Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs mit

TomY92
Köszi

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

8,10,11 Movie

TomY92
Sziasztok Brolly a Gt ben vagy a Z ben jelent meg és hanyadik részben? Sürgõõs plz heelp

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

Errol szolt a per.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Jaffa 2843
<#nevetes1><#eljen> ez igy igaz

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

TomY92
Sztem ugy lenne jó Ha ujra lenne az rtl en dee::: Röhelyes lenne ujra arra hivatkozni,h káros hatással van a gyerekekre... kikell rakni a (18)as karikát akit érdekel az éjfélkor is megnézni, másrészt az animék többsége nem gyerekeknek szól, ezt nem ártana észben tartani! Ne legyünk már ennyire korlátoltak... hagy döntsük el mi, h mit szeretnénk nézni... mi vagyunk a fogasztók!

meg túl hülye vagyok én a Steam-hez

ESF-en vagyok, de csak lanban, mert nincs HL-em

Tenyleg megy neten? Ugytom evekkel ezelott lealtt a mesterszerver. :|
Amugy melyikkel? Van belole 1rakat. 😊

TomY92
Sziasztok Ki jatszij a Bit for powerrel??? tök jó neten😊) Dragon ballos😊)

nemom

... got nothin to share with you...

LiPTON
s nem tod mikor adják, mert a Tv újságban nem láttam

nincs... magyarul nincs... németül meg angolul láttam.. angolul a karton netvörkön

LiPTON
<#help>

LiPTON
vki mondja már meg nekem, ha adják a DB-t vmelyik adón, akkor melyiken mikor

Dc++

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Inkabb az amerikai mentalitas lehet az oka szerintem, de tenyleg tulzasba viszik. Mit nem visznek tulzasba, a reptereket is lezarjak h ne legyen terroristaveszely. 😄
Ahelyett h hoznak Jack Bauer ugynokot. 😉

Waterhorse
És persze valahol van igazság benne, de túlzásba viszik kicsit. Ez olyan, hogy a kölykömet nem engedem a mászókára 12 éves kora alatt mert balesetveszélyes, megsérülhet, vérezhet is, és ez már elég eröszak ahhoz, hogy a gyermek személyisége eltorzuljon. Ha az amerikai piac miatt van/volt ez, akkor meg az egész csak a jó öreg pénzrõl szól.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
A Tom és Jerry annyiban különbözik, hogy ott pl. egy pulykán vesznek össze és azért vágják egymást darabokra, ill. mindenféle szúrószerszámot vágnak egymáshoz, míg a Dragon Ballban általában azokat kaszabolták le akik a világot akarták rabszolgasorba kényszeríteni, de legalábbis gonosz emberek voltak. A T&J-ben tulajdonképpen mindenki jóravaló figura, mégis gyakják egymást.

<#taps><#taps><#taps>

datango
DBZ - Lost Movie - Plan to destroy the Saiya-jins specialt.
honnan tudom letolteni?

Azert van igazsag abban amit ok mondanak. Ez a sorozat tenyleg nem az europai-amerikai gyermek generacioknak valo. Persze mindenkinek maskor alakul ki szemelyisege van akinek mar 10eves korara van akinek meg 20evesen sem.
A gond a db-nel sztem az volt h kurvara mindenki nezte es ez szemet szurt nekik h ha ezt beszuntetik az egy jo kezdes az "amerikaias" felfogasu media behozatalara.
(A db megszuntetese ota bejottek a 16os 18as karikak meg ilyesmik.)

Azert a tom es jerry-t ne hasonlitgasd a dragonballhoz, nem csak azert mert a dragonball soxorta eroszakosabb es veresebb hanem sokkal komolyabb is. Egy kissebb kolok lehet fel sem fogja a "mondanivalot".
Szoval mind2 tabornak van igaza, az en velemenyem h hiba volt betiltani. Egy normalis csaladban felnovo gyerkocot talan nem akadalyozna a db a szemelyisegfejlodeseben. 😊

okossag off 😄

Waterhorse
"a gyermekek személyiségfejlõdésének..."

Ez a mániájuk, a múltkor láttam az ortt-s vezetõt tv-ben, valami besült öreg fószer, ezt hajtogatta nyakra-fõre😊) Feljelenthenénk becsületsértésért és gondatlanságért az öregfiút, mert 10-20 éve is voltak azért erõszakos rajzfilmek, Tom és Jerry, sõt még a Hófehérkébe a boszorkány is, nem vicc: unokaöcsém 3 évesen nem merte megnézni a film végét mert félt a boszitól😊) Ezeken nõttünk fel, és akkor még nem volt karika. Tehát az ORTT szerint és az õ hibájukból is egyben mi mindannyian defektesek vagyunk, és torzult személyiséggel mászkálunk csak úgy fel-alá a világban megfelelõ orvosi ellátás nélkül.<#idiota>

A magyar nyelv megorzeset elosegito szervezet!
<#idiota>

TomY92
:d jovan téged ki kérdezett?

😄

EgyéBKént nem egyéPKént. 😉

na csord már le más logóját!!! inkább kérj magadnak a lokómûhelyben !

TomY92
😊ok Te tudod😞<#rinya><#rinya><#guluszem1><#rinya>

neeem

TomY92
Sztem😄 Rakd vissza az elõzõõõt vagy a Dragob ballosaaaaatttttt😄

TomY92
😊

ezen még a felirat változni fog!! véresre 😊

TomY92
Háát az a logooo:d elõzõ sokkal de sokkal jobb olt😄

TomY92
=)

dehogy írom 😊

TomY92
😄 Ugy gondoltam átirod TomY ra😄

hülyén néznél ki a lalikingfeliratos logómmal 😊 nameg rögtön kapnád a büntit más logójának használastáért!

TomY92
Akkor add nekeeem😄

kössz! most fogom megváltoztatnmi 😊

TomY92
Egyépként jó a logod

TomY92
Ja😄 Forditva irtam😛:S

nem az orttsértette meg hanem az rtl 😊
viszont a mostanit sem nagyon értem mert ilyen 3éves felvételek miatt veszik elõ õket 😊
"a gyermekek személyiségfejlõdésének szabályzata alapján:" vagy valami ilyesmi!

TomY92
Jaaaaa! Most is szokott lenni ilyen hogy az orrt t megsértette az rtl a moonika showwal meg ilyen hülyeségek

ORTT szarakodása miatt!!

ha tudsz olvasni akkor az égetett felirat is jó! hameg angolul tudsz ott az angolszinkron

TomY92
Miért tiltották be az rtl-en😞((( Most kb A gt nél lenne😄

TomY92
Pedig a Gt lenne ! ami kellene😞

DB végig le van szinkronizalva
DBZ az is végig le van szinkronizalva
DBGT abbol 1 szinkron sincs

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram