Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Ezt:
【アニメDVD】ドラゴンボール劇場版 映像特典 劇場予告編 第16作 「特報」 (704x390 WMV9 WMA9).wmv 3.31MB
Innen leszedheto.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
De hogy lasd kivel van dolgod...
100,000.00 JPY Japan Yen = 173,456.50 HUF Hungary Forint
Szoval mondhatni nem olcso mulatsag.
wikirol:
The first Dragonbox was released in Japan on March 19, 2003. It was NTSC region 2 encoded at a price of 100,000 yen, which according to XE.com<1>1>, comes out to $869.92 or £460.85 (as of 8/3/06).
Zseniális teknõ iskola ruci...LOL 😄
1 yen az hány ft?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

... got nothin to share with you...
Najo almodozast felreteve szivesen csinalok egy html doksit amibe felsorolom mi micsoda. De csak ha kell. -_-
No de most dbz movie 3! ^^
Miylen extrák vannak?
Kiba**ott JO. Szivesen feltoltenem valahova de nemtudom hova. 😞
Kepeket tudok belole csinalni ha erdekel.
Nagyon jok a mozik 16:9-ben. 😉
Megtalaltam a DragonBoxokat DVDrip-ben!
Kezdjuk is akkor:
《Dragon Ball》龍珠 DVDrip 劇場版&特典【RAW&外挂字幕@動漫花園】
Magyarul a Mozis, specialos DragonBox! Osszes mozi, special stb stb egy vagon extraval.
《Dragon Ball》龍珠 DVDrip 全153話【RAW&外挂字幕@動漫花園】
Magyarul a Dragon Ball sorozat 1-153ig!
《Dragon Ball Z》龍珠Z 第1-50话 DVD 【RAW&外挂字幕@動漫花園】
Magyarul a DBZ 1-50ig. A tobbi szinten fennt van, csak be kell irni a keresobe hogy Dragon Ball. ^^
Miert is jo ez? Mar volt DVD megjelenes. Ezek a DragonBoxok rippjei. Igaz hogy wmv (pfõj), de gyonyoru a kepminoseg. Teljesen remastered kep (kitisztitottak nagyon szep lett) es a hang is stereo, bar a sorozatoknal ez nemsokat szamit mivel monoban lett elkeszitve. 😞
Ha mast nem de a mozis cuccokat (extrakat) nagyon erdemes leszedni Az osszvissz nemsok, de egy dragonball rajongonak kincs. ^_~
Tema lezarva. Kepzeljetek egy japan torrent oldalon megtalaltam a Dragon Boxok dvdrippjeit.
Gáz hogy wmv de gyonyoru kepminoseg minden extraval egyutt.
【アニメDVD】ドラゴンボール 第001話 「ブルマと孫悟空」 (VGA WMV9 WMA9 ver.2).wmv
Elso 6resz mar megvan. ^^
Illetve a mozik +gyonyoru extrak...
【アニメDVD】ドラゴンボール 映像特典 SP1 「悟空の交通安全」 (VGA WMV9 WMA9 ver.2).wmv
【アニメDVD】ドラゴンボール 映像特典 SP2 「悟空の消防隊」 (VGA WMV9 WMA9 ver.2).wmv
Ez a ketto pl fingom sincs micsoda! Valami resz de nekem nem remlik a dbbol..
Utanna is nezek a DragonBoxokon mik az extrak.. 😄
1) Senki sem allitja hogy nincs AF csupan arrol van szo hogy ez nem mas mint egy fanfic. (Keress utanna mit is jelent ez most nem reszletezem)
2) Toriyama a Dragonball manga utan annyit foglalkozott meg a DBvel hogy o irta a GT utcso reszet (Igen mar a GT sem Toriyama muve) illetve még megirta a Neko Majinokat amik Dragonball parodiak es nagyon jok. 😊
3) Hogy animet gyartananak az AFbol? Nemhiszem a dragonball kora mar lejart hidd el Japanba most inkabb naruto orulet van. 😉 Ja es ha neadjisten tenyleg csinalnanak még Dragonball animet az egesz net ezzel az infoval lenne tele nem egy ilyen 3.osztalyu lapon kellene megtalalni...
Még valami japanban nemreg adtak ki a DragonBoxokat. Ajanlom ez utan is nezz. Ha tenyleg csinalnanak animet nemhiszem hogy most kiadtak volna dvd-n. 😊
Tessék, angol nyelvtudás nem árt, a forrást, ahonnan a szöveg származik te magad írtad 😊
simoend4 adzsádat
Angol nyelvtudás nem árt.
simoend4 adzsádat
uristen , tudtátok hogy volt freeza nak (dermesztõ) nek fia??? loller isten család :S
Hi van egy 50-60 dbz kártyám (+ amerikai; Foil:<hologrammos - csillogos>😉; Eladó érdeklöni privátban...
ON
There is only one Boss!
spanyolba San Goku meg ilyenek szoval mindenhol megvan a felreforditas. Amcsiba pl csak goku son nelkul. 😄
Hülye franciák errõl ennyit, a Bubu tól kb vertem a fejem a falba xD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
brolly: Azert a japan szinkronszineszeket nem kellene osszehasonlitani hazank szineszeivel. Velemenyem az hogy a magyar szinkron a korulmenyekhez kepest nagyon szinvonalasan megcsinalt szinkron, persze egyertelmu hogy nemjobb a japannal. 😉
Realista: Nezd meg az osszeset. Kivalloak szinkronszineszek/nok. 😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Realista: Nekem biztos nemkellenek. A turbo rago ota nem collectezek ilyesmiket. 😄