Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gaba9
hm hm <#fejvakaras><#fejvakaras>

Gaba323

Bucser
ccccccc...... Már megint a saját oldalad reklámozod???? látom kéne már egy büntipont neked.... Animetopicba nemjött be most itt próbálkozol?.... Szánalmas.hu...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

vagy pl. animedb.atw.hu <---- fizetõs, de ez is jó
pl. butyokanime.uw.hu

A www.dbzgt.hu-n viszont az összes megjelent magyar rész fennvan szinkronosan jó minõségben meg az összes movie, csak oda fizetni kell.

De ott a db, gt is mind fenn van meg a moviek.
Én befizettem rá. Amúgyis csak azér fizetõs, mert ki az a hülye aki saját pénzébõl tart fenn egy nemtom hány gigabyte férõhelyes honlapot saját pénzébõl, amire az összes rész mindenféle minõségben felfér.

keress ra, az egy PLAYDIA-s INTERAKTIV GAME. Stimm? 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Én a Lost Movie-ra gondoltam.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

keress ra, az egy playdias interaktiv game.

Hi!

Tud valaki felrakni a Plan to destroy the Sayiens-ról cd borítót?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Gaba9
srry nem

Gaba323

Nemtud vki mondani egy olyan honlapot ahonnan ingyenesen szinkronizált vagy felratos magyar részeket lehet letölteni??? (a DC++-ot nem szeretem)

... got nothin to share with you...

Nemtud vki mondani egy olyan honlapot ahonnan ingyenesen szinkronizált vagy felratos magyar részeket lehet letölteni??? (a DC++-ot nem szeretem)

Waterhorse
Úgy emlékszem erre már válaszoltam egyszer. Valaki kitörölte volna?<#wow2><#nemtudom>

Mindegy, akkor leírom mégegyszer: Akármelyik nagyobb hubra érdemes fölmenni ahol van legalább 200 GB össz. megosztás, ilyenen valakinek biztos meglesz. Én a Koliról szedem, bár kevés embernek van, de mindet össze lehet gyûjteni. Még azokat is amiket a DBZGT-sek szerkesztettek, ez esetben ingyen van, tudod ki fog fizetni, hahahahahahahahaha😊)

Ha idegen nyelvû részek érdekelnek, pl. angol, japán, akkor inkább a külföldi, ugyanekkora össz-megosztás körülieket nézd, bármelyiket, keresni kell. Kiemelten Dragonballal foglalkozó Hub nem létezik, vagy nem tudok róla, ill. volt/van valami próbálkozás a bütyökanime nevû Dragon Ballos oldal készítõitõl, de nem volt valami nagy durranás, jobb volt még a Koli is a részek beszerzésére😊)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

na, akkor tud vki mondani?

tud nekem vki mondani olyan hub nemvet ahol magyar Dragon Ball részeket lehet leszedni lehetõleg az elsõ résztõl??? Ha feliratos az se gond

Sziasztok!

Errõl az oldalról simán lehet tölteni és nem kell regisztrálni sem: http://animestars.animehq.hu/dragonballstars/main.php

Waterhorse
Ez fizetõs, ráadásul, nem elég, hogy pénzt akarnak kicsalni belõle, de még 600 ablak is megnyílt közben, azt hittem összeomlik az xp😊)
Neeeem! Én inkább maradok a DC-nél, és ezt ajánlom mindenki másnak is, az összes létezõ rész be lehet gyûjteni onnan😊

hello! Akit érdekel az összes Dragon Ball-os rész, ami létezik (a tv-s részektõl kezdve az azutániakig minden), az nézze meg ezt az oldalt: http://animedb.atw.hu
http://dragonballs.lap.hu

sztem szedd le vmék oldalról!

Sziasztok!
Meg van valakinek a 125.résztõl a magyar feliratok vagy magyar részek?

