marad ugyaían olyan erõss , de még így is erõssebb Pilafnál!!!

sigmavirus1
Igaz nem láttam a GT sorozatot d eúgy tudok hogy Pilaf összegyüjti a gömböket és azt kívánja hogy Goku legyen megint kicsi mert úg ybiztós el tud bánni vele, de megszívja mert Goku ugyanolyan erõs marad mint nagykorában!😊

Viva La Virus1!!!

vigyori14
de én ares-on találtam 3 GT- movit és az 1iket leszedtem és télleg GT-s. vmi kis songoku van benne, sztem pan fia vagy unokája és a végén a rendessongoku is benne van.

datango
igen köszönöm , azt már elõtte leírtad , megnéztem a dermesztõ bátttyát , cooler nem ojan király harcos mint dermesztõ ... pedig elvileg erõsebb...
movi12 ben is szerepel sztem..!nem?

Akkor, a battya a muvi 5-6ban lep szinre.

ja, legalábis úghy emléxem!<#fejvakaras>

datango
dermesztõ apja , csak akkor jelenik meg amikor trunks visszajön a jövöbõl és megöli ??

Egyetlen GT movie sincs.

Csak 1 GT TV Special letezik, es ha kell a boxtorrent-en van hozza fasza kis torrent. Jo szorakozast!

vigyori14
Hy all.
nem tudnátok megmondani honnan szedhetném le a GT-movikat? mert én találtam 1et de kéne a többi. és a cimük is kéne ha tudjátok.
elõre is kösz.

TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!

vmi ócsóü hamisítvány! 😄

Ez miez?

sigmavirus1
www.sigmaweb.ini.hu

Fight of the Century 2: Cell vs SSJ2 Tiborbá

Viva La Virus1!!!

Nincs tarhely

datango
az hát ,, sms kuldes , az ok hogy van minden de bazze akkor is ..

z0ty
én pénzéhes?😄 nem az enyém az oldal... de sztem tökéletes

datango
azta , de pézéhes a srac...

más oldal esetleg ? 😊

z0ty
itt egy sms ért cserébe le lehet szedni az összes részt aviban, a fele magyarul van meg.

datango
mond az oldal cimet pls ! 😊

mateus33
Azt nemtom,hogy .rm-esben milyen részek voltak fent,mert én direkt .avi-kat kerestem. A DBZ 279-es része jött le .rm-ben.

datango
mejik oldalon van ? rm es muvi 1,2 ???

mateus33
A Dragonball.lap.hu-n Már szétnéztem a magyar oldalak között,de csak .rm-es múvikat sikerült leszednem,de nekem avi.-k kellenének,fõként DVDripek.

datango
😞😞😞 én is így vagyok evvel... nem tudsz vmi jobb oldalt vagy vlami ahonnan lejonne a muvi 1 , muvi2 ??