6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
#1384 Honnan lehet letölteni a RAW-os DB-khez magyar feliratot? -
#1383 Azért nincs mert annyi volt amennyit vettem:DAmúgy egy 2100 Ft...ami nem olyan drága sztem. -
_Vegeta_ #1382 Ezen a comicsinvesten nem latok dragonballt biztos kulon kerdezni kell. Azaz csak magyar van de az is piszokdraga en a semictol rendeltem asszem 400HUF/db aron. ;)
Amugy mennyibe fáj/db? :) -
#1381 Comicsinvest...:D Najó akkor most gyorsan készítek képeket aztán felrakom:D -
_Vegeta_ #1380 Siess siess mar!! :))
Honnan redelted hogy ilyen hamar megjott? -
#1379 Na megjöttek a DBZ mangák...Majd később teszek képet. -
#1378 Hát nem....:D De mondjuk még nincs sok még csak 10 mangám van abból a legtöbb Naruto 5 kötet...aztán Bleach 1 kötet a Dr.Slump 1 kötet,Yuyu hakusho 1 kötet,Rozsomák Sn!kt 1 kötet és DNAngel 1 kötet:D Egyelőreennyi:DD -
_Vegeta_ #1377 Nem aprozod el. :DD -
#1376 Ja amúgy még van Bleach és Dr. Slump mangám ish:D Gondolom a Dr. Slumpot is szereted mivel azis Toriyama mestertől van :D -
_Vegeta_ #1375 Ebben a pillanatban még igen csak gepen illetve megvannak a dragonball magyar kiadasai de az eleg vacak. :S -
#1374 LoL:D Na úgynézki hogy mostmár biztos hogy meglesz az 1-9-ig...Jeee...Majd rakok fel képet a Narutórol is csak nincs fényképezőm digitális és a scannert kábeleit bedugdosni meg nem volt kedvem...majd holnap...Amúgy neked csak gépen vannak mangáid? -
_Vegeta_ #1373 Csak most ahogy csinalom az animehez a feliratokat, nezem hogy a hazankban megjelent mangat is! cenzuraztak. LOL
Amikor Oolong Pafu-pafu-ra gondol ott a mangaban egy topless noi mell van viszont a magyar mangaban teljesen kihagytak ezt. :| -
_Vegeta_ #1372 Johet jajajam, kivi vagyok ra. :) -
#1371 Jaja..Vizeset:D Örülnék ha vmikor a közeljövőben betudnék szerezni egy pár Kazenbant...nagyon szép:D
OFF
Amúgy ez off de Naruto mangát is gyűjtök most...abból már van egypár kötetem...ha véletlenül érdekel berakok a Naruto topikba pár képet:D
ON
Amúgy ha minden jól alakul akkor szülinapomra megkapom a DBZ 1-6-igot is és akkor majd meglesz 1-9-ig...juj de jó lenne:D -
_Vegeta_ #1370 Melyik mangat rendelted? A Viz féle amerikai verziot? (Az nemrossz amugy) Majd kerunkszepen kepeket roluk. :)) -
#1369 www.dbzgt.hu
Vegeta:Azta ez nagyon szép...Én most rendeltem 3 DBZ mangát a 7. 8. 9. kötetet.Remélem hogy aezen a héten meglesznek...mármint holnaptól ezen a hééten...:D -
_Vegeta_ #1368 Valaki kerdezte mien a kanzenban belulrol. Hat pl ilyen. :)
espio: en nemtudok.