Gaba9
ez gáz 😞

Gaba323

Megjött a válasz az RTL tõl:

"Köszönjük levelét, azonban nem tudunk segíteni, mert a Dragonball vetítési joga már lejárt, tehát az RTL Klub már nem
fogja adni a sorozatot. Forgalmazási jogot az RTL nem vásárolja meg, tehát a csatornán keresztül nem lehet a sorozathoz
hozzájutni."

Gaba9
😄

Gaba323

Gaba9
<#hehe><#dumcsi><#ejnye1>

Gaba323

Igy már mas. 😛

Gaba9
most néztem 😄 azért köszönöm szépen <#hehe><#hehe><#hehe>

Gaba323

Esetleg egy "koszonom"? 😄D

Na gyerekek!
Írtam az rtl-nek hogy megjelenik-e vagy elérhetõvé válik-e valamilyen formában az összes rész.

Gaba9
<#hehe> ja

Gaba323

http://tracker.majin2007.com:6969/
"Az internetem csak a hulye nem talalja meg azt amit keres."

z0ty
nekem az elsõ 64, de még 1et se néztem meg, nah ehhez mit szóltok?😄

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Gaba9
Nekem elsö 20 de roxxakt a feliratok csusznak stb szal gagyi bár ezis rendi h megvan tölük

Gaba323

Passz. nekem az elsõ 6 van meg feliratosan de annak is elbacccták az iratozásást...

Gaba9
A gt-t nemtudja vki honnan lehetne leszedni normális minõségben ?

Gaba323

Na, valaki már írt az ertéelnek hogy meglehetne e venni tölle a részeket 1példányban szinkronosan? vagy van akinek megvan?

Gaba9
jaja aztkéne összedobni rá 😄

Gaba323

Foleg a germán. 😄

Waterhorse
Az eléggé pepecs munka, pont a japánhoz igazítani. Az európai verzió telis-tele van vágásokkal.

De az is elég lee ha meglee külö a szinkro azt már hozzá lehete igazítani akár a japán részekhez is.

De jó lenne ha valahonnan el ehetne érni a magyart........<#vigyor3>

az arhivumban meg kell lennie...de én olvastam egy forumot,ahol a srác azt irta hogy neki megvan az össz szinkronban majd felnyomja ftp-re...hát a forum régi volt nem is álmodok rola hogy elérem a srácot...<#rinya>
datango
lécci léccci érdeklõdj már valami !!! megveszük az rtltõl a kazikat !

Ez az informacio engem is erdekelne. A dragonballok szinkronja kivetelesen jolsikerult. 😊

Waterhorse
Figyelj haver, tudod, hogy te vagy a legjobb barátom?😊)
Megtennéd, hogy utánaérdeklõdsz ennél az ismerõsnél, megvannak-e még arhiválva a részek az RTL-nél? Mert valami asshole kitalálta egy másik fórumon, hogy õ biztos forrásból tudja, nevezetesen a kolositól, hogy elvesztek a kazik. Szóval megtennéd? Köszi, tudom hogy számíthatok rád😊)

Megerõsítették az informáciot ... miszerint az RTL-KLUB leszinkronizálta az egész dbz-t ... van egy ismerõsöm az RTL-nél operatõr 😄
z0ty
persze hogy feliratosan nézem 😄

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

LOOOOOOOOOOL.

Mond, hogy feliratosan nézed, mert ha nem elröhögöm magam 😄DD.

jojo éétemén 😊

Waterhorse
Mint azoknál az anime sorozatoknál, amik mostanában mennek. Azért is mondtam a 200 megát, mert pl. amiket újabban be lehet szerezni tv-ripben (Blue Gender, Slayers, Shaman King, Kiddy Grade), ezek is 200 körül vannak rippelve, kifogástalan minõségben, mintha a kábelen nézném az igazi, egyenes adást. Még sajnos nem volt alkalman ilyen ripeket készíteni, nincs tv tunerem, csak ahhoz tudok viszonyítani amit látok, ezért írtam, hogy a méret IS számít, gondolom én😊)

Egyertelmu, ha mostansag adnák, majdnem dvdrip minoseget lehetne kihozni a sterejo tvbol. 😊