Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A www.dbzgt.hu-n viszont az összes megjelent magyar rész fennvan szinkronosan jó minõségben meg az összes movie, csak oda fizetni kell.
De ott a db, gt is mind fenn van meg a moviek.
Én befizettem rá. Amúgyis csak azér fizetõs, mert ki az a hülye aki saját pénzébõl tart fenn egy nemtom hány gigabyte férõhelyes honlapot saját pénzébõl, amire az összes rész mindenféle minõségben felfér.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Tud valaki felrakni a Plan to destroy the Sayiens-ról cd borítót?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
... got nothin to share with you...
Mindegy, akkor leírom mégegyszer: Akármelyik nagyobb hubra érdemes fölmenni ahol van legalább 200 GB össz. megosztás, ilyenen valakinek biztos meglesz. Én a Koliról szedem, bár kevés embernek van, de mindet össze lehet gyûjteni. Még azokat is amiket a DBZGT-sek szerkesztettek, ez esetben ingyen van, tudod ki fog fizetni, hahahahahahahahaha😊)
Ha idegen nyelvû részek érdekelnek, pl. angol, japán, akkor inkább a külföldi, ugyanekkora össz-megosztás körülieket nézd, bármelyiket, keresni kell. Kiemelten Dragonballal foglalkozó Hub nem létezik, vagy nem tudok róla, ill. volt/van valami próbálkozás a bütyökanime nevû Dragon Ballos oldal készítõitõl, de nem volt valami nagy durranás, jobb volt még a Koli is a részek beszerzésére😊)
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Errõl az oldalról simán lehet tölteni és nem kell regisztrálni sem: http://animestars.animehq.hu/dragonballstars/main.php
Neeeem! Én inkább maradok a DC-nél, és ezt ajánlom mindenki másnak is, az összes létezõ rész be lehet gyûjteni onnan😊
Meg van valakinek a 125.résztõl a magyar feliratok vagy magyar részek?
"Köszönjük levelét, azonban nem tudunk segíteni, mert a Dragonball vetítési joga már lejárt, tehát az RTL Klub már nem
fogja adni a sorozatot. Forgalmazási jogot az RTL nem vásárolja meg, tehát a csatornán keresztül nem lehet a sorozathoz
hozzájutni."
Írtam az rtl-nek hogy megjelenik-e vagy elérhetõvé válik-e valamilyen formában az összes rész.
"Az internetem csak a hulye nem talalja meg azt amit keres."
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Gaba323
Megtennéd, hogy utánaérdeklõdsz ennél az ismerõsnél, megvannak-e még arhiválva a részek az RTL-nél? Mert valami asshole kitalálta egy másik fórumon, hogy õ biztos forrásból tudja, nevezetesen a kolositól, hogy elvesztek a kazik. Szóval megtennéd? Köszi, tudom hogy számíthatok rád😊)
Mond, hogy feliratosan nézed, mert ha nem elröhögöm magam 😄DD.