1012
-
Since #92 ok és hova hozzam létre? rögtön a gyökérbe? -
#91 létre kell hozni -
Since #90 hmmm nekem nincs ilyen fájlom -
#89 pl
WINDOWED = 0
RESOLUTION = 1280x1024x32
RENDER_QUALITY = 2
OFFSIDES_OFF = 0
[OPTIONS]
DIFFICULTY_LEVEL =2
GAME_SPEED =1
BOOKINGS =1
INJURIES =1
TIMEDISPLAY =1
HALF_LENGTH=45
VISUALINDICATORS = 1
RADAR =1
OFFSIDES=0
OFFSIDE=1
QUICKBOOT=1
[]
NEVERENDING_GAME=1
FEATURE_INGAME_REFEREE_ENABLED=1
FEATURE_INGAME_LINESMEN_ENABLED=1 -
#88 beírtam a locale.ini-be -
Since #87 Breki te hogy oldottad meg a végtelen játékot? -
#86 Demo Lite Edition
klikk -
#85 Hát én a demót nem nyomom,majd a fullt leszedem,és meglátom tényleg változott e -
#84 Engem speciel érdekel, hogy nincs bíró, nincs les stb
Mondjuk ezeket vmint a végtelen játékot megoldottam. -
#83 Hi! Nem lehet valahogyan kivenni azt a két csúnya fekete csíkot alul meg felül? Engem marhára idegesít! -
Since #82 Szerintem sokkal jobb mint a Fifa2005. 1. élethűbb mozgás 2. Végre lehet érezni hogy élnek a játékosok a pályán. Ez a két legfonotsabb újdonság a számomra, többi nemérdekel :-) -
#81 Tegnap akartunk multizni
Nem lehet
Viszont legalább a gamepad korrekten be van konfigurálva -
#80 Hááát,én most olvastam el,de azért ez a 90 százalék eléggé durva,szerintem. Mindenesetre várom a fullt,majd ott meglátom tényleg ennyire jó e -
#79 EXKLÚZÍV TESZT A FIFA HUNGARY-N A TELJES JÁTÉKRÓLITT MEGNÉZHETED -
#78 megnézted a linket?
na akkor nézd meg újra
alaposabban -
#77 ezt onnan lehet letölteni? -
#76 -
Rudee #75 Az első peccs már meg is jelent.
- 2GB Boots:
Adidas PredatorPulse TRX FG J (black)
Nike Air Zoom Total 90 III (white & red)
Adidas F50+
- Adidas Fingersave Evol E3S gloves for GK
- modified popup -
Rudee #74 Hazaértem, kipróbáltam.
Elsőre télleg nagyon FIFA másolat, de legalább próbálnak/próbáltak újítani.
Az edző mutogatása nemtom mennyire fontos, de legyen ha ezt akarják. Az új szögletrendszer jónak tűnik.
Az arcok is valamivel szebbek a FIFAsoknál, de lehet hogy csak rég jáccottam azzal.
Bő 2 hét múlva meglátjuk hogy mit mutat a full verzió, remélem még csiszolnak rajta. -
joe69 #73 lehet majd vele direct ip-n nyomni? -
Gabe18 #72 Na tessék...
Egyszer irok EA fociról valami jót erre akkor is leb...ak.Lesheti a Fifa vagy legyen a neve akármi hogy én mégegyszer jót irjak róla... -
#71 na azért ez nem éppen helytálló megállapítás... hol volt a FIFA 2005-nek körítése? cseréket nem mutatta, intró nem volt, bevonulások sivárak voltak, semmi extra grafikai elem a stadionokban... szóval :) -
Gabe18 #70 "Pl tök jó hogy mutatja az edzőt, meg ezek a visszajátszások is nagyon hozzák a hangulatot. "
Hát igen, köritésban világbajnok az EA... -
#69 Ja vannak apró nagyon jó dolgok, de még mindíg úgy összességileg kevés nekem ez. Pl tök jó hogy mutatja az edzőt, meg ezek a visszajátszások is nagyon hozzák a hangulatot. De maga a grafika és a játékmenet annyira elkeserít, hogy na... Nem tudom, hogy kellett-e erre ennyi időt és pénzt áldozni, mintsem inkább a FIFA 2006 normális fejlesztéstésével foglalkozni. -
#68 Nekem az tetszik, hogy mikor úgymond üres játék van visszajátsza a helyzeteim.
Meg egész jó kamerák is vannak benne.
Távolról jó is a mozgás, de a közeliben ugyanazok megint....... -
#67 ezzel nem vagy egyedül...... -
#66 UEFA CL 04/05 Demo Zoom
You can now activate great options for playing your CL 2004/2005 Demo like:
- GameSpeed
- Half Length
- No Fouls
- Windowed mode
And many more...
Install to the CL Demo catalog.
[ LETÖLTÉS ITT ] -
#65 Nagyon elkeserítő ez a demó! A játék szinte teljesen ua. mint a FIFA 2005. Csak éppen fogták és adtak neki egy BL-es fílinget. Játékmenet egy az egyben ua., a pontrúgások változtak előnyükre, főleg a szöglet. A grafika valami siralmas! Elmosott textúrák, valami borzadály és még jónéhányan itt a PES kinézetét becsmérlik. Hát meg lehet nézni melyik a pofásabb.
Szerintem rókabór! De azért 1-2 meccs erejéig el lehet majd vele játszani, meg ugye még a játékmódokat sem láthattuk. -
Gabe18 #64 Ügyes huzás ez az EA-től,mostmár egy évet sem kell várni hogy újra eladhassák majdnem ugyanazt,mostmár szépen év közben is ki lehet hozni más néven.
Biztos lesz aki erre pénzt ad ki... -
#63 játékmenet maradt ugyanaz.......bár van benne sok ujdonság,de ez engem nem nyugtat. Ez a játék annyit ér,hogy letöltsem a netről,de pénzt semmiképpen nem adnék érte az tuti.
Amúgy a pes4 simán veri,ugyanugy mindt a fifa 2005-öt -
Since #62 Változások 2005höz képest? -
#61 Egy kicsit furi a szöglet és a szabadrúgás, de majd megszokjuk. Az is furi, hogy nem csak egy félidőt lehet játszani. (Chelsea - Bayern) -
#60 Én már szedem,kiváncsi vok nagyon :))
Mondjuk elég lassan jön :( -
#59 Na letölthető a DEMÓ innen :
-
#58 Pár új kép :
-
#57 Rendben :) -
#56 najóvan! mondjuk ha már itt ez a fránya box meg az ujjaid alatt egy bill akkor lehetne vmit gépelni :) csakmert fórum érted :D -
#55 szerintem igen. méghozzá azt jelenti,hogy leirtad,hogy az FH-s brigád megy tesztelni,én a szmájlikkal pedig azt fejeztem ki,hogy örülök neki -
#54 ezek a hsz-ek szerinted érnek vmit? -