Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Japán hangot hamar meglehet szokni...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Aztan most inkabb naruto mania van a db kezd a feledes homalyaba kerulni bar elfelejteni nemfogjak.
Enis orulnek egy igenyesen megcsinalt filmnek ezert remenykedek de csak tudatalatt. 😄
Jó lenne ha Gogetat is beletennék sagaba, nem csak egy 5 perc erejéig a 12. movieban. A GT-ben szereplõ meg annyira nem tetszet.
Meg jó lenne ha Brolly is szerepelne mint ellen vagy mint barát(mondjuk túl erõs lenne Gokuékhoz képest:p)a movien kívül, vagy egy 60 részes sagaban😉
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
A jogokat megvettek az oldalcimet lefoglaltak, de ez meg nem jelet csak egy "lehet"-et. Egyenlore nincs elorehaladas filmugyben. Szerintem ha elkezdik majd csinalni, kemenyen fognak kampanyolni ahogy lucas bacsi tette a sw:ep1-nel. Szoval egyelnore ugynezki nemlesz, de remeny még van.
...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Regi dragonballos oldal, dbgalaxy:
A Dbz állitolagos folytatása 2001,Junius 9. 15:28 By sSjTrunks
Egy részlet az Anime Stars oldalrol: "Akira Toriyama bejelentette a sajtónak hogy készülõben van 73 új epizód a DBZ-bõl, az még kérdéses hogy a 73 epizód után lesz -e folytatás. A dbz végétõl fogja kezdeni, mintha GT sosem létezett volna. A különbözõ szintek és edzések jellegzetesek lesznek. A Fuzio Tánc hatalmas szerepet fog betölteni a sorozatban. Az erõszintek Goku-ra, Uubu-ra, Mistic Gohanra, és Gotenksre és Vegitára vonatkoznak majd. A sorozat 6 évvel a DBZ után fog játszódni. Lesz egy új ellenség aki más dimenzióból érkezett. Több magyarázat nincs róla. Ezenkívül Pan is Super Saiyajin lesz. Azt mondta lesz valami ami erõsebb lesz az SSJ3 formánál, de nem árulta el mi az. A mangát decemberben fogja elkezdeni. Ismeretlen a TV-ben premier idõpontja . Két dolgot említett még, az egyik legfontosabb hogy lesz egy támadás amely még hatékonyabb és erõsebb mint a Genkidama. A másik hogy Vegita és Goku végre harcolni fognak barátilag😊"
Na, eddig én ezt azért nem irtam ki, mert szerintem nem igaz, csak már csomoan irtak emailt, hogy lesz e folytatás vagy sem, az én véleményem az, hogy ez egy kamu, mint pl. a Dragon Ball AF, ne nagyon éljétek bele magatokat, ha pedig lesz folytatás akkor biztos hogy nagyon jó lesz, de én megvárnám amíg kiirják egy hivatalos oldalon, pl. ha a Planet Namek kiirja akkor 100% hogy lesz folytatás !!!
Akkoris ment a pletyi 1000L. 😊
Amugy dragon ball potlasra ott a naruto vagy a bleach. 😉
Kár hogy nem folytatták a sorozatot, mert szerintem nagyon jó volt.
Nem tudom hogy lesz e film, de ha lesz akkor csak CGIs legyen mint a Final Fanstasy Advent Children, vagy a másik FF, mert élõszereplõ filmmel nem tudnák vissza adni a szereplõket se a hangulatot inkább csak elrontanák, szerintem.
Nem tudom hogy lesz e film, de ha lesz akkor csak CGIs legyen mint a Final Fanstasy Advent Children, vagy a másik, mert élõszereplõ filmel nem tudnák vissza adni a szereplõket se a hangúlatot inkább csak elrontanák, szerintem.
Még nem lattam ezt a kepet amugy, szep fan munka.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
...
Nekem ezek vanak meg dvd ripben:
Dragon Ball GT Special : A Hero's Legacy
Dragon Ball Z Movie 01 : The Dead Zone
Dragon Ball Z Movie 02 : The Worlds Strongest
Dragon Ball Z Movie 03 : The Tree of Might
Dragon Ball Z Movie 05 : Coolers Revenge
Dragon Ball Z Movie 07 : Super Android 13!
Dragon Ball Z Movie 08 : Broly the Legendary Super Saiyan
Dragon Ball Z Movie 11 : Bio Brolly
Dragon Ball Z Special Movie 01: Bardock The Father Of Goku
Dragon Ball Z Special Movie 02: The History Of Trunks
...
Minden Z rész rajta van, a gt-t és a sima dragon ballt nem próbáltam mer az már régóta megvan. De sztem azok is mûködnek.
2. Kijárna a büntipont reklámért 😊