6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
STurmGewehr #1793 Gokou kussolj már lécci senkit nem érdekel -
#1789 Höhö én 2 odlalt is tudok de nem kapod meg! Háhá.. -
#1788 "Azért kéreztem, hátha valami barom bír mondani olyan oldalt hogy angolúl van fenn, nem Japcsin."
ezek után hogy várod el hogy bárki is mondjon bármit? -
Gokou #1787 ("a mostaniakat" az új animekra értettem4) -
Gokou #1786 Végülis egyetértek veled, mert én is Japánul nézem az animekat, de énszerintem d DBZ-nek nagyon elcseszték a szinkronját, még haggyán a mostaniaknak jó is, de annak... főrtelem+meg a hangok is!!! (amúgy én is Japnul néztem meg 138-tól! Na látod... -
_Vegeta_ #1785 Nem szokasom masok sertegetese, de komolyan mikor az emberek 80%-a ilyen lusta es foleg turelmetlen akkor az nagy sohajtasokat eredmenyez nallam. :D
Arrol nem is beszelve mennyire irrital ha egy animet valaki angolul nez. Bloee :D -
Gokou #1784 Párdon) Tényleg! De akkor sem kellene belém kötni!!!!!!! -
_Vegeta_ #1783 Magyarul rovid "u"-val helyes. -
Gokou #1782 (Magyarúl) hosszú ú !!!! Nem tom kinek kéne megtanulni??? :+) -
laliking #1781 -újreg
-tanulj meg magyarul
-
Gokou #1780 Azért kéreztem, hátha valami barom bír mondani olyan oldalt hogy angolúl van fenn, nem Japcsin. -
_Vegeta_ #1778 Most kell vagy nemkell bmeg?! Ha kell igenis leszeded 5kval akar. Mindenki varja hogy a sult galamb a szajabarepuljon...
Brrrr mostmar -
Gokou #1777 Tom hogy fenn van! De én bizti nem fogom 5 kb/s-al letölteni, inkább ftp-ről (de eddig még nem találtam olyan oldalt, ahol fenn van fullban angolúl! Na ilyet mondj!!!!!! -
Csaba42 #1776 Nekem is van csomó, ha érdekel, megegyezhetünk!:) -
Csaba42 #1775 Torrenten fent van mind! -
zsozsizsá #1774 Én tom(rmvb) küld el a mailodat és megírom az msn-em és vegyél fel ha akarod!!
-
Gokou #1773 De tényleg...Amúgy tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a DBZ-t még ha nem is full min.-be, de angolúl??? (Mert nekem is csak Japánúl van meg fullban.) -
zsozsizsá #1772 ok írtam mailt!! -
Gokou #1771 Hello! Én bírok segíteni neked, kibírom írni az össz. DB-t, DBZ-t + DBGT-t is, mert megvan full minőségben. Az anyagiakban meg majd megegyezünk!
Ha érdekel a dolog írj mailt erre a címre: [email protected] -
Gokou #1770 hy!
-
#1769 Hali. Minden Dragon Ballal kapcsolatos videó érdekelne Pc-re (ha lehet DVD-n). 150Ft/Gb? -
zsotesz #1768 Kb. 30 GB de lehet, hogy több. Úgyhogy szerintem felejtős. -
zsozsizsá #1767 Jah és nem is jó most nézem ha neked jött az jó.
Eltod valahogy küldeni nekem (MSN) csak a Cell saga meg talán a Buus részek kéne??! -
zsozsizsá #1766 Jah megvan mi az a 1646 de az torrent és azt már próbáltam :D:S
-
zsozsizsá #1765 Kösz de 1646 nem nagyon vágom :S
Ha torrent azt én is tok csak az nem idúl vagy csak nagyn lassú:(
Nekem olyan link vagy ftp kéne ahol maxal jön! (DBZ angol jó minőségű) -
zsotesz #1764 Hali #1646- ban ott a link. Itt csak a Z van fönt, de kb. 3-4 rész kivételével meg van mind. Én innen szedtem, nekem még viszonylag gyorsan jött. Kb. 62 GB
-
zsozsizsá #1763 Jah és az rmvb jobb mint a rm legalábbis a dbz-nél.
Azér szedtem le újra a megauploadrol részeket mer láttam h egy kicsit jobb nem sokkal de jobb..csak ennyi. -
zsozsizsá #1762 Hát ha tudtok egy oldalt vagy valamit ahol jobb minőségbe le Lehet szedni mint rmvb !!!ANGOLUL!!!! akkor örülnék neki :)
Én sehol nem találtam angolul mit tom én dvd-ripesen vagy ilyesmi minőségbe, örülök h megvan rmvb-be jobb mint a semmi :S
Nekem angolul jön be, mer úgy a legjobb és felirat se kell aki kicsit ért angolul de ez én vok mindenkinek más jön be na mind1.
Akkor egy linket ahol angolul fenn van legaláb dvd-ripesen...!!
Előre is kössz! -
CsepeLee fiú #1761 A régi szinkronos változatra már évek óta nincs licensz. "RTL bá'" hagyta megszűnni. -
#1760 Sziasztok! Honnan tudnám leszedni lehetőleg szinkronosan? Pls segítsetek.. -
_Vegeta_ #1759 En inkabb varok egy kicsit tobbet, de akkor legalabb normalis minosegben nezhetem. ;) -
STurmGewehr #1758 az rm-be az az egyetlen jó hogy q-va kicsi és rohadtgyorsan lelehet szedni:D -
STurmGewehr #1757 feliratosat nem is kéne leadni, mert lelehet szedni netről, szinkronost meg senki nem látta végig -
_Vegeta_ #1756 A Dragonballhoz perpillanat itthon nincs license szerzodes ervenyben, azt pedig leshetitek hogy valamelyik ceg vasarolni fog.
A peticiozas pedig eleve remenytelen dolog, gondoljatok erdekli a cegeket az ilyesmi?
zsozsizsá: A rmvb es az rm ugyan az. Roppant gagyi tomoritesi formatum, max a streaming videoknal lehetne eselye, de arra is van jobb.
-
CsepeLee fiú #1755 Ha lesz... A közeljövőben nem valószínű.
Hát nem tudom, hogy melyik lenne a jobb: új szinkron, vagy felirat. -
zsozsizsá #1754 Jah és megauploados és rapidos:S
De én végre leszedtem:D:D
És aki szedi rmvb-be szedje ne rm-be mer úgy jobb!! -
zsozsizsá #1753 Én tok egy oldalt ahol fenn van a db dbz dbgt movie full angolul rmvb-ba.
Akinek kell szójon, és ezekbe a részekbe nincs kiretusálva pl a vér mer nekem megvolt aviba is és ott kevesebb vér volt de ebbe az rmvb fájlformátumba bennne van. -
zsozsizsá #1752 ez az minek úgyse fogják leadni:S
De legalább leadnák angolu és japánul feliratosan valamikor későn nem? -
_Vegeta_ #1751 Minek? :S -
Norberto91 #1750 írjunk peticiót a DBZ-hez, hogy adják le a animax-en:)))