Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄

magyar szinkron szoveg sz@r, nemmintha a franciabol ki lehetne valami ertelmeset hozni. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

NEOreg3
dejó magyar szinkron, ez tetszik😄

"Dermesztõ második átalakulása után emberfeletti képességekre tett szert..."

mert azelõtt egy sem volt neki?😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Torrent vagy DC++.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Biza volt pedig! Persze csak magyarul...
Ilyenre nememlexem.

Én ezen röhögtem magam szénné anno még a magyar szinkronban...

Dragon bóóóóóóól zed! És a gonosz elrohan!

Mert a DB Z-ben olyan gonoszok voltak akik csak úgy elrohantak. Vagy nem? 😊 😊
Sajnos az eddigi kesz cumok elszalltak es mostanaba nemnagyon van idom ezzel foglalkozni, max vizsgaidoszak utan.😞

datango
köszi , de mint látom elég sok cikket meg kell irnod majd mert a lap szinte üres..!

Kövesdi A
hi nem tudjátok hogy honan tölthetném le a 100-tól a 106-ig és a 138-tól a 150 ig nem baj ha nem magyar !

Egyaltalan nem huztam fel magam, csak probaltam egyenes es ertheto lenni. 😊

Azért ne húzd fel magad. Tudom ,hogy nem lesz de ez a kis video azért egész jó.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Pontosan ezekrol a baromsagokrol akarok cikkezni ha lenne idom. 😄
Sajnos a cikk amit irtam errol, szamitogepmeghibasodas okozta karokat szenvedett es torlodott, de a lenyeget par mondatba gyorsan osszefoglalnám:

Semmien kiba**ott Dragonball AF nincs, csak egy hulye barom kitalalta es ugy terjed mint a virus. A "Studio Tomita" csinalt par db-s kepet amirol azthitte a sok barom állat h uj db sorozat jon ki.
Ertve vagyunk? 😄D
Asszem lehet megirom ujra a cikket ezekrol a hulye felreertesekrol. 😛

Találtam az egyik Torrent oldalon egy Dragonball AF videot. Egész jó bár lesz vajon belõle valami?

Iszonyatosan. 😊
Ha erdekel vkit a http://v3g374xx.tar.hu-ra fogok irogatni cikkeket dbrol. 😊

jó mi?

... got nothin to share with you...

hm. 😊

JÓHÍR!!!!!!!!
lesz Dragon BallZ -os
online nevelgetõs játék!!

De belefer.

akkor viszont lehetne sorozat! azse lenne ellenemre 😄

Hujeseg ebbol filmet csinalni, mert megnezve a Z-t es a Gt-t, 1.5 oraba meg egy kiados kuzdelem se fer bele az aktualis fogonosszal.
datango
kívánom hogy legyen igazad !

Szerintem csinalljak.

datango
sajnos sztem már kihalt a dragonball film keszites inkabb mast csinalnak mar 😞

A dragonballz mozifilmet illetoleg teljes a csond, senki se tudja csinaljak-e vagy sem. Vsz. csinaljak csak csondben. Elotte bemelegitesnek ajanlom megnezesre a whasango-t (Vulcano high school angol cim szerint). Bar ez nem japan se kinai mivel koreai, de haláli. Rengeteg filmet ver nallam. (matrix meg hasonlokat)
Kotelezo olvasmany. 😉

Teg
hali

:::::::::::: WSS Guild Member :::::::::::: ASUS A8N-SLI, AMD Athlon64 3200+, 2x512MB DDR400 Dual, ATI Radeon x700PRO, 120+160GB SATA HDD, Windows XP Professional x64 Edition 2005

sza

üdv
Bucser
casshern bár ott nagyon sok a cgi és a mondanivaló. Vagy újabbnak itt az Fnal Fantasy VII AC igaz ez nem élõszereplõs de még szerencse mert sokkal állatabbul néz így ki😊 ha a játékot nem nyomtad akkor szinte semmit nem fogsz érteni belõle csak élvezni a látványt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Csá! Nekem a DB trilógia összes része megvan, és nagyon imádom! Lenne egy kérdésem. Létezik a DB ból élõszereplõs (japán vagy kinai) film? Vagy valami hasonló, repülõ emberes-lövõs film? Nagyon szeretnék látni egy ilyet! Láttam a House Of The Flying Daggerst, de annál kicsit extrémebbet akarok látni. Ha tudtok ilyen filmet, légyszi irjátok meg a cimét!Az sem ártana, ha modern lenne. 😊) Nagyon nagyon köszönöm
Ez most gyenge képbeillesztési próbálkozás volt!!!!<#lookaround><#lookaround><#lookaround>
Szinkronos nem letezik, kiveve ha bemesz az rtlhez "dragonballt vagy eletet!" 😄
A feliratokat meg szepen csinalgatjak a dvdrippekhez.

TomY92
Õõõõ csak 400 Ft😛 és õõ van magyar van német rész de a legtöbb magyar😄 Nem tom hogy leirjam a linket die mert elöbbis hireszteltem azt jött egy büntetõ pont.DD

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

tudtok linket adni, honnan lehet dbZ részeket 138-tól fõlfele lehúzni??
lehetõleg szinkronnal, de ha csak feliratos van akkor az égetett legyen 😊 thX!

TomY92
A Gt is King!!!! MEG A z Is minden king!!!

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

Feneket!

xy21
a legjobb a Z!!! a GT túl van bonyolítva!!!

TomY92

Egyket gorgetos kep a sorozatbol. H ne csak osregi kepek legyenek. 😄

Ja es Dragonball 4ever! 😄

Szerk: Plussz az avatarom. 😄

TomY92
Np

jóak a képek!! köszönjük 😊

Koszonjuk a kepeket.

TomY92

TomY92

TomY92

TomY92

TomY92

jó minõségben nem hiszem, én egyszer találtam .rm részeket SMS-ért <#schmoll2>

[HUN]FaTaL
szinkronos részeket lehet valahol webrõl letölteni?

http://goo.gl/gd6Zi5