-
#1367 Üdv... Tudna valaki adni egy linket ahol a Dragonballz Magyarországon leadott szinkronos részeit lehet letölteni jóminőségű avi fileformátomú fileokban? 7 év után újra kitört rajtam a feeling... Istenem, mennyire imádtam még régen, kölök koromban... -
_Vegeta_ #1366 Borzaszto az uj FUNi kiadas mint mar emlitettem, a szinek pedig marhara nem olyanok mint az eredeti. :)
Ronihun: Dragonbox dvdket nemnagyon lehet leszedni max Sharerol, de nezdmeg a blogom is. http://dbnetwork.freeblog.hu
Ha viszont rippek erdekelnek javaslom a fansub csapat oldalat, oda fel-fel kerulgetnek reseedkent a reszek: http://share.dmhy.net ;) -
#1365 Segítsetek már légyszi...Tom hogy láma vok de nem tudna küldeni vki egy linket ahonnan le lehetne tölteni a Dragonboxokat?Nekem privibe is jó csak már keresem egy ideje és kéne...Előre is kösz -
#1364 uhh belekukkantottam ebbe az új angol nyelvü remasterelt widescreen verzióba... nagyon gáz hogy alulról felülről ilyen sok le van vágva, kár érte, pedig uncut verzió és a kép is nagyon szép tiszta
jah és néhol még a szöveg is más mint az eredeti verzióba -
_Vegeta_ #1363 Igen msnen beszeltem/lek vele. Elvileg megvolt neki a DragonBox Z vol 1 és 2 csak lemasolta es eladta oket.
Nekem nemtetszik annyira amit csinal mert az eredetin eleg sok grain van ami kell szerintem oda, de o azt kiveszi belole es teljesen sima kepet kap. A szinek kicsit elenkebbek, plussz a hang igy picit gyorsabb ugye mert a magyar szinkron 25fps az eredeti dvd meg nem. :)
De a menu amit csinalt a dvdhez tenyleg nagyon klafa. :) -
#1362 lol, ez lenne a felújított verzió? a színek nagyon csúnyák rajta :( -
_Vegeta_ #1359 Szmoryboyék csinaltak. Tudom, mert miattuk hagytam abba a feliratok kesziteset hozza. :D
Igen ez a francia opening sosem ment le, a franciaknak az volt az openingje ami nekunk. Amugy ilyen az eredeti csak nem franciaul enekelnek alatta. -
sonic333 #1358 oké:)
De ez amúgy sztem egy új release nem a dbhq-s mert van rajta opening/ending
Erről jut eszembe ezt az openinget láttátok már?
NÉZZÉTEK MEG:
-
_Vegeta_ #1357 Nem volt még hivatalos DB film. Tavolkeleten csinaltak egy filmet ami a dragonballbol vette a szereploket, fo cselekmenyt de alapvetoen semmi koze a dbhez.
A keppel meg nemtom mibaj tenyleg regi es kamu, de jol nez ki.
sonic333: Szerintem itt mindenki tud rola.
-
sonic333 #1356 hello
ha valakit érdekel most megcsinálták a sima DB-t, DVD rip képpel magyar+japán hanggal -
#1355 volt már egy k*b@szott szar db film -
Monoton #1354 MEGINT???????????? O_O -
#1353 Ezz már régi kép...Ennek sztem semmi valóság alapja...legalábbis remélem mert film az nagyon szar lenne megint. -
#1352 -
Monoton #1351 -
#1350 Most esett le mi az a filler.. -
#1349 jaaaa thx értem. -
_Vegeta_ #1348 Jaj gyerekek egyikotok se beszel angolul? Ehhh
Vegetat megoli Freeza. Innentol Goku harcol vele. Goku a harc soran atalakul SSJé. Aztan mindenkit fotamasztanak, Vegetat is. Utanna azonnal Dende atkuldi a foldre a feltamasztott lenyeket. Ezert, amikor Vegeta eloszor lat SSJ-t az az amikor Trunks megerkezik es legyozi Freezat. De a tv sorozatba nem egeszen ezt tortent, tobbi egyertelmu....
Serpa: Nem. :\ -
#1347 nem tudja vki mi van szmoryboy oldalával? -
#1346 Ez meg milyen videó? Egy mangás diavetítésnek nézem.. -
#1345 nem értem a hibát. elmondanád röviden? mert nagyon érdekel. -
_Vegeta_ #1344 http://www.youtube.com/watch?v=q2qGApdnqXg
Nos mirol is beszelunk? Ilyenek miatt hangoztatom hogy az anime egy rakas szr. :) -
_Vegeta_ #1343 A rajzfilm jelzo nem helytallo, biztos ugy ertetted hogy animet. A valasz pedig, a szamitogepeden